Herrku eroottinen homoseksuaaliseen foorumi

Samalla tavalla Nokia jäi lowpassfilteriin: Nyt täytyy muistaa, että suomenruotsalaisella kulttuurilla sen terveellä osalla, silloin kun sitä esiintyy on aivan toisenlaiset päämäärät kuin ne "kulttuuriset" päämäärät, joihin suomenruotrsalaiset säätiöt suomalaista kulttuuria suitsivat. Suomalaisten tyhmyys, harhaanjohdettavuus ja huijattavuus ovat täydellinen vastinpari suomenruotsalaisen eliitin häijyydelle ja huijarimaisuudelle.

Näiden säätiöiden suitsinnassa ei kenestäkään voi tulla mitään taiteilijaa vaikka nyt tietysti ääliöiden narsismia voi pikkupaloilla ruokkia hautaan saakka. Silloin on vaakakuppi tyhjä ja arvovalta Systeemit eivät itse asiassa ole menettäneet mitään elinvoimastaan. Hän oli yli kaksimetriä pitkä komea japanilaismies. Hän osoitti umpinaisen teräskuulan kuplaksi. Vain timanttikuplat ovat ikuisia.

Lyijykynän jäljen pysyvyys paperilla. Kulutan erilaisia vihkoja jonkinverran: Irtopaperit katoavat maailman myrskyissä josta syystä käytän erilaisia vihkoja. Kesällä hankin Clas Ohlsonilta halpoja 60 gr A4-vihkoja.

Paperi on niin ohutta että molemmin puolin ei kannata piirustella tai kirjoittaa. Mutta tänään huomasin uuden jutun kun tarkistin että vihoissa ei enää piileskele mitään käyttökelpoista. Tuon kuvassa olevan tekstin kohdalla piti tarkentaa kolmiteholinssejä ja suunnata siihen ikkunavalon lisäksi keinotekoista valoenergiaa.

Haastatteluja Länsimaisen klassisen musiikin historiassa vallitsee tietty deterministinen ajatus siitä, että nerokas musiikki noudattaisi sääntöjä, jotka olisivat luonteeltaan rajoituksia, niin kuin kelvollisen musiikin säännöt ovat. Ikään kuin sotilaspuku, joka ei jäykistä kantajaansa, vaan muuttuu eläväksi ja kiinnostavaksi kantajansa elämän paineesta.

Puku on sopiva ja Kuulaassa aamussa soi urkumusiikki. Rasismi nostaa päätään aika ajoin. Jos maailman rahat suunnattaisiin oikein, köyhyys olisi kuollut. Henkisistä haitoista en menisi sanomaan poistuisivatko ne köyhyyden poistumisen myötä.

En usko että arjalainen ihminen on viisaampi kuin muut. Kiinalaiset ja Arabit ovat keksineet mullistavia asioita ennen kuin arjalainen länsimainen mies oli oppinut lukemaan. Myytti länsimaisesta viisaudesta ja paremmuudesta on pötyä. Länsimainen ihminen eli mies on aina ollut hyvä omimaan ja kopioimaan toisten viisauksia. Kuva Vaasasta kaksi kesää ennen alla kuvattuja tapahtumia.

Hän oli saanut maaherralta luvan esittää näytelmiä Vaasassa. Siellä ei ollut teatteria, joten Roos korjautti omalla kustannuksellaan terveyskaivon käytössä olleen talon eli kaivohuoneen seurueensa käyttöön. Lautoja, lankkuja ja nauloja kului, kun työtä tehtiin yötä päivää. Heinäkuun lopussa pidettiin ensimmäiset esitykset ja neljäs Planet Mechanics by Camil Eon. Cribriform Writing from Timothy Ely. Issa luottaa puiden lehtien voimiin: On niin lihava, siksi huono hyppäämään -sammakko Copyright Issa, Ehkä intellektuellikin vielä palaa zombina jokin täysin vanhentunut maailmanrakenne kainalossaan, niin kuin porvarikin palasi.

Intellektuellista tai porvarista puhuminen ei ole nykyisin naurettavaa. Nämä konseptit, jotka yhä uudelleen ja uudelleen aktivoituvat kummittelukykyisiksi, epäilemättä ovat vaarallisten intellektuaalisten jätteiden kategoriaan kuuluvia.

Vain islamin usko saattaa olla jotakin pahempaa. Se ei pala edes ongelmajätelaitoksella niin kuin totuus palaa. Se on liian väkevää valhetta, liihan radioaktiivista hull Joka kerta kun yksi entinen tuttavani ajaa Portsan ohi, hon toteaa että Portsan puutalot ovat rapistuneet.

Hän on nousukas joka ylpeilee saksalaisilla esi-isillään aikojen aamussa Viipurissa, mutta kieltää karjalaisuutensa. Hänen molemmat vanhempansa olivat karjalaisia. Luulen että Portsan puutalot edustavat hänelle köyhyyttä lapsuudessa. Hänen intelligentti miehensä halusi asua Portsassa, mutta rouva myi asunnon ja muutti kerrostaloon.

Portsan talot näyttävät hyvinvoivilta ja kauniilta. Puutaloauminen on elämäntapa ja vaatii asujalta viitseliäisyyttä ja mukautumis Kuten Chomsky, hän ei enää käsitä symbolisen vaihdon ja gurdjieff-riiston spirituaalisen riiston välistä suhdetta selvästi. Teoria vääristyy, henkinen tietoisuus rajoittuu homeopatialle naureskeluksi. Hänet on kampitettu rationalisaation rautamonttuun. Baudrillardista tulee eräällä tavalla suomalainen: Suomalaisella karjatilalla lehmän pyhyys on juuri sitä, ettei tarvitse riistää ihmistä, kun intiassa kolonnialisoitu kansa pyhitti lehmää symbolina siitä, ettei itse syy Karl Sillström ja toinen Karl Sillström.

Porin Sillströmien haasteisiin kuuluu, että luvulla oli kaksi Porissa syntynyttä Karl Sillströmiä. Hämeenlinnaan päätynyt, jolla rippikirjassa syntymävuosi , ja Poriin jäänyt, jolla samanaikaisessa rippikirjassa syntymäpäivänä 6. Porin triviaalikoulun oppilasluettelon patronyymit eivät ole täysin luotettavia, mutta ainakaan siellä ei ole kuin yksi Karl Sillström: Paltschikilla on viite "BR " eli Porin raatihuoneenoikeus kyseiseltä vuodel Syyskuun lopun yö, lämmin ja kostea kuin kesäyö.

Micus on yksi ainoista ECM: Teokset toimivat hiljaisena taustamusiikkina ja ambienttina kuulokynnyksen rajalla, mutta niiden äänimaailmaan voi uppoutua tunneiksi tarkallakin korvalla.

Vaikutelma on meditatiivisen puhdistava ilman vähäisintäkään tavanomaista maailmanmusiikki-kitch vaikutelmaa. Monissa sävellyksissä ja soitinnuksissa tulee ihmetelleeksi sitä, miten Micus on tuottanut ne moniraitatekniikalla, itse soittaminaan päällekäisäänityksinä. Hyvä jenkkileffa vuodelta Ei supernaturalistista kauhua, mutta jotain uudenlaista kuitenkin.

Elokuvassa on muutamia todella hyvin tiettyjä aika harvoin hyvin esitettyjä tunteita ilmaisevia kohtauksia. Static Gravity by Black Smith. Polttopullon heitto pakolaisten majoitustilaan on paha teko. Mitenkähän organisoitua tämä toiminta on. Tulevatko toimijat paikalle ympäri Suomea. Kohteena oli perheitä ja pieniä lapsia ja se tekee tästä vieläkin pahemman.

Turussa Seikkiksen voisi päivittää ja ottaa turvapaikanhakijoiden lapsien kotouttamiskäyttöön. Voi olla pakolais ja maahanmuutto myönteinen, mutta jos ei tee mitään hyvien aikomusten toteuttumiseksi, on turhaa löpinää. Aidosti asiassa mukanaolevat ja työtä tekevät harvemmin ovat julkisuudessa hyvien tekojensa kanssa.

Monikulttuurisuus on rikkaus mutta kaikki eivät Erikoisimpana elementtinä esityksessä on se, että miehet istuvat toistensa selässä. Kapuloista tuli mieleeni sana karttu ja verkkohaku ystävällisesti heilautti minut kyykän Wikipedia-sivulle. Siellä pelin historiasta todetaan, että "Kirjailija I. Laatokan Karjalassa peli tunnettiin lähinnä Every bottle has wrong label.

Miksi kannattaa aloittaa heti aamusta? Ylpeys käy lankeemuksen edellä, mutta vasta iltapäivisin. Huonossa teatterikoulussa ja armeijassa on kunnianhimoa vastassa kuolemanpelkoakin suurempi maitojunanpelko. Väkivallan uhka on tuntuva. Jokaisessa ampumaharjoituksessa Turkka silmää sinua: Mikä prinsessa säkin kuvittelet olevasi. Jos et nyt ime munaa, saat kuulan kalloon. Siinä sulle sun sotaherrat. Maitojunalla täältä lähdet, itkua tuhertaen, äidin tissiä huutaen, mieleltäsi järkkyneenä.

Koskaan susta ei tule itsesi elättäjää. Suomi on paikka, jossa hyödyttömät, loismaiset, tärkeimmille elinvoimille vaaralliset rahanahneet otukset haluavat hallinnoida ja johtaa asioita, joiden substanssista he eivät ymmärrä eivätkä välitä. He itseasiassa suhtautuvat pääasiaan halveksuen ja todeten, että aina tarvitaan markkinointia, junailua, politiikkaa ja muuta feodaaliherrojen monopolistista suunnitelmataloutta, joka sitten naamioidaan vapaaksi kilpailuksi ja kapitalismiksi.

Näin on kaikilla luovilla aloilla, ei vain teknologiassa ja tieteessä. Substanssi ei koskaan pelkästään riitä näille suurille niskalaukojille. Kiusaaminen on kansantauti Suomessa. Kuuvuoren arkkitehtuuria, uutta ja vanhaa. Pensasaidan punaruskea loisto korostuu rakennusten väreissä. Kävelin eilen ohi, kuten monta kertaa ennenkin, tuon maiseman. Yllä oleva kuva ei liity alempaan tekstiin. Luin tänä aamuna netistä esimerkkitapauksen kodin ja koulun yhteistyön toimimattomuudesta. Kiusatun lapsen äiti uhkasi polttaa koulun ja häiriköi koulun pihalla Turussa.

Sitäpaitsi äiti oli juonut alkoholia yöllä tuskissaan tilanteesta, tämä piti erikseen mainita. Lapsi lähti kouluun itkien ja tuli koulusta itkien. Minusta olisi perinpohjin selvitettävä koulumaailman ong Ei kai pitäisi vetää pitkälle johtopäätöksiä, mutta viikko sitten Eva Ahl-Wariksen esitelmää viikingeistä tuli vesisateessa kuuntelemaan enemmän ihmisiä kuin Andreas Koivistoa tänä tiistaina samassa Arbiksen salissa. Keskiajan kiinnostuksen suuntautuminen muualle kuin lähiympäristöön jää tarkailtavaksi.

Turussa lienee tilanne toinen. Koivisto esitteli Vantaalla viimeisen kymmenen vuoden aikana kaivetut kohteet. Talonpoikainen Gubbacka oli viime vuotiselta retkeltä vielä aika hyvässä muistissa.

Kylästä löytyneen pajan varhainen luku? The End of the Tour. Mika Kukkonen blogissa Taas yksi kirjablogi - 2 vuotta sitten. Miltä kuulostaisi elokuva, jossa Rolling Stonen toimittaja ja uraansa aloitteleva kirjailija David Lipsky tekee viisi päivää kestävää syvähaastattelua juuri "Infinite Jestin" julkaisseesta David Foster Wallacesta?

Elokuva, joka perustuu Lipskyn haastattelutranskriptioista ja muusta materiaalista koostuvaan, pari vuotta Wallacen tapahtuneen itsemurhan jälkeen julkaistuun kirjaan "Although of Course You End up Becoming Yourself"?

Aurinkommeko, jotain toisissamme, mitä emme näe? Sokeampi kuin meri, aina avoin ja rikki. Kaiken kaava on yksinkertainen. Mikään ihmisen luoma staattinen ja yksinapainen systeemi ei toimi, koska sosiopaatit kaappaavat lopulta aina kaiken ja muuntavat kaikki järjestykset omaksi fantasiastagnaatiokseen.

Kommunismi ei toiminut, koska se kaapattiin. Eikä kapitalismi toiminut, koska sosiopaatteja kuitenkin kiinnostaa enemmän ihmisten kiusaaminen kuin voitonmaksimointi. Kapitalismia me tapaamme enää Venäjällä, jossa sen on edelleen kilpailtava kommunismin kanssa, ja siksi tuotettava myös jotain mitä lupaa. Länsimaissa kapitalismi on muuttunut simulaatioksi feodaalisuuden pääll Marooned on a Maroon Moon.

To order from outside Australia, please email: To buy from inside Australia: Ota kymmenen askelta niin kerron, olemmeko susia vai ihmisiä. Ehkä tunnistamme vain lipun muodon, rannan ääriviivat, tulen. Eteenpäin kaikki on ratkaisematta. Kirjahistoriaa ja muuta etäopiskeltavaa englanniksi. Siitä ilmestyi tämän viikon alussa 9 kussia edX-alustalla ja sanamuodoista päätellen lisää voi olla tulossa. Hän on vetänyt pari vaahteranlehteä suojakseen.

Noin iso kasa pöyhkeileviä vaahteranlehtiä. Mitähän mahtavaa niistä kasvaa keväällä? Ettäkö käytän vaahteranlehtiä ihmisten korvikkeena runoissani? Eivät ihmiset ole syksyn lehtien veroisia kuollessaan. Tämä sarja on talteenotetusta vanhasta sekasotkusta. Nyt ei ihan vielä ole syksy vaikka kuolevia lehtiä jo repattaakin karkuun. Funeral sarjasta 1 - 3.

Viime viikonlopun omenoiden kuorinnan ja -paloittelun muistoksi. Omenoiden yleisyys ja yleistyminen on varmaan jossain selvitetty, mutta en muista lukeneeni. Entä jos eläimet voisivat liittoutua keskenään? Hän toivoo, että aseet toimitettaisiin suoraan lähtömaahan. Niin naapurit hoitaisivat ongelman keskenään. Ehkä lähimmäisiä voisi hyödyntää myös lihasäilykkeinä, koirien ainakin, tai säilykkeet voisi ampua suoraan leiriin. Digital Asemic Revolution - details from Ruud Janssen.

Mitä pitäisi sanoa tästä länsieliitin ja pakolaisoperatiivien yhteistoiminnasta? Baurdillardia mukaillen voisi sanoa vaikka että. Ihmislaji tavoitellessaan yli-ihmisyyttä tule aina kiteyttäneeksi ali-ihmisyyden.

Tämä yli-ihmisen ja ali-ihmisen dialektiikka on kummallinen: Maailmassa ilman transsendenssia tarkoitan: Tämä ei tarkoita, että yli-inhimillinen menettäisi kuolemattomuutensa. Maria Jelizaveta Jujernava Pilenko syntyi Riiassa Hän kuoli Ravensbrucken keskitysleirillä. Hän meni kuolemaan toisen tuomitun, nelilapsisen äidin puolesta. Äiti Maria oli alkujaan aatelinen ja runoilija Venäjällä. Vallankumouksen jälkeen hän oli emigranttina Pariisissa ja auttoi maanmiehiään uuteen elämään Ranskassa.

Maria oli naimisissa kaksi kertaa. Toisen miehensä jälkeen hän valitsi nunnuuden. Hän toimi köyhien ja unohdettujen hyväksi päivätyötä tehden, hän ei koskaan mennyt luostariin, vaan eli maailmassa. Maria perusti kaksi köyhäintaloa Hän toimi Ranskan vastarint Framtidsstrategier vid Åbo Akademi. Meddelanden från Åbo Akademi 8 Man sade att ett universitet skall undervisa, forska och ha samverkan med någonting.

Det lär ha nackdelar, men också positiva sidor. Styrelsens ordförande sade, att det fanns en positiv stämning i mötet. Kuin loismato kokoan itseni. Kesken kaikkea allakka kääntää kyljen syksyä kohden. Kalsea aamu -- meidän aivoton lämpömittarimme! Alunperin tämä on kirjoitettu kahdeksan vuotta sitten. Ei mitään uutta -- loppusyksyn koleus hiipii vain öisin. Neljä ässää yrittää fuskata? Punaisia vaahteranlahtiä kokoontumassa yhteen -- tekevät Syyskuun Vallankumousta?

Tänä jo kymmenen vuotta sitten rustaamani hajaelma nousi taas ajankohtaiseksi. Perjantaina oli mielenilmaisu tyhmää hallitusta vastaan. Neljä ässää fuskaa korttipelissä ja kaataa pöydän. Torstain kalkkuna palaa pesälleen. Viikon arvoitus - viikonlopuksi pöytä on putsattava.

Oi syksy, olet myöhässä -- solidaarisuutta kasvihuoneilmiön tukemiseksi? Harakkanuorukainen pörhistelee sulkiaan -- pilvi ohitti. Tämä menetetty kesä, ja pienenevä kuu, - minä? Otin suihkun, myös paljas katu saa omansa Talouden niukkoina aikoina siis tavujakin kannattaa säästellä.

Idiootit maan rajalla häpäisevät lippua. Jos olisin matkalla, saapuisin rantaan. Kiireiset aallot eivät ehdi tavata toinen toisiaan. Mänty hymisee - neulasmatto vaimentaa äänet polulla. Vanha mänty tiputtaa neulasiaan? Paljaat jalkani -- polulle tipahtaa männyn neulanen. Miten Viroon tuli ruotsalaisasutusta?

Tiivistä tekstiä sivua, mutta Lindströmin kerronta oli niin koukuttavaa, ettei voinut jättää kesken eikä hyppiä eteenpäin. Lindströmin oma isoisä oli paennut toisen maailmansodan aikana Viron länsirannikolta ja hänen juurensa olivat syvällä sen ruotsalaisasutuksessa.

Tästä siis motivaatio selvittää miten maahanmuutto oli tapahtunut ja missä yhteydessä. Itselläni ei ollut aiheesta ennakkotietoa, joten Lindströmin rakennelma ristiretken osana jär Electric Night Planet by Black Smith. Kulttuurielämän taso riippuu siitä kuinka paljon rahaa sen rikkomiseen on käytössä. Mitä vähemmän, se parempi.

Black Sun by Black Smith. Hyvään venäläiseen näyttelijä tär koulutukseen kuuluu kyky jäljitellä ja parodisoida kansainvälisen tason huoraa ja pornonäyttelijää. Kyvyn täytyy olla myös biogeneettisellä perustalla. Aamu alkaa lasillisella vettä johon on murskattu valkosipulinkynsi ja lisätty puolidesiä omenaviinietikkaa.

Tämä on vanha konsti siivota verisuonia. Olin lyönyt laimin tiibetiläisten munkkien valkosipuliuutekuurin jälkeen valkosipulin käytön. Nyt on revanssin aika. Valkosipuli on mahtava tulehdusten hoitajana. Kun valkosipulia syö päivittäin, se lakkaa haisemasta hengityksessä. Löysin kotimaisia valkosipuleita yllättäen ja ne olivat makeita ja ihanan raikkaita.

Kiinalaisia valkosipulaita ei oikein arvaa käyttää niiden mahdollisten saasteiden taki Ihminen on omaa lajiaan riistävä ja kannibalisoiva. Ehkä olisi syytä hyväksyä sekin, että metafysiikan kieltämisellä ei pyritä muuhun kuin pääravinnon näkymättömäksi tekemiseen.

Ihminen on henkinen hyväksikäyttäjä. Siksi hän haluaa tehdä riistonsa kohteen näkymättömäksi. Tästä tulee kummallinen evoluution ylittävä periaate, joka on eräänlaista involuutiota. Kuuluuko köyhien ja rikkaiden välillä olla kuilu, jotta luonnonjärjestys säilyy? Miten syvä kuilun tulee olla, jotta jako pysyy luontevana? Puhkuu intoa kondorikotkan siivet riistääkseen rahaa Heräsin aamun avaukseen kuuntelemalla Elinkeinoelämän saavutuksia.

Ovat monena vuonna peräkkäin saaneet miljardin tukiaiset meiltä kaikilta yhteisesti. Rahoilla ovat irtisanoneet työläisiä. Korpit liitävät Kreikan pankkien perään - kotka saa kaiken Senryuun laatiminen aiheesta on hankalaa. Kondorikotka ei liene haikuissa erityisemmin mikään Kigo sana?

Kondorikotka nokkii turvattomilta luutkin puhtaaksi Rivien välistä nousee sanaton vihje ihmissalakuljetuksista joka on nopeasti noussut tuottoisaksi liiketoimiksi Nämä päiväyömme, emme odottaneet, kuin ihminen vilkkuu valo sähköaidan takana kukkulalla.

Hänen runoudessaan on monia hyvinkin täydellisiä lauseita, joita en osaa sijoittaa. Kuin raha tai liian hieno syöttö ratkaisupelissä. Uutisia Helsingistä Englannissa. Viime viikonloppuna oli vapaasti käytettävissä FindMyPast ja satsasin käytettävissäni olevan ajan brittiläisiin sanomalehtiin, jotka pääosin ovat lukkojen takana. Haku sanalla Finlad tuotti aivan liian paljon osumia läpikäytäväksi, joten valitsin sanaksi Helsingsfors ja ajaksi luvun alkupuolen.

Nämä noin hakutulosta käsittivät pääasiassa merenkulkuun liittyviä lyhyitä uutisia. Listauksissa oli Helsingistä lähteneitä tai sinne matkalla olleita laivoja, jotka olivat ohittaneet jonkin tarkkailupisteen.

Tai Helsingistä oli ilmoitettu jonkun laivan ha Hannu Salmi blogissa Hannu Salmi: Elämäni ensimmäinen matka Romaniaan on takana. Jo vuosien ajan on ollut tiedossa, että vuonna on Bukarestin yliopiston vuoro järjestää International Society for Cultural Historyn kongressi, ja nyt se tapahtui 7. Oma esitykseni aikamatkailun historiasta oli ensimmäisenä kongressipäivänä — onneksi, sillä koko loppuviikon kärsin vatsataudista, minkä takia en juurikaan ehtinyt maistaa romanialaisen keittiön herkkuja puhumattakaan siitä, että olisin nähnyt kaupungin nähtävyyksiä muualla kuin hotellin ja yliopiston välillä.

Mietin tapahtumarunoa, tuo pysähtyi kolmeen tavuun. Pari lisätavua lässähtäisi kuin elinkeinoelämän lakkotulkinta rautatientorille perjantaina? Kuulin kommentin että eihän tuossa ole mitään. Kun siinä on aika paljon: Joku aivastaa, ja joku kirjaa sen ylös, kenties. Vai kertooko aivastaja vain itsestään?

Mieluiten kuulisin että joku aivastaa, ja kuulija sen kuulee, ja kirjaa muistiin. Perässä on voimakas lisämerkitsijä, huutomerkki.

Huutomerkin käyttö on riskipeliä, kestääkö edeltävä lause niin vahvan korostuksen. Siksi seuraavat rivit jäivät tot Porvoosta Westerlundin seurue luonnollisesti jatkoi Helsinkiin. Siellä julkaistut mainokset todistavat seurueen laajasta repertuaarista. Finlands Allmänna Tidning 4. Syynä ei nyt niinkuin vuotta aiemmin Turussa ollut epäily seurueen taloudesta vaan Helsinkiin Riiasta tulos Asemic Tools by Lee Balan.

Keltainen pyöräni ei ole ajokunnossa. Eilen, kun oli häslinkiä liikkumisen suhteen ja nuohooja oli tulossa paikkaan X, niin poljin sinne ja perillä totesin että takarengas on lähes tyhjä. Tänään se oli ihan tyhjä ja lytyssä. Tavallinen pumppu ei käy sillä tämä on ranskalainen kaupunkipyörä ja hyvin ranskalainen. Joten jouduin ajamaan näin kauniina päivänä bussilla. Bussissa istui pottuuntuneen näköinen kirjailija. Onneksi hän poistui bussista ennen minua. Tuomiokirkko torilla oli jotain toimintaa, en tiedä mitä.

Tuskin siellä hallitusta vastaan osoitettiin mieltä. Nyt on taannuttu siihen, että voi ehdottaa luostarilaitoksen elvyttämistä mystikkojen ja luopioiden yhteiseksi turvasatamaksi. Imperialismi on järjestelmä, joka ei kunnioita toisten valtioiden suvereniteettia. Siksi käitteet terroristi ja vapaustaistelija ovat aina käännettävissä. Moninaiset ovat tiet siirtolaistutkimuksen pariin. Ilona Pajari kirjoitti blogissaan kiinnostuneensa tyttönimensä mukaan nimetystä tiestä Minnesotassa.

Huvikseni hapuilin tiestä lisätietoa, mutta päädyinkin ihmettelemään Kemppainen-nimen monipuolisia esiintymiä Hathi Trustin digitaalisessa kirjastossa. Moninaisia ovat siirtolaistutkimuksen lähteetkin. Walter Kemppainen valmistui Valparaison yliopistosta. Poliittisilla puolueilla on vain toisensa. Wallace ja Saunders — liikuttavan relevanttia nykyproosaa. Päättynyt kesä meni suurimmaksi osaksi novellien merkeissä.

Tommi Melenderin kovasti hehkuttama George Saunders. Paavali Jumppasen Beethovenia kannattaa kuunnella. Rytmisesti elävää ja äärimmäisen hienosti jäsenneltyä soittoa.

Eilen kuulimme Jumppasen Sibeliusta Hämeenlinnassa. Se oli ehkä vahvin sibeliuskokemukseni ikinä. Eilen kuultiin myös se, että vain harvat nykymusiikkisävellykset yltävät tämän pianistin tasolle. Jumppanen on ällistyttävä pieninpäänkin tunnevivahteeseen rytmisesti reagoivan romanttisen neron ja modernin abstraktioanalyytikon risteytys. Vaikka klassisen ja nykymusiikin haasteet näyttävät olevan Jumppaselle lapsellisen helppoja, hän on kaukana leikittelyn tuollapuolen.

Free or Dead by Atmosphere. Asemic Writing from Eugenia Di Meo. Jos kirjoittaja olisi patenttivirkailija, hylättyjen ikiliikkujahakemusten hyllymetrien valkoiseksi pölyttämä, miljoonien hukkaan heitettyjen miestyövuosien, viemäreihin virranneiden spermatonnien näivettämä, jos hän astelisi paljain jaloin sata kilometriä korkealla nerojen pääkalloista kasatulla patjalla, optimismi saattaisi olla maltillisempaa.

Pääasia että ei olla kyynisiä pieruja. Nuohooja ilmoitti tulevansa puoliltapäivin. He eivät ilmeisesti ole mielenilmaisussa. Nuohoojaa pitää päivystää sillä hän tulee viiveellä aina ja hänellä on kiire. Minulla ei ole kiirettä joten voin ajatella olevia oloja odotellessani. Maassamme ihan sivistyneet ihmiset sekoilevat maahanmuuttajien ja pakolaisten tiimoilta. Mitä mahtaa kuulua niille irakilaisille, afganisteille ja syyrialaisille joilla ei ollut varaa lähteä länteen. Katkotaanko heiltä kurkut Isisksen toimesta.

Tai lahdataanko afgaanien fundamentalistien toimesta. Millaista heidän elämänsä lienee sodan keskellä. Eilen Kruununhaassa ja Sörnäisissä. Eilisen ensimmäinen ohjelmanumero oli SKS: Kaksi osaa kirjoittanut Kai Häggman aloitti toteamalla, että jos nyt pelätäänkin yhden puolueen määrittelevän Suomen kansan, on sivistyseliitti "määritellyt, pelännyt ja ihannoinut kansaa" vuosia ilman kritiikkiä.

Eliitin aseman muutokselle hän otti esiin saman ja lukujen vaihteen kuin Juhani Salokangas samassa salissa viime viikolla. Asemic Writing Web from Johnny Mac. Mistä tässä kilpailukykyjargonissa oikein on kysymys?

Kilpailukyky ei informaatioyhteiskunnassa olennaisesti lisäänny nurkkiensiivoojien työaikaa säätämällä. Kilpailukyky lisääntyy aivan toisenlaisilla keinoilla, koska kysymys on olennaisesti henkisestä työstä. Yksi salaisen ulkopolitiikan seuraus on kaikenlaisten tärkeiden tilastotietojen panttaus. Elämme mututuntumayhteiskunnassa, jossa numeraalista strategisesti merkittävää tietoa on vain salaista ulkopolitiikkaa hyväkseen käyttävällä eliitillä.

Siksi ei kai ole mikään ihme, että ihmiset voivat hourailla kaikenmaailman innova Aistien herkistyminen pienten lasten ja isompienkin keskuudessa on nykyään yleistä. Jos lapsi on yliherkkä äänille, hajuille tai väreille, on elämä vaikeaa. Älyllä tämän asian kanssa ei ole mitään tekemistä. Muistan aikoinaan luovassa toiminnassa miten ohjaaja selittää ihan pokkana että jotkut lapset ovat huonoja koska he ovat niin arkoja ja vetäytyviä etteivät halua mennä musiikkikonsertteihin eikä suuriin väkijoukkoihin.

Toista se on tuon hullun kaksoset, jotka ovat niin vetäytyviä ja arkoja. Sait naisen ja ohjelmointiprojektin. Tuntemattoman koodin ilman dokumentaatiota. Demokraattisella mandaatilla voi kääntää takkinsa.

Evoluutioteoria on vahvin teoriamme. Baudrillard sanoo tästä ristiriidasta, joka tarkoittaa evoluution simulaatiota: Tavoitellen sielun ja tietoisuuden hallinnan ehdotonta etuoikeutta hän kruunaa luonnonvalinnan keinotekoisella ylivalinnalla ja tekee samalla lopun luonnonvalinnasta, johon sisältyi jokaisen lajin kuolema evoluution lain mukaan.

Tehdessään lopun evoluutiosta kaikkien lajien, mukaanlukien omansa hän rikkoo sy Kauan sitten lapsena kun elimme tiettömien taipaleiden takana, tulivat säännöllisesti kirkonmiehet ja lahkolaiset pitämään saarnojaan johonkin tiettyyn taloon.

Siitä paikasta me kaikki kynnelle kykenevät läksimme seuroihin seurustelemaan ihmisten kanssa. En mahda mitään sille että kuunneltuani pääministeri Sipilän puhetta pikku pätkän, tunsin kaukaista huminaa korvissani. Sama nuotti ja jaksotus ja rytmi. Puuttui vain helvetillä uhkaaminen ja virren veisuu. Totta puhuen, katsoin sarjaa Kruunun jalokivet FST: Sipilän puheen kuuntelin jälkeen päin, tai pienen osan siitä.

Media Planet for Mirtha Dermisache. Simulaatio on väärä ajuri. Eilen minua katseltiin paljon. Mitä tekisin tänään, jotta minua katseltaisiin taas? Kyse kommunikaatiosta, olemisesta, nähdyksi tulemisena, nähdyn seuraamisena.

Sosiaalinen media kirjoittanut itseensä Piispa Berkeleyn Jumalan. Eilen kävin piiitkästä aikaa naisten vessat uusittu! Siinä István Kecskeméti kertoi alkuvuodesta tehdystä sopimuksesta käyttää MAP-kirkon FamilySearch-indeksointityökalua luvun henkikirjoihin. Aikamme jää historiaan tohkeisuuden aikana aikana joka sai aikaan joitakin merkittäviä, aikana mutta välittymättömiä juuressaan ristiriitaisia affekteja. Teoksen alkupuolen maalaisjaksossa etualalla on Rauha Raution hahmon piirtäminen.

Aihetasolla mennään realistisen kansankuvauksen piirissä, kielessä taas omaehtoisen, juuri tätä teosta varten luodun rytmiikan ehdoilla. Pikku hiljaa kieli saa tasoja hienovaraisista genresämpläyksistä, kun tuhon ensi kärhet työntyvät esiin. Erinäisten vaiheiden jälkeen Rauha lähtee kaupunkiin ja etsii käsiinsä parantaja Kallion, joka on helpottanut hänen oloaan. Sitten tulee kesuura ja alkaa saatanallinen ralli. One black, one brown, one empty.

Paska kirjailija vai ihminen, joka esittää kirjailijaa? Mikään ei ole niin irvokasta kuin se että köyhät ja hädänalaiset alkavat sortaa toisiaan. En lue somen pakolais ja maahanmuuttaja keskusteluja.

Negatiiviset jutut häiriköivistä pakolaisista ylittävät uutiskynnyksen helposti. Jos on kokenut pahaa ja kuolemanvääraa voi olla häiriöaltis aivan varmasti.

En pidä maahanmuuttajien ja oman maamme vähäosaisten ja syrjäytettyjen vastakkain asettelusta. Pitäisi ennemminkin miettiä mistä kaikki johtuu ja miksi tähän on tultu. Mistä pakolaisuudessa on kysymys ja mikä sen on synnyttänyt.

Mietin mielessäni länsimaisen ihmisen valmiutta tinkiä omas Eräs mies sanoi, että haastattelut vihapuhetta vastaan vievät kaiken hänen aikansa.

Pitääkö sen olla kasvattavaa, korrektia, puheohjelmaa? Ajattelen Turkan Isoa Homoa. Miksi se on niin hyvä juttu, vaikka se on melkein farssi, onko se? Turkan juttu ei ole korrekti millään muotoa vaikka se on tosi ja historia on tehnyt siitä sovinnaisen.

Mitä kirjallisuus tahtoo sanoa? Ei kai se asetu sille tai tälle kannalle, niin toivottavaa kuin suoraselkäisyys muutoin onkin. Ehkä kirjallisuuden tarkoitus on potkia arvo-organismiamme, lyödä kirveellä, vaikuttaa niin Yöllä hoipertelen muiden kaltaisteni kanssa sairaalan päivystykseen.

Olen vetänyt päälleni peiton, muutoin olen alasti. En tiedä missä vaiheessa lakkasin olemasta musta mies, jolla oli kädessään automaattituliase. Minua etsittiin, pälyilin kerrostalon sisäänkäynnin vieressä suojanani pelkkä koristesäleikkö ja koetin pysyä seinää vasten niin liikkumatta kuin suinkin. Nyt kuljen toisten mukana rampilla. Edessäni olevalla naisella ei ole pakaroita: Toinen, rintava, jolla on päällään vain liivit, sanoo, että muhkeus joht Ei minulle läheinen aihe, mutta lähdin kuuntelemaan.

Hannu Takalan esityksessä hätkähdytti Viipurin museon palo talvisodassa. Raunio taustalla SA-kuvassa , kuvaaja Otso Pietinen Vain pieni osa kokoelmista oli ehditty evakuoida. Lisäksi oli mielenkiintoista, että museota perustettaessa ja lukujen vaihteessa oli riidelty nimestä: Nykyään tämä ratkaistaan kaksikielisesti, mutta tuolloin latinaksi!

Muista esitelmistä ei jäänyt ymmärrettäviä Länsimaissa luvun suurin filosofinen projekti oli yritys päästä eroon metafysiikasta. Miten hyvin se onnistui? Yliopistojen hyötypakkoa kompensoidaan opettamalla hyödytöntä tietoa. Rasismia kompensoidaan ottamalla kestämätön määrä pakolaisia. Kirkko mainostaa itseään tuotteena. Minkään ääriajattelun puolivälistä ei löydy enää tervettä järkeä.

Taisi olla huono kokeilu. Voidaan jo sanoa, että luvun länsimainen filosofia on täydellisesti epäonnistunut yrityksessään päästä eroon jostakin mistä ei voi päästä eroon.

Composition by Lucinda Sherlock. Franciscus Assisilaisen pikkusisko kyyhkyjen ympäröimänä. Tämän naisen luo tulevat linnut missä hän liikkuukaan. Hän keskustelee lintujen kanssa kuin vertaistensa. Kesän viimeiset ruusut Tureporinkadun reunamilla.

Paras kirjoitus, jonka koskaan olen nähnyt Eduard Limonovilta. Todellinen intellektuelli paljastaa kasvonsa. Tämä on totuudellinen analyysi. Avoimia ovia ja kuvia omaan käyttöön. Viime viikon lopulla oli perinteinen OpenHouseHelsinki, jonka ohjelmassa tällä kertaa oli vain yksi minua kiinnostanut kohde.

Pahaksi onnekseni se oli Marmoripalatsi, jota pääkaupungin sanomat päätti promota niin, että jonotusaika oli yli tunnin. Lauantaina oli auki Säätytalo. Tämä ei ollut osa OpenHouseHelsinkiä, mutta jossain oli mainostettu sen verran, että aamun ensimmäisen ryhmän koko yllätti järjestäjät. Kakkoskierrokselle tulijoita ei sitten näkynytkään yhtään. Näitä avoimia ovia on muutamia vuodessa, päivämäärät ja ajat selviävät Valtioneuvostonkanslian verkko Laswell ammentaa varhaisesta dub musiikista. Jamaicalainen tuottaja King Tubby teki nykyaikaista dubsoundia jo Saksalainen The Orb on dubambientin uranuurtajia Euroopassa.

Boniche-miksaus muistuttaa omia browsermixejäni, mutta raidat on äänitetty studiossa. Laswellin miksausideat ja efektien käyttö tulevat suoraan jamaicalaisten varhaisten dubkokeilijoiden työkalupakista. Burped into Existence by Jim Wittenberg.

Asemic Writing from Dusan Bojic. Lisa Sillströmin monet suhteet. Aina välillä olen Sillströmien pariin palannut ja sitten tuskastunut uudelleen. Viimeisimmällä kierroksella luulisin vihdoin saaneeni alkupisteeni eli Lisa Sillströmin elämän kokoon. Elämänsä lopun rippikirjojen mukaan Lisa oli syntynyt Muiden lähteiden perusteella olen samaa mieltä kuin Alex Paltschik, kyseessä Viime viikon kirjoituksessa Kuopiossa esiintynyt Westerlundin teatteriseurue lähti markkinoiden jälkeen kohti etelää, mikä ei ole kovin yllättävää.

Sen sijaan Itä-Suomea heikosti tuntevalle oli yllättävää, että he pysähtyivät esiintymään jo sadan kilometrin päässä Joroisilla. Esiintymispaikkana toimi käräjätalon suuri sali, jossa tilaa oli hieman vähemmän kuin raumalaisessa vaunuvajassa, jossa oli esiinnytty puoli vuotta aiemmin.

Täällä esitykset vetivät väkeä, toisin kuin niihin mahdollisesti enemmän tottuneessa Länsi-Suomessa. Viimeisten esitysten yhteydessä järjestettiin käräjät Ei toki pikareskiromaanina, jonka sankariksi Mauno Saari itsensä vähitellen nostaa mestarin alkaessa hiipua, vaan elämäkertana.

Muistan millaista myötähäpeää tunsin lukiessani teosta. Kohtaamiset - ja Haavikon ja Saaren välinen Oikeastaan esimerkiksi draamassa, mikään muu ei voi pysäyttää kirjoittamisen - näyttelemisen - uudelleenkirjoittamisen prosessia, kuin juurtuminen pohjavirtaukseen tai simulaatioon.

Lopputulos on vääjäämättä abstraktio. Ilmeisesti on mahdollista, että poetiikka on sellainen, että se itsessään estää päätepisteen syntymisen. Pysyvää hahmoa tarvitaan kirjoittamisen lopettamiseen, ei muuhun. Ilmeisestiloputon sykli syntyy siitä, että kirjoittaja ei halua juurtua simulaatioon, pysäyttää tekstiä simulaatioon, muttei myöskään löydä tapaa juurtua pohjavirtaukseen. Tekijän on saatava itsensä valmiiksi, jotta se olisi pätevä mittapuu teoksen valmiudelle.

Tämän utopian kanssa voi joutua joskus koville. Tarve banalisoida tragedia on luvule tyypillinen. Että tapahtunut tragedia voitaisiin kollektiivisesti kestää, se on banalisoitava kielen yksikköjen tasolla. Toisin kuin tragediataide, joka on katarttista, koska se tulee ennen tragediaa. Hyperreaalisessa operatiivi voi olla periaatteessa millainen hyvänsä simulaation ylläpitäjä.

Hän saattaa olla itseasiassa täysin riippumaton varsinaisista agendoista. Mutta olennaisesti hän ei reagoi mitenkään pohjavirtaukseen. Lukekaa tekstin kopio tämän merkinnän kommentista. Suvun projekti lienee karjalanpalautus ja kannibaalinen venäjäviha. Tämä kirjoitus on jälleen yksi indikaatio siitä, että koulutettuja pakolaisoperatiiveja tullaan jotenkin hyödyntämään tämän ikuisuusprojektin junailussa.

Kun operatiivit kiljuvat yhtä kurkkua, siihen on silloin makse Ehkä leipäjonoissa solmitaan sosiaalisia suhteita ja muodostetaan verkostoja piankin. Eilen oli outojen äänien ilta puutalossamme. Oli ihan pakko mennä keittiöön tarkistamaan ettei siellä ollut vieraita. Kaksi kertaa illan aikana voimakas ääni, kuin vettäisiin astiakaapin laatikkoa auki ja työnnettäisiin äkäisesti kiinni, niin että lusikat ja veitset kilisivät, katkaisi rutiinin.

Ajattelen että savi elämöi taas ja rako muurissa levenee. En usko että täällä olisi siunaamaton ruumis kellarissa, tai "rouva Lindeman" melskaisi tuonpuoleisesta. Kerran olen tuntenut nenässäni kalman hajun ja ajattelin sen tulevan aistielämyksenä lapsuudesta joka elävöityi sopivastai muist Syntikin on vain simulaatiota, silloin kun se on rike simulaation logiikkaa vastaan, mutta merkityksetön pohjavirtauksen tasolla.

Seksuaalisuuden ja rakkauden samaistaminen on varmin tie kokemuksen puutteeseen. Vaikka olisi tarkka rakkaudestaan, tarkka seksuaalisuudestaan, simulaation tikkataulu pyörii monin näkymättömin tavoin.

Vastaanotto oli kaiuton huone. Pieni valtio on toisinajattelija, jos se on olemassa. Siksi pienen valtion toisinajattelija ei kiinnosta ketään. These drawings are all 8 x 6 inches, ink and colored pencil on paper. Aita on komea ja kunnostettu.

Tehtaankadun puubarokkiaita on kunnostettu ja maalattu. Kävelimme jokilenkin ja totesimme että tämä kulmakunta on kunnostettu hyvin. Muistan luvulla, kun luova toiminta toimi vanhassa tehtaassa, katu ei ollut ihan niin hienosti katettu kuin nyt. Pihalla oli sadevesikuoppia ja savivelliä. Luovan toiminnan toiminnasta Tehtaankadulla on ainoastaan hyviä muistoja, toisin kuin Seikkiksestä. Nykyisin Åbo Akademi omistaa nuo rakennukset ja ne on kunnostettu yliopiston käyttöön.

Tehtaankatu 1, ja tuo aita, ovat kaiketiki TVT: Tehtaankatu ja Piispankatu ovat vanhaa Näkymätön on simuloitua läpinäkyvyyttä. Museoviraston Kuvakokoelmat on julkaissut museoiden, arkistojen ja kirjastojen yhteisessä Finna-palvelussa kuvan otoksen, jossa on saamelaiskulttuuria esitteleviä valokuvia, grafiikan vedoksia ja piirustuksia. Cypher Sunrise by Philippe Germaux. Note To Self by Zsolt Mészáros.

Voiko runous olla muuta kuin Turingin testi? Runouden tehtävä on testata onko lukija tai kirjoittaja ihminen vai erehdyttävästi ihmistä muistuttava kyborgi?

Konetta saattaa kiinnostaa onko kirjoittaja ihminen vai kone. Lukijaa saattaa kiinnostaa onko kirjoittaja vieraan elämänmuodon edustaja. Konetta saattaa kiinnostaa onko lukija valveill Oravat tulivat takaisin lomaltaan. Ilmeisesti ne olivat metsässä kesäilemässä ja kisailemassa. On syyskuu ja lämmin sää. Kohta lähden kirjastoon ja torille. Jos löydän mielenkiintoista materiaalia niin laitan tänne.

Outi-Illuusia Liljan runokokoelma Värillisiä ihmisiä on mielenkiintoinen tuttavuus. En ole aikaisemmin tutustunut Outi-Illuusian taiteeseen. Aloitin kirjan lukemisen liian kovalla vauhdilla ja mekaanisella otteella. Sain vauhdin hidastettua tekstin tasolle vasta kokoelman puolivälin paikkeilla.

Jouduin siis lukemaan kokoelman saman tien kahteen kertaan. Runo on tavattoman ilmavaa, eteeristä ja hauraan moniulotteista. Minun ihoni, sinun kyntesi: Kun elokuvaohjaaja keskittyy silmiin ja eleisiin, hän saattaa unohtaa ettei Jäämerellä ole sellaisia kaislikoita kuin Liettuassa. Naisvanki pakenee ovesta, joka edellisessä kohtauksessa on lukittu salvalla.

Venäläissotilas avaa portin rakastajalle, vaikka toinen karjuu selän takana Ruki vverh! Mökin puut ovat vasta sahattuja, ja töllin pöydällä komeilee uusi Adler. Kuka käynnisti sahan, kuka raahasi koneen korpeen? Olinhan sen vanhemmilleni hankkinut heidän ostettuaan asunnon Taka-Töölöstä.

Siitä opin että Etu- ja Taka-Töölön raja Hesperianpuisto on monessa suhteessa merkityksellinen alue. Sitä pitkin kulki vanhastaan talitie, ja luvulla, pikkuvihaan johtaneen hattujen sodan aikana, se toimi Ruotsi-Suomen etuvartiolinjana.

Hieno jenkkimaalari Brooks Shane Salzwedel. Sun mielipitees häiritsee ja loukkaa mun someraivoa. Asemic Writing from Lisbeth Kværndrup. Paper , ink , varnice ,color line. Eräs kysymys on se, voiko mikään luokkasota tavoittaa kalifia? Luokat voivat kyllä sotia, mutta mikään ei muutu. Vallankumous ei ole historiallinen tapahtuma. Miljonäärien tilalle tulee toisia nousukkaita.

Voiko ajatella, että rupusakin miljonäärit, kerjäläiset ja muuta vähätuloiset kapina eliittiä miljardöörit vastaan olisi luokkasotaa? Onko kaksintaistelu luokkasodan muoto? Sorrettu luokka toki on kansainvälinen, eikä sen tila periaatteessa muutu ihmisten sinne tänne muuttamisella.

Indoktrinaatiota tapahtuu kaikkia kohtaan yhtenään. Mutta onko se erityinen asia muuttoliikken osalta? Tekisi mieli väittää että muuttoliike vaikuttaa hieman tilanteeseen. Loputonta kiitollisuusrituaalia vaativa eliitti ja loputonta katumusrituaalia vaativa katumusvasemmisto indoktrinoi hieman helpommin maahanmuuttajan kuin natiivin viittaan taas Marko Hautalan Kuokkamummoon. Maahanmuuttaja on sosiaalisen verkostonsa osalta keskimäärin huonommassa asemassa vastustamaan yks Miten mahdollisimman myönteinen asennoituminen näihin uusiin kansainvaelluksiin, vaikka lähdetäänkin siitä että ilmiö on ja pysyy kaikista kriiseistä tai niiden puuttumisista huolimatta.

Minkä luokan intressejä ilmiö edesauttaa, ja onko siitä jotakin hyötyä sorretuille luokille? Jos ajatellaan, että meillä Suomessa olisi jonkinlainen luokkatietoisuus ja sen mukainen taisteluasetelma, miten kansainvaellus voisi edesauttaa sorrettujen asemaa?

Onko siis oletus, että jotakin tällaista voisi tapahtua? Ainoa keksimäni ajatuskulku voisi olla jotakin tällaista: Vastavalittu naispresidentti julistaa avoimuuden, läpinäkyvyyden, sananvapauden ja ihmisoikeuksien, femiinien arvojen aikakauden alkaneeksi. Hänen työpöytänsä on yhtä jämäkänpuhdas kuin hänen mielensä ja sielunsa. Hän menee kassakaapin luo, kääntää lukkoa. Kuumetta ei ole, varpusparvia ei ole. Uloste säännöllinen ja normaali ja TMI! Ruokahalua ei juurikaan ole, näläntunnetta ei tule; mutta kipu ei pahene ruokailun jälkeen.

Enemmänkin ehkä hetkeksi lievenee. Kauankohan tässä vielä viitsisi odotella ennen lääkärille menoa? Toisaalta mähän en mene ennen kuin on pää kainalossa. Ehkä tämä on vaan stressiä kollega on lomalla vielä viikon? Kyllä, tämä on kiinnostavinta, mitä mulle on tapahtunut sitten viime postauksen: Ei ota jos ei anna, uskon, että antaa.

Itseasiassa tämä voisi toimiakin. Tajusin nimittäin just, että tunne on sama, kuin jos pitäisi röyhtäistä eikä jostain syystä voi. On mahdollista että kyse on mahahaavan oireista, suosittelisin kääntymään lääkärin puoleen ellei sitten vaiva ole jo helpottanut. Reseptivapaa omepratsol apteekista 10 päivän kuuri. Jos ei tokene, niin kipinkapin vaan lekurille.

Nykyisin samat oireet saanut hoidettua pois noin. Ja silloin kun en saanut - no, se olikin sitten nyttymäisempi rumba. Ite epäilisin vähän vatsahaavaa tai refluksia. Kannattaa ihan ekana vaihtaa Burana Panadoliin tai vastaavaan, sillä ibuprofeeni vaikuttaa juurikin vatsassa ja täten aiheuttaa vatsakipuja ja -haavaa.

Kannattaa kyllä apteekista hakea just joku happosalpaajakuuri, uskoisin että apteekkari osaa auttaa. Mä tuota refluksia kanssa ajattelin, mutta kaverilla on ja sen kertoman perusteella se on enemmänkin semmoisia polttavia röyhtäyksiä ja oksentelua, jos syö ns. Tämä taas on vain semmoinen epämääräinen paineentunne ylävatsassa.

En tiennytkään tuota ibuprofeenista, ajattelin että jos on joku tulehdus niin senhän pitäisi just auttaa En mä niitä kyllä ole montaa syönytkään, kun en oikein tykkää kipulääkitä ns. Ei jumansviidu mulla oli just muutama viikko sitten ihan samantyyppisiä oireita, ja mun lääkärikaveri sano et ehkä nyt on jotain liikkeellä koska se on kuullut useammalta tyypiltä vastaavanlaisista vatsavaivoista. Mun oireet meni ohi viikossa, pistin lopulta stressin piikkiin enkä mennyt lääkäriin kun se kehotti odottamaan rauhassa paheneeko ja ottamaan samalla happosalpaajaa ja se sit meni lopulta ohi itsekseen.

Ja tosiaan oireet alkoi kun söin kunnon rasvaisen juustomättöpizzan perjantai-illan kunniaks. D Ehkä mä olen sä siinä rinnakkaisuniversumissa, joka on aina muutaman viikon jäljessä..?! D Jep, juustomättöpizzahan se! Söin sunnuntaina tosi rasvaisia tacoja ja myöhemmin illalla tuli äärettömän huono olo. Sen jälkeen vatsa ollut turvonnut ja ruokahalu just hieman kateissa. Paranemaan päin kuitenkin ja siis ei noiden illan oksennusten jälkeen mitään noin radikaalia..

Itse päätin vakaasti välttää noin rasvaista ruokaa, mutta jos kyse onkin pöpöstä, niin sittenhän voisikin taaa herkutella ;. Vatsavaivoihin muihin kuin kuukautiskipuihin ei saa ottaa ibuprofeiinia kuten joku tuolla ylhäällä jo mainitsikin , koska siitä voi pahimmassa tapauksessa saada vatsahaavan ja lisäksi särkylääkettä napsimalla voit vahingossa pahentaa tilannetta. Myöskään muiden kipulääkkeiden syömistä ei suositella, ennenkuin tiedetään mistä kipu johtuu.

Oman arvion perusteella voisi hyvin olla just jotain närästystä tai siihen viittaavaa, hoituu omahoidolla, mutta pitkittyessä kannattaa tosiaan hakeutua lekurin puheille. Jos käpelöit ja painelet itseäsi kipukohdasta niin onko kosketusarkuutta? Varaa aika omalle työterveyslääkärille, tai julkiselle puolelle niin saat myös reseptillä esomeprazolia tai somaccia joita kyllä saa ilman reseptiä, mutta ei yhtä isoissa määrissä. Mulla oli tollaisia kipukohtauksia, jotka johtui sitten sappikivistä.

Kipu oli järkyttävä ja paine tuntui ylävatsalla ja myös laatto lensi. Mulla se meni yleensä ohi h aikana. Voisko se olla sappikiviä? Mummulla niitä kyllä oli, muistan kun leikin niillä pienenä Addam's Family -lapsuus? Hahahah ei hitto naurahdin tälle! Tuli myös mieleen, miten innoissaan me oltiin siskon kanssa, kun käytiin moikkaamassa ukkia aikanaan sairaalassa ja se säästi meille aina sellaset pienet muovikupit, joissa päivän lääkkeet tarjoiltiin.

Näin jälkikäteen mietittynä aika raakaa, kun ukki ei sieltä sairaalasta tainnut enää kotiutua. Mä jotenkin jaksan toivoa että ei olisi sappikivet, googletuksen perusteella oireet ei ihan täsmää. Kipu on keskellä eikä oikealla ylävatsassa, ruokailun jälkeen ei tule kipukohtauksia ennemminkin kipu lievenee hetkellisesti , eikä kipu ole läheskään kestämätöntä asteikolla ehkä D toivottavasti sulla kuitenki olo helpottaa, mahakipu osaa olla paljon paskamaisempi kuin joku päänsärky.

Kroonisesti vatsavaivaisena olen löytänyt yhden toimivan aineen jonka ensivaikutelma oli huuhaa. Mutta koska olen epätoivoisena kokeillut monen moista ja lähes yhtä monta kertaa joutunut pettymään, niin voin todeta että ainakin omalla kohdalla toimii Silicea -piihappogeeli rauhoittamaan sekalaisia vatsaoireita oon vetänyt nexiumeja ja vatsalle tarkoitettuja kipulääkkeitä, mut ne auttaa vain hetken jolloin pystyy elämään about normaalisti.

Ei se paljoa maksa vaivaa kokeilla. Muita tilapäisiä konsteja on ollut mm. Kiitos -otan tuon kokeiluun, kunhan vedän tämän happosalpaajakuurin ensin - mikäli lääkärillä ei ole antaa jotain diagnoosia. Ajattelin kuitenkin jo ensi viikon lopulla mennä, ellei jotain parannusta ole havaittavissa. Maitohappoja napsin jo säännöllisesti, eli vatsa on kyllä tähän asti ollut tosi rauhallinen. Minulla on todistetusti sappikivat ja oireilu on nimenomaan keskellä ylhäällä.

Onko homoseksuaalit normaaleja ihmisiä? . Eroottisia filmejä treffi chat sub nainen isot tissit videot kokemuksia nettideittailusta thai massage espoo herkku. Bdsm forum paras thai hieronta, Kalat on sitoutuva, ja Vesimies irrallaan. syyskuu Itse päätin vakaasti välttää noin rasvaista ruokaa, mutta jos kyse onkin pöpöstä, niin sittenhän voisikin taaa herkutella ;). Vastaa kommenttiin. met call girls helsinki ilmaiset eroottiset elokuvat orgasmi kalat horoskooppi lesbot kiinnostaa tikkurila thai hieronta speed dating helsinki salkkarit tanja ruotsi porno ruisrock tiukkapillu savon kinot joensuu tapio herkku. . Mihis se sitten homoseksuaalit tai aseksuaalit laittaa, häh? . Fleshlight forum ashley bulgari escort.

ASS HOMO KALU NAISTEN ORGASMI

Kaiken suhteen käydään jatkuvasti häviöllistä kauppaa. Orjan tai siirtomaaisännän välillä kulkee esoterian muuri. Sen yli ei voi jakaa mitään olennaista. Tämä johtaa ensin ylpeään salakieleen sekä alistajan että alistetun esoteriaan , sitten synkkään eristymiseen, lopulta yksilöjen alkeishiukkasmaisuuteen jäännösihmisyyteen. Tämä on kehitysmaiden ja myös itseään kolonnisoivan Euroopan tie. Eksoterian ja esoterian muuri on kaikkial Olin aiemmin tänä iltana kirjahistoriallisen seuran Digishowssa.

Hän käytti esimerkkinä eurooppalaista tietokantahanketta valistusajan kirjallisuuden leviämisestä. Kun selvisi, että Sveitsistä oli toimitettu kirjoja Tukholmaankin, niin minäkin kiinnostuin. Mutta Ahokas muistutti aiheellisesti, että tietokannan oikea tulkinta vaatii ymmärrystä sen lähdeaineistoista. Varsinainen "show" oli kolmessa pisteessä esitellyt tietokannat, joita Tuija Laine ensin taustoitti.

Something Happened to the Moon, frgmnt. Found Damaged Text from Texas Fontanella. Ensin lopputulosta tutkimalla todetaan yksimielisyys sen erinomaisuudesta ja tavoiteltavuudesta. Tämän jälkeen muodostetaan polku, jolla alkupisteestä kuljetaan lopputulokseen tiettyjen välivaiheiden kautta.

Ilman käsillä olevaa lopputulosta ei voi olla oppia oikeasta tai väärästä. Esimerkiksi uskonnollinen dogmatismi ei voi olla mahdollista, ennen kuin paratiisi on läsnä.

Ei voi olla mahdollista, että ollaan sodassa kuin arabimaat ja samalla liehutetaan jotain uskonnollista dogmaa. Mihin sen dogmin pitäisi johtaa? Savesta olet sinä tullut Puutalon voi toki maalata näinkin.

En tiedä onko kyseessä se alkuperäinen maali mutta erilaiselta näyttää kirkkaassa syysauringossa. Vihreä on hieman liian kirkas minun makuuni, mutta enhän minä tätä katsele päivittäin. Mikaelin kirkko muistuttaa joskus Grimmin satujen satulinnaa kirkkaassa paisteessa.

Olen miettinyt useinkin Portsan talojen paalutusta. Tässä kuva valehtelee oikeasti tai kuvan ottaja on mennyt miinaan. Lähin nurkka muutanan metrin alueelta on paininut saveen silmämääräisesti monta senttiä. Päätyikkuna on luistanut pokasta talo Jatkona viime viikon koosteelle sanalla Helsingfors löytyneitä tiedeuutisia englantilaisista sanomalehdistä.

Argelander esittäneen kymmenen vuoden työnsä Pietarin akatemialle. Kun en astronomiaa suuremmin ymmärrä ei tutkimuksen tulos lyhyestä tekstistä oikein erotu. Liittyy jotenkin auringon ja aurinkokunnan liikkeeseen avaruudessa.

Wikipediasta luntaten Argelander määritti "ensimmäisenä Auringon apeksiliikkeen suunnan luotettavasti" ja muutti tämän jälkeen Saks Cosmic Cauldron by Fotis Begetis. Emergenssien mahti on sitä, että poliittinen ei riitä. Kaikki lähtee yksilöllisten valintojen laadusta, joka emergoituu moneudessa. Ei riitä että me haluamme olla hyviä. Ei riitä me haluamme rakastaa. Sinun, sinun ja sinun, täytyy olla hyvä.

Sinun, sinun ja sinun täytyy rakastaa. Sinun, sinun ja sinun täytyy jakaa kokemuksesi ja opettaa toisia. Ja vasta kun sinä, sinä ja sinä olette saavuttaneet erityisinä ja yksityisinä jotakin, te voitte olla te, kun teillä on jaolline ja yhteinen kokemus, joka ei ole yhdentekevä. Yhdentekevyydessä ei ole mitään jaollista.

Duo for Violino and Piano Kysymys on alumiini-ikoneista ja siitä kun kaksi globaalin maailman kulkijaa, toinen aasiasta, toinen afrikasta, kohtaa. Millä kielellä he kommunikoivat? Kenties he puhuvat objective-C: Xcode 7 on tarina ylivallasta. Tämä ohjelmointiympäristön joustavuus ja sen ymmärtämien kielten laajuus on ylivallan puhdas muoto.

Tämä olioluokkien luettelo olisi printattuna 10 hyllymetriä. Sitä ei koskaan tulla kääntämään vieraille kielille. Kuka oikeastaan haluaa tai osaa enää kommunikoida luonnollisella kielellä? Siitähän syntyy vain sekasotkua. Maan takapuoli, täysikuun naamassa vain filtrattua valoa. Juhani Tikkanen blogissa Juhani Tikkanen - 2 vuotta sitten. Kuva on kierrellyt pitkin Ylen ohjelmia.

Kuvan copyright on Juha Lindström, Oulu. Tekstin siihen sorvasi Tikkis. Varis, usva ja sumu. That Day Was My Birth. Yrityksestä alipäästösuodattaa informaatioyhteiskuntaa syntyy Jari Tervo. Nokian suuri opetus on siis se, että kolonnialismi kolonnialistis-aatelinen johtajakultti, jossa sosiopaatti johtaja kiusaa ja alistaa hänelle kolonnisaatiokohteessa uskottua orjajoukkoa ei varsinaisesti toimi informaatioyhteiskunnassa.

Koska informaatioyhteiskuntaa ei voi alipäästösuodattaa niin kuin halpatyövoimaa voi. Informaatioyhteiskunta johtaa informaatiosta muodostuvaan kokonaiskuvaan. Ja tuo kokonaiskuva on kolonnialismille kohtalokas. Taiteen ongelma on liian homogeeninen rahoitus.

Kun koko taiteen kenttä saa rahansa vain yhden pienen eliitin rappeutuneiden oikkujen mukaan, on tilanne täysin toivoton. Mitään helppoja vaihtoehtoisia ratkaisuja ei ole näköpiirissä. Keskenään eripuraisten eliittien määrää ei NWO: Taiteen rahoitus taas ei muodostu intressiksi niille, jotka eivät vallankäytöstä mitään tiedä.

He eivät osanneet pohtia tarkoin, mitä olivat varsinaisesti tekemässä. Siksi he eivät kyenneet kyseenalaistamaan heille annettuja tehtäviä. Vasta kuunnellessani Slaten podcastia minulle selvisi, että Suomen ulkopuolella 'pumpernickel' on saksalaisperäistä täysjyväruisleipää eikä sokerikuorrutteinen piparkakku. Saksankielisessä Wikipediassa on hyvin lyhyesti makea variantti, mutta sen historiasta tai levinnäisyydestä ei löydy tietoa. Olisiko vihdoin kritiikin aika muuttua hölynpölyksi, hyvällä omallatunnolla?

Kirjoitetaan silleen lyhyesti, esittelypohjalta, vähän niin kuin kuka tahansa, sanotaan, että tää on nykyaikaa. Bussipysäkillä osui kameranlinssiin nämä kuvat. On pilvistä ja sadetta vihmoi. Lähes riisuttu vaahtera maisemassa. Planet Xenoth 33 by Camil Eon. Tämä riippuu siitä, kuka niitä menestyneimpiä jonakin pitää. Kysymyshän on vain simulaatiosta, jonka pääomat luovat suojatakseen itseään kumoukselliselta ainekselta, siis yhtään miltään vakavastiotettavalta. Typerää narsismia voi ruokkia pikkupaloilla hautaan saakka.

Mitään moraalista ja vapauttavaa merkistystä tällaisella alipäästösuodatetulla menestyksellä ei ole. Ei sillä ole mitään tekemistä ihmisen mittapuun kanssa. Samalla tavalla Nokia jäi lowpassfilteriin: Nyt täytyy muistaa, että suomenruotsalaisella kulttuurilla sen terveellä osalla, silloin kun sitä esiintyy on aivan toisenlaiset päämäärät kuin ne "kulttuuriset" päämäärät, joihin suomenruotrsalaiset säätiöt suomalaista kulttuuria suitsivat.

Suomalaisten tyhmyys, harhaanjohdettavuus ja huijattavuus ovat täydellinen vastinpari suomenruotsalaisen eliitin häijyydelle ja huijarimaisuudelle. Näiden säätiöiden suitsinnassa ei kenestäkään voi tulla mitään taiteilijaa vaikka nyt tietysti ääliöiden narsismia voi pikkupaloilla ruokkia hautaan saakka. Silloin on vaakakuppi tyhjä ja arvovalta Systeemit eivät itse asiassa ole menettäneet mitään elinvoimastaan. Hän oli yli kaksimetriä pitkä komea japanilaismies.

Hän osoitti umpinaisen teräskuulan kuplaksi. Vain timanttikuplat ovat ikuisia. Lyijykynän jäljen pysyvyys paperilla. Kulutan erilaisia vihkoja jonkinverran: Irtopaperit katoavat maailman myrskyissä josta syystä käytän erilaisia vihkoja. Kesällä hankin Clas Ohlsonilta halpoja 60 gr A4-vihkoja. Paperi on niin ohutta että molemmin puolin ei kannata piirustella tai kirjoittaa.

Mutta tänään huomasin uuden jutun kun tarkistin että vihoissa ei enää piileskele mitään käyttökelpoista. Tuon kuvassa olevan tekstin kohdalla piti tarkentaa kolmiteholinssejä ja suunnata siihen ikkunavalon lisäksi keinotekoista valoenergiaa. Haastatteluja Länsimaisen klassisen musiikin historiassa vallitsee tietty deterministinen ajatus siitä, että nerokas musiikki noudattaisi sääntöjä, jotka olisivat luonteeltaan rajoituksia, niin kuin kelvollisen musiikin säännöt ovat.

Ikään kuin sotilaspuku, joka ei jäykistä kantajaansa, vaan muuttuu eläväksi ja kiinnostavaksi kantajansa elämän paineesta. Puku on sopiva ja Kuulaassa aamussa soi urkumusiikki. Rasismi nostaa päätään aika ajoin.

Jos maailman rahat suunnattaisiin oikein, köyhyys olisi kuollut. Henkisistä haitoista en menisi sanomaan poistuisivatko ne köyhyyden poistumisen myötä. En usko että arjalainen ihminen on viisaampi kuin muut. Kiinalaiset ja Arabit ovat keksineet mullistavia asioita ennen kuin arjalainen länsimainen mies oli oppinut lukemaan.

Myytti länsimaisesta viisaudesta ja paremmuudesta on pötyä. Länsimainen ihminen eli mies on aina ollut hyvä omimaan ja kopioimaan toisten viisauksia. Kuva Vaasasta kaksi kesää ennen alla kuvattuja tapahtumia.

Hän oli saanut maaherralta luvan esittää näytelmiä Vaasassa. Siellä ei ollut teatteria, joten Roos korjautti omalla kustannuksellaan terveyskaivon käytössä olleen talon eli kaivohuoneen seurueensa käyttöön. Lautoja, lankkuja ja nauloja kului, kun työtä tehtiin yötä päivää.

Heinäkuun lopussa pidettiin ensimmäiset esitykset ja neljäs Planet Mechanics by Camil Eon. Cribriform Writing from Timothy Ely. Issa luottaa puiden lehtien voimiin: On niin lihava, siksi huono hyppäämään -sammakko Copyright Issa, Ehkä intellektuellikin vielä palaa zombina jokin täysin vanhentunut maailmanrakenne kainalossaan, niin kuin porvarikin palasi.

Intellektuellista tai porvarista puhuminen ei ole nykyisin naurettavaa. Nämä konseptit, jotka yhä uudelleen ja uudelleen aktivoituvat kummittelukykyisiksi, epäilemättä ovat vaarallisten intellektuaalisten jätteiden kategoriaan kuuluvia. Vain islamin usko saattaa olla jotakin pahempaa. Se ei pala edes ongelmajätelaitoksella niin kuin totuus palaa. Se on liian väkevää valhetta, liihan radioaktiivista hull Joka kerta kun yksi entinen tuttavani ajaa Portsan ohi, hon toteaa että Portsan puutalot ovat rapistuneet.

Hän on nousukas joka ylpeilee saksalaisilla esi-isillään aikojen aamussa Viipurissa, mutta kieltää karjalaisuutensa. Hänen molemmat vanhempansa olivat karjalaisia. Luulen että Portsan puutalot edustavat hänelle köyhyyttä lapsuudessa. Hänen intelligentti miehensä halusi asua Portsassa, mutta rouva myi asunnon ja muutti kerrostaloon. Portsan talot näyttävät hyvinvoivilta ja kauniilta.

Puutaloauminen on elämäntapa ja vaatii asujalta viitseliäisyyttä ja mukautumis Kuten Chomsky, hän ei enää käsitä symbolisen vaihdon ja gurdjieff-riiston spirituaalisen riiston välistä suhdetta selvästi.

Teoria vääristyy, henkinen tietoisuus rajoittuu homeopatialle naureskeluksi. Hänet on kampitettu rationalisaation rautamonttuun. Baudrillardista tulee eräällä tavalla suomalainen: Suomalaisella karjatilalla lehmän pyhyys on juuri sitä, ettei tarvitse riistää ihmistä, kun intiassa kolonnialisoitu kansa pyhitti lehmää symbolina siitä, ettei itse syy Karl Sillström ja toinen Karl Sillström.

Porin Sillströmien haasteisiin kuuluu, että luvulla oli kaksi Porissa syntynyttä Karl Sillströmiä. Hämeenlinnaan päätynyt, jolla rippikirjassa syntymävuosi , ja Poriin jäänyt, jolla samanaikaisessa rippikirjassa syntymäpäivänä 6. Porin triviaalikoulun oppilasluettelon patronyymit eivät ole täysin luotettavia, mutta ainakaan siellä ei ole kuin yksi Karl Sillström: Paltschikilla on viite "BR " eli Porin raatihuoneenoikeus kyseiseltä vuodel Syyskuun lopun yö, lämmin ja kostea kuin kesäyö. Micus on yksi ainoista ECM: Teokset toimivat hiljaisena taustamusiikkina ja ambienttina kuulokynnyksen rajalla, mutta niiden äänimaailmaan voi uppoutua tunneiksi tarkallakin korvalla.

Vaikutelma on meditatiivisen puhdistava ilman vähäisintäkään tavanomaista maailmanmusiikki-kitch vaikutelmaa. Monissa sävellyksissä ja soitinnuksissa tulee ihmetelleeksi sitä, miten Micus on tuottanut ne moniraitatekniikalla, itse soittaminaan päällekäisäänityksinä.

Hyvä jenkkileffa vuodelta Ei supernaturalistista kauhua, mutta jotain uudenlaista kuitenkin. Elokuvassa on muutamia todella hyvin tiettyjä aika harvoin hyvin esitettyjä tunteita ilmaisevia kohtauksia. Static Gravity by Black Smith. Polttopullon heitto pakolaisten majoitustilaan on paha teko.

Mitenkähän organisoitua tämä toiminta on. Tulevatko toimijat paikalle ympäri Suomea. Kohteena oli perheitä ja pieniä lapsia ja se tekee tästä vieläkin pahemman. Turussa Seikkiksen voisi päivittää ja ottaa turvapaikanhakijoiden lapsien kotouttamiskäyttöön. Voi olla pakolais ja maahanmuutto myönteinen, mutta jos ei tee mitään hyvien aikomusten toteuttumiseksi, on turhaa löpinää. Aidosti asiassa mukanaolevat ja työtä tekevät harvemmin ovat julkisuudessa hyvien tekojensa kanssa.

Monikulttuurisuus on rikkaus mutta kaikki eivät Erikoisimpana elementtinä esityksessä on se, että miehet istuvat toistensa selässä. Kapuloista tuli mieleeni sana karttu ja verkkohaku ystävällisesti heilautti minut kyykän Wikipedia-sivulle. Siellä pelin historiasta todetaan, että "Kirjailija I.

Laatokan Karjalassa peli tunnettiin lähinnä Every bottle has wrong label. Miksi kannattaa aloittaa heti aamusta?

Ylpeys käy lankeemuksen edellä, mutta vasta iltapäivisin. Huonossa teatterikoulussa ja armeijassa on kunnianhimoa vastassa kuolemanpelkoakin suurempi maitojunanpelko.

Väkivallan uhka on tuntuva. Jokaisessa ampumaharjoituksessa Turkka silmää sinua: Mikä prinsessa säkin kuvittelet olevasi. Jos et nyt ime munaa, saat kuulan kalloon.

Siinä sulle sun sotaherrat. Maitojunalla täältä lähdet, itkua tuhertaen, äidin tissiä huutaen, mieleltäsi järkkyneenä. Koskaan susta ei tule itsesi elättäjää. Suomi on paikka, jossa hyödyttömät, loismaiset, tärkeimmille elinvoimille vaaralliset rahanahneet otukset haluavat hallinnoida ja johtaa asioita, joiden substanssista he eivät ymmärrä eivätkä välitä.

He itseasiassa suhtautuvat pääasiaan halveksuen ja todeten, että aina tarvitaan markkinointia, junailua, politiikkaa ja muuta feodaaliherrojen monopolistista suunnitelmataloutta, joka sitten naamioidaan vapaaksi kilpailuksi ja kapitalismiksi.

Näin on kaikilla luovilla aloilla, ei vain teknologiassa ja tieteessä. Substanssi ei koskaan pelkästään riitä näille suurille niskalaukojille. Kiusaaminen on kansantauti Suomessa. Kuuvuoren arkkitehtuuria, uutta ja vanhaa. Pensasaidan punaruskea loisto korostuu rakennusten väreissä.

Kävelin eilen ohi, kuten monta kertaa ennenkin, tuon maiseman. Yllä oleva kuva ei liity alempaan tekstiin. Luin tänä aamuna netistä esimerkkitapauksen kodin ja koulun yhteistyön toimimattomuudesta.

Kiusatun lapsen äiti uhkasi polttaa koulun ja häiriköi koulun pihalla Turussa. Sitäpaitsi äiti oli juonut alkoholia yöllä tuskissaan tilanteesta, tämä piti erikseen mainita. Lapsi lähti kouluun itkien ja tuli koulusta itkien.

Minusta olisi perinpohjin selvitettävä koulumaailman ong Ei kai pitäisi vetää pitkälle johtopäätöksiä, mutta viikko sitten Eva Ahl-Wariksen esitelmää viikingeistä tuli vesisateessa kuuntelemaan enemmän ihmisiä kuin Andreas Koivistoa tänä tiistaina samassa Arbiksen salissa. Keskiajan kiinnostuksen suuntautuminen muualle kuin lähiympäristöön jää tarkailtavaksi. Turussa lienee tilanne toinen. Koivisto esitteli Vantaalla viimeisen kymmenen vuoden aikana kaivetut kohteet. Talonpoikainen Gubbacka oli viime vuotiselta retkeltä vielä aika hyvässä muistissa.

Kylästä löytyneen pajan varhainen luku? The End of the Tour. Mika Kukkonen blogissa Taas yksi kirjablogi - 2 vuotta sitten. Miltä kuulostaisi elokuva, jossa Rolling Stonen toimittaja ja uraansa aloitteleva kirjailija David Lipsky tekee viisi päivää kestävää syvähaastattelua juuri "Infinite Jestin" julkaisseesta David Foster Wallacesta?

Elokuva, joka perustuu Lipskyn haastattelutranskriptioista ja muusta materiaalista koostuvaan, pari vuotta Wallacen tapahtuneen itsemurhan jälkeen julkaistuun kirjaan "Although of Course You End up Becoming Yourself"? Aurinkommeko, jotain toisissamme, mitä emme näe? Sokeampi kuin meri, aina avoin ja rikki. Kaiken kaava on yksinkertainen. Mikään ihmisen luoma staattinen ja yksinapainen systeemi ei toimi, koska sosiopaatit kaappaavat lopulta aina kaiken ja muuntavat kaikki järjestykset omaksi fantasiastagnaatiokseen.

Kommunismi ei toiminut, koska se kaapattiin. Eikä kapitalismi toiminut, koska sosiopaatteja kuitenkin kiinnostaa enemmän ihmisten kiusaaminen kuin voitonmaksimointi. Kapitalismia me tapaamme enää Venäjällä, jossa sen on edelleen kilpailtava kommunismin kanssa, ja siksi tuotettava myös jotain mitä lupaa. Länsimaissa kapitalismi on muuttunut simulaatioksi feodaalisuuden pääll Marooned on a Maroon Moon. To order from outside Australia, please email: To buy from inside Australia: Ota kymmenen askelta niin kerron, olemmeko susia vai ihmisiä.

Ehkä tunnistamme vain lipun muodon, rannan ääriviivat, tulen. Eteenpäin kaikki on ratkaisematta. Kirjahistoriaa ja muuta etäopiskeltavaa englanniksi. Siitä ilmestyi tämän viikon alussa 9 kussia edX-alustalla ja sanamuodoista päätellen lisää voi olla tulossa. Hän on vetänyt pari vaahteranlehteä suojakseen. Noin iso kasa pöyhkeileviä vaahteranlehtiä.

Mitähän mahtavaa niistä kasvaa keväällä? Ettäkö käytän vaahteranlehtiä ihmisten korvikkeena runoissani? Eivät ihmiset ole syksyn lehtien veroisia kuollessaan. Tämä sarja on talteenotetusta vanhasta sekasotkusta. Nyt ei ihan vielä ole syksy vaikka kuolevia lehtiä jo repattaakin karkuun.

Funeral sarjasta 1 - 3. Viime viikonlopun omenoiden kuorinnan ja -paloittelun muistoksi. Omenoiden yleisyys ja yleistyminen on varmaan jossain selvitetty, mutta en muista lukeneeni. Entä jos eläimet voisivat liittoutua keskenään? Hän toivoo, että aseet toimitettaisiin suoraan lähtömaahan. Niin naapurit hoitaisivat ongelman keskenään. Ehkä lähimmäisiä voisi hyödyntää myös lihasäilykkeinä, koirien ainakin, tai säilykkeet voisi ampua suoraan leiriin. Digital Asemic Revolution - details from Ruud Janssen.

Mitä pitäisi sanoa tästä länsieliitin ja pakolaisoperatiivien yhteistoiminnasta? Baurdillardia mukaillen voisi sanoa vaikka että. Ihmislaji tavoitellessaan yli-ihmisyyttä tule aina kiteyttäneeksi ali-ihmisyyden. Tämä yli-ihmisen ja ali-ihmisen dialektiikka on kummallinen: Maailmassa ilman transsendenssia tarkoitan: Tämä ei tarkoita, että yli-inhimillinen menettäisi kuolemattomuutensa. Maria Jelizaveta Jujernava Pilenko syntyi Riiassa Hän kuoli Ravensbrucken keskitysleirillä. Hän meni kuolemaan toisen tuomitun, nelilapsisen äidin puolesta.

Äiti Maria oli alkujaan aatelinen ja runoilija Venäjällä. Vallankumouksen jälkeen hän oli emigranttina Pariisissa ja auttoi maanmiehiään uuteen elämään Ranskassa. Maria oli naimisissa kaksi kertaa. Toisen miehensä jälkeen hän valitsi nunnuuden. Hän toimi köyhien ja unohdettujen hyväksi päivätyötä tehden, hän ei koskaan mennyt luostariin, vaan eli maailmassa.

Maria perusti kaksi köyhäintaloa Hän toimi Ranskan vastarint Framtidsstrategier vid Åbo Akademi. Meddelanden från Åbo Akademi 8 Man sade att ett universitet skall undervisa, forska och ha samverkan med någonting. Det lär ha nackdelar, men också positiva sidor. Styrelsens ordförande sade, att det fanns en positiv stämning i mötet. Kuin loismato kokoan itseni. Kesken kaikkea allakka kääntää kyljen syksyä kohden.

Kalsea aamu -- meidän aivoton lämpömittarimme! Alunperin tämä on kirjoitettu kahdeksan vuotta sitten.

Ei mitään uutta -- loppusyksyn koleus hiipii vain öisin. Neljä ässää yrittää fuskata? Punaisia vaahteranlahtiä kokoontumassa yhteen -- tekevät Syyskuun Vallankumousta? Tänä jo kymmenen vuotta sitten rustaamani hajaelma nousi taas ajankohtaiseksi. Perjantaina oli mielenilmaisu tyhmää hallitusta vastaan. Neljä ässää fuskaa korttipelissä ja kaataa pöydän. Torstain kalkkuna palaa pesälleen. Viikon arvoitus - viikonlopuksi pöytä on putsattava. Oi syksy, olet myöhässä -- solidaarisuutta kasvihuoneilmiön tukemiseksi?

Harakkanuorukainen pörhistelee sulkiaan -- pilvi ohitti. Tämä menetetty kesä, ja pienenevä kuu, - minä? Otin suihkun, myös paljas katu saa omansa Talouden niukkoina aikoina siis tavujakin kannattaa säästellä. Idiootit maan rajalla häpäisevät lippua. Jos olisin matkalla, saapuisin rantaan. Kiireiset aallot eivät ehdi tavata toinen toisiaan. Mänty hymisee - neulasmatto vaimentaa äänet polulla.

Vanha mänty tiputtaa neulasiaan? Paljaat jalkani -- polulle tipahtaa männyn neulanen. Miten Viroon tuli ruotsalaisasutusta? Tiivistä tekstiä sivua, mutta Lindströmin kerronta oli niin koukuttavaa, ettei voinut jättää kesken eikä hyppiä eteenpäin.

Lindströmin oma isoisä oli paennut toisen maailmansodan aikana Viron länsirannikolta ja hänen juurensa olivat syvällä sen ruotsalaisasutuksessa. Tästä siis motivaatio selvittää miten maahanmuutto oli tapahtunut ja missä yhteydessä.

Itselläni ei ollut aiheesta ennakkotietoa, joten Lindströmin rakennelma ristiretken osana jär Electric Night Planet by Black Smith. Kulttuurielämän taso riippuu siitä kuinka paljon rahaa sen rikkomiseen on käytössä. Mitä vähemmän, se parempi. Black Sun by Black Smith. Hyvään venäläiseen näyttelijä tär koulutukseen kuuluu kyky jäljitellä ja parodisoida kansainvälisen tason huoraa ja pornonäyttelijää. Kyvyn täytyy olla myös biogeneettisellä perustalla.

Aamu alkaa lasillisella vettä johon on murskattu valkosipulinkynsi ja lisätty puolidesiä omenaviinietikkaa.

Tämä on vanha konsti siivota verisuonia. Olin lyönyt laimin tiibetiläisten munkkien valkosipuliuutekuurin jälkeen valkosipulin käytön. Nyt on revanssin aika. Valkosipuli on mahtava tulehdusten hoitajana. Kun valkosipulia syö päivittäin, se lakkaa haisemasta hengityksessä.

Löysin kotimaisia valkosipuleita yllättäen ja ne olivat makeita ja ihanan raikkaita. Kiinalaisia valkosipulaita ei oikein arvaa käyttää niiden mahdollisten saasteiden taki Ihminen on omaa lajiaan riistävä ja kannibalisoiva. Ehkä olisi syytä hyväksyä sekin, että metafysiikan kieltämisellä ei pyritä muuhun kuin pääravinnon näkymättömäksi tekemiseen. Ihminen on henkinen hyväksikäyttäjä. Siksi hän haluaa tehdä riistonsa kohteen näkymättömäksi. Tästä tulee kummallinen evoluution ylittävä periaate, joka on eräänlaista involuutiota.

Kuuluuko köyhien ja rikkaiden välillä olla kuilu, jotta luonnonjärjestys säilyy? Miten syvä kuilun tulee olla, jotta jako pysyy luontevana? Puhkuu intoa kondorikotkan siivet riistääkseen rahaa Heräsin aamun avaukseen kuuntelemalla Elinkeinoelämän saavutuksia.

Ovat monena vuonna peräkkäin saaneet miljardin tukiaiset meiltä kaikilta yhteisesti. Rahoilla ovat irtisanoneet työläisiä. Korpit liitävät Kreikan pankkien perään - kotka saa kaiken Senryuun laatiminen aiheesta on hankalaa. Kondorikotka ei liene haikuissa erityisemmin mikään Kigo sana?

Kondorikotka nokkii turvattomilta luutkin puhtaaksi Rivien välistä nousee sanaton vihje ihmissalakuljetuksista joka on nopeasti noussut tuottoisaksi liiketoimiksi Nämä päiväyömme, emme odottaneet, kuin ihminen vilkkuu valo sähköaidan takana kukkulalla. Hänen runoudessaan on monia hyvinkin täydellisiä lauseita, joita en osaa sijoittaa.

Kuin raha tai liian hieno syöttö ratkaisupelissä. Uutisia Helsingistä Englannissa. Viime viikonloppuna oli vapaasti käytettävissä FindMyPast ja satsasin käytettävissäni olevan ajan brittiläisiin sanomalehtiin, jotka pääosin ovat lukkojen takana.

Haku sanalla Finlad tuotti aivan liian paljon osumia läpikäytäväksi, joten valitsin sanaksi Helsingsfors ja ajaksi luvun alkupuolen. Nämä noin hakutulosta käsittivät pääasiassa merenkulkuun liittyviä lyhyitä uutisia.

Listauksissa oli Helsingistä lähteneitä tai sinne matkalla olleita laivoja, jotka olivat ohittaneet jonkin tarkkailupisteen. Tai Helsingistä oli ilmoitettu jonkun laivan ha Hannu Salmi blogissa Hannu Salmi: Elämäni ensimmäinen matka Romaniaan on takana. Jo vuosien ajan on ollut tiedossa, että vuonna on Bukarestin yliopiston vuoro järjestää International Society for Cultural Historyn kongressi, ja nyt se tapahtui 7. Oma esitykseni aikamatkailun historiasta oli ensimmäisenä kongressipäivänä — onneksi, sillä koko loppuviikon kärsin vatsataudista, minkä takia en juurikaan ehtinyt maistaa romanialaisen keittiön herkkuja puhumattakaan siitä, että olisin nähnyt kaupungin nähtävyyksiä muualla kuin hotellin ja yliopiston välillä.

Mietin tapahtumarunoa, tuo pysähtyi kolmeen tavuun. Pari lisätavua lässähtäisi kuin elinkeinoelämän lakkotulkinta rautatientorille perjantaina? Kuulin kommentin että eihän tuossa ole mitään. Kun siinä on aika paljon: Joku aivastaa, ja joku kirjaa sen ylös, kenties. Vai kertooko aivastaja vain itsestään? Mieluiten kuulisin että joku aivastaa, ja kuulija sen kuulee, ja kirjaa muistiin. Perässä on voimakas lisämerkitsijä, huutomerkki. Huutomerkin käyttö on riskipeliä, kestääkö edeltävä lause niin vahvan korostuksen.

Siksi seuraavat rivit jäivät tot Porvoosta Westerlundin seurue luonnollisesti jatkoi Helsinkiin. Siellä julkaistut mainokset todistavat seurueen laajasta repertuaarista. Finlands Allmänna Tidning 4. Syynä ei nyt niinkuin vuotta aiemmin Turussa ollut epäily seurueen taloudesta vaan Helsinkiin Riiasta tulos Asemic Tools by Lee Balan.

Keltainen pyöräni ei ole ajokunnossa. Eilen, kun oli häslinkiä liikkumisen suhteen ja nuohooja oli tulossa paikkaan X, niin poljin sinne ja perillä totesin että takarengas on lähes tyhjä. Tänään se oli ihan tyhjä ja lytyssä. Tavallinen pumppu ei käy sillä tämä on ranskalainen kaupunkipyörä ja hyvin ranskalainen. Joten jouduin ajamaan näin kauniina päivänä bussilla. Bussissa istui pottuuntuneen näköinen kirjailija. Onneksi hän poistui bussista ennen minua.

Tuomiokirkko torilla oli jotain toimintaa, en tiedä mitä. Tuskin siellä hallitusta vastaan osoitettiin mieltä. Nyt on taannuttu siihen, että voi ehdottaa luostarilaitoksen elvyttämistä mystikkojen ja luopioiden yhteiseksi turvasatamaksi. Imperialismi on järjestelmä, joka ei kunnioita toisten valtioiden suvereniteettia. Siksi käitteet terroristi ja vapaustaistelija ovat aina käännettävissä. Moninaiset ovat tiet siirtolaistutkimuksen pariin.

Ilona Pajari kirjoitti blogissaan kiinnostuneensa tyttönimensä mukaan nimetystä tiestä Minnesotassa. Huvikseni hapuilin tiestä lisätietoa, mutta päädyinkin ihmettelemään Kemppainen-nimen monipuolisia esiintymiä Hathi Trustin digitaalisessa kirjastossa. Moninaisia ovat siirtolaistutkimuksen lähteetkin. Walter Kemppainen valmistui Valparaison yliopistosta. Poliittisilla puolueilla on vain toisensa. Wallace ja Saunders — liikuttavan relevanttia nykyproosaa.

Päättynyt kesä meni suurimmaksi osaksi novellien merkeissä. Tommi Melenderin kovasti hehkuttama George Saunders. Paavali Jumppasen Beethovenia kannattaa kuunnella. Rytmisesti elävää ja äärimmäisen hienosti jäsenneltyä soittoa. Eilen kuulimme Jumppasen Sibeliusta Hämeenlinnassa. Se oli ehkä vahvin sibeliuskokemukseni ikinä. Eilen kuultiin myös se, että vain harvat nykymusiikkisävellykset yltävät tämän pianistin tasolle. Jumppanen on ällistyttävä pieninpäänkin tunnevivahteeseen rytmisesti reagoivan romanttisen neron ja modernin abstraktioanalyytikon risteytys.

Vaikka klassisen ja nykymusiikin haasteet näyttävät olevan Jumppaselle lapsellisen helppoja, hän on kaukana leikittelyn tuollapuolen. Free or Dead by Atmosphere. Asemic Writing from Eugenia Di Meo. Jos kirjoittaja olisi patenttivirkailija, hylättyjen ikiliikkujahakemusten hyllymetrien valkoiseksi pölyttämä, miljoonien hukkaan heitettyjen miestyövuosien, viemäreihin virranneiden spermatonnien näivettämä, jos hän astelisi paljain jaloin sata kilometriä korkealla nerojen pääkalloista kasatulla patjalla, optimismi saattaisi olla maltillisempaa.

Pääasia että ei olla kyynisiä pieruja. Nuohooja ilmoitti tulevansa puoliltapäivin. He eivät ilmeisesti ole mielenilmaisussa. Nuohoojaa pitää päivystää sillä hän tulee viiveellä aina ja hänellä on kiire. Minulla ei ole kiirettä joten voin ajatella olevia oloja odotellessani. Maassamme ihan sivistyneet ihmiset sekoilevat maahanmuuttajien ja pakolaisten tiimoilta. Mitä mahtaa kuulua niille irakilaisille, afganisteille ja syyrialaisille joilla ei ollut varaa lähteä länteen.

Katkotaanko heiltä kurkut Isisksen toimesta. Tai lahdataanko afgaanien fundamentalistien toimesta. Millaista heidän elämänsä lienee sodan keskellä. Eilen Kruununhaassa ja Sörnäisissä. Eilisen ensimmäinen ohjelmanumero oli SKS: Kaksi osaa kirjoittanut Kai Häggman aloitti toteamalla, että jos nyt pelätäänkin yhden puolueen määrittelevän Suomen kansan, on sivistyseliitti "määritellyt, pelännyt ja ihannoinut kansaa" vuosia ilman kritiikkiä. Eliitin aseman muutokselle hän otti esiin saman ja lukujen vaihteen kuin Juhani Salokangas samassa salissa viime viikolla.

Asemic Writing Web from Johnny Mac. Mistä tässä kilpailukykyjargonissa oikein on kysymys? Kilpailukyky ei informaatioyhteiskunnassa olennaisesti lisäänny nurkkiensiivoojien työaikaa säätämällä. Kilpailukyky lisääntyy aivan toisenlaisilla keinoilla, koska kysymys on olennaisesti henkisestä työstä.

Yksi salaisen ulkopolitiikan seuraus on kaikenlaisten tärkeiden tilastotietojen panttaus. Elämme mututuntumayhteiskunnassa, jossa numeraalista strategisesti merkittävää tietoa on vain salaista ulkopolitiikkaa hyväkseen käyttävällä eliitillä. Siksi ei kai ole mikään ihme, että ihmiset voivat hourailla kaikenmaailman innova Aistien herkistyminen pienten lasten ja isompienkin keskuudessa on nykyään yleistä. Jos lapsi on yliherkkä äänille, hajuille tai väreille, on elämä vaikeaa.

Älyllä tämän asian kanssa ei ole mitään tekemistä. Muistan aikoinaan luovassa toiminnassa miten ohjaaja selittää ihan pokkana että jotkut lapset ovat huonoja koska he ovat niin arkoja ja vetäytyviä etteivät halua mennä musiikkikonsertteihin eikä suuriin väkijoukkoihin. Toista se on tuon hullun kaksoset, jotka ovat niin vetäytyviä ja arkoja.

Sait naisen ja ohjelmointiprojektin. Tuntemattoman koodin ilman dokumentaatiota. Demokraattisella mandaatilla voi kääntää takkinsa. Evoluutioteoria on vahvin teoriamme. Baudrillard sanoo tästä ristiriidasta, joka tarkoittaa evoluution simulaatiota: Tavoitellen sielun ja tietoisuuden hallinnan ehdotonta etuoikeutta hän kruunaa luonnonvalinnan keinotekoisella ylivalinnalla ja tekee samalla lopun luonnonvalinnasta, johon sisältyi jokaisen lajin kuolema evoluution lain mukaan.

Tehdessään lopun evoluutiosta kaikkien lajien, mukaanlukien omansa hän rikkoo sy Kauan sitten lapsena kun elimme tiettömien taipaleiden takana, tulivat säännöllisesti kirkonmiehet ja lahkolaiset pitämään saarnojaan johonkin tiettyyn taloon.

Siitä paikasta me kaikki kynnelle kykenevät läksimme seuroihin seurustelemaan ihmisten kanssa. En mahda mitään sille että kuunneltuani pääministeri Sipilän puhetta pikku pätkän, tunsin kaukaista huminaa korvissani.

Sama nuotti ja jaksotus ja rytmi. Puuttui vain helvetillä uhkaaminen ja virren veisuu. Totta puhuen, katsoin sarjaa Kruunun jalokivet FST: Sipilän puheen kuuntelin jälkeen päin, tai pienen osan siitä.

Media Planet for Mirtha Dermisache. Simulaatio on väärä ajuri. Eilen minua katseltiin paljon. Mitä tekisin tänään, jotta minua katseltaisiin taas? Kyse kommunikaatiosta, olemisesta, nähdyksi tulemisena, nähdyn seuraamisena. Sosiaalinen media kirjoittanut itseensä Piispa Berkeleyn Jumalan.

Eilen kävin piiitkästä aikaa naisten vessat uusittu! Siinä István Kecskeméti kertoi alkuvuodesta tehdystä sopimuksesta käyttää MAP-kirkon FamilySearch-indeksointityökalua luvun henkikirjoihin. Aikamme jää historiaan tohkeisuuden aikana aikana joka sai aikaan joitakin merkittäviä, aikana mutta välittymättömiä juuressaan ristiriitaisia affekteja.

Teoksen alkupuolen maalaisjaksossa etualalla on Rauha Raution hahmon piirtäminen. Aihetasolla mennään realistisen kansankuvauksen piirissä, kielessä taas omaehtoisen, juuri tätä teosta varten luodun rytmiikan ehdoilla. Pikku hiljaa kieli saa tasoja hienovaraisista genresämpläyksistä, kun tuhon ensi kärhet työntyvät esiin.

Erinäisten vaiheiden jälkeen Rauha lähtee kaupunkiin ja etsii käsiinsä parantaja Kallion, joka on helpottanut hänen oloaan. Sitten tulee kesuura ja alkaa saatanallinen ralli. One black, one brown, one empty. Paska kirjailija vai ihminen, joka esittää kirjailijaa? Mikään ei ole niin irvokasta kuin se että köyhät ja hädänalaiset alkavat sortaa toisiaan.

En lue somen pakolais ja maahanmuuttaja keskusteluja. Negatiiviset jutut häiriköivistä pakolaisista ylittävät uutiskynnyksen helposti. Jos on kokenut pahaa ja kuolemanvääraa voi olla häiriöaltis aivan varmasti. En pidä maahanmuuttajien ja oman maamme vähäosaisten ja syrjäytettyjen vastakkain asettelusta. Pitäisi ennemminkin miettiä mistä kaikki johtuu ja miksi tähän on tultu. Mistä pakolaisuudessa on kysymys ja mikä sen on synnyttänyt.

Mietin mielessäni länsimaisen ihmisen valmiutta tinkiä omas Eräs mies sanoi, että haastattelut vihapuhetta vastaan vievät kaiken hänen aikansa. Pitääkö sen olla kasvattavaa, korrektia, puheohjelmaa? Ajattelen Turkan Isoa Homoa. Miksi se on niin hyvä juttu, vaikka se on melkein farssi, onko se? Turkan juttu ei ole korrekti millään muotoa vaikka se on tosi ja historia on tehnyt siitä sovinnaisen. Mitä kirjallisuus tahtoo sanoa?

Ei kai se asetu sille tai tälle kannalle, niin toivottavaa kuin suoraselkäisyys muutoin onkin. Ehkä kirjallisuuden tarkoitus on potkia arvo-organismiamme, lyödä kirveellä, vaikuttaa niin Yöllä hoipertelen muiden kaltaisteni kanssa sairaalan päivystykseen. Olen vetänyt päälleni peiton, muutoin olen alasti. En tiedä missä vaiheessa lakkasin olemasta musta mies, jolla oli kädessään automaattituliase. Minua etsittiin, pälyilin kerrostalon sisäänkäynnin vieressä suojanani pelkkä koristesäleikkö ja koetin pysyä seinää vasten niin liikkumatta kuin suinkin.

Nyt kuljen toisten mukana rampilla. Edessäni olevalla naisella ei ole pakaroita: Toinen, rintava, jolla on päällään vain liivit, sanoo, että muhkeus joht Ei minulle läheinen aihe, mutta lähdin kuuntelemaan. Hannu Takalan esityksessä hätkähdytti Viipurin museon palo talvisodassa. Raunio taustalla SA-kuvassa , kuvaaja Otso Pietinen Vain pieni osa kokoelmista oli ehditty evakuoida. Lisäksi oli mielenkiintoista, että museota perustettaessa ja lukujen vaihteessa oli riidelty nimestä: Nykyään tämä ratkaistaan kaksikielisesti, mutta tuolloin latinaksi!

Muista esitelmistä ei jäänyt ymmärrettäviä Länsimaissa luvun suurin filosofinen projekti oli yritys päästä eroon metafysiikasta. Miten hyvin se onnistui? Yliopistojen hyötypakkoa kompensoidaan opettamalla hyödytöntä tietoa.

Rasismia kompensoidaan ottamalla kestämätön määrä pakolaisia. Kirkko mainostaa itseään tuotteena. Minkään ääriajattelun puolivälistä ei löydy enää tervettä järkeä. Taisi olla huono kokeilu. Voidaan jo sanoa, että luvun länsimainen filosofia on täydellisesti epäonnistunut yrityksessään päästä eroon jostakin mistä ei voi päästä eroon.

Composition by Lucinda Sherlock. Franciscus Assisilaisen pikkusisko kyyhkyjen ympäröimänä. Tämän naisen luo tulevat linnut missä hän liikkuukaan. Hän keskustelee lintujen kanssa kuin vertaistensa. Kesän viimeiset ruusut Tureporinkadun reunamilla. Paras kirjoitus, jonka koskaan olen nähnyt Eduard Limonovilta. Todellinen intellektuelli paljastaa kasvonsa.

Tämä on totuudellinen analyysi. Avoimia ovia ja kuvia omaan käyttöön. Viime viikon lopulla oli perinteinen OpenHouseHelsinki, jonka ohjelmassa tällä kertaa oli vain yksi minua kiinnostanut kohde. Pahaksi onnekseni se oli Marmoripalatsi, jota pääkaupungin sanomat päätti promota niin, että jonotusaika oli yli tunnin.

Lauantaina oli auki Säätytalo. Tämä ei ollut osa OpenHouseHelsinkiä, mutta jossain oli mainostettu sen verran, että aamun ensimmäisen ryhmän koko yllätti järjestäjät. Kakkoskierrokselle tulijoita ei sitten näkynytkään yhtään. Näitä avoimia ovia on muutamia vuodessa, päivämäärät ja ajat selviävät Valtioneuvostonkanslian verkko Laswell ammentaa varhaisesta dub musiikista. Jamaicalainen tuottaja King Tubby teki nykyaikaista dubsoundia jo Saksalainen The Orb on dubambientin uranuurtajia Euroopassa.

Boniche-miksaus muistuttaa omia browsermixejäni, mutta raidat on äänitetty studiossa. Laswellin miksausideat ja efektien käyttö tulevat suoraan jamaicalaisten varhaisten dubkokeilijoiden työkalupakista. Burped into Existence by Jim Wittenberg. Asemic Writing from Dusan Bojic. Lisa Sillströmin monet suhteet. Aina välillä olen Sillströmien pariin palannut ja sitten tuskastunut uudelleen. Viimeisimmällä kierroksella luulisin vihdoin saaneeni alkupisteeni eli Lisa Sillströmin elämän kokoon.

Elämänsä lopun rippikirjojen mukaan Lisa oli syntynyt Muiden lähteiden perusteella olen samaa mieltä kuin Alex Paltschik, kyseessä Viime viikon kirjoituksessa Kuopiossa esiintynyt Westerlundin teatteriseurue lähti markkinoiden jälkeen kohti etelää, mikä ei ole kovin yllättävää.

Sen sijaan Itä-Suomea heikosti tuntevalle oli yllättävää, että he pysähtyivät esiintymään jo sadan kilometrin päässä Joroisilla. Esiintymispaikkana toimi käräjätalon suuri sali, jossa tilaa oli hieman vähemmän kuin raumalaisessa vaunuvajassa, jossa oli esiinnytty puoli vuotta aiemmin. Täällä esitykset vetivät väkeä, toisin kuin niihin mahdollisesti enemmän tottuneessa Länsi-Suomessa. Viimeisten esitysten yhteydessä järjestettiin käräjät Ei toki pikareskiromaanina, jonka sankariksi Mauno Saari itsensä vähitellen nostaa mestarin alkaessa hiipua, vaan elämäkertana.

Muistan millaista myötähäpeää tunsin lukiessani teosta. Kohtaamiset - ja Haavikon ja Saaren välinen Oikeastaan esimerkiksi draamassa, mikään muu ei voi pysäyttää kirjoittamisen - näyttelemisen - uudelleenkirjoittamisen prosessia, kuin juurtuminen pohjavirtaukseen tai simulaatioon. Lopputulos on vääjäämättä abstraktio.

Ilmeisesti on mahdollista, että poetiikka on sellainen, että se itsessään estää päätepisteen syntymisen. Pysyvää hahmoa tarvitaan kirjoittamisen lopettamiseen, ei muuhun.

Ilmeisestiloputon sykli syntyy siitä, että kirjoittaja ei halua juurtua simulaatioon, pysäyttää tekstiä simulaatioon, muttei myöskään löydä tapaa juurtua pohjavirtaukseen. Tekijän on saatava itsensä valmiiksi, jotta se olisi pätevä mittapuu teoksen valmiudelle. Tämän utopian kanssa voi joutua joskus koville. Tarve banalisoida tragedia on luvule tyypillinen. Härät tuntevat talousasiat kuin omat taskunsa: Härän tunnistaa jo lapsena siitä, että hän opettelee tuntemaan ympäristöään tunkemalla suuhunsa kaikenlaista mitä nyt sattuu eteen tulemaan: Härkä rakastaa ylenpalttista mässäilyä, mutta on toisaalta saita: Härän huumorintaju tulee parhaiten ilmi hänen suuttuessaan: Seksielämässä härkä on parhaimmasta päästä, siistiä ja helppoa: Monileukaisuus, krooninen kovapäisyys pahenee iän myötä.

Osaan olla joustava asioissa, jotka sujuvat suunnitelmieni mukaan. Kuka väreistä piittaa, kunhan värien sekoittaja on parhaasta päästä. Vuosi tulee olemaan erittäin merkittävä vuosi, sitä ennen ei tapahdu mitään sen jälkeen voi tapahtua jotain. Kukolla on viisi rautaa tulessa: Kukko kiinnittää huomiota pukeutumiseensa ja useimmat alusvaatteilla rietastelijat löytyvätkin tästä horoskooppimerkistä. Kukolla on ystäviä tärkeillä paikoilla: Kohdatessaan vaikeuksia kukko ei hermostu vaan kylmäpäisesti nukkuu päiväkausia peiton alla luuri nostettuna puhelinpöydälle.

Kukko on tyytyväinen kunhan ympärillä vain riittää lämpöä. Mielellään jossain eksoottisella Etelämeren saarella, jossa voi golfata ja shoppailla verovapaasti.

Mitäs pienistä, kun ei pienetkään meistä. Sama pätee suuriin ja keskikokoisiin. Tässäpä hurttia huumoria horoskooppimerkeistä. Juha Vuorinen, Juoppohullun päiväkirja.

Olet äkkipikainen, kärsimätön, väkivaltainen etkä välitä muiden neuvoista. Koulussa Oinaat eivät opi lukemaan, koska eivät halua kuunnella muiden ohjeita. Et ole erityisen mukava henkilö. Oinas vammautuu yleensä päähän ja saa täten vitun tyylikkäitä arpia tauluunsa. Oinas on vihamiehenä kiitollinen, koska hän äkkipikaisena hulluna tappaa uhrinsa välittömästi ja alkaa vasta tämän jälkeen kiduttaa ruumista.

Tämä kertonee riittävästi Oinaasta. Molemmat sukupuolet pitävät sinusta, koska olet lähes poikkeuksetta biseksuaali. Odotat saavasi kaiken ponnistelematta itse lainkaan. Olet helppoheikki ja kusipää. Sinulla on voimakas tarve sukurutsaukseen. Sinulla on lisäksi ainakin fantasioissasi suunnaton tarve naida kahden kanssa yhtäaikaa. Jos ei mikään muu auta, niin tuuttaat sormesi omaan pakoputkeen yhdynnän aikana. Tätä harrastavat niin mies- kuin naispuolisetkin Kaksoset.

Jakomielitauti periytyy aina joltain suvun Kaksoselta. Kaksoset saattavat juovuspäissään flirttailla jopa omalle peilikuvalleen. Joskus he jopa onnistuvat siinä, jolloin huomaavat lähteneensä jatkoille itsensä kanssa. Sinua on naurettavan helppo käyttää hyväkseen ja sinulle nauretaan takanapäin - aina. Ensimmäiset sanat, jotka Rapu oppii, ovat: Lykkäät aina kaikki asiat huomiseen, jonka takia sinusta ei ikinä tule yhtään mitään.

Suurin osa sosiaaliavusta nauttivista on Rapuja. Itket paljon ja äänekkäästi, joka huvittaa suunnattomasti muita. Sinulla on naurettava tarve yrittää kahlita kaikki läheisesi yhdeksi vitun nipuksi, jota yrität johtaa sairaan mustasukkaisen mielesi avulla.

Tälläkin hetkellä miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa rukoilee, ettei kukaan Rapu rakastuisi heihin. Siveysvyön lukon numero Onnenväri: Kaikki paitsi keitetyn ravun punainen Motto: Matkailuauto koko perheelle Leijona Sinulla on harhakäsitys, että olisit synnynnäinen johtaja. Muut tajuavat, että olet vain mitätön kiipijä. Useimmilla Leijonilla on sadistinen simputtajan luonne, jonka vuoksi Leijonia ammutaan paljon armeijassa.

Olet turhamainen etkä kestä rehellistä arvostelua. Jalopeurat ovat valitettavasti vaan melko varakkaita. Leijonat mylvivät kuin mehtäsiat saadakseen äänensä kuuluviin, mutta todellisuudessa karjumisen kohteeksi joutuvat kuuntelevat karjuntaa vain silkasta mielenkiinnosta. Suurin huomio kohdistuu Leijonan päästä toisinaan kuuluvaan "ping"-ääneen, jolloin karjumiseen käytetty pinnistys on katkaissut Leijonan päästä verisuonen ja tilan täyttää miellyttävä hiljaisuus.

Saatat siivota autoasi kolme vuorokautta putkeen. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita, joten Neitsyet eivät päädy lainkaan avioon. Olet kylmä ja tunteeton, lisäksi nukahtelet rakastellessasi. Neitsyet ovat mahdottoman hyviä bussikuskeja.

Todennäköisesti juuri Neitsyt on kaikista tähtimerkeistä vittumaisin. Ihmeellinen tekopyhä säntillisyys ja patologinen turvallisuuden hakeminen käyvät joskus niin valtavasti muiden merkkien edustajien hermoille, että tapahtuu ikäviä asioita - Neitsyille.

He ovat varsin korkealle arvostettuja vankilan omassa hierarkiassa. Kuolemaan tuomituista vain Neitsyiden kohdalla tuomio pannaan aina täytäntöön välittömästi. Mikä tahansa luotettava numero Onnenväri: Mikä tahansa väri, joka ei haalistu, vaan pysyy aina samanlaisena Motto: Jos olet mies, sinulla on hyvin voimakkaita homoseksuaalisia taipumuksia. Onnistut työ- ja raha-asioissa mainiosti.

Vaaka-naiset onnistuvat parhaiten prostituutiossa hyvän vaaka-asentonsa vuoksi. Vaa'at kuolevat äkillisiin sukupuolitauteihin. Vaaka on ainoa, joka jaksaa katsella omaa persettään peilistä vaikka kuinka kauan.

Vaaoilla on valitettavan usein varsin hyvät perseet. Naispuolinen Vaaka ei ole sisäistänyt, että persettä ei ole suunniteltu vain katsottavaksi. Tästä johtuen Vaa'at eivät ole irtosuhteissa halutuinta riistaa. Voiko teillä maksaa Visalla? Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Olet hyvin seksuaalinen, joten aloitat masturboinnin jo tarhassa. Aikuisena sinua kiihottavat erityisesti muiden puolisot.

Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn ei omaan. Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita, keneltä ne saavat mahdollisimman primitiivistä seksiä lähimmän vartin aikana. Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissakin, että mikä heihin oikein iski. Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen, hiippailee tällainen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuusiin. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, jota sinulle ei ole suotu lainkaan.

Suurin osa Jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä Jousimiehet kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia. Kaikki pitävät Jousimiehiä naurettavina. Jousimiesten kasvonpiirteet muistuttavat usein hämmästyttävästi hevosen piirteitä. Yleensä Jousimiehet ovatkin hevosten reinkarnaatioita. Mikäli Jousimies ei sairasta keliakiaa, niin hänen lempiruokansa on ämpärillinen kauroja. Jousimiehellä on lähes poikkeuksetta voimakas tarve matkustaa. Jousimiehiä arvostetaan aina, kun ne ovat matkoilla.

Et tee mitään, olet siis laiska. Yksikään Kaurisihminen ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa.

Kauriiden ei pitäisi pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkottavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä. Mikäli Kauris yrittää selviytyä omin avuin eikä tietenkään tässä onnistu , hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on äärimmäisen ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi. Olet hyvin piittaamaton ja epäkäytännöllinen, jonka vuoksi toistat virheitäsi ja erehdyksiäsi kuin magnetofoni yhä uudelleen ja uudelleen.

Kaikki ihmiset ja jopa eläimet pitävät sinua harvinaisen tyhmänä. Olet valmis sahaamaan vaikka oman pääsi irti, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan, "sä olet mun paras ystävä". Seuraavalle ystävälle haukut edellisen ystäväsi ja olet valmis syömään vaikka omaa paskaasi, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan, "sä olet mun paras ystävä Mikä tahansa, joka miellyttää muita Motto: Keräilet erilaisia aseita ja kiikareita. Et tee vaikutusta lähimmäisiisi, joita raivostuttaa pöyhkeytesi.

Sinulla ei ole lainkaan itseluottamusta, jonka vuoksi pelkäät kaikkea silmittömästi. Kaloilla on taipumus kiristää valtaapitäviä. Nuorena Kalat yleensä lähettävät nimettömiä uhkauskirjeitä tärkeille ihmisille, nimitellen näitä hassuilla, loukkaavilla nimillä. Koska Kalat vain haaveilevat kaikesta, he ovat vaarattomia tomppeleita ja kelpaavat taustakävelijöiksi TV-uutisten katunäkymä-filminpätkiin. Kalat tekevät valtavasti itsemurhia, koska he pelkäävät, että joku tulee ja nitistää. Kalat pelkäävät myös itsensä murhaamista, joten he yrittävät kusettaa itseänsä tekemällä itsemurhan hukuttautumalla.

Kalat ovat niin typeriä, että luulevat olevansa Kaloina hukkumattomia. Tämän vuoksi Kaloja naarataan paljon järvistä, meristä, joista ja kylpyammeista.

Kaloilla on erinomaisen huvittava taipumus sotkea itsensä melkoiseen soppaan, joten Kalat sopivatkin parhaiten keittoihin. Mikä tahansa numero, joka nousee alitajunnasta Onnenväri: Kaikki neuroottiset värit Motto: Kun luin Juoppohullun päiväkirjaa, niin suurimman osan ajasta hirnuin vedet silmissä lattialla kaksinkerroin Juha Vuorinen tuntee muuten oikeestikin astrologiaa, sehän on M.

Mannisen kanssa touhuillut yhteisiä juttuja. Vuorinen on loistoesimerkki siitä, ettei astroilun eikä minkään esoteerisen jutun tarvi ollenkaan olla niin kovin juhlallista ja vakavaa Leijona Sinulla on harhakäsitys, että olisit synnynnäinen johtaja.

Yritit mitä tahansa niin aina epäonnistut. Kannattaisi harkita vaikka mökille menoa vuodeksi. Yksin mökillä sääsket vain seuranasi olisi sinulle parasta tulevana kesänä. Sammut juhannuksena ulos selällesi ja poltat nahkasi etupuolelta. Jos omistat auton, niin kehottaisin hankkiutumaan siitä eroon, ennen kuin se auto hankkiutuu sinusta eroon.

Hyvää loppuelämää tästä vuodesta selviät. Yrität korjata tilanteen satsaamalla viimeiset rahasi vedonlyöntiin mutta häviä, eikä sinulla ole varaa maksaa kavereillesi. Sen takia he ripustavat sinut alasti roikkumaan kaupungintalon tapulista ja palokunta joutuu pelastamaan sinut.

Iltalehti tekee tapauksesta jutun ja nakukuvasi päätyy lööppeihin. Loputkin kaverisi häpeävät sinua tämän takia ja eivät enää tunne sinua. Velkaantumisesta johtuen perheesi jättää sinut. Takaiskuista huolimatta löydät ihanan talven.

Saat ylennyksen tai sinut siirrettään toiseen parempaan hommaa ja vielä huomattavasti paremmalla palkalla. Elämäsi todella tuntuu hymyilevän sinulle joka paikassa. Tämä on kuitenkin harhaa, sillä syksyllä työpaikallasi saneerataan ja sinut lempataan ensimmäisenä pihalle, saneeraus koskee nimittäin vain sinua. Tilallesi palkataan koulutettu simpanssi joka tekee tuplasti enemmän työtä banaanipalkalla. Kela kieltäytyy maksamasta korvauksia, koska tietokonevian takia sinua ei ole olemassakaan heidän tietokannassaan ja joudut koko loppuvuoden keräilemään tyhjiä pulloja elääksesi.

Sinulle kasvaa tästä syystä rinnat ja tunne elämäsi heittelee kuin teinitytöllä. Masennut ja sinut suljetaan laitokseen. Tämä jää kuitenkin vain väliaikaiseksi, koska et tule sielläkään toimeen kenenkään kanssa, sinut heitetään pihalle. Autosi varastetaan ja poltetaan laitoksessa olosi aikana. Ainoa lohtusi tulevana vuotena on, että koirasi saa pentuja. Suutut tästä ja herjaat poliisia kuvaillen häntä kunniattoman naisen ja sirkus- norsun jälkeläiseksi. Tästä syystä poliisi heittää sinut putkaan mätänemään, ja ikävän "sattuman" takia virut putkassa puoli vuotta, ruokana pelkät Hesen hampurilaiset, joita ystävällinen vartija sinulle korvausta vastaa toimittaa.

Velkaannut tästä niin että talosi menee myyntiin, sen saa pakkohuutokaupasta kyseinen vartija tuhannella eurolla.

Putkasta päästyäsi huomaat että autosi jäi tienvarteen ja varkaan ja termiitit ovat putsanneet sen totaalisesti. Se löydetään seuraavana syksynä ryöstettynä ja poltettuna Viron rannikolta.

Vakuutusyhtiö kieltäytyy maksamasta korvauksia, koska olit tapahtuman sattuessa heidän mukaansa juovuksissa.

Lisäksi poliisi löytää veneestä varkaiden jäljiltä huumenappeja ja ratsaa kotisi epäillen sinua salakuljetuksesta. Tosin on sinulla onneakin, kauppareissulla tulet löytämään maasta euron kolikon.

Sijoitat tämän viisaasti lottoon ja onnistut voittamaan varsin huomattavan summan rahaa. Tositetta veikkaukseen viedessäsi tuuli vie sen mennessään, ja sen perässä juostessasi itse putoat jokeen. Tositteen löytää naapurisi ja pahin vihamiehesi, joka ostaa rahoilla hienomman veneen kuin sinulla oli.

Toiset oikein kadehtivat tuuriasi ja jaksamistasi, kunnes jäät kiinni huumeiden käytöstä vetäessäsi kokaa nokkaan Hannu Karpon haastatellessa sinua videolle. Pääset tosin ensikertalaisena ehdollisella tuomiolla, mutta Jussi Ahde nostaa sinua vastaan syytteen plagioinnista ja tekijänoikeusrikkomuksesta. Sitten taas elämä hymyilee sinulle.

Rahaakin tulee joka raosta oikein kunnolla, tosin verottaja saa tästä vihiä ja olet taas oikeudessa vastaamassa tekosistasi. Loppuvuosi meneekin sitten Konnunsuota kuokkiessa. Olet niin huomaamaton ettei töissäkään kukaan muista nimeäsi, vielä vuosienkaan jälkeen.

Eräänä päivänä päätät kostaa kaikille ja räjäytät koko työpaikan ja tunnustat kaiken poliisille, joka löytää sinut verekseltään seisoskelemasta räjähdyspaikalta.

Poliisi ei kuitenkaan usko sinua, koska kukaan työkavereistasi ei muista että olisit ollut siellä töissä. Päätät lähteä pois Suomesta, kun perheesikään ei ole huomannut sinua aikoihin. Kaipaamaan jää vain perheen laiskanpulskea kissa, se tykkäsi käydä kusella kenkiisi joka yö.

Tänä vuonna niihin tulee kuitenkin muutos, ne menevät totaalisesti umpisolmuun. Päätät alkaa ryypiskelemään ja syytämään rahojasi ympärillesi. Se parantaakin ihmissuhteita vähäksi aikaa, suhteet poliisiinkin lämpenevät, jopa tulistuvat, heidän syyttäessään sinua lahjontayrityksestä. Taloudellinen hyvinvointisi romahtaa ryypiskelyn ja holtittoman tuhlauksen myötä. Taloutesi kohenee loppuvuodesta kuitenkin huomattavasti, kun alat myymään pimeätä viinaa rautatieasemalla.

Poliisi saa sinut kuitenkin kiinni ja joudut vankilaan, missä viimeinkin saat kiinteän ja pitempikestoisen ihmissuhteen hyvin isoon ja rotevaan sellitoveriisi, jolla on sinuun hyvin lämpimät ja läheiset välit. Työpaikallasi uhkaillaan lopputilillä jos ne pitkät päivätorkut eivät lopu. Koska sinulla on säästöjä, lähdet matkalle jonnekin kauas.

Nouset kuitenkin Timbuktussa väärään koneeseen ja joudut puoleksi vuodeksi napajäätikölle, jääkarhujen ulosteita tutkivan venäläisen tiedemiesryhmän vieraaksi. Sattumalta jääkarhu nauttii lounaakseen käsivartesi, mutta selviät hengissä. Syksyllä palaat reissusta ihan uutena ihmisenä, osaat nimittäin venäjää ja tiedät todella paljon jääkarhuista. Ihmissuhteissa menee todella kovaa, niin kovaa ettet itsekkään useinkaan tiedä kuka sinun oikea puolisosi on.

Töissä sinulle tarjotaan uusia mahdollisuuksia. Saat ihan itse päättää lähdetkös vapaaehtoisesti vai heitetäänkö sinut pihalle, syynä pomon ja pääluottamusmiehen puolisoiden kanssa pelehtiminen. Et murehdi moista, vaan luonnonläheisenä ihmisenä muutat lappiin, rupeat mystiseksi erakoksi, joka asuu puussa, ja jonka luo ihmiset tulevat etsimään vastauksia ja tuomaan rahojaan. Juot kuitenkin kaikki rahat.

Tästä johtuen sinut häädetään ja joudut muuttamaan takaisin vanhempiesi luo. Työmatkasi pitenee ja iltaisin pitää mennä nukkumaan jo kahdeksalta. Häpeät mammariuttasi ja väität työkavereillesi, että olet ostanut kartanon maalta.

Asiat kuitenkin paljastuvat ja menetät kunnioituksesi työpaikallasi. Kunnollisena ihmisenä päätät kuitenkin jatkaa töissä käyntiä, vaikka matkoihin meneekin koko tienestisi. Lohtuna tässä on, että äitisi leipoo hyvää pullaa, pesee pyykkisi ja kertoo sinulle iltasatuja.

Mistä puusta sinä putosit? Etsi syntymäpäivämääräsi ja sitten puusi. Linjassa kelttiäisen astrologian kanssa. Jalo Kuusi tammi Hornbeam Tree kesä Jalo Kuusi heinä Hornbeam Tree joulu Pyökki -- OMENAPUU Rakkaus - hento, charmikas, viehättävä, miellyttävä aura, flirttaileva, seikkailunhaluinen, herkkä, aina rakastunut, haluaa rakastaa ja olla rakastettu, uskollinen ja hellä kumppani, hyvin antelias, tieteellisiä lahjoja, elää päivän kerrallaan, huoleton mielikuvitusrikas filosofi.

SAARNI Kunnianhimo - epätavallisen viehättävä, eloisa, impulsiivinen, vaativa, ei välitä kritiikistä, kunnianhimoinen, älykäs, lahjakas, tykkää leikkiä kohtalolla, voi olla itsekeskeinen, hyvin luotettava, uskollinen ja harkitseva rakastaja, joskus ajattelee enemmän aivoillaan kuin sydämellään, mutta ottaa parisuhteen hyvin vakavasti.

PYÖKKI Luova - omistaa hyvän maun, huolehtii ulkonäöstään, materialisti, hyvin organisoitu elämä ja ammatti, taloudellinen, hyvä johtaja, ei ota turhia riskejä, järkevä, loistava elinikäinen kumppani, haluaa pysyä kunnossa dieetit, urheilu, jne. KOIVU Inspiraatio - eloisa, viehättävä, elegantti, ystävällinen, vaatimaton, ei pidä kohtuuttomattomuudesta missään asiassa, kammoaa rahvaanomaisuutta, rakastaa elämää luonnossa ja rauhassa, ei kovin intohimoinen, mielikuvitusrikas, vähän kunnianhimoa, luo rauhallisen ja tyytyväisen ilmapiirin.

SETRI Itseluottamus - harvinaisen kaunis, sopeutumiskykyinen, pitää luksuksesta, hyvä terveys, ei tippaakaan ujo, tapa halveksua muita, itsekeskeinen, päättäväinen, kärsimätön, tykkää tehdä muihin vaikutuksen, monilahjakas, tuottelias, terveen optimistinen, odottaa Sitä Oikeaa, kykenevä tekemään nopeita päätöksiä.

SYPRESSI Uskollisuus - vahva, lihaksikas, sopeutuvainen, hyväksyy elämän sellaisenaan, tyytyväinen, optimistinen, himoitsee rahaa ja huomiota, inhoaa yksinäisyyttä, kiihkeä rakastaja jota ei saa tyydytettyä, uskollinen, äkkipikainen, kuriton, pikkutarkka, huoleton. JALAVA Jalomielisyys - miellyttävänmuotoinen, tyylikkäät vaatteet, vaatimattoman pyynnöt, ei ole tapana antaa virheitä anteeksi, iloinen, tykkää johtaa mutta ei totella, rehellinen ja uskollinen kumppani, tykkää päättää asioista muiden puolesta, jalomielinen, huumorintajuinen, käytännöllinen.

HORNBEAM TREE Hyvä maku - viileän kaunis, välittää ulkonäöstään ja kunnostaan, hyvä maku, ei ole itsekeskeinen, tekee elämästään mahdollisimman mukavan, elää järkevästi ja kurinalaista elämää, etsii ystävällisyyttä ja rakastajia, harvoin tyytyväinen tunteisiinsa, ei luota moneen ihmiseen, ei ole koskaan varma päätöksistään, hyvin tunnollinen. LEHMUS Epäily - hyväksyy tyynesti sen mitä elämällä on tarjottavana, vihaa tappelua, stressiä ja pakkotyötä, ei pidä laiskottelusta ja joutilaana olosta, vieno ja myötenantava, tekee uhrauksia ystäviensä puolesta, monta lahjaa muttei tarpeeksi sitkeä saadakseen niistä kaiken irti, valittaa ja kitisee usein, hyvin mustasukkainen mutta uskollinen.

VAAHTERA Mielen Itsenäisyys - epätavallinen persoona, täynnä mielikuvitusta ja omaperäisyyttä, ujo ja varautunut, kunnianhimoinen, ylpeä, itsevarma, janoaa uusia kokemuksia, joskus hermostunut, mutkikas, hyvämuistinen, oppii helposti, ongelmallinen rakkauselämä, halua tehdä vaikutuksen.

TAMMI Rohkea - vahva luonne, urhea, vahva, heltymätön, itsenäinen, järkevä, ei pidä muutoksista, jalat maassa, toiminnan "mies". OLIIVIPUU Viisaus - rakastaa aurinkoa, lämpöä ja hyväntahtoisia tunteita, järkevä, tasapainoinen, välttää agressioita ja väkivaltaa, suvaitsevainen, iloinen, rauhallinen, hyvin kehittynyt oikeudentaju, herkkä, empaattinen, ei ole kateellinen, rakastaa lukemista ja sivistyneiden ihmisten seuraa.

MÄNTY Tarkka - rakastaa miellyttävää seuraa, hyvin vahva, osaa tehdä elämästään mukavan, aktiivinen, luonnollinen, hyvä kumppani, mutta harvoin ystävällinen, rakastuu helposti mutta intohimo kuolee pian, luovuttaa helposti, kaikki pettymyksiä kunnes löytää ihanteensa, luotettava, käytännöllinen. POPPELI Epävarmuus - näyttää hyvin koristeelliselta, ei kovin itsevarma, rohkea vain tarvittaessa, tarvitsee hyvää tahtoa ja miellyttävän ympäristön, valikoiva, usein yksinäinen, hyvin vihamielinen, taiteellinen luonne, hyvä järjestelemään asioita, tapana olla kiinnostunut filosofiasta, luotettava joka tilanteessa, ottaa parisuhteen vakavasti.

PIHLAJA Herkkyys - charmikas, iloinen, lahjakas, ei ole egoistinen, tykkää herättää huomiota, rakastaa elämää, liikettä, levottomuutta ja jopa pulmia, on sekä riippuvainen että itsenäinen, hyvä maku, taiteellinen, intohimoinen, tunteellinen, ei anna anteeksi. SAKSANPÄHKINÄPUU Intohimo - armoton, erikoinen ja täynnä kontrasteja, usein itsekeskeinen, aggressiviinen, jalo, avarakatseinen, yllättävä toiminnoissaan, spontaani, lakkaamaton kunnianhimo, joustamaton, vaikea ja epätavallinen kumppani, ei aina pidetty mutta usein ihailtu, kekseliäs strateegikko, hyvin kateellinen ja intohimoinen, ei tee kompromisseja.

ITKUPAJU Melankolia - kaunis mutta täynnä melankoliaa, viehättävä, hyvin empaattinen, rakastaa kaikkea kaunista ja tyylikästä, rakastaa matkustamista, uneksija, rauhaton, oikukas, rehellinen, tapoihin voidaan vaikuttaa mutta vaikea elinkumppani, vaativa, hyvä intuitio, kärsii rakkaudesta mutta löytää joskus oikean kumppanin.

Saksanpähkinäpuu SAKSANPÄHKINÄPUU Intohimo - armoton, erikoinen ja täynnä kontrasteja, usein itsekeskeinen, aggressiviinen, jalo, avarakatseinen, yllättävä toiminnoissaan, spontaani, lakkaamaton kunnianhimo, joustamaton, vaikea ja epätavallinen kumppani, ei aina pidetty mutta usein ihailtu, kekseliäs strateegikko, hyvin kateellinen ja intohimoinen, ei tee kompromisseja. Kaksosten elämä pyörii omien ideoiden ympärillä.

Nämä ideat kumpuavat aivopuoliskoista, jotka ovat kuin pään sisäiset kaksoset. Leikkisyys, luova älykkyys ja kokeilunhalu ovat tämän älyperäisen yksilön vahvuuksia. Hän nauttii todistaessaan muut itseään tyhmemmiksi tai kömpelömmiksi. Vaikka tämä tähtimerkki on maineeltaan pinnallinen, on se todellisuudessa luonnollisen nerouden tyyssija.

Kaksoset on puhutun ja kirjoitetun sanan sekä myyvien ideoiden suoltaja. Jos haluaa ymmärtää tätä joka asiasta kiinnostuvaa ja asiasta kolmanteen poukkoilevaa yksilöä, voi katsoa alkukesäistä niittyä. Siellä pörräävien perhosten sekä kukoistavien kukkien kirjavuus ja väriloisto heijastelee tämän tähtimerkin monipuolisuutta. Luonto on suuri kokeilija ja jotain tästä kokeilunhalusta on jokaisessa kaksosessa. Jokainen ihminen on "kaksosmaisessa" vaiheessa kouluunmenoa edeltävinä vuosinaan. Monet koulu tasapäistää, mutta peruskaksosta ei.

Hän käyttää älynlahjojaan yhtä hyvin koulun vaatimusten täyttämiseen, kuin sen todistamiseen tyhmäksi paikaksi. Helposti kyllästyvä ja poikamainen kaksosmies voi päätyä naimisiin jo nuorena. Onnellisempaa kuitenkin olisi, jos hän ensin hankkisi kannuksensa liike-elämässä tai tiedotusvälineiden maailmassa ja perustaisi perheen vasta keski-iässä.

Nuorena hän on varsin nenäkäs ja itseriittoisen oloinen, eikä rakkaus merkitse hänelle kovin paljon. Hän on seksuaalinen kokeilija ja pystyy halutessaan pitämään jopa haaremia, mutta sielullistuu vanhemmiten ja kasvaa irti poikamaisista koiruuksista.

Kaksosnainen on viehätysvoimainen ja luonnostaan tyylikäs älykkö, joka liikkuu sulavasti miesten maailmassa. Hänelle riittäisi ottajia, mutta useimmat kosiomiehet eivät koskaan pääse lähellekään hänen sisimpäänsä. Flirttaillessaankin kaksosnainen useimmiten vain kiusoittelee ja koettelee miehiä. Mennessään naimisiin hän yllättää lähimmäisensä valinnallaan -- eniten valitsemansa miehen.

Henkisesti hän on ikuinen sinkku, mutta pystyy uskollisuuteen, jos hänen älyään ei vähätellä ja hänen annetaan säilyttää ystäväpiirinsä. Intelligentti pikkukaksonen tuo mieleen keisarin uusia vaatteita ihmettelevän lapsen. Jos kaksoslapsi kohtaa normaalin määrän aikuisten maailman epäloogisuuksia, hän ei välttämättä halua kasvaa aikuiseksi. Siivet kantapäissään kiitävä ikinuori Merkurius suo hänelle kyvyn lausua suuriakin totuuksia ohimennen. Puhdas oinasluonne on Luojan luoma vilpitön egoisti, kuin Aatami, joka katsoo kaikkea tuorein silmin ja panee merkille ympäristön sekä lähimmäisten mahdollisen rappiotilan.

Hän on uusi luuta, jonka on luonteensa mukaisesti pyrittävä korjaamaan kaikki rapistumat ja jämähtänyt tuoreella ja paremmalla. Hankkeessaan hän saa vääjäämättä vastustajia ja vihamiehiä, erityisesti niistä, joiden arvovalta tai asema on uhattuna Oinaan takia.

Kevät on takatalvineen ja helleaaltoineen ailahteleva vuodenaika. Tämä heijastuu Oinaassa äkillisinä synkkyyspuuskina ja pessimismikohtauksina. Vastoinkäymisen sattuessa kohdalle Oinas voi joskus mystisesti lamautua, mutta hän nousee synkkyyden alhosta omin voimin, kun taas löytää alkukantaisen sisunsa. Oinas on itseään kohtaan hyvin ankara, ja jos hän suuren menestyksenkin hetkellä vähättelee suoritustaan, on hän tosissaan.

Individualistilla on oma, yksilöllinen ja salainen mittatikkunsa, jonka mukaan hän itseään arvioi. Kaikilla tähtimerkeillä on oma ajallinen perusjaksonsa, jonka kuluttua on muutosten ja uudelleenjärjestelyjen aika. Oinaan jakso heijastelee merkkiä hallitsevan Mars-planeetan kiertoa, joka on vajaa kaksi vuotta. Sen kuluttua Oinas alkaa haluta uutta autoa, asuntoa, työpaikkaa tai ihmissuhdetta.

Tuoreena kevään luonteena hän on aina kaikenlaisen uuden perään. Oinasmies on henkisesti niin suora ja välitön, että naiset eivät tahdo uskoa sitä todeksi. Kun häntä osaa katsoa oikein, hän on täysin ilmeinen ja paljastaa itsensä kaiken aikaa.

Hän voi olla monia asioita, mutta hän ei ole mystinen mies. Hän on sydämessään ikuinen pikkupoika, ja vaikka hän kasvaisi nobelistiksi tai presidentiksi, hän ei koskaan kasva aikuiseksi.

Hän on sitä, miltä hän näyttää. Oinasnainen on miessydäminen, hallitseva ja usein korskean oloinen komentelija. Olipa hän poikamaisen atleettinen ja nopealiikkeinen pärjääjä tai ultranaisellinen miesten unelmien ruumiillistuma, hän aina toimillaan ja puheillaan haastaa uroksia miehisyyden osoituksiin.

Häneen surulliset tarinat ja säälin kerjääminen tehoavat vähiten. Kutakin tähtimerkkiä voi ymmärtää vertaamalla sitä tietyssä iässä olevaan ihmiseen: Koska Oinas on ensimmäinen tähtimerkki, vastaa se loogisesti ihmislapsen ensimmäisiä elinvuosia. Jos siis kanssaihmiset saavat välillä pelätä kohtauksen saanutta Oinasta, on tämä vain turvautunut alkuperäiseen ongelmienratkaisukeinoon: Samalla kiihkolla ja antaumuksella Oinas myös menee harmaan kiven läpi ja hankkii hengenpelastusmitalinsa.

Jos lapsuus jotakuta leimaa, niin Oinasta: Pikkuoinas on sukupuolestaan riippumatta reipas ja itseohjautuva riiviö, joka vanhempana ylpeänä esittelee lapsena saamiaan arpia. Tavalla tai toisella Härän elämä pyörii aina oman kehon ympärillä. Hän voi olla kuntoileva, kehoa rakentava kalorien laskija tai ruokaa jumaloiva herkuttelija, mutta joka tapauksessa hän on hyvin fyysinen.

Hänen valttejaan ovat järjestyksentaju, kärsivällisyys ja maalaisjärki. Hän inhoaa epäonnistumista ja vääriä satsauksia. Siksi hän saattaa tärkeän valinnan edellä hautautua märehtimään vaihtoehtoja, kunnes saavuttaa riittävän varmuuden. Härkä on kuten vanhan ajan polkupyörä: Härän saa varmimmin raivostumaan muistuttamalla häntä jostain epäkypsästä valinnasta tai hutiloiden tehdystä siirrosta. Kaikkien individualistien tavoin hän kyllä tietää, milloin on epäonnistunut tai onnistunut, eikä häntä tarvitse siitä muistuttaa.

Hän menestyy lahjojensa ja henkilökohtaisten ominaisuuksiensa perusteella -- ja muistaa aina myös tuoda tämän esille. Jokaisen Härän sisällä asuu vanhanaikainen talollinen: Tämä voi ilmetä hamstraamisena ja keräilemisenä -- joskus naurettavuuteen asti vrt. Härkä on populistinen "vanhan kansan" tähtimerkki: Härät eivät koskaan muutu. Tunteakseen härkämiehen, täytyy naisen tuntea hänen pinttymänsä, makunsa ja mielihalunsa.

Hän on hyvin eroottinen ja omistushaluinenkin, mutta rakastetulleen antelias ja uskollinen. Nuorena hän hyppää ihmissuhteisiin enempiä miettimättä, mutta yli vuotiaana hänen varovaisuutensa lisääntyy, ja elämäntyylinsä urautunutta yli viisikymppistä Härkää on taivuteltava jo vuosia, ennen kuin hän suostuu esimerkiksi muuttamaan yhteen.

Parasta hänessä on miehinen lujuus, remonttireiskan kätevyys ja taloudellinen järkevyys. Riippumatta kauneudestaan tai tyylikkyydestään härkänainen saa hien kihoamaan miehen otsalle. Kun hän lipoo huuliaan, ukkomiehet katuvat naimisiinmenoaan. Jos tämän eroottisen naaraan on saanut omakseen, hänestä voi paljastua myös vähemmän mairittelevia puolia: Hän odottaa, että mies osoittaa arvostuksensa avaamalla paksua lompakkoaan sopivin väliajoin.

Härkälapsi voi vaikuttaa ikätovereitaan laiskemmalta, mutta hän on lahjakas ja alkaa kehittää itseään järjestelmällisesti heti, kun on varma taipumustensa suunnasta.

Hän analysoi aikuisten maailmaa terävästi ja pystyy esittämään täysin järkeviä parannusehdotuksia jo varsin pienenä. Monet lapsitähdet ovat Härkiä -- juuri ne, jotka eivät katoa julkisuudesta tullessaan aikuiseksi.

Yksilöllinen elämäntyyli saavuttaa huippunsa Kravun tähtimerkeissä. Tämän keskikesän merkin alla syntyneen elämä pyörii hyvin kokonaisvaltaisesti oman sielun, herkkyyden ja salaisten unelmien ympärillä. Hän on persoonallinen, mielikuvituksekas ja hallitseva, mutta viimemainittua epäsuoremmin ja vähemmän ilmeisellä tavalla, kuin edelliset kolme merkkiä. Koska hän kokee itsensä haavoittuvaksi ja sensitiiviseksi, hän ei välttämättä itse tajua olevansa hallitseva.

Krapu voi olla itselleen täydellinen mysteeri. Tämä paratiisi voi olla saari Saimaalla, saaristolaisvene tai erikoinen koti. Jos Krapu päästää lähimmäisen kaikkein pyhimpäänsä, tätä uhrausta on syytä arvostaa. Vaikka Krapu on toimissaan käytännöllinen ja tehokas, iskee häneen välillä eripuraisuuden piru.

Hänen on toisinaan pakko asettua poikkiteloin koko muun maailman kanssa: Krapumies pyrkii aina tekemään elämästään ja miljööstään itsensä näköistä. Hän inhoaa yhdenmukaisuutta sekä virkamiesmentaliteettiä ja valitsee yleensä sellaisen ammatin, jossa saa olla persoonallinen sekä värikäs. Ooppera ja teatteri voivat vedota hänen draamantajuunsa, mutta moni krapumies on yhtä onnellinen veneenveistäjänä, autonkorjaajana tai stereomyyjänä.

Hän hallitsee alansa täydellisesti ja nauttii saadessaan tunnustusta kollegoiltaan. Puolison tai miesystävän roolissa hän kiukuttelee, jos aikaa omalle intohimolle ei meinaa jäädä tarpeeksi. Naisen on syytä kunnioittaa Kravun "omaa maailmaa", vaikka se tuntuisi jopa lapselliselta. Krapufemina on niin voimakastahtoinen ja naisen aseet hallitseva, että toiseksi jäävät niin rambot, kuin napoleonitkin.

Hän on herkkä, mystinen ja raudanluja valtiatar, joka antaa hienovaraisia käskyjään ylähuulen tai silmäripsien liikahduksella. Hän on äänensävyjen ja mimiikan käytön mestari. Hän huolehtii kaikesta ja kaikista, jotka kuuluvat hänen itseoikeutettuun valtakuntaansa. Krapunaisella on hyvin erikoinen ja henkilökohtainen suhde peiliin ja vaatteisiin. Jos mies haluaa todella ymmärtää tätä sielukasta olentoa, hänen pitäisi olla kärpäsenä katonrajassa seuraamassa tämän kylpyhuone- ja vaatekomerorituaaleja.

Krapulapsen maailma on varsin mustavalkoinen. Se jakaantuu tuttuun ja epätuttuun alueeseen. Kouluiässä on hänen vaikeaselkoinen persoonallisuutensa usein jo näkyviin: Aikuisenakin hän ammentaa loputtomasti lapsuuden muistoista ja rakkaista paikoista eikä edes pystyisi kieltämään taustaansa. Hän on eläinradan savolainen. Koska Leijonan jakso on vielä kesäinen ja valoisa, on merkin alla syntyneissä jäljellä hallitsijan elkeitä ja hetkittäistä itseriittoisuutta.

Sydämessään Jalopeura välittää aidosti lähimmistään ja alaisistaan. Jos hänen itsetunnossaan ei ole vikaa, hän on lämmin ja valoisa ja pystyy tulemaan lähelle ihmistä.

Hän nauttii saamastaan huomiosta, mutta ei juuri koskaan kuvittele saavuttaneensa kaikkea yksin: Kosmisessa työnjaossa jokainen tähtimerkki saa sarkansa ja vastuualueensa. Merkkien kuningas saa luvan huolehtia merkkipäivistä, sosiaalisista kohokohdista ja huomionosoituksista. Hän on myös velvollinen ärähtämään aina, kun kanssaihmiset alittavat moraalisen tai eettisen riman. Jotkut Leijonat uskaltautuvat skandaalien ja puolijulkisuuden kentille ja saattavat hankkia elantonsa juontajina, kolumnisteina tai kunnanhallitusta riivaavina kansanmiehinä.

Leijonien elämässä on muutama korkea kynnys: Vaikka leijonamies on usein pienikokoinen ja tavallisen näköinen, hän käyttää intuitiivisesti tietävän merkkinsä maineen naisten suosikkina. Hän on tulokas Rakkauden planeetalla, ja siksi jokainen nainen saa osakseen hänen jakamattoman suosionsa ja ihailunsa. Nuorena hänen on vaikea pysyä uskollisena yhdelle kumppanille, mutta hän ukkoutuu tyylikkäästi ja hyväksyy vanhemmiten aviosäädyn vaatimukset suuremmitta tuskitta -- tosin usein vasta toisella tai kolmannella kerralla Naarasleijona on ylpeä, kiihkeä ja dramaattinen.

Hänelle sopii vain ensimmäisen naisen rooli. Puoli kaupunkia seuraa hänen sydämensä liikkeitä ja valintoja -- jo lukiossa hänen ystävättärensä lyövät vetoa siitä, minkä opettajan ladyleijona viettelee. Siviilisäädyn valinta on leijonanaisen kohtalon paikka. Hän on yhtä legendaarinen tavoiteltuna sinkkuna Coco Chanel ja Mae West , kuin lojaalina vaimona Jackie , mutta hänen on vaikea vaihtaa leiristä toiseen.

Miehen täytyy palvoa Leijonaansa niin kahden kesken, kuin julkisestikin, mutta vastineeksi hän saa uskollisuutta hautaan asti.

Sydämessään leijonalapsi haluaa olla erityisesti isänsä odotusten mittainen. Jos isä ei ole aivan toivoton tapaus, pystyy tämä auringon lapsi näkemään hänet hyvää tarkoittavana vanhempana. Onnellisesti kasvanut pikkuleijona säilyttää valoisuutensa ja oikeudentuntonsa.

Neitsyen perimmäinen olemus toteutuu aina, kun kaksi ihmistä lyö hynttyyt yhteen parisuhteen, liikekumppanuuden tai harrastuksen merkeissä. Merkin piirteet pääsevät esiin pitkäaikaisessa liitossa, olipa tämä sitten sihteerin suhde johtajaan, valmentajan suhde urheilijaan tai miehen suhde vaimoon.

Tarkoitus on, että Neitsyt kasvaa monien sitein yhteyteen toisen kanssa. Syksyn tähtimerkit vastaavat ihmiselämässä aikuisuutta. Niinpä Neitsyt ei ole parhaimmillaan alle kolmekymppisenä. Hän on vielä hieman raakile, opetellen rajan vetämistä toisen myötäilyssä, arvostelemisessa ja itsekritiikissä. Neitsyt kypsyy, kuin viini ja säilyttää tasonsa pitkälle vanhuuteen. Työnsä ja tekemistensä laatuun kiihkeästi satsaava Neitsyt voi joskus elää hyvin yksipuolista elämää.

Harvat merkin edustajat ovat kaikessa pedantteja -- tyypillisempää on, että yksi elämänalue on perfektionismin näyttämönä yli muiden ja muut asiat voivat olla jopa rempallaan. Nuori neitsytmies tarvitsee naisen koulivaa kättä ja kriittistä silmää kasvaakseen siksi gentlemaniksi, joka hänessä piilee. Monille tämä on kova paikka. Yleensä vasta keski-iän kriisi kypsyttää tätä syysluonnetta niin, että tämä viihtyy sujuvasti naisten maailmassa.

Työ on suuri osa hänen identiteettiään ja elinkumppanin on syytä hyväksyä se. Tämä uros osoittaa kiintymyksensä vaimokullalleen arvokkailla lahjoilla tai itse tehdyillä taidonnäytteillä.

Harvan tähtimerkin maine on niin kaukana totuudesta, kuin Neitsyen. Tämä ei toisaalta häiritse neitsytnaista, joka kyllä tietää arvonsa ja pitää huolen myös siitä, että kumppanikin sen tietää. Usein hieman virallisen tai neutraalin kuoren alla piilee aistillinen ja antautuva nainen. Hänen valikoiva ja älyllinen tyylinsä puree vain todellisiin naisasiamiehiin. Niihin, jotka näkevät näennäisen pidättyvyyden läpi ja ovat valmiit antamaan puolet itsestään tälle Rakkauden planeetan alkuasukkaalle.

Jos neitsytlapsi sanoo viisivuotiaana haluavansa lavataikuriksi tai veturimieheksi, hän toteuttaa sanomansa suurella todennäköisyydellä. Hän on pikkuvanha ja haluaa itseensä luotettavan kuin aikuiseen. Pikkuneitsyen tunnollisuutta ei saisi koskaan epäillä, koska hän osoittaa rakkautensa vanhempiaan kohtaan koettamalla aina ylittää itsensä. Ehdot, kiellot ja säännöt kannattaa perustella hyvin, muuten hän epäilee kasvattajiensa pätevyyttä.

Vaaka lähtee siitä, että kaikki olennaiset asiat ovat järjellä analysoivatissa ja aikuisten kesken sovittavissa. Hän on henkisesti läheltä ihmisluonnon keskiviivaa -- yhtä kaukana kevään villistä animalisuudesta, kuin talven ylevistä pohdinnoista.

Hän on rationaalinen liittolainen: Hän on myös taktikko, mutta tätä ei pidä käsittää pelkästään moitteena. Egoismin ja idealismin välimaastossa tahdikas taktikointi on yleensä realistisin menestymisen resepti. Jos Vaa'an voi tiivistää yhteen sanaan, tämä sana olisi tyyli. Se on tyyli hoitaa asioita, käydä kauppaa, neuvotella, pukeutua ja solmia uusia henkilökohtaisia tuttavuuksia.

Tämä valmiiksi aikuinen syysluonne myös arvioi muita tyylin ja käytöksen perusteella. Lähelle häntä pääsevät vain harvat, mutta hassuinta on se, että moni lähelle päässyt ei edes tajua sitä. Vaaka on yhtäaikaa lähellä ja kaukana. Hänet pitkään tuntenut kyllä lukee häntä, mutta uusille ihmisille hän voi esittää mitä haluaa.

Vaakaan perinteisesti liitetty päättämättömyys on usein taktista sekin. Ajan peluulla ja sopivan tilaisuuden kärsivällisellä odottamisella Vaaka pääsee elämässään yhtä pitkälle, kuin muutkin. Miehiin usein liitetty tuppisuisuus tai resuisuus pätee harvaan vaakamieheen. Naisten seuraan luontevasti hakeutuvana perushurmurina hän omaksuu vaivattomasti etiketit ja normit.

Hän on suhdetoimintahenkinen ja tanssitaitoinen ja voi jopa hankkia elantonsa diplomaattisuudellaan ja kontakteillaan. Kun nuoruuden epävarmuudet ja tyylirikot hioutuvat pois, saa hänestä loppuiäksi luotetun ystävän tai lojaalin puolison. Vaakanaiseksi ei synnytä, vaan tullaan. Nuori Vaaka on peilaileva ja epävarma, ja usein vasta yhden hätäpäissä solmitun avioliiton jälkeen oma tyyli alkaa löytyä.

Monet Vaa'at pysyvät naimattomina, koska heillä on matala kyllästymiskynnys ja korkeat laatuvaatimukset. Näitä Vaakoja vilisee useita mediassa, liike-elämässä ja politiikassa.

Moni pieni Vaaka toivoisi, että olisi keksitty aikakone, jota käyttämällä voisi kättää murrosiän ja nuoren aikuisuuden väliin. Jos kasvatusympäristö tarjoaa tarpeeksi virikkeitä ja arvostaa Vaa'an henkisiä kykyjä, hän menestyy elämässään ilman suuria takapakkeja. Jos ei, Vaaka hakee mallinsa muualta ja voi muuttaa pois kotoa hyvin nuorena. Rakkauden planeetta huipentuu Skorpioniin, jonka toiminta-aluetta ovat tiiviit ja kiihkeät parisiteet, suhteet, joissa asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä.

Tämän merkin alla syntyneiden kokemuspiiri ulottuu rakkauden paratiisista aviolliseen helvettiin. Skorpioni on syvästi tunteva liittolainen, joka rakastuessaan panee kaiken peliin. Jos rakkauden kohteen tunne ei ole yhtä syvä, loukkaantuu tämä liittolainen verisesti.

Jos keskinäinen tunteiden virta on vuolas ja kaksisuuntainen, ei Skorpionin tarvitse koskaan poistua siitä. Pimenevän syystalven lapsella on muita sosiaalisia merkkejä enemmän psykologista silmää ja strategian tajua. Hän pystyy kätkemään päämääränsä ja lojaliteettinsa jopa lähimmiltään. Usein hän näyttää jopa etsiytyvän sosiaalisten salaisuuksien maailmaan. Sukupuolestaan riippumatta hänellä on sisäpiirin tietoa kaikenlaisista asioista -- puoluesihteeriainesta. Skorpioni "hajauttaa" elämänsä niin, että yksi ystävä tuntee hänestä yhden puolen, toinen toisen ja kolmas loput.

Yksikään ei tunne häntä kokonaan. Skorpioni on kuin ruokaa eri paikkoihin kätkevä orava, joka ei halua olla yhden kätkön varassa. Lopullinen totuus Skorpionista paljastuu vasta testamentissa. Skorpionimies on magneettinen, kontaktihakuinen ja sinnikäs.

Liike-elämässä hän on "lypsäjä" ja väsyttäjä, rakkaudessa määrätietoinen ja ovela. Ihastuessaan uuteen naiseen hän voi palkata yksityisetsivän penkomaan tämän taustat selville.

Hämähäkin tavoin hän kutoo seitin, josta uhrin on vaikea päästä irti. Kuten kaikki syysmiehet, skorpioniuroskin tasoittuu avioelämän vaatimuksiin helpommin viisi- kuin kolmekymppisenä. Jos Eevalle voisi määritellä tähtimerkin, sen täytyisi olla Skorpioni. Kaikki vaimossa tarvittavat ominaisuudet ovat hänessä: Hän voi olla gracekellymäinen lady tai kikkamainen seksipyssy, mutta hän on aina tosi nainen.

Skorpioninaisen suurin heikkous on menneisyyteen kiinnijääminen: Perikuvallinen skorpionilapsi tietää vanhempiensa salaisuudet jo ennen syntymäänsä. Hänellä on outo taipumus hankkiutua kiistakapulaksi vanhempiensa väliin, mutta todellisuudessa hän pyrkii pitämään nämä yhdessä.

Hän kokee perheen hajoamisen syvemmin, kuin useimmat muut pienokaiset, eikä tällöin hevin uskalla sitoutua aikuisena. Epäsuoran viestinnän taitajana pikkuskorpioni vaatii kasvattajiltaan jo varhaisessa vaiheessa kasvatuspsykologian arvosanaa. Jousimieheen on aina liitetty vaellysvietti ja seikkailunhalu. Se on loogista, kun pidetään mielessä se, että jokainen tähtimerkki on vastaus oman kuukausijaksonsa konkreettisiin haasteisiin.

Kun kylmyys ja pimeis syvenevät, tulee monelle mieleen etelään lähtö. Tekeväthän muuttolinnutkin niin, joukossa Suomen synt. Jousimies on ensimmäinen merkki, joka tarvitsee perhettä suuremman yksikön voidakseen toteuttaa itseään. Hän järjestää talkoot, valaa uskoa lannistuneisiin ja ääritapauksessa antaa koko elämänsä jollekin elämää suuremmalle.

Jousimiehessä on aina jotain "numeroa liian isoa". On tarkoituskin, ettei hän mahdu sovinnaisten normien puitteisiin, hänhän edustaa kansaansa tai heimoaan ulospäin. Suomalaisten kompleksiksi mainittu tarve juosta maailmankartalle on mitä tyypillisintä Jousimiestä. Jousimiesuros -- ikuinen partiopoika, mielipidejohtaja, idealisti tai eksentrikko -- ei ole helposti lokeroitavissa. Hän ei avaudu normaalipsykologialla, hänen motiivinsa ovat liian yleviä tai kreisejä.

Hän suhtautuu naisiin poikamaisen kunnioittavasti tai kömpelösti. Erityisesti tämän idealistin henkinen levottomuus ja persoonallinen suhde seksuaalisuuteen vaativat naiselta paljon. Ei ole hyvä, jos kumppani on liikaa jalat maassa. Jousimiehen pitää saada visioida ja suunnitella suuria. Astrologinen sormituntuma kertoo, että Jousimiehessä on eniten naimattomia naisia. Tämän tulisen idealistin hinku matkustamiseen tai henkisiin rientoihin voi olla niin kaikennielevää, että aikaa miehille ei yksinkertaisesti jää.

Toisin usein kumppani löytyykin ulkomailta tai puolueen piirijärjestön pikkujouluista. Tunne jaetusta kohtalosta voi saada inhimillisen virvatulen asettumaan avioon, mutta silloinkin liiton pitää sisältää yhteistä toimintaa kodin ulkopuolella.

Tälle tytölle ei riitä keittiön, lastenhuoneen ja makuuhuoneen pyhä kolminaisuus. Kirkassilmäisessä jousilapsessa on häkellyttäviä enkelimäisiä piirteitä: Hän haluaa tuoda maailmaan valoa ja nähdä sen ääret.

Jos kasvattajilla on vaikeuksia suhtautua häneen, johtuu se siitä, että nämä eivät ole tottuneet olemaan lapsen ohjauksessa. Kauris on tähtimerkkien Veli Ponteva.

Hän tietää, että talven yli selvitään vain kovalla työllä, yhteisellä yrittämisellä ja tarvittaessa hammasta purren. Suomalaisten kansanluonnetta sanotaan kaurismaiseksi: Tämä käytännöllinen talviluonne on jo syntyessään vanha ja hyperrealistinen. Usein vasta eläkeiässä hän antaa huumorinsa tulla esiin. Kauriilla on toinenkin puoli.

Vastuuta kantavan ja itseään kontrolloivan kuoren alla on myös hillittömyyttä ja halua kaataa patsaita. Kauris ei välitä kätkeä sarviaan, vaan elää täysin omien lakiensa mukaan inhimillisenä outolintuna, jota pelätään ja palvotaan. Kauriin ulkoinen viileys ja muodollisuus eivät tee häntä helposti tykö, voi mennä vuosia ennen kuin hän avautuu paljastaen suunnattoman sisäisen herkkyytensä.

Hän voisi ottaa elämän kevyemminkin, mutta silloin hän ei olisi Kauris. Hän tuntee itsensä helposti riittämättömäksi ja syylliseksi, siksi kanssaihmisten pitäisi aina muistaa kiittää ja palkita häntä. Arvostus yhteisön silmissä on hänelle hyvin tärkeää. Kaurismies on rehellisen oloinen ja käytännöllinen, selvää ukkomiesainesta. Velvollisuudentunnosta johtuva työhulluus voi tosin teettää sen, että alle nelivitosta Kaurista ei kotoa usein tapaa. Tämä uros muuttuu syvästi keski-iän kriisissä, jonka jäljiltä ajankäyttö ja arvomaailma kääntyvät usein jopa päälaelleen.

Hän suhtautuu naisiin järkevästi ja arvostaen eikä ainakaan vanhemmiten laiminlyö kotiaan. Hän haluaa varttua patriarkaksi, jonka luo jälkeläiset tulevat aina jouluisin. Kaurisnainen, sensuaalinen lumikuningatar, on arvoitus miehelle, kuin miehelle.

Onko hän vain elävä kalkulaattori vai henkeen ja vereen perheensä raha-asioita hoitava matriarkka tai aikakoneesta putkahtanut kreivitär, joka ei tunne tätä aikaa omakseen? Kaikki talvinaiset ovat jollain tavalla mystisiä, mutta Kauriin merkeissä syntynyt femina on sitä eniten. Huolimatta järkevästä maineestaan hän on yllättävän hellämielinen heikkoja miehiä kohtaan ja monesti hänen elämäänsä varjostavat tästä seuraavat taloudelliset rasitteet.

Oppirahansa maksettuaan hän ei anna armoa lurjuksille. Kaurislapsen tunnistaa kiinnostuksesta historiaan, maailmankaikkeuteen ja uskontoon. Hän on se perikuvallinen nappisilmä, jolla on pyhäkoulussa sata kysymystä Jeesuksesta, joka viihtyy mummolassa ja jonka lempilelu on Aaretti-sedän luvulla veistämä puuhevonen. Hän kantaa huolta perheen nimestä ja maineesta ja viihtyy sukujuhlissa hienoissa vaatteissa. Jos tässä merkissä asuva pikkupiru ilmenee hänen käytöksessään, on se merkki siitä, että hän ei ole löytänyt kasvattajistaan tarvittavaa suoraselkäisyyttä.

Kreikkalaisen myytin mukaan Vesimies oli ensimmäinen ihminen, jonka luotuaan jumalat nostivat tähtitaivaalle esikuvaksi kuolevaisille. Vesimiehen ideaalityyppi on renesanssi-ihminen: Maan päällä on tietenkin vaikeampaa, kuin taivaassa ja moni Vesimies joutuukin taistelemaan maailman ahdasmielisyyttä ja ihmisten konservatiivisuutta vastaan.

Jos kuuluu näihin armoitettuihin, saa vilpittömästi ihmetellä, miksi muut elävät vapaaehtoisesti pimeydessä ja rajoittavat elämäänsä käsittämättömillä kielloilla. Useimmat Vesimiehet pyrkivät ensin elämään normien mukaan, mutta viimeistään keski-iän kriisi pakottaa heidät muuttumaan. Kriisi johtaa kapinaan, kapina itsenäistymiseen. Kaikki talvimerkit liittyvät käyttämättömien henkisten voimavarojen aktivoimiseen.

Selviytyäkseen talven yli täytyy yrittää enemmän, uskoa enemmän tai keksiä enemmän. Jos Kauris rakentaa lämpimän linnan ja Jousimies muuttaa Espanjaan, Vesimies keksii sähkön.

Itsensä vapauttanut vesimiesuros on löytänyt jörndonnerin tai frederikin itsestään. Hän uskaltaa olla erilainen ja kiistanalainen. Hänellä on yleensä erikoisia lahjakkuuksia ja harrastuksia ja hän suhtautuu naiseen normaalia valistuneemmin. Hän kuitenkin kyllästyy helposti ja kadottaa välillä kiinnostuksensa seksiin. Jos henkiset riennot eivät vie häntä kokonaan, hänestä saa erinomaisen ystävä-puoliso-isän.

Itseään vielä etsivä versio tarvitsee yleensä vahvoja ja viisaita naisia löytääkseen itsensä. Itsensä vapauttanut vesimiesnainen on kreisi ja älykäs, tyylikäs ja spontaanisti feministinen. Hänellä on oma huone ja omaa rahaa. Hän tuntuu leijuvan raja-aitojen yli ja pitävän pilkkanaan miehisen maailman ansoja. Hänen magneettisuutensa häkellyttää miehiä mutta vain harvoin kukaan pääsee kohtaamaan häntä intiimisti.

Kovin usein kosiomiehet päätyvät hänen ystävikseen. Hän saattaa lyödä kaikki ällikällä naimalla gambialaisen ufotutkijan, mutta liiton kestämisestä yli kahden kuukauden ei voi antaa takeita. Jos perheeseen syntyy pimmimozart, kannattaa harrastebudjettiin alkaa koota rahaa jo synnytyslaitoksella. Noin kolmannesta ikävuodesta lähtien hän alkaa etsiä ystäviä, vaikutteita ja kapinanaiheita. Jos jälkeläinen on ujoa ja arkaa tyyppiä, korostuu ystäväpiirin merkitys entisestään.

Hän vain sulautuu lapsilaumaan ja keksii itsenäisyyden myöhemmin. Peruskala on humoristinen, narrimainen ja myötätuntoinen mukautuja. Jo varhain hän keksii, että maailmassa selviytyy mainiosti ilman egoa, tuota individualistien toteemia. Kalat ihmettelee maailman menoa, ja jos se näyttää liian ahdistavalta, hän pakenee mielikuvituksensa siivin aavan meren tuolle puolen. Jos hänellä on onnea ja suojelijoita, hän päätyy tangolaulajaksi, teatteriin tai pyörittämään persoonallista bisnestä.

Mukautuvuutensa ansiosta monet Kalat sulautuvat taustaan ja elävät ulkoisesti väritöntä elämää. Anonyymisyys on suoja, jonka alla todellinen Kalat ui unissaan kohti sankaruutta ja romansseja. Muita vaihtoehtoja ovat kaksoiselämä ja muutto Argentiinaan.

Kuten vastineensa eläinkunnassa, on astrokalakin liukas, ja sen todellinen elämä on pinnanalaista. Tämän merkin alla syntyneitä on vaikein luokitella. Kalaihmistyyppejä on yhtä monta, kuin kalalajeja maailman merissä. Kalamiehen suhde naisiin on syvä ja ensisijainen.

Isäsuhde ei ole maailman helpoin ja monesti isä on pojalle etäinen. Naiset ovat hänelle peräti palvonnan kohde ja ainakin nuorena hän jopa samastuu näihin. Iän myötä tilanne voi muuttua: Ne, jotka jäävät, tietävät, että aina tulee uusi nainen pelastamaan heidät. Aina tulee uusi palvonnan kohde.

Yksi asia on selvä: Kalojen merkin monimuotoisuus ilmenee naisissa miehiä luontevammin. Tyyppi "taistelukala" on värikäs, naisellisilla kliseillä leikittelevä mystinen femina, joka saa miehet haukkomaan henkeään. Kotioloissa hän voi olla maailman tavallisin sohvallamakoilija, mutta shown alkaessa Jukka Kajaavakin vaivautuisi paikalle. Jos kalanainen ei halua herättää ulkoista huomiota, hän luottaa siihen, että mies ei pysty olemaan ilman unelmia tuottavaa "orjatartaan".

Lapsuus on monelle Kalalle elämän paras aika, koska silloin saa toteuttaa mielikuvitustaan ilman rajoja. Aikuisten maailman tuntuu tylyltä ja tylsältä. Kalalapsi etsii inspiraatiota ympäristönsä pokkeusihmisistä ja hankkii yleensä jo varhain valtaisan tietomäärän kaikenlaisista asioista.

Jos kalaihminen pystyy säilyttämään tämän lapsen itsessään, hän voi mukaella vanhaa sanontaa: Mitkä viisi esinettä horoskooppi merkit pelastaisivat palavasta talosta. Oinas Haet sammutusvälineet ja yrität sammuttaa palon.

Herrku eroottinen homoseksuaaliseen foorumi