Miten mies saa orkasmin homoseksuaaliseen seuraa lahdesta

Tuo on ainoa tie selvitä asioista ilman eroa. Toivon, että selvitätte asian ja hyväksytte jopa uudestaan liittonne sisällön. Se on rakkautta, rakastamista ja toisen onnellisuuden pitämistä. Kysyin muijalta, saanko nuolla pillua? Et saa , et oo pessyt hampaas En ole lopettanut enkä edes harkinnut sitä vaikka halumme ovat vuosikausia olleet eriparisia. Iältäni olen lähempänä seitsemää kymmentä ja hormoonien käytön jouduin lopettamaan jo yli kymmenen vuotta sitten.

Minä nautin läheisyydestä, hyväilyistä, hellittelystä ja kaikesta yhdessäolosta mutta pelkästään se ei riitä miehelleni. Hän ei vaadi mitään mutta ilman vaatimista tai ilman ehdotuksiakin ymmärrän mieheni tarpeet. Minusta pienet ponnistelut pari kertaa viikossa ei ole kohtuutonta tyytyväisen olotilan ylläpitämiseksi.

Jos mieheni ei olisi näin hienotunteinen niin aikaisemmin olisin saattanut harkita eroa mutta en enää enkä nykyisessä tilanteessa tunne siihen tarvetta. Sopikaa että mies tyydyttää sinut jos itsellä ei ole haluja. Uskoisin sen heräävän kyllä kun antaa sulle nautinnon. Monesti mies tarvitsee hiukan ohjausta seksin suhteen. Myös meillä samoin että olen seksuaalisesti virkeämpi kuin mies. Mutta jos sanon että mieli tekee tyydyttää se minut aina ja lopulta itsekin saa vaikka kuinka ensin sanoisi ettei ole haluja.

Tykkää kovasti kun saa minut kiemurtelemaan ja nauttimaan hyväilyistä ym. Ei se määrä vaan laatu joka on tärkein seksissä. Meillä minä olen myös se aktiivisempi osapuoli ja seksi on mieheni kanssa ihanaa silloin ku sitä on, mut siis liian harvoin.

Minun avioliittoni päättyi miehen vuosia kestäneeseen haluttomuuteen ja siitä seuranneisiin tunteisiin. Miehellä seisoi eikä se ollut ongelma, mutta hän ei vain halunnut fyysisyyttä. Mitä enemmän mies kieltäytyi, sitä enemmän minä halusin. Kumpikin toivoi tilanteen ratkeavan ajan kanssa. Miä toivoin, eetä mies alkaa haluta ja mies toivoi että minä lopetan haluamasta,. Haimme myös apua, mutta tuloksetta. Arvostus ja kunnioitus toista kohtaan rapistui toistuvien pettymyksen tunteiden myötä.

Tyytymättömyys ja alakulo valtasivat mielen. Ero oli raastava, mutta helpottava. Eron myötä mies olisikin halunnut minua kovin, mutta se oli vain teatteria. Suoritettu seksi ei korvaa aitoa halua. Samaa kokenut myös minä.

Pitkässä liitossa oli upeaa seksiä ja intohimoa. Sitten mies vain lopetti. Ei halunnut yhtään, ei mitään. Lääkäriin meno oli niin vastenmielistä, että melkein hirteen menoa pahempaa. Yritin muutamia kertoja kannustaa ja vertailun vuoksi kerroin siitä kuinka paljon naiset alapään esittelevät tuntemattomille ja puhuvat intiimejä asioitaan.

Koin todella loukkaavana sen, että minun olisi vain pitänyt alistua siihen, että nyt ollaan vain ystävyysaviossa. Toki muitakin syitä oli, mutta tämä oli suurin syy.

Omalla kohdalla suhteessa ei sitä intohimoa ollut alunperinkään. Alussa mies kyllä esitti innostuvaa ja osallistui seksiin, mutta jälkikäteen miettien hän enemmänkin suoritti sitä, mutta ei kuitenkaan näyttänyt mitenkään olevan innoissaan. Uskoin aluksi miehen "työstressiin" ym. Enkä halunut missään tapauksessa painostaa. Yli 10 vuotta odotin muutosta, mutta kai minä jo vuosia aiemmin tajusin ettei mikään tule muuttumaan ja että alun seksi oli vain miehen puolelta sitä että "näin kuuluu tehdä".

Sinänsä surullista, että hän joutui peittelemään seksuaalista innottomuuttaan. Eihän miesten haluttomuudesta ole puhuttu kuin vasta viime vuosina. Siihen saakka se on ollut tabu ja tuntuu osin vieläkin olevan asia, josta vaietaan. Vaikeneminen ei ole palvelus, koska jos asiasta ei puhuta, haluton voi kokea olevansa jotenkin viallinen, vaikka esim. Aseksuaalisuus ei ole vika, se on ominaisuus. On kuitenkin selvää ettei heteron ja aseksuaalin suhde ole tyydyttävä. Samoin kuin heteron ja homoseksuaalin välinen liitto jää vajaaksi.

Mikä on miehesi kanta, jos hankit vakipanon? Se voisi pelastaa liittonne. Todella tyhmää erota jos kuitenkin hommat toimii noinkin hyvin, vaimoni ei ole enää lainkaan seksistä kiinnostunut, olen ottanut asian esiin jo monesti mutta tuloksetta. Erokaan ei tosin kannata kohdallani joten olen pettänyt. Arvostelijoita tietty piisaa mutta eiväthän he elämääni elä vaan minä. Hyviä ideoita tullut kuten esim. Ja jossain määrin kyllä olen myös sitä mieltä että seksiä pitää harrastaa aina kun toinen haluaa tai pyrkimys pitäisi olla tämä.

Toisen kumppanin hommaamminen on kyllä käynyt mielessä kun on itselle aika tuskaista koettaa vain aina ymmärtää vuodesta toiseen. Lasten vuoksi itsekin ajattelen ettei kyllä kannata erota vaikka tiedän että ottajia kyllä olisi mutta myös miehelläni ja voisin löytää hyvinkin jonkun toisen hyvän ehdokkaan ja jonka kanssa ehkä seksielämä sopisi paremmin yhteen. Noh, katsotaan mitäs se ukkokulta meinaa: Hienoa, jos miehesi suostuu tuohon. Meilläkin yhtenä ratkaisuvaihtoehtona oli, että mies antaisi kuitenkin huomiota ja hellyyttä, vaikka ei itse haluaisi seksiä.

No, ei tullut kosketusta, ei tyydytystä, ei mitään. Toivottavasti teillä mies haluaa huomioida sinua. Toivon teille kaikkea hyvää. Niin, me olemme erilaisia tuossakin suhteessa. Itsestäni voin sanoa sen, että jatkuvasti vonkaava vaimo hävittää seksihalut. Haluan itse olle aloitteellinen ja se aktiivisempi osapuoli. Ja näin meillä on ja molemmat olemme tyytyväisiä. Meillä vaimo ei vonkaa vaan käy asiaan silloin kun huvittaa tai katsoo aiheelliseksi.

Miehenä ei minua ole koskaan haitannut naisten tekemät aloitteet vaan haluan että nainenkin tekee niitä aloittetita seksiin eikä vain mies. Jos mie kieltäytyy riittävän monta kertaan niin nainenhan menee vieraisiin tai kohta on entinen mies ja panomieshän sektailee aina kun nainen ehdottaa.

Vaimoni täyttää huomenna 69 vuotta ja ainakin minusta on ymmärrettävää, että hänen aktiivisuutensa on minun vastaavaa vähäisempää. En ole mikään panomies mutta tähän mennessä ei ole tullut yhtään "hutia" mutta sekin on vaimoni ansiota ja vaihtoehtona nyrkkikyllikille.

Heh, noin minunkin ex puolustautui. Jatkuva vonkaamiseni oli haaste. Opin kyllä etten ollut aloitteellinen kuin 3 kk: Mies innostui sitten omaan aloitteseensa n.

Ei käynyt ilmi, että kuinka harvoin seksiä on. Mutta kun sitä on edes joskus ja on erittäin hyvää, niin tilanne ei minun mielestäni vaikuta kovin vaikealta. Hyvin todennäköisesti sinunkin halusi romahtavat vaihdevuosiin.

Siihen asti voit hoidella itsesi silloin kun miestä ei huvita, myös seksileluja kannattaa kokeilla. Onko miehesi sinua vanhempi?

Hyvin harvoin pariskunnissa kumpikin haluaa koko suhteen ajan yhtä paljon ja samalla tavalla. Olipas hyvä vastaus ja kysymys! Lisään vielä omasta puolestani sellaisen jutun, että monessa parisuhteessa seksiä pidetään rakkauden ja oman haluttavuuden mittana.

Silloin tulee näitä kertojen ja halujen laskemisia, vaikka olisikin tyydyttävää seksielämää silloin kun sitä on, ja muuten kaikki hyvin.

Itsetyydytystähän voisi jokainen harrastaa niin paljon kuin haluja löytyy. Herää siis lähinnä ajatus siitä, ettei kyse oikeastaan olekaan seksistä, vaan ongelma peittää muita asioita alleen, joista voisi olla hyvä keskustella vaikkapa terapiassa.

Halujen epätasapaino on tosiaan niitä tavallisimpia asioita parisuhteessa, se tulee joka ainoassa parisuhteessa vastaan, joten hyvä tiedostaa mitä kaikkea se parille merkitsee. Eroaminen nyt ainakin kuulostaa hätiköidyltä, sillä siinä seuraavassa suhteessakaan halut tuskin täsmälleen yhtäläisesti osuvat kaikissa elämäntilanteissa kenenkään kanssa.

Kun "muut asiat" ovat kunnossa niin seksikin sujuu terveiden ihmisten kesken ikääntyneen kehon asettamissa rajoissa. Miten se avioliitto voi muuten toimia jos seksi ei toimi ja miehen näjökulmasta rupeaa kaikki muukin tökkimään jos seksi tökkiin ja niin edelleen. On tämä nyt yhtä helvettiä! Lahden MM-kisat ajavat vaimon tärkeysjärjestyksessä minun viihdyttämiseni edelle.

Menkää miehesi kanssa harrastamaan Argentiinalaista tangoa, siinä on eroottinen ja kuuma lataus ja on tosi hauskaa. Jos tämä ei tepsi niin menkää yhdessä seksikauppaan tai valitkaa netistä hyvä dildo ja muita kivoja leluja. Sitten sovitte että mies hyväilee sinua niillä ja leikitte pikkutuhmia juttuja niin eiköhän miestä ala kiinnostaa. Tietty laitat tosi sexyt hepenet päälle.

Toinen kiva idea on yhteinen hierontasessio. Virität lämpimän tunnelman makkariin, laitat tunnelmavalaistuksen, jotain miehen lempimusikkia tai muuten rentouttavaa ja sensuellia. Levität pyyhkeen sängyn päälle ja hierot miehesi alastonta vartaloa hyväntuoksuisella hieromaöljyllä jaloista ja kaikkialta niin, että hän rentoutuu. Sitten hänkin voisi hieroa sinua ja antaa kokovartalohieronnan ensin edestä sitten takaa ja sitten otatte esiin ne lelut mitä ostitte aikaisemmin Tuohan kuulostaa hyvältä ajatukselta, kenelle sitten lieneekään.

En lopettanut mutta sain elämääni samassa tilanteessa olevan miehen. Meillä seksihalut kohtaa, kummankaan kotona ei. Toki jos tästä järjestelystä jään kiinni, eroan. Mutta olin niin kauan ilman läheisyyttä, että olin kuin kuollut, sellaiseen en ala enää. Miehellä vaihdevuodet ja potenssin heikentyminen, huono kunto eikä halua tehdä asialle mitään. Tarjoutui joskus pitämään minua hyvänä, mutta se tuntui jotenkin teennäiseltä ja toispuoleiselta, kun yhtälössä ainoa halukas olin minä.

Ensin loppui muu hellyys ja läheisyys, samalla väheni seksi, kunnes sitä ei ollut ollenkaan. Sulla on ihan eri tilanne kuin aloittajalla. Aloittaja saa varmaan kerran viikossa ja haluaisi saada joka päivä. Sitten jos se löytää sellaisen miehen, niin se mies pettää tai on täysi pösilö tai jotain muuta vikaa.

Ja on täysin mahdollista, että aloittaja itsekin haluaa yli viisikymppisenä sen kerran viikossa, nämä asiat muuttuvat. En ymmärrä, miten kukaan voisi lopettaa liiton VAIN tuosta syystä. Sehän tarkoittaisi, että seksin saaminen tarpeeksi usein on kaikkein tärkein asia elämässä, jopa tärkeämpi kuin puoliso.

Ja jos niin on, silloinhan rakastat seksiä enemmän kuin miestäsi, jolloin syynä eroon ei olekaan pelkkä seksin puute vaan rakkauden puute. Mutta jos lopetat suhteen, niin mistä tiedät että löydät itsellesi uuden kumppanin, joka haluaa seksiä yhtä paljon kuin sinä?

Seksi kuuluu elämän isoihin asioihin siinä missä esim. Jos isot asiat eivät ole kunnossa, rakkaus ei ole riittävä syy parisuhteeseen. En usko, että kukaan alkaa pohtimaan avioliittonsa päättämistä, jos kerran tai kaksi toinen kieltäytyy. Aloittaja on ollut tyytymätön kaksi vuotta. Se on pitkä aika. Asian vakavuutta ja kokonaismerkitystä ei voi todennäköisesti täysin ymmärtää ellei ole kokenut samaa.

Jos kokee jatkuvaa tyytymättömyyttä seksissä, niin niistä vähistäkään kerroista ei lopulta enää nauti, kun suree jo valmiiksi sitä, että nyt on otettava kaikki irti koska ei tiedä koska seuraavaksi saa kokea kosketusta. Kyllä toistuva ja pitkäkestoinen tyytymättömyys seksiin vaikuttaa lopulta tunteisiin toista kohtaan.

Tietysti molemmat voivat olla haluttomia ja silloin tällaista ongelmaa ei ole, mutta jos halut on eriparia, niin ongelmia on edessä eikä sille voi mitään. Rakkaus on elämän isoin asia ja jos se ei ole riittävä syy parisuhteeseen, niin ei sitten mikään. Miksi seksi kuuluisi elämän isoihin asioihin, kun siitä saatava nautinto on parhaimmillaankin niin rajallista?

Rakkauden lisäksi pitää sopia yhteen. Se, että rakastaa toista, ei automaattisesti tarkoita, että pitäisi olla yhdessä. Moni ihminen eroaa rakastamastaan ihmisestä. Seksi taas on suurimmalle osalla miehistä ja suurelle osalle naisista asia, jota ilman elämä maistuu puulta.

Rakkaus ei sen puutetta lievitä. Vastaavasti lapset ovat suurimmalle osalle naisista ja suurelle osalla miehistä asia, jota ilman elämä valuu hiekkaan.

Lapsettomuus on pätevä syy erota, vaikka puolisot rakastaisivat toisiaan. Rakkaus ja yhteensopivuus kulkevat käsi kädessä. En harkitsisi edes seurustelua saati avioliittoa sellaisen ihmisen kanssa, joka ei olisi minulle tärkeämpi kuin seksi tai lasten hankkiminen. Ei sitä lasten hankkimisen takia mennä yhteen, eihän etukäteen voi edes tietää pystyykö niitä saamaan. Joo, kannattaa erota rakastamastaan puolisosta jos ei saa seksiä.

Eron jälkeen ex-puoliso antaa joka päivä monta kertaa päivässä. Eipä tuli mieleenkään jättää miestäni, vaikka tämä haluaa seksiä vain kerran vuodessa. Kun pahin vaihe on ohi, on aikaa suuntautua seksiin uudestaan. Leikkausten tai vammojen jäljiltä keho ei ole sama kuin ennen, eikä seksi ehkä onnistu entiseen malliin.

Muutos voi myös lähentää paria. Puhuminen on ainoa keino, jolla toiveensa ja pelkonsa voi tuoda julki. Keholle ja mielelle tulee antaa rauha sopeutua, surra menetyksiä ja kehonkuvan muutoksia.

Seksi voi olla erilaista kuin ennen, mutta ei välttämättä huonoa. Siitä voi tehdä yhdessä niin hyvää, kuin uudessa tilanteessa on mahdollista hellyyden, huumorin ja kunnioituksen hengessä. Mitä tehdä, jos eron jälkeen ei löydy seksipartneria tai on aina elänyt sinkkuna? Ero on iso kriisi. Usein sen kylkeen kiilaa pelko, että ei enää löydä kumppania.

Sinkkuna elämistä kummastellaan ihan turhaan tässä stereotyyppisten parisuhteiden maassa. Usein sinkulla tai erosta toipuvalla ei ole kiirettä löytää seksipartneria. Aikuinen ihminen voi itse päättää, harrastaako yhden illan juttuja, seksiä itsensä kanssa vai katsooko pornoa.

Seksuaalinen halu ei katoa: Onko suomalaisparien vaikea puhua seksistä, esittää toiveita ja kertoa haluista? Toisaalta ihmiset ovat vapautuneet puhumaan, mutta usein käytetään turhan paljon ei-sanaa ja syytellään.

Toiveita ja haluja on vaikeampi esittää; tosin nuoremmat sukupolvet osaavat tämän paremmin. Yhtä vaikeaa voi olla kuulla toista oikein. Usein tarvitaan seksuaaliterapeuttia tasapainottamaan keskustelua. On tärkeää oppia sietämään myös negatiivisia viestejä ja tutustua tunteisiin, joita ne herättävät. Seksuaalinen kommunikaatio tapahtuu kehon viestien sekä hienovaraisen ja kunnioittavan puheen kautta. Seksuaalinen haluttomuus on ilmaisuna vahva.

Halun puute on jo lupaavampi, sillä halu voidaan herätellä esiin. Kehon muutokset ovat usein kokonaisvaltaisia, mutta myytit vanhenevan naisen epäseksuaalisuudesta ovat vielä vahvempia. Helposti vedetään johtopäätös, ettei kypsä nainen voisi olla seksikäs ja haluttava. Seksuaalisuus ei kuitenkaan katoa mihinkään vuosien myötä. Monet naiset puhuvat itseinhosta, joka on kasvanut vanhenemisen ja kilojen takia.

On oman sisäisen olemuksen hylkäämistä, jos nainen lyö laimin kehoaan ja pakenee sukupuolettomuuteen. Arvosta itseäsi, kehoasi ja huolehdi ulkonäöstäsi! Naiseus on ja pysyy vuosista huolimatta. Miehen vaihdevuosissa keskeistä on testosteronin eli mieshormonin väheneminen. Joillakin tämä vaihe lipuu ohi huomaamatta, toisilla on väsymystä, ärtymystä ja seksihalujen laskua. Jos erektiohäiriö mutkistaa rakastelua, saattaa myös itsetunto laskea. Tyhjän pesän aika ja työelämän vaikeudet voivat saada miehen tuntemaan itsensä tarpeettomaksi.

Keskustelut ikätovereiden kanssa ovat suositeltavia, sillä vertaistuesta saa voimaa uuteen elämänvaiheeseen. Miehen on tärkeä tuntea, että hän pärjää ja on kumppanin mielestä edelleen haluttava. Seksuaalinen identiteetti asettuu pikemmin jatkumolle kuin joko—tai-asentoon, ja monet hyppäävät yli rajojen.

Käsitys suuntautumisesta on kehittynyt jo teini-iässä, mutta vuosien myötä seksuaalisuus voi muuttua joustavaksi, jos antaa itselleen luvan bi- tai homoseksuaalisuuteen. Kasvatusympäristön normit sekä perhe- ja parisuhdemallit voivat viivästyttää identiteetin löytämistä. Kaapista ulostuloon vaikuttavat myös mahdolliset seuraukset läheisille. Sisäinen rehellisyys, uskallus tulla siksi, mikä on, kantaa yleensä pisimmälle.

...

Sexo video trio bisex porno hd porno gratis amateur hd xxx videos porno sensuales follando xxx gorditas intercambio parejas haciendo pajas femeninas videos porno se la que se folla en español gratis porno de chicas tetonas folladas follar arabe gratis porn videos maduras porno gratuito porno en la calle videos xxx xxx videos porno alemán pelis porno lesbianas videos de travestis pollas sexo maduras sexo lesbiana putas maduras.

cumlouder xxx sexo tetas xx sexo videos transexuales porno secretarias porno guey sexoporno vídeos porno de porno sexi porno x videos porno gratis en español follando cachondas follando gordas sexo con putas videos de lesbianas abuelas interracial videos eroticos gratis porno xxl parejas amateur tetas grandes corridas chicas 19 los mejores actores porno maduritas hd videos porno gratis mujeres quiero ver videos porno checas porno gratuitos ver videos gratis amateur x gigi love indias follando videos de trios gratis es.

con porn videos viejasputas putillas follando video parejas mujeres cachondas masaje xxx trios tetonas negras tetonas porno de rebeca linares pornos gratis sofia rose porno gratis de porno madura con el colegio orgia swinger sex porn hentai vidios gratis sex parejitas porno español gratuito videos cumlouder gratis en la folla a tope madura xvideos porno tranxesual videos porno gratis maduras videos teens hd xxx españolas videos follando porni español videos hd videos teens viejos videos potno gratis putas lesbianas porno italianas gang bang porno negros zorras lesbianas hd cuarentonas calientes porno lesbianas porno travesti ferrol hombres masturbandose follando tetonas videos gangbang videos de mujeres corriendose coños sexy porno español travestis porno free videos gratis de coños peludos novias follando japonesas playas nudistas follando muy putas gratis puta xxx sexo con viejas folladas videos peliculas porno gratis amateur sexo arabe chicas porno.

con sexo conchas peludas casting porno viejas videos gratis hentai video amateur sexo videos porno geys chicas mamando asia akira porno espñaol madres abuelas asiaticas follando jovenes follando pajas a su vecina xxx madres cumouder amater español mujer cachonda vídeos travestis follando videos de orgias amater video porno gordas videos de gordas videos gratis en publico videos porno casero trios amateur españa masaje porn tube osos rihanna porn amateur interracial videos videos transexual tube lesbianas porno videos sexo videopornogratis folladas porno parejas españolas videos viejos videos gratis videos gratis videos porno negros porno lesbiana maduras enfermeras follando ver pelicula porno zorras lesbianas viejas gratis xxx xxx solo porno tuve las mejores culos follando en español mujeres en la mejor porno españa porno videos de sexo con mama bailey jay videos porno años lesbianas chicas porno tias masturbandose maduras gratis videos porno bukake videos putas videos de lesbianas putas mamando pollas mamis cachondas xxx videos xxx hd porn videos pornos xxx hd xvideos sandra milka videos pornos amater videos porno gratis amateur follando pov porno rubias19 folladas follar en español embarazadas xxx videos masajes videos porno españoles follando a joven pelis xxx sexo grtis gorditas follando por no petardas asiaticas peliculas sexo árabe riley steele vidios eroticos porno de porno gratis runias 19 lesbianas paginas de mujeres gratis porno para descargar videos amateur interracial tetona masturbandose desnudas paja española follando con travestis peliculas porno sexo arabe gratis peliculas porno intercambio de chicas guarras alexis texas anal gratis abuela maduras caliente hentai vidios porno desvirgacion anal tube porno x videos pornos video sexo culos xxx muy porno gratis maduras españolas sexo entre chicas foyando porno bi videos porno hd vedios de transexuales gratis maduras coños peludos videos pono español abuelas putas porno español gratis putas team skeet porno español es.

con jovenes masajes eroticos videos xxx en hd masturbaciones masculinas bdsm porno pelirojas pollas peliculas porno pelirojas es.

THAI HIERONTA GAY KANNELMÄKI ILMAINEN SEKSITREFFI

Cute asian s homoseksuaaliseen seuraa lpr

Opin kyllä etten ollut aloitteellinen kuin 3 kk: Mies innostui sitten omaan aloitteseensa n. Ei käynyt ilmi, että kuinka harvoin seksiä on. Mutta kun sitä on edes joskus ja on erittäin hyvää, niin tilanne ei minun mielestäni vaikuta kovin vaikealta. Hyvin todennäköisesti sinunkin halusi romahtavat vaihdevuosiin.

Siihen asti voit hoidella itsesi silloin kun miestä ei huvita, myös seksileluja kannattaa kokeilla. Onko miehesi sinua vanhempi? Hyvin harvoin pariskunnissa kumpikin haluaa koko suhteen ajan yhtä paljon ja samalla tavalla.

Olipas hyvä vastaus ja kysymys! Lisään vielä omasta puolestani sellaisen jutun, että monessa parisuhteessa seksiä pidetään rakkauden ja oman haluttavuuden mittana. Silloin tulee näitä kertojen ja halujen laskemisia, vaikka olisikin tyydyttävää seksielämää silloin kun sitä on, ja muuten kaikki hyvin. Itsetyydytystähän voisi jokainen harrastaa niin paljon kuin haluja löytyy.

Herää siis lähinnä ajatus siitä, ettei kyse oikeastaan olekaan seksistä, vaan ongelma peittää muita asioita alleen, joista voisi olla hyvä keskustella vaikkapa terapiassa. Halujen epätasapaino on tosiaan niitä tavallisimpia asioita parisuhteessa, se tulee joka ainoassa parisuhteessa vastaan, joten hyvä tiedostaa mitä kaikkea se parille merkitsee. Eroaminen nyt ainakin kuulostaa hätiköidyltä, sillä siinä seuraavassa suhteessakaan halut tuskin täsmälleen yhtäläisesti osuvat kaikissa elämäntilanteissa kenenkään kanssa.

Kun "muut asiat" ovat kunnossa niin seksikin sujuu terveiden ihmisten kesken ikääntyneen kehon asettamissa rajoissa. Miten se avioliitto voi muuten toimia jos seksi ei toimi ja miehen näjökulmasta rupeaa kaikki muukin tökkimään jos seksi tökkiin ja niin edelleen.

On tämä nyt yhtä helvettiä! Lahden MM-kisat ajavat vaimon tärkeysjärjestyksessä minun viihdyttämiseni edelle. Menkää miehesi kanssa harrastamaan Argentiinalaista tangoa, siinä on eroottinen ja kuuma lataus ja on tosi hauskaa. Jos tämä ei tepsi niin menkää yhdessä seksikauppaan tai valitkaa netistä hyvä dildo ja muita kivoja leluja. Sitten sovitte että mies hyväilee sinua niillä ja leikitte pikkutuhmia juttuja niin eiköhän miestä ala kiinnostaa.

Tietty laitat tosi sexyt hepenet päälle. Toinen kiva idea on yhteinen hierontasessio. Virität lämpimän tunnelman makkariin, laitat tunnelmavalaistuksen, jotain miehen lempimusikkia tai muuten rentouttavaa ja sensuellia.

Levität pyyhkeen sängyn päälle ja hierot miehesi alastonta vartaloa hyväntuoksuisella hieromaöljyllä jaloista ja kaikkialta niin, että hän rentoutuu. Sitten hänkin voisi hieroa sinua ja antaa kokovartalohieronnan ensin edestä sitten takaa ja sitten otatte esiin ne lelut mitä ostitte aikaisemmin Tuohan kuulostaa hyvältä ajatukselta, kenelle sitten lieneekään.

En lopettanut mutta sain elämääni samassa tilanteessa olevan miehen. Meillä seksihalut kohtaa, kummankaan kotona ei. Toki jos tästä järjestelystä jään kiinni, eroan.

Mutta olin niin kauan ilman läheisyyttä, että olin kuin kuollut, sellaiseen en ala enää. Miehellä vaihdevuodet ja potenssin heikentyminen, huono kunto eikä halua tehdä asialle mitään. Tarjoutui joskus pitämään minua hyvänä, mutta se tuntui jotenkin teennäiseltä ja toispuoleiselta, kun yhtälössä ainoa halukas olin minä. Ensin loppui muu hellyys ja läheisyys, samalla väheni seksi, kunnes sitä ei ollut ollenkaan. Sulla on ihan eri tilanne kuin aloittajalla.

Aloittaja saa varmaan kerran viikossa ja haluaisi saada joka päivä. Sitten jos se löytää sellaisen miehen, niin se mies pettää tai on täysi pösilö tai jotain muuta vikaa. Ja on täysin mahdollista, että aloittaja itsekin haluaa yli viisikymppisenä sen kerran viikossa, nämä asiat muuttuvat.

En ymmärrä, miten kukaan voisi lopettaa liiton VAIN tuosta syystä. Sehän tarkoittaisi, että seksin saaminen tarpeeksi usein on kaikkein tärkein asia elämässä, jopa tärkeämpi kuin puoliso. Ja jos niin on, silloinhan rakastat seksiä enemmän kuin miestäsi, jolloin syynä eroon ei olekaan pelkkä seksin puute vaan rakkauden puute. Mutta jos lopetat suhteen, niin mistä tiedät että löydät itsellesi uuden kumppanin, joka haluaa seksiä yhtä paljon kuin sinä?

Seksi kuuluu elämän isoihin asioihin siinä missä esim. Jos isot asiat eivät ole kunnossa, rakkaus ei ole riittävä syy parisuhteeseen. En usko, että kukaan alkaa pohtimaan avioliittonsa päättämistä, jos kerran tai kaksi toinen kieltäytyy.

Aloittaja on ollut tyytymätön kaksi vuotta. Se on pitkä aika. Asian vakavuutta ja kokonaismerkitystä ei voi todennäköisesti täysin ymmärtää ellei ole kokenut samaa. Jos kokee jatkuvaa tyytymättömyyttä seksissä, niin niistä vähistäkään kerroista ei lopulta enää nauti, kun suree jo valmiiksi sitä, että nyt on otettava kaikki irti koska ei tiedä koska seuraavaksi saa kokea kosketusta.

Kyllä toistuva ja pitkäkestoinen tyytymättömyys seksiin vaikuttaa lopulta tunteisiin toista kohtaan. Tietysti molemmat voivat olla haluttomia ja silloin tällaista ongelmaa ei ole, mutta jos halut on eriparia, niin ongelmia on edessä eikä sille voi mitään. Rakkaus on elämän isoin asia ja jos se ei ole riittävä syy parisuhteeseen, niin ei sitten mikään. Miksi seksi kuuluisi elämän isoihin asioihin, kun siitä saatava nautinto on parhaimmillaankin niin rajallista? Rakkauden lisäksi pitää sopia yhteen.

Se, että rakastaa toista, ei automaattisesti tarkoita, että pitäisi olla yhdessä. Moni ihminen eroaa rakastamastaan ihmisestä. Seksi taas on suurimmalle osalla miehistä ja suurelle osalle naisista asia, jota ilman elämä maistuu puulta. Rakkaus ei sen puutetta lievitä. Vastaavasti lapset ovat suurimmalle osalle naisista ja suurelle osalla miehistä asia, jota ilman elämä valuu hiekkaan. Lapsettomuus on pätevä syy erota, vaikka puolisot rakastaisivat toisiaan.

Rakkaus ja yhteensopivuus kulkevat käsi kädessä. En harkitsisi edes seurustelua saati avioliittoa sellaisen ihmisen kanssa, joka ei olisi minulle tärkeämpi kuin seksi tai lasten hankkiminen. Ei sitä lasten hankkimisen takia mennä yhteen, eihän etukäteen voi edes tietää pystyykö niitä saamaan. Joo, kannattaa erota rakastamastaan puolisosta jos ei saa seksiä. Eron jälkeen ex-puoliso antaa joka päivä monta kertaa päivässä.

Eipä tuli mieleenkään jättää miestäni, vaikka tämä haluaa seksiä vain kerran vuodessa. Rakkaus ei pakota toista tekemään vastentahtoisesti mitään. Minä en voi pakottaa miestäni syömään esimerkiksi maksalaatikkoa kaksi kertaa viikossa, enkä halua pakottaa häntä myöskään seksiin ilman omaa haluaan. Avioliitossa ja perheessä on paljon muitakin tärkeämpiä osa-alueita, jotka kannattelevat liittoa. Jos liitostasi katoaisi vaikka kaikki läheisyys tai vaikkapa kaikki keskustelu? Voisitko silti olla onnellinen ja vain todeta että et voi pakottaa toista mihinkään?

On helppo vähätellä toisten tarpeita jotka eivät itselle ole niin suuria, esim. Tokikaan ketään ei voi mihinkään pakottaa, eikä saakkaan. Tästä ei vain siltikään seuraa että vaikkapa seksin loppumisella yksipuolisellä päätöksellä ei seuraisi ongelmia parisuhteella tai että siitä ei saisi seurata ongelmia.

Niin nyt vain monissa suhteissa on ja sen haluttoman on ne ongelmat hyväksyttävä ihan kuten sen toisen on hyväksyttävä se että seksi loppuu. Ja joillakin voi sen takia loppua koko parisuhde ja sekin on vain hyväksyttävä. Asiat toimii jos on toimiakseen. Jos ei toimi, niin sitten erotaan, paitsi jos on yhteisiä, alaikäisiä lapsia. Tavoite kai kuitenkin pitäisi olla se että suhde toimisi, oli lapsia tai ei?

Joten ehkä kannattaisi miettiä parikin kertaa jos aikoo yksipuolisella päätöksellä lopettaa suhteessa asian joka on toiselle siinä suhteessa hyvin tärkeää? Toki voi kärvistellä yhdessä vuosia lasten takia mutta paljon mukavampi jos voisi olla kohtuullisen tyytyväisenä yhdessä. Ehkä jopa lasten aikuistuttuakin Se taas syökö toinen maksalaatikkoa vai ei, on ihan ao.

Henkilön ja hänen vatsalaukkunsa asia. Ei liity mitenkään parisuhderakkauteen. Jos itse ei tykkää ja riittää se kerta vuodessa miehen kanssa, niin osoittaa kyllä suurta tyhmyyttä, jos kuvittelee että kaikki muutkin in sitten tyytyväisiä tai tulisi olla kerran vuodessa tapahtuvaan aktiin. Ei haluttomuus ole tyhmyyttä eikä vastentahtoinen seksi tyydytä ketään. Kyse ei siis ole yksipuolisesta päätöksestä, koska kyse ei ole päätöksestä ensinkään.

Kyse on seksin loppumisesta ilman kenenkään syytä. Jos pariskunta ei esim. Jostain kumman syystä seksistä tehdään aina jokin täysin muun elämän ulkopuolella oleva mystinen voima jolle ei kukaan voi koskaan mitään, se vain tulee tai menee. Jos seksi katoaa, asialle tosiaankin voi tehdä jotain. Siksi meillä on ihan koulutettuja seksuaalitrapeutteja joiden ammatti on auttaa ihmisiä löytämään jälleen seksuaalisuutensa ja tavat koskettaa ja tulla kosketetuksi.

Lähes kolmekymmentä vuotta yhdessä mies 50v ja minä 45v Viime vuonna seksiä 9 kertaa. Liian vähän mulle, jo viisi vuotta jatkunut tätä hiljaiseloa. Tän vuoden puolella saldo; 3 kertaa; nopeita min yhdyntöjä. Miehen halut ovat kadonneet ja minun lisääntyneet. Mies suuttui eilen kun sanoin että haluaisin seksiä joka päivä.

Mies ''kerjää'' silloin tällöin peppuseksiä ja puhuu aina'' voi kun saisi persettä'' Pari vuotta sitten hän jäi kiinni tekstiviestittelystä jonkun toisen kanssa, ja ilmeni että se toinen oli nuori mies?! Väitti ettei tiennyt, luuli muka että oli viestitellyt v naisen kanssa,'' tavanneet'' täällä suomi24 ja sen tyypin nikki oli muka joku ''Sir nainen''??? Kyllästyttää koko tilannne, en tiedä mitä tehdä, aina kun yritän puhua asiasta, hän suuttuu ja alkaa huutamaan, ja kääntää minun syyksi kaiken, hän ei pysty puhumaan asiallisesti.

Miten etenisin asian kanssa, että saisin selvyyden. Minulla on sen tekstiviesti kaverin numero. Eiköhän miehesi ole bi-seksuaali kuten hyvin moni meistä on enemmän tai vähemmän.

Avioseksi on väljähtänyt syystä tai toisesta kuten valitetttavan usein käy ja nyt miestäsi kiihottaa ajatus jostain ihan muusta ja ehkä vähän "kielletystä" jota hän ei ole koskaan saanut kokeilla vaikka olisi ehkä salaa halunnutkin. Monilla miehillä tämä viidenkympin kriisi eskaloituu sivusuhteeseen naisen kanssa, miehelläsi ehkäpä haikailuna miehen perään. Jos miehesi ei asiasta suostu puhumaan niin et sinä asiasta selvyyttä varmaankaan saa.

Mutta ehkäpä joku pariterapia voisi olla teille hyväksi. Tai jos et saa mistäsi tulemaan mukaan niin mene yksin purkamaan tuntojasi. No, onhan seksi melko tärkeää avioliitossa, mutta miksi ihmeessä siitä pitää tehdä toiselle velvoite? Onhan se nyt ihan hirveää, jos ei seksi aina maistu, että toinen vaan jankuttaa , että sinun on nyt tyydytettävä minut koska minä haluan.

Miksi joku haluaa toisen tekevän sellaista, mitä hän ei halua? Kenenkään velvollisuus ei ole tyydyttää toista. Ymmärtäisin, jos ihminen olisi kirjaimellisesti kädetön eikä voisi itse tyydyttää itseään, että silloin voisi pyytää apua toiselta.

Mutta että terve ihminen ei kestä sitä jos ei saa seksiä toiselta aina kun haluaa? Senkin ymmärrän, ettei ole ok, jos seksiä ei ole liitossa ollenkaan, mutta että terveet ihmiset vinkuu kun ei saa tarpeeksi usein.

Opetelkaa nyt hitto vie tyydyttämään itse itsenne, nauttikaa muusta kumppanin antamasta huomiosta ja unohtakaa tuollaiset vaateet. Parisuhteessa on niin paljon muutakin hyvää, kuin vain seksi, se kannattaa löytää. Ja muistakaa aina, varsinkin te, joilla muilla kuin seksin alueilla parisuhde toimii hyvin, että ihan kaikkea ei voi saada eikä pidäkään. Oppikaa hyväksymään toisenne erilaisuus ja arvostakaa sitä.

Älkää asettako toisen hartioille turhaa taakkaa sellaisesta, jonka te käsillänne voitte itse hoitaa. Ellei sitten laske sitä, että parisuhde on käytännöllinen tapa hoitaa lapsia. Seksi on se suuri plussa, joka parhaimmillaan juuri ja juuri kuittaa parisuhteen lukuisat miinukset. Mutta samaa mieltä, että seksin kinuamisessa ei ole mieltä.

Vai oliko jälleen niin että seksi oli se ainoa tarve jota kumppanin ei tarvitse liitossa täyttää vaikka toinen kuinka tarvitsisi mutta kaikki muut tarpeet, esim. Mies on mikä on. Turhaa ja vahingollista sitä on painostaa puhumaan.

Ihminen voi jäädä lapsettomaksi, yksinäiseksi, työttömäksi. Ihminen voi sairastua vakavasti tai vammautua. Seksittömyys on onnettomuus, jolle ei välttämättä voi mitään. Mutta jos mies eroaa seksittömyyden takia tai hakee seksinsä muualta niin mies on silloin kuulemma vain alapäällään ajatteleva sika. Mutta jos saamattomuus on vain toisen viitsimisestä kiinni niin asia on hieman erilainen. Seksittömyys on valinta, myös haluttoman osalta.

Varsinkin jos asialle ei ole valmis mitään tekemään eikä venymään minkäänlaiseen kompromissiin. Minulla oli samanlainen tilanne, vaimo ei suostunut, eli hänelle tuli sellainen aika, että ei huvittanut, minä aloin rukoilemaan eli käännyin Jumalan puoleen, ja ei mennyt kovin kauan kun taas suostui.

Älä vain ota eroa seksin puutteen takia, koska saat kuitenkin joskus, se on parempi kuin ei koskaan saisi,Jos otat eron vähäisen seksin takia, ja sitten saat uuden miehen, hänellä voi olla seksiä, mutta on miehenä paljon huonompi kuin omasi, sillä perkele kiihottaa himojasi ja narraa: Eron saa ottaa vain jos mies tekee huorin, ja Jumala vihaa eroja. Molemmin puolinen kiihoitus saatiin kun otettiin toinen mies kanssamme sänkyyn.

Nyt naimme yhdessä kertaa viikossa mieheni kanssa ja viikonloppuna kolmistaan. Parempi harvoin hyvää seksiä kuin usein huonoa. Millaista seksiä harrastatte ja miten? Erektiohäiriön pelosta voi tulla peikko, joka laukaisee traumaattisia pelkoja hylkäämisestä. Elämän suuret muutokset — lasten muuttaminen pois, sairaudet, kriisit, läheisten kuolemat — vaikuttavat herkästi myös seksuaalisuuteen. Aikaa, rauhaa, levollisuutta ja leikkiä petiin! Naisen orgasmia on turhan paljon vähätelty; antaahan se motivaation koko touhuun.

Kaikki eivät saa orgasmia yhdynnässä, mutta saavat sen käsihyväilyillä tai suuseksillä. Oma keho on tutkimuksen arvoinen ja orgasmi taitolaji, jota voi harjoitella. Mieli on hyvä päästää vapaaksi kaikelle, mitä seksissä tuleman pitää. Jos on aikaisemmin näytellyt orgasmia, kannattaa purkaa kierre ja kertoa, mitä toivoo toisen tekevän, ja ottaa omat kädet ja fantasiat avuksi. Itsensä arvostaminen naisena ja seksuaalisena olentona on A ja O.

Seksi jää usein sairauden jalkoihin. Kun pahin vaihe on ohi, on aikaa suuntautua seksiin uudestaan. Leikkausten tai vammojen jäljiltä keho ei ole sama kuin ennen, eikä seksi ehkä onnistu entiseen malliin. Muutos voi myös lähentää paria. Puhuminen on ainoa keino, jolla toiveensa ja pelkonsa voi tuoda julki. Keholle ja mielelle tulee antaa rauha sopeutua, surra menetyksiä ja kehonkuvan muutoksia. Seksi voi olla erilaista kuin ennen, mutta ei välttämättä huonoa. Siitä voi tehdä yhdessä niin hyvää, kuin uudessa tilanteessa on mahdollista hellyyden, huumorin ja kunnioituksen hengessä.

Mitä tehdä, jos eron jälkeen ei löydy seksipartneria tai on aina elänyt sinkkuna? Ero on iso kriisi. Usein sen kylkeen kiilaa pelko, että ei enää löydä kumppania. Sinkkuna elämistä kummastellaan ihan turhaan tässä stereotyyppisten parisuhteiden maassa. Usein sinkulla tai erosta toipuvalla ei ole kiirettä löytää seksipartneria. Aikuinen ihminen voi itse päättää, harrastaako yhden illan juttuja, seksiä itsensä kanssa vai katsooko pornoa. Seksuaalinen halu ei katoa: Onko suomalaisparien vaikea puhua seksistä, esittää toiveita ja kertoa haluista?

Toisaalta ihmiset ovat vapautuneet puhumaan, mutta usein käytetään turhan paljon ei-sanaa ja syytellään. Toiveita ja haluja on vaikeampi esittää; tosin nuoremmat sukupolvet osaavat tämän paremmin.

Yhtä vaikeaa voi olla kuulla toista oikein. Usein tarvitaan seksuaaliterapeuttia tasapainottamaan keskustelua. On tärkeää oppia sietämään myös negatiivisia viestejä ja tutustua tunteisiin, joita ne herättävät. Seksuaalinen kommunikaatio tapahtuu kehon viestien sekä hienovaraisen ja kunnioittavan puheen kautta. Seksuaalinen haluttomuus on ilmaisuna vahva. Halun puute on jo lupaavampi, sillä halu voidaan herätellä esiin. Kehon muutokset ovat usein kokonaisvaltaisia, mutta myytit vanhenevan naisen epäseksuaalisuudesta ovat vielä vahvempia.

Helposti vedetään johtopäätös, ettei kypsä nainen voisi olla seksikäs ja haluttava. Seksuaalisuus ei kuitenkaan katoa mihinkään vuosien myötä.

Monet naiset puhuvat itseinhosta, joka on kasvanut vanhenemisen ja kilojen takia. On oman sisäisen olemuksen hylkäämistä, jos nainen lyö laimin kehoaan ja pakenee sukupuolettomuuteen.

Arvosta itseäsi, kehoasi ja huolehdi ulkonäöstäsi! Naiseus on ja pysyy vuosista huolimatta. Miehen vaihdevuosissa keskeistä on testosteronin eli mieshormonin väheneminen.