Tekokynnet varpaisiin kyrpä homo kalussa

Täällä 3-kymppinen nainen jonka fetissinä on painiminen miesten kanssa. Monesti oon miehiä kädenväännössä voittanu. Baarissa tulee yleensä matsia otettua. Aika pieni kokoinen olen, monet ei usko et voisin voittaa: Hoikan kaksikymppisen miehen ja uhkean viisikymppisen naisen seksi, erityisesti kun nainen ottaa suuhun.

Kypsän naisen pyllistys asuna korkkarit, sukat, herkulliset sukkanauhaliivit ja rintsikat. Kesällä naisten paljaat sääret sekä tahaton tai tahallinen jalkovälin vilautus. Olisko samanhenkistä naista joka tykkäisi vilautella ja näytellä paikkojaan? Fetissini on lumiukon paneminen. Olen homo joten lumiakka ei kelpaa. Kerran kokeilin mutta kyrpä paleltui ja se piti amputoida. Ei ole nokialaisten voittanutta! Lenat,Ladyt,Cityt, Evitat naisella jalassa ovat jotain käsittämättömän upeaa.

Se miten niitä kukakin hyödyntää on jokaisen oma asia. Toivon että tämä ei aiheuta Kontiofriikeille taas uutta aihetta sotkea keskustelua ja häiriköintiä.

Siis joa kääpiö naiset, ihana ajatus lyhyestä naisesta.. Ja Raskaana olevat naiset ovat myös ihania.. Vielä fantasioita, toivottavasti joskus tulee eteen.. Korkkarit saisivat näkyä enemmän ja paremmin ohjelmassa. Mutta kun tallennan ja kelaan ohjelmia, niin saahan niistä paljon silmäruokaa. Haluaisin että poikaystäväni mm.

Koen erityisen kiihottavaksi kun nesteet roiskuvat, olipa se sitten mehua, vettä yms. Ykkösenä on varmaan perseeseen maidon tunkeminen. Poikaystäväni panisi minua perseeseen maidon ollessa siellä ja kun hän tulisi, roiskuisivat kaikki maidot ja hänen mällinsä kauniisti ulos perseestäni. Minulle ei tosin ole koskaan tullut mieleenkään että kyseessä olisi varsinainen fetissi kuten alan klassikko Nokian kumisaappaat.

Itse tosin pidän enemmän reisipituisia saappaita käyttävistä naisista. Onhan tietysti joidenkin mielestä isoista tisseistä pitäminenkin jo fetisismiä ja peppupano kinkyä. Ois kiva avustaa kun isokaluinen,nuori ja nätti mulattipoika sekaantuisi lehmään. Hyväilisin ja imisin pojan elimen jäykäksi,valmistelisin mansikin.

Tykkään potkia munille, läpsiä, puristaa niitä ym. Mies on alempiarvoinen ja sietääkin tulla alistetuksi. Nyt talviaikaan tuo munille potkiminen ei ole yhtä suuri nautinto kuin kesällä. Kesäohuiden housujen läpi polvi tuntee ihanasti kivesten lytistyvän. Talvihousejen paksuus vie tuon hienon tunnon pois. Potkun teho on kuitenkin aina sama eli kuuluu ähkäisy, mies potoaa maahan polvilleen, hengittää vaivalloisesti ja pitelee käsiään haaroissaan. Moneen minuuttiin siitä oliosta ei ole mihinkään.

Mitäs tulee baaristiskillä ehdottelemaan ja käy vieläpä käsiksi. Nuo muut intiimimmät toiminnat jätän muille. Täällä olis heti vlmis siihen leikkiin Viikottainen rutiini on kun vaimo vetään minut talutuslieka kaulassani makuuhuoneeseen. Komentaa minut vuoteen viereen polvilleni ja itse sägyn laidalla istuen vetää liekaköyden piikkarin alitse ja siitä kiristäen pakottaa nuolemaan piikkaria. Siitä vuoteelle vatsalleen ja takareisien päällä istuen köyttää ensin kyynärpääni niin lähelle toisiaan kuin menee.

Sitten ranteet selän taakse kiinni. Nilkat yhteen ja kiristys ylös kyynärpääköyteen. Kääntö selälleen ja kivesten ja siittimen sitominen ohuella narulla. Jatko menee ennalta tiedossa olevien vaihtoehtojen, mutta kullakin kerralla ennalta arvaamattomien menetelmien merkeissä.

Ennen nuoletusta, runkkausta ja ratsastusta härnää, kiusoittelee ja käyttää patukkaa sen verran että joudun rimpuilemaan ja toteamaan itseni täysin avuttomaksi. Olin junnuna kaverin isoäidin luona, näin kun se riisuiti ja mulla rupes seisoo että huomas sen. Tuli sen jälkeeen sänkyyni ja nai jaikka olikin varmaan seitsemänkyppinen. Nai kunnolla että aamulla oli kyrpä kipee, kyllä sai mammalta litsaria ja piiskaa jos ei heti tehnyt. Vieläkin runkkaan ja muistelen kun laukeen.

Olen jotain vanhempia naisia löytänyt jotka ovat kunnolla tehneet alistamista. Armeijan uniformut ja tietysti poliisi. Itse omistan vain Venäjän armeijan uniformun ja useamman koppalakin, natsi-koppalakin ja muuta natsi-krääsää. Mutta natsi-upseerin uniformu on se ykkönen.

Ja tietenkin nahkasaappaat, nahkakäsineet ja raippa kuuluu asiaan. Tapahtumiin liittyy ehkä myös erinäisiä eritteitä, suun kiinni ompelua, hampaiden irti vetoa ettei voi purra suihinotossa yms ja lopussa nekrofiliaa tämä on siis vain fantasiaa jota ei ole tarkoitus toteuttaa, ettei kukaan nyt ilmoita ylläpidolle! Mulla on muutama maastopuku, itäsaksan, bundeswehrin ja sitten suomalainen M Oma fetissini on nainen ja koira.

Kiihotun tosi paljon jos näen että mies paskantaa housuun, tai jo siitäkin jos tiän että sillä on kova kakkahätä. Mikskähän tällästä fetissiä sanotaan?

Haha mullakin on tää. D Kun kuitenkaan ainakaan mua ei paska itessään kiihota, suorastaan turn off se on, niin tuskin on kuitenkaan ihan paskafetissi? Ehkä joku paska- tai vaippafetissin "alalaji"? En määkään haluis sitä p--kaa koskee tai hieroo mihkään, saati syödä, mitä jossain scat sivustoilla näkee. Kyllä jonkun kumitapinkin "ulostus" ihan kivalta näyttää, mut aito tavara on vielä parempaa..

Taitaa se jonkinlainen paskafetissin muoto olla.. Oli parisuhde nuorempaan mieheen joka tykkäs mun alushousuista, pitää ja haistella? Nyt ei olla kimpassa mutta tulee käymään kun haluu kyytiä. Olen oppinut sen haluille ja annansille käytetyt alkkarit suuhun ja saan tehdä mitä halun. Olen ostanut kunnon letkudildon ja annan piiskaa sillä, laitan kalsarini suuhun ettei valita kun rasvaan ja annan dildoa.

Sitä on tottunut olemaan määeäävänä kun toinen antaa tehdä. Kyllä kehittyy fetissejä kun saa tehdä. Meillä on muovilakanat ja muu rekvisiitta sen mukaan. Piiskaa joskus, pissimistä usein. Kaasunaamarit ovat erityisen kiihottavia. Muovihuput voi kostuttaa nautinnon lisäämiseksi. Kokovartalomuovipussit ja hengityksen kontrolli on myös listoilla. Seksi on niin monipuolista, että aina tulee uusia ideoita. Onneksi tapasin vihdoin samanlaisen kumppanin.

Tuntui, että ei koskaan löydy. Unohtui mainita, että vaimoni on myös bi-sexual. Ja hänellä meillä on samanhenkinen tyttöystävä. Olen edelleen hiukan vaivautunut, kun en vieläkään oikein tajua koko juttua. Sehän on minulle aivan mahtava tilanne. Tuntuu kuitenkin joskus, että olen kuvitellut koko jutun tai en ole vielä herännyt.

Tämä juttu ei ole provo eikä märkä unelma. Olen kokenut sitä jo viisi vuotta. Olemme yhdessä käyneet myös tapaamassa muita asian harrastajia ja on syntynyt mielenkiintoisia suhteita. Vaimoni löytyi aivan sattumalta ja en etukäteen tiennyt asiasta. Samoin myös hän vihdoin voi tulla ulos kaapista ja olla oma itsensä. Tätä on harrastettu jo kauan, eli kun käyn anopillani kylässä, riisuudun alastomaksi ja olen nakuna koko vierailuni ajan.

Anopin pyynnöstä ja omasta halustani. Jos hän tulee meille ja olen yksin kotona, olen ilman vaatteita. Kaikenlaista on tehty tähän liittyen, mutta ei sukupuoliyhdyntää. Mun fantasia on, että vuokraisäntäni, karvainen iso miehenköriläs, tulisi keskellä yötä omalla avaimellaan "perimään vuokraa" ja löytäisi minut vuoteestani ja panisi minua isännän elkein ja haukkuisi pikku huoraksi ja ottaisi minut väkisin eri asennoissa.

Toinen on, että joku äijä kidnappaisi minut ja veisi jonnekin syrjäiseen loukkoon ja lunnasrahoja odotellessa nussisi minua niin kuin lystää. Sitten on sellainen fantasia, liftaisin jonkun miehen kyytiin ja hän veisi minut syrjäiselle metsätielle ja lukitsisi autonovet, etten pääsisi ulos. Sitten hän vaatisi minulta suihinoton maksuksi kyydistä. Mutta nää nyt on vaan fantasioita, oikeesti em. Minua kiihottaa tällä hetkellä sellainen fantasia, jossa joutuisimme tyttöystäväni kanssa yhtäkkiä niin vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen, että ainoa keino olisi, että hän joutuisi myymään itseään vastentahtoisesti täysin vieraille miehille, jotka nauttisivat täysin siemauksin hänen nuoren solakan vartalon antimista.

Kiihotun ajatuksesta, että tyttöystäväni joutuisi nöyrtymään jonkun vanhan kuivan käppänän edessä, riisuuntumaan alastomaksi ja joutuisi antamaan miehen työntyä hänen sisäänsä, vaikka hän ei haluaisi, mutta olisi pakko antaa jotta voisimme selviytyä. Fantasioin myös silloin tällöin sellaisesta, että olisimme lomalla ulkomailla ja kävelyllä jossain syrjäisessä paikassa, jossa epämääräinen humalainen miesjoukko tunkeutuisi seuraamme ja tilanne johtaisi siihen, että he ottaisivat tyttöystäväni väkisin katsellessani avuttomana vierestä ja laskisivat siemensä vuorotellen hänen sisäänsä.

No nämä ovat vain fantasiaa, eikä tarkoituskaan että toteutuisivat. Joskus nuorene sain pikasesti joltain ukolta. Menin kolmen ukon luokse dokaamaan ja en arvannut että halus muutakin. Siiinä sai fetissiä kolmeleta mieheltä, ei paljon kysellyt kun oli pylly paljaana mut ei kauheesti satuttanut vaikka peräjälkeen halusivatkin.

Kiva ajatus tuo että äijä ei pysty vahingoittamaan sua seksillä. Hän vain loukkaisisi sua ja häpäisisi ja joutuisit hänelle antamaan,mut sit kun tilanne olisi ohitse ni tienne eroaisi.

Mies jatkaisi matkaa sen enempiä ajattelematta, olisi toki havannoinut että olit tosi hyvä pano, panemisesi oli miehen työ ja laukeaminen sisääsi oli suuri nautinto, jopa hieman raivoisa. Niin nuori tiukka pillu ja sähäkkä neitonen, jota joutui pitelemään aloillaan eikä heti alistunut kohtaloonsa ja itkenyt. Mies saattoi myös laittaa merkille että taistelitte myös siitä kumpi saa isomman orkun, koska myös sinä sait vasten tahtoasi orkun, et vaan kestä sellaista jyskytystä kun mies ottaa vakisin ja tulet.

Sait kelpo orkun miehen mielestä ja se oli takuulla aito koska taistelit vastaan ja et olisi halunnut paljastaa että saat. Mut et edes pystynyt sitä estämään ja paljastui että nautit seksistä sittenkin.

Mies pitäisi sua tyypillisenä vosuna, joka valittaa, haistattaa, on kuriton ja pilalle hemmoteltu kakara, mut sit kun sitä panee kunnolla ni siitä kasvaa kelpo nainen ennenpitkään ja orkut on mukavan energisiä.

Sä taas puolestasi kuljet omaan suuntaasi, mulkoilet miestä murhaavasti kun kävelet poispäin, keikutat kävellessä pyllyäsi osoittaaksesi et sua ei ole nujerrettu. Samalla sua vituttaa kun tuon ällön miehen spermoja valuu sun pikkuhousuihin. Ölet aika täynnä älötystä, mutta joudut myöntämään itsellesi että sait kelpo orkun, koska mies vaan jyskytti niin saatanallisen pitkään ja sopivan syvälle et sitä et voinu vaan millään kestää.

Laukesit hänen käsiinsä lapsellisen helposti. Sul on morkkis vitutus ja niin pantu olo. Syljeksit kävellessäsi ja kiroilet että kuka haluaisi jälkiliukkaillesi? Nyt ois paikat liukkaat ja avarat.

Saisit toisen orkun koska tahansa samalla käsittelyllä. Eikä sil oo mitään merkitystä et siel on jo toisen miehen spermat. Sut on otettu väkisin, mut sua ei oo raiskattu. Minä olen vuotias mies ja fetissini on naisten pvc-asut, kumiasut ja sadeasut. Hauskaa on olla niissä. Ne kun pistän päälle niin tunnen että tulee orkku. Kiihotun niin saatanasti kun pelaan WOW: Sitten sain puristaa ja rääkätä hänen palleja -samalla suihin ottaa. En pysty enään normaaliin sexiin,kun mietin niitä hetkiä mitä koimme.

Minulla oli sama tilanne. Olisimpa saanut kokea vielä jotain kunnon meinigiä!! En tiedä pystynkö kenenkään muun kanssa kokemaan samoja tunteitä tilanteita jne Me harrastamme välillä,vaikka emme ole yhdessä enään. Kysy,vaikka hänelta voitteko jakaa niitä hetkiä.

MInä kiihotuin kun sain monenpäivän pitämät sukat miehen kasvoille laittaa ja hän imi sukkani jotka oli jalassa, suuteli varpaani puhtaaksi! Monetko naisten likaiset sukat omistat ja mikä haju paras?

Likka kaverini hastui,kun seurustelun aikana kerroin kunka naisten sukat kiihottaa. Omistan hänen sukkia lähes tusinan! Mun fetissini on ehdottomasti naisten pikkuhousut ja terveyssiteet. Käytän naisten pikkareita aina ja ne yleensä valkoisia puuvillaisia esim sloggeja.

Runkkaan niihin kertaa päivässä haarapalaan. Pissaan niihin hieman ja kävellessä se hankaa mukavasti terskaa. Yösiteet on parhaita kuten vuokkoset tai pirkka. Joskus laitan haaroihini ison pissasiteen ja voin pissata siihen melko runsaasti esim kaupassa. En sanoisi välttämättä fetissiksi, mutta turn on-juttuja yms.

Tahtoisin tulla joukkonaiduksi jossain kellarissa, piiskatuksi ym. Mun vetissi on vetissi. Parasta on hyvä vetissin saanit vetissin ollessa vetississä vetissin alla ja päällä. Mulla taitaa olla puumat. Haaveilen aina itteeni noin 10 vuotta vanhemmista naisista: Minä viihdyn hyvin naisten pikkuhousuissa, rintaliiveissä ja vyötärökorsetissa. Talvella käytän koko korsettia. Öisin nukun vaimon vanhoissa yöpaidoissa ja silkkisissä pikkuhousuissa. Se on mukava tunne, kun vyötäröllä kiristää korsetti ja rintakehää rintaliivit.

Ikäni vuoksi en kovinkaa usein vedä käteen niin pukeutuneena, mutta joskus kuitenkin. Vaimoni vuorostaan lainailee minun alushousuja. Olenkin naureskellut hänelle, että meillä on yhteinen alusvaatelaatikko.

Kiihottaa kun katselee kun otan alushousut pois ja seisoo. Olen ollut usein srippaamassa jolleekkin rouvalle mikä haluu vaihtelua, siinä saa naista välillä kunnolla. On kiva olla alasti kun toinen katselee ja puristelee munista.

Nimimerkillä alasti, olen ollut nuorena alasti vanhemmillekin naisesten edessä Se on kiihottavaa riisua naisen edessä vaikka on vanhempikin, kyllä rupee seisomaan pelkkä ajatus. Käyn kuusikyppisen naisen luona mikä tykkää katsella kun olen alasti, Haluuvat toiset katsella viikonlopun kun olen munasillaan ja välillä seisoo. Pienet rinnat, silmälasit, kissatyyliset vaatteet korvat, tassut, häntä. Se kun nainen purisee kuin kissa ja puskee, punaiset hiukset, sähkönsiniset hiukset, mustat alusvaatteet.

Minä tykkään,että saisin katsella ja runkata vieressä kun iso koira panee naista takaapäin! Minulla on monta erilaisia fetissejä ja fantasioita. Parhaimmat toteutetut fetissit ja fantasiat: Juuri ennen laukemistani hän kuristaa mua ja tunnen kuinka lämmin sperma sykkii syvälle peppuun, taattu orgasmi!!

Se tunne kun ratsastan mun rakasta ja minulle tuntematon mies työntää ison munansa peppuun ja rakas kuristaa minua samalla.. Tykkään vallan tunteesta kun nuolen naista ja miehet on hulluuden partaalla ja me vaan kiusataan niitä. Parasta siinä oli se kun sain molempiin reikiin ja sain nuolla kosteeta pillua! Ja sillon ko exän kanssa rooli leikiteltiin ja kiusottelin, alistin sitä. Esim korkeilla koroilla seisoin hauiksilla ja pyllistyin sen naamalle ja se nuoli mun persettä.

Istuin naamalla ja annoin toisen hengittää silloin kun minä halusin!! Huumatuksi tuleminen on jostain syystä aina kiehtonut, olisi sitten hienoa herätä pää pyörryksissä ja huomata olevansa sidottuna ja iso mies alkaisi tehdä kaikkea pervoja juttuja mulle: Kyllä miehet välillä juotta ja vie hotelliin ja kiihottuu kun vanhat miehet haluavat naivat ja toiset runkkaa päälle. Selvinpäin ehkä tekisi mutta kun saan paukkuja tarpeeksi annan tehdä kun itseäkin haluttaa monta samaanaikaan.

Tuntuu hyvälle känssä kun moehet panee porukalla. Mulla on näitä niin paljon etten jaksa kaikkia luetella, mutta kerrotaan muutamia Ihanat pikkupöksyt, rintsikat ja yöpaidat. Satiiniset pikkuhousut ovat ihania jalassa, kunhan löytää itselle sopivan mallin: Myös yöpaitoja ja rintsikoita käytän melko paljon, biksuja unohtamatta.

Mun mieskaverini ostaa mulle verkkosukkia ja muuta minihameia mihin haluu mun pukeutuvan. Sillä rupee seisoo kun pukeidun naiseksi, Haluu pitää mua sen huorana, kyllä saa välillä kunnolla että tuntuu kun haluu alistaa. Kiihottavaa olla naisten vaatteissa olla miehen naitavana. Oma Fettisini on kannukset. Kiihotun mielettömästi jo kun näen kannukset jonkun toisen saappaissa,mutta kun saan kiinnittää kannukset omiin saappaisiini niin olen heti hulluna kiimasta.

Kyllä ratsuni on saanut maistaa monet kerrat liiankin rajua kannusten käyttöäni. Onko ketään muuta joka kiihottuu kannustaessa ratsuaan? Kyllä, kannukset ovat ihania. Kuten saappaat, nahka, ratsastajattaret, piiskat, korot, hanskat, korsetit, monet asusteet yleensäkkin, silkki ja satiini, parhaita mainitakseni.

Ai että, tässähän innostu heti. Voisin ottaa kannukset omiin kylkiini anytime ;. Voi kun oli kiva lukea,että joku mies haluaisi tuntea kannukset kyljissään. Arvaa kiihotuinko kun luin vastauksesi? Haluaisitko oikeasti joskus kokeilla pony play leikkiä kanssani? Oletko joskus kokeillut ko.

Olisi unelmien täyttymys löytää kiva Ratsastajatar, jonka kanssa saisi leikkiä heppa leikkejä. Kannuksen jäljet olisi ihana kantaa ylpeydellä.

Siinä tulisi myös kiilloitettua ratsusaappaat ja hierottua Ratsastajattaren jalat muiden paikkojen ohella, mmmm. Oletko siis kokeillut ratsastus leikejä? Arvaa olenko nyt märkänä? Entä pidätkö kenties ns. Onkohan täällä muita joita "lapsettaa"? Olemme vuorotellen "lapsia" ja aikuisia. Lapsi käyttää vaippoja, eikä käy pöntöllä paitsi joskus. Nyt "lapsi" osaa kävellä, mutta vaipat täytyy aikuisen vaihtaa Meitä on Suomessa jonkin verran, jotka pidämme yhteyttä mm.

Mua kiihottaa nahka-asut, kumi ja pvc-asut, erityisesti naisten päällä: Mua kiihottaa ihan mielettömästi vaipat ja pissaleikit. Mikään ei ole niin kiihottavaa kuin se, että mun sisään pissataan tai märissä vaipossa oleminen. Läpsiminen ja peppupanot kanssa tuntuu ihanalta.

Tykkään kun mua alistetaan sillain kesysti. Pidän alastomana olemisesta ja samaan aikaan ihmiset katselevat minua. Teen joskus taidemallin töitä ja silloin piirtäjät näkevät minusta kaikki paikat moneen kertaan. Näen alapäähäni kohdistuneet katseet ja nautin niistä, olen katseltavana useita tunteja ja nautin jokaisesta tunnista.

Kiihotun äärimmäisen paljon suurista hauiksista sekä naisella ja välillä miehelläkin. Tykkään katsella ja kosketella lihaksia aina mahdollisuuden tullen. Hipelöin usein miespuolisen ystäväni jatkuvasti kasvavaa hauista ihastuksen vallassa koska lihaksikkaita naisia on harvemmin tarjolla. Naisten kumisaappaat,ilman korkoa tai korolla. Sironnaiselliset vain naisille tarkoitetut kumisaappaat. Ei mitään kontoita eikä niitä säälittäviä intin saappaita.

Samaa mieltä naisten tyylikkäät kumisaappaat korolla tai ilman niissä on sitä jotain toisin kuin kontioissa tai säälittävissä intin saappaissa.

Minun fetissini on että nainen istuu naamani päälle ja nuolen hänen pilluaan siihen asti kun hän tulee ja kaikki "mahlat" valuvat suuhuni ja nielen ne.

Sen jälkeen antaisin vielä suuhoitoa samalla kun hän pissaa. Naisten kumisaappaat ilman muuta ,siron naiselliset naisille tarkoitetut korolla tai ilman ,ei mitään kontioit eikä niitä säälittäviä intin saappaita niissä kun ei ole mitään..

Näin on naisten kumisaappaat ovat jotain ihanaa ja niissä on sitä jotain tosin kuin intin saappaissa joita vasten mielisempää tuskin löytyy. Kun löytys sellanen nainen joka haluais silloin tällöin harrastaa kyseisiä leikkejä. Haaveena meillä on Mies joka ottaa vaimoni ja tekee minusta nöyrän aisurin. Aina parempi jos mies on meitä vanhempi ja tekee myös minusta nartun itseleen vaimoni nähden.

Onko muilla kokemuksia ja ajatuksia vastaavasta????????? Moraalinvartiat älkää viittikö vaivautua,ko tää on vaan meidän juttu eikä satuta teitä milläänlailla. Minä ihailen miesten voimakkaita käsivarsia ja varsinkin hauiksia, joista näkee, että voimaa on.

Tilanne paranee, jos tuo mies päättää käyttää Koivuniemen herraa meikeläisen Saparokankaalla kestissä, silloin minä joudun tuon mahtavan hauiksen puristuksiin maatessani hänen polviensa päällä.

Kyllä maistuis mullekkin, tämä poika olisi valmis alistumaan kunnolla, vanhemman miehen palvelukseen, jolla olisi tarvittavasti koko, näköä ja lihasta. Ja hallitsisi koivuniemen herran käytön. Musta on kiinnostus nuoresta pojasta lähtien katsella miesten munia? Uimahallissa vanhempi mies huomas kun katselin sen paksuu munaa, sillä rupes seisoo ja vei mut vessaan. Käski olla hiljaa ja sain fetissiä takapuoleen vanhan miehen panemana. En tunne homoksi itseäni mutta olen mennyt vanhempien ukkojen matkaan kun niitä panettaa ja ei paljon muuta halukkaan kun rynkyttää pussit tyhjäksi.

Se on vaan älyttömän kiihottavaa kun nainen pyllistää tarjoten paljaan takamuksensa piiskattavaksi, ja saan kaikessa rauhassa niin pitkään kuin haluan suomia paljaat pakarat punaisiksi erilaisilla piiskolla, vitsoilla sun muilla. Nainen kiemurtelle, voihkii, nyyhkyttää ja välillä kiljaisee kivusta mutta pysyy nöyrästi paikallaan ja pyllistää. Lopuksi kova pano takaapäin pilluun tai peppuun, I'm in heaven. Fetissini on se, että pidän aina jotain naiselle kuuluvaa päälläni.

Ostelemme naisten alusvaatteita jotka sopivat myös minulle yhdessä vaimoni kanssa. Mun fetissi on se,että toinen mies piiskaa kaluni munani ja peppuni nokkosilla ja sitten nussii minua kusilastissa olevalla kullillaan ja laskee kusensa anukseeni. Olen pari kertaa saanut tällaisen käsittelyn ja kyllä teki gutaa.

Vanhana eukkona olen kiinnostunut nuorten munista, on kiva katsoo kun seisoo ja saa kunnolla. SIITÄ on tullut himo kun on tarjokkaita. Olen kai seksiadjekti nuorelle munalle kun en saa tarpeeksi välillä.

Kuuskyppisenä on irstasta kun nuori nylkkyttää niinkauan kun tulee. Fetissi on, ku naisella seksin aikana yli polven kiiltävät pvc saappaat isoilla koroilla, stay-up sukat, "runkkaus"hanskat ja joku tiukka latex tai pvc korsetti. Pers pano ja viel roiskeet muijan kasvoille. Siin on sitä jotain: D On kokemusta, exä anto tota settiä hemmetin usein.

Nautin siitä että saan olla alasti katseden kohteena. Voi toteuttaa fetissiäni ihan virallisesti ja saan siitä palkkaa. Onko muilla tämä sama fetissi? On se vaan kumma ettei fetissi häviä ajanmyötä. Vai pitäisikö se pystyä toteuttamaan, ennenkuin tietäisi pitääkö siitä todella vai ei. No, muuttuuhan se tietysti pikkuisen, tai kehittyy toisenlaiseski ajanmyötä. Ja kaikenlaiset eri paikat, ja tavat vaihtelevat kuvitelmissa paljonkin.

Olen nuoresta pojasta lähtien fantasioinut, joskus enemmän joskus vähemmän, alistumisesta ja kurituksen saamisesta. Sitten porukka läiskisi kiinteän perseeni punaiseksi, runkkaisi ja käyttäisivät minua seksileikkikalunaan yhdessä tuumin. Ei mitään kovaa väkivaltaa, vaan sellaista leikkimielistä kuritusta ja alistusta. Eihän tuollainen tietenkään toteudu milloinkaan, mutta kyllä siitä saa vieläkin yksin runkkailessa hyvät kiksit.

Varsinkin kun kroppa peilistä katsottuna näyttää vieläkin ihan sutjakalta, poikamaisine perseineen kyseiseen fantasiaan. Mies35 kimppaleikit 2 tai vaikka useammankin noin ikäiseni naispoliisin kanssa. Voisin olla vaikka alistettuna! Reippaasti itseäni vanhempi, uhkea nainen! Ja haluaisin alistua, olla orjana joka leikkii vastustelevaa, mutta antaa tehdä vaikka mitä! Kun ison seisovan kalun näen edessäni, polvistun aina sellaista palvelemaan eri tavoin. Miesten kädet Eipä ole tästä aiheesta paljoa kommentteja näkynyt.

Siis tykkään miesten käsistä ja katselelen niitä ihan missä vaan,yleensä se on aika helppoa ja huomaamatonta ja helpottuu vielä kesää kohti mentäessä. Parasta siinä on ajatus siitä, että ihanat kädet omaava mies koskettelisi minua kasvoista, kaulasta, olkapäistä,selästä Kaikki kädet eivät kiinnosta, mutta kun kohdalle sattuu tosi ihanat, niin aika meinaa pysähtyä: Ja täällä mies, joka nauttii suunnattomasti käsillään koskettaa ja hyväillä naista, eikä tämä hyväily siis liity välttämättä seksiin ollenkaan!

Juu hyväillä naista, silittää rintoja ja imeä niitä, nuolla ja haistella naista, rakastella ja nauttia elämästä: D Elämästä ja kauniista vaimostani nauttiminen fetissinä mulla. Hui, siis juuri noin, eli välttämättä kosketteluun ei liity ainakaan välitöntä seksiaktia Mutta hyvältä se tuntuu ja näyttää. Se on myös ihan huippua, jos näen miehen tyydyttämässä itseään ihanilla käsillään Onko sinunkin mielestäsi tuo kosketus ja koskettelu ikäänkuin syvempää ja sanatonta kommunikointia ja tunteiden osoitusta.

Itselleni tuo käsien kautta kulkeva hyvänolon tunne voittaa useimmat muut tuntoaistein tuntemani nautinnot.

Tuo oli kyllä uutta, että pidät itsensä tyydyttämisen näkemisestä. Juu, kyllä miehen katseleminen kyseisessä touhussa on olisi mukavaa. Katselen joskus netistä kyseisiä videoita.

Olisipa mielenkiintoista vaihtaa ajatuksia aiheesta lisää, Nnainenn! Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Ei vaan taida löytyä kaveria siihen itäsuomen alueelta.

Mulla on napa fetissi. Omaa napaa tykkään rääkätä kaikin eri tavoin. Oma napani on oikein syvä ja navan reunoihin joskus laitan verhonipsuja ja vähän painoja. Ripottelen napaani myös steariiniä aika usein. Kerran olen tumpannut sikarin napaani..

Kipu oli mieletön ja napa kärähti kunnolla. Napaan tuli kunnon rakkula mikä ei tosin ollut kipeä, mutta pahan näköinen kuiteskin. Olen joskus myös esiintynyt livechatissa camissa kun joku nainen on käskenyt minua Mä oon alistuva mies ja tykkään käyttää kumiasuja.

Myös naisen käyttämät kumi- ja pvcasut ovat kiihottavia. Tykkään myös piikkikorkoisista saappaista naisella. Stay upit näyttää ihan hyvältä,mutta ne yhdessä sukkanauhaliivien kans saa halut heräämään. Kääpiöt ja karvaiset yli kg naiset. Mistä uusi toimiva 4. Mininua on kiinostanut teinistä asti pvc ja latex. Eikä tunnu helpottavan iänmyötä. Hän aika ajoin jopa riidellessämme irvailee asialla. Taitaa mennä vaimo vaihtoon. Oon 24 v jäbä, ihan perus hetero? Työskentelen talvisin lumenpudottajana ja saan ihan jumalattomat kiksit kun puetaan kohteessa turvavaljaat päälle ennen katolle menemistä.

Myönnän katselevani muita kundejakin valjaissa, ihan vain valjaiden takia ja tietäen, miten hyvältä tuntuvat - ainakin minusta. Nukun yksin ollessani joskus salaa valjaat päällä, herään aamuyöllä jöpötykseen ja mun on ihan pakko runkata mällit pihalle.

Sillä hetkellä olisin seksin suhteen valmis ihan mihin vaan. Jollain tavalla kiihottavaa on lääkärin tai terkkarin tekemä kuulotesti. Siinä kun on joko kopissa tai muuten vain poispäin kääntyneenä niin ettei näe mitä selän takana tapahtuu, luurit estävät ainakin pahimman ulkopuolisen mökän tulon korviin ja tuo etenkin kopissa lisää edelleen salaperäisyyden tunnetta ja jos sattuu olemaan hyvännäköinen naishoitsu niin siinä on tietynlainen valta-asetelma, hän laittaa korviini mitä haluaa piippauksina ja homman onnistumiseksi minun on vastattava rehellisesti nappia painamalla.

Kaikista parasta tuo on kunnon kopissa missä ei näe mitään ja missä on eristettynä ulkomaailmasta: Siinä olisin potilaana sidottuna juuri gynekologituoliin ja naislääkäri tutkisi paikkojani. Lopuksi hän ottaisi spermanäytteen pippelistäni joko ihan runkkaamalla tai tyntämällä dildon pappuuni ja hieromalla sillä eturauhastani.

Rajummassa fantasiassa lääkäri antaisi myös joitakin pistoksia injektioruiskuilla. Mulla myös nuo lääkärijutut. Tähän liittyen minua kiihottaa myös rokotusarpien näkeminen varsinkin naisilla reidessä. Kuvittelee heti, miten siihen on joskus piikitetty. Itsellänikin on muistona kouluajalta aika iso "monttu" vasemmassa reidessäni. Minulla on vahva kutitusfetissi, on ollut niin kauan kuin pystyn muistamaan.

Olen vähän päälle parikymppinen mies, enkä ole elämäni aikana koskaan kiihottunut kunnolla mistään muusta kuin kutittamisesta. Kun näen nätin naisen, mietin ensiksi mistäköhän hän kutiaa eniten. Mietin miltä hän näyttäisi seksikkäissä, sopivan paljastavissa vaatteissa tai vaikka bikineissä, sidottuna sänkyyn tai sopivalle pöydälle ja miltä hänen naurunsa kuulostaisi.

Tykkäisi myös itse olla sidottuna ja kutitettavana. Harmi, että koskaan ei ole vielä päässyt kutittelemaan ketään kunnolla. Mulla oli vanhana naisena remottipoika laittamassa keittiötä. Sit tarjosin kossua tehdystä työstä.

Humalassa tuli kerrottua fetisseistä mitäkumpikin halus tehdä. Kerroin et halun nuorempaa miestä. Poika kerto että tykkää kun runkataan ja sormia pyllyyn työnnetään. Sanoin että on helppo toteuttaa ja riisuin sen housut ja oli heti juhlakunnossa. Sillä lensi mällit paidalle ja riisuin loputkin kiinteestä vartalosta alasti. Kun rupes uudelleen seisoo toteitin fetissini nuoresta, nain kunnolla päällä.

Annoin ison rintani suuhun imettäväksi, kun innostuin annoin vielä vitun suuhun nuoltavaksi, kyllä teki hyvää laueta pojan suuhun. Meillä oli "remontti poika" käymässä ja kun juotetiin niin suostu meidän akkojen arvontaan. Neljä arpaa ja eka pääs ensteks. Olen mies, ja seksifantasiani on päästä harrastamaan seksiä naisten kanssa. Toivottavasti se joskus toteutuisi.

Nahka, takkina tai housuina. Ihanaa nuolla nahkahousuisen miehen etumusta: Hiukset ja niiden hyväily, herahdan märäksi heti kun saan vain koskettaa miehen hiuksia Itse käytän nailonsukkahousuja ja -housuja nimenomaan siksi kun housuosa tuntuu todella kiihottavalta kun se hyväilee lantiota.

Liian korkeat kengät, kiihottavaa kun jalka on pakotettu epäluonnolliseen asentoon Menen ihan sekaisin, jos naisella on todella kapea vyötärö, joko luonnostaan tai korsetilla aikaansaatu Tätä ei ehkä voi fetissiksi sanoa, kun tää on niin normi, mutta kaunis penis, onko mitään ihanampaa katseltavaa, kosketeltavaa, nuoltavaa, aaah! Kiihotun siitä, että nainen istuu seksikkäillä pikkuhousuilla kasvoilleni siten, että en pysty hengittämään.

Pelkkä tälläinen tukehduttaminenkin on kiihottavaa, mutta kiihottavampaa on kun nainen teippää suuni ja aina kun hän antaa minun hengittää nenälläni, hän pieraisee suoraan nenääni, siten että joudun haistelemaan hänen pierun hajujaan.

Haluaisinkin nyt naisilta kommentteja, että olisiko haluja kokeilla. Niin outo kuin naisen paino. Siksi että se on ensinnäkin niin ei-seksuaalinen asia kuin olla ja voi, toki naisen ulkonäkö vaikuttaa ja siihen vaikuttaa paino mutta itse tarkalla luvulla ei ole niin paljon väliä.

Mutta asia on niin intiimi että sen salaisuus viehättää. Jotkut naiset eivät käy vaa'alla ollenkaan kun eivät halua itsekään tietää, osa pitää sen omana tietona jos ei lääkärikäyntejä ym. Jotkut kertovat sisarilleen, ystävilleen jne. Mutta minulta tuo salaisuus säilyy salassa vaikka se olisi kerrottu muillekin. Salaisuus niin lähellä mutta silti niin kaukana. Tyttö ystäväni äiti kumisaappaissa ja sukkiksissa. Joka toteutunutkin, -eräs ilta ollessani auttamassa häntä varastotiloissa, oli jaloissan juuri tuo yhdistelmä, farkkushortseihin pukeutuneena.

Hän kun eronneena,ja upea vartaloinen lady,,rohkaistuin ja kysyin saisinko suudella hänen jalkojaan ja saappaitaan,ihan vaan kun villit ajatukset mielessä.. Näimpä suutelin saappaita sekä jalkoja, runkkasin ja lauksesin saappaille, Aivan upeaa!

Uusi nuori mies nam Toivottavasti jäät kiinni ja tyttöystäväsi saa tuon tietoon. Katkeaa varmana suhde äitiin ja sinuun. No uutta ukkoa tilalle - JEE! Mulle on jäänyt fetissi kun kuustoiskesänenä miehet naivat takaa. Olen siitä asti halunnut vanhempia mitkä käyttää hyväkseensä. Kun en muuten saa niin olen ollut monen miehen kimppakivana alasti naitavana. Ainakin saa kunnon orkkuja kun on kunnolla pantavana. Nainen, ikä 19 ja suuntaus bi. Itse sekoan täysin puremisesta ja sitomisleikeistä.

Ja aina vaan paranee jos likalla on snake bitesit. Iso nainen kyykyssä, paljas vittu levällään, korkkarit jalassa, kaaressa lentävä kusi Ensin runkata katsellen toimitusta, sitten naisen kasvojen eteen, kuorruttaa hänen kasvonsa spermalla ja sen jälkeen huuhtoa kusihuoran naama omalla virtsalla. Olen ollut kiinnostunut vaipoista pienestä saakka. En tiedä mistä tämä on peräisin, mutta olen huomannanut, että aina kun esim.

Sama juttu, kun kuljen kaupassa vaippahyllyn ohi. Olen yrittänyt pitkään lopettaa, mutta se halu vaippoihin tulee kummittelemaan takaisin. Olen käynyt myös puhumassa seksiterapeutille. Olen ostanut aikuisten vaippoja ja kokeillut niitä, että jos ne auttaisivat ja ovathan ne jotenkin auttaneet tyydyttämään halujani.

Eniten minua vaivaa se, että tämä fetissi on osa minua ja pelkään sen haittaavan mahdollisia seurustelusuhteitani. En usko, että naiset haluaisivat aikuisen miehen pukeutuvan vaippaan, tehdä tarpeensa niihin ja sitten pyytää toista vaihtamaan puhdas vaippa, mutta minä pitäisin siitä. Itse pidän vain vaippaan pissaamisesta ja olen myös kokeillut kakkaamista, mutta se haju ja se siivo ei ole mun juttu. Joten miten minun pitäisi jatkaa tämän jutun kanssa tulevaisuudessa?

Onko tämä joku fetissi kuittailla tällaisista? Täysi-ikäinen on mies tai nainen lainsilmissä. Täysi-ikäinen ja aikuinen, kaksi eri asiaa, tee itse kuten ehdotit. Lain silmä ei tunnista aikuisuutta, sille ei ole ikärajaa kuten kiukuttelullasi osoitit.

Vaipat ja nylonit saa aikaan hyvän tunteen. Suuntautuminen bicorious, ehkä asteikolla tai Tai no, tuskin pelkästään "corious" Nahka jossain määrin kiinnostaa, muttei fetissitasolla. Kaikkein voimakkainta on paita päällä ja ilman housuja. Suihku- ja vesileikit on kivoja.

Rajua ekaa kertaa Haluisin kun riisuudun vaikka olen 18v että joku ukko katselis ja tulis naimaan kysymättä. Johtuukoha fetissi kun nuorenena kun vanhempi mies käytti väkisin hyväkseen. Se on vaan kiihottanut siitä lähtien.???? Käyn ravintoloissa minne pääsen, nuoria miehiä on tarjolla mutta joku fetissi on kun haluun vanhempaa miestä.

Annan iskee itseni vanhemman matkaan. Siitä saa kunnon kiksit kun vanhempi mies työntyy sisään ja rupee naimaan. Siitä vaan halusta saada vanhempaa ei pääse irti.

Olisi hauska kuulla kiinnostuksestasi lisää Mut kaikkein suurin mulle on kyllä naisten stay-up sukat. Jos strippariltakin joskus privaatin ostan, niin valitsen sellaisen jolla stay-upit jalassa. Aivan ihanaa saada koskettaa kauniita sääriä stay-upeissa.

Mustat verkkosukat ehkä parhaat. Mun fetissinini on nuoret pojat mitkä saa riisua ja imeä kunnolla työntää peppuun kaikkee kivaa. Nautin kun saan alistaa jotain 18v poikaa.

Siihen on jäänyt koukkuun kun saa toisia dildolla rassata ja runkata kunnolla. Mulla on ollut haluja nuorsta tytöstä asti olla alasti jos joku katselee. Nyt olen 21v ja olen joskus ollut jonkun mehen sripparina, on vaan kivaa riisuatoinen kun toinen katselee. Kerran olin 60v ukolle synttärilahjana, en arvannut että oli muitakin miehiä.

Rupesivat runkkaamaan kun hitaasti riisuin, siinä kiihottu kun monta munaa katseli. Siinä tuli ekakertaa ryhmäseksiä vanhojen miesten kanssa. Nyt halutta uudestaan kun sai kunnolla ekan kerran, ei kaduta vaikka naivatkin pitkjään vuorollaan. Nainen, jota tämä saattaisi kiinnostaa, ottakoon yhteyttä ;. Satiini kiiltää seksikkäästi ja tyylikkäästi ja tuntuu ihanalta. Minua kiihottavat eniten seuraavat vaatekappaleet ja asut: Unelmieni täyttymys olisi saada halata, hyväillä ja rakastella naista, jolla on hieno satiini-iltapuku päällään: Tyköistuva, kiiltävä jakkupuku on erittäin seksikäs, mutta myös erittäin harvinainen näky: Miesten puvun liivin kaltaiset naisten liivit, jonka takaosa on satiinia.

Minun tekisi mieli katsella ja tunnustella takaapäin naista, jolla on sellainen liivi yllään kiinninapitettuna, varsinkin jos sen takana on vyötäröä korostamassa soljellinen tamppi: Naishoitajalle pitempiaikainen hoitosuhde mahdollisuus, olet vapaa tai varattu luottamus toimii aina.

Käytössä aivan rauhallinen ja viihtyisä turvallinen tutkimushuone varustettu tutkimuspöydällä, yksityisasunossa nauti hetkistä. Myös naisen gynekologinen tutkimus, sekä näytteet, peräruiskeet. Kirjoita niin jutellaan ihmisten erilaisista haaveista Mulla on veri fetissi. Rakastan hakata miehiä ja naisia olen bi siihen asti että verta alkaa tulla. Fetisseinä jalka- ja kutitusleikit, mieluiten yhdistettynä ; Naisen jalkoja ihana suudella, hyväillä ja kutitella.

Toiveena olis vielä joskus päästä naisen kutitettavaksi Ajellut pallit, kyrvänpäällä jää vain pieni tupsu. Sitten tiukat napilliset farkut jalkaan, ilman boksereita tai alushousuja. Asettelen esinahattoman kyrpäni hyvin housuihin ja eikun menoksi. Päälle lyhyt pusakka tai t-paita. Koko ajan pikku stondis päällä. Vaimo vieraan kanssa, itse salaa katsomassa. Lopuksi liukkaille - naminami! Mikko 25v Vantaa On kiva leikkiä märissä farkuissa tai mustat wetlook-verkkarit,niin niistä ei näy vaikka ovat märät,vaikka puistonpenkillä tai bussissa.

Kerran bussissa , käytävän toisellapuolen oli kaksi murkkutyttöä ja toinen sanoi,että "ai sä teet noin" ja kun katsoin,niin se toinen kusi mustiin farkkuihinsa ja sanoi,"hirvee hätä ja mitä haittaa kun on kivaa ". Niistä pissileikeistä vielä,ei haittaa vaikka sänkykin kastuu. Ihana leikkiä lämpöisessä lätäkössä. Kirppikseltä taas uusi petari,kun vanha on tarpeeksi lätäkkö.

Jos fetissiksi määritellään vaikka jokin ulkoinen seksiin suoranaisesti liittymätön asia, joka kiihottaa, niin onhan niitä: Silmälasit, poninhäntä, korkeakauluksinen neulepusero, korkeushyppääjänaiset, hoikka nainen pissaamassa päälle, naamalle istuminen Sitominen, piiskaus, lelut, lopuksi kunnon pano.

Aikuinen nainen makuuhuoneeseen verkkosukat, nahkahame ja saappaat sekä määräilevä asenne. Minulla on sellainen fetissi, että haluan nousta portaita myöten ylempiin kerroksiin vaikka olisi hissi käytettävissä.

Rintamaito on just jees, suoraan lämpösenä tissistä suhkuteltuna suuhun. Minä fantasioin oikeasti voimakkaasta miehestä, jolla on vahvat käsivarret. Tuollainen mies vääntämässä minulta paljasta pyllyä esiin ja sitten koivuvitalla piiskaa paljaalle pyllylle. Tuollaiselta mieheltä se onnistuu ihan polven päällä pidellen.

Mistäs tuollainen kuriton jätkä löytyisi? Kookkana miehenä voisin koivuraipalla voidella jätkän persustan kunnolla ja niin että muistaisi vielä parina seuraavanakin päivänä mitä tuli paljaalle saatua.

Tykkään käyttää nahkavaatteita ja varsinkin jos mies käyttää nahkahousuja ilman alusvaatteita, mm Varsinkin jos mies on kahlittuna sänkyyn eikä voi liikkua, nahkahousut päällä, erektio painaa nahkahousuja vasten, voi painella ja nuolla sitä nahkaa ja tuntea sen kummun siinä etumuksen päällä ja muutenkin kiusotella Mulla on ollu sama fetissi niin kauan ku muistan.. Fetissi on naamalle istuminen hhhmm?? Lopetin juuri pitkän pari suhteen ja kokeilin joskus pyytää moista juttua mutta eihän puoliso suostunut, joskus juovuksissa suostu ja voi voi miten se tuntu hyvälle Joskus pikku vihneessä tuli tehtyä muutama kerta vaimolle kun hän oli sammunut niin pusersin paskat rouvan jaloissa oleviin pikkuhousuihih, luuuli aamulla että oli itsellä tullut housuihin,oli ihan hiljaista naista aamulla.

Nyt tämäkin on jäänyt kun rouva on vähentänyt viinan ottamista. Voisi tehdä uudellenkiin jos tulee tilaisuus. Närväne ottaa osaa sinunkin masennukseesi. Hän on ollut terapiassa jo reilut kymmenen vuotta, eikä ole saanut aikaiseksi kuin likaiset alushousut vm. Masennushan tarkoittaa sitä, että voi hylätä läheisensä ja muut ystävät ilman tunnontuskia.

Olla siis vaan kakkapää ihan omaksi huvikseen. Oma kinkkini löytyy sinänsä turhana hakutagina profiilisivultani. Häveliäänä luonteena en viitsi alkaa esittelemään vinoutumiani näin julkisesti - varsinkin kun, yleisestä tavasta poiketen, esiinnyn palstalla omalla pärställäni.

Varsinkin toisen maailmansodan ja kylmän sodan aikaiset näyttävät upseeriston univormut. Tykkään pitää sellaista myös itse, mutta mikäli mieheltä sellainen löytyisi, olisin totaalisen myyty. Itse saan kauheet kiksit, kun vaimoni pukeutuu seksikkäästi, esim. Naisten puhtaat ryppyiset pyllyreiät. Kiihottavaa kosketella ja nuolla joka pientä ryppyä hellästi lähes kutittamalla.

Työntää sormea tai kieltä ihan vähän sisälle. Naisten kumisaappaat sirot ja naiselliset. Lena City, Evita, Susanna, Eeva, ym ym Naiselliset kumisaappaat naisella koroilla tai ilman niissä on sitä jotain josta pidän. Varsinkin jos naisella on hameen kanssa kumpparit niin,,. Minua kiihottaa todella paljon jos tiedän jonkun salaa seuraavan runkkaamistani.

Muutaman kerran on näin käynyt. Usein myös runkkaamme yhdessä mieheni kanssa, mikä kiihottaa molempia. Mutta äsken juuri muistelin yhtä tilannetta hiljaisella uimarannalla Oletko koskaan runkannut toisen nähden? Jos olet, kenen nähden, missä ja miten? Oliko tilanne harkittu vai "vahinko"? Kiihotutko ajatuksesta, että joku katselee kun runkkaat. Kiitos ja kuumaa kesää odotellen.

Oletko koskaan runkannut ja katsellut itseäsi peilistä? Jos ei, miksi ei? Onko sinulla ollut sp-tautia? Minkä takia sä tykkäät juuri niistä? Oletko tyytyväinen niitten kanssa,mikä haluisi muutta niiden kanssa jos ei?

Onko sinun alapää sheivattu? Minkälaisia alusvaatteita sinun partneeri haluisi että käyttäät? Millanen olet luonteeltasi normaalissa elämäs? Millanen olet sitten masterina? Hoidon jälkeen olosi on levollinen ja rentoutunut. Novelleja tagille Miesten välistä seksiä Miic Gay-tarinat 1. Eläin seksi video suomi mun vaimoa sisko antaa pillua aasialaista pornoa sex videot koira seksivideot. Sain isoa kyrpää teinille siemen kohtuun suomi pornon katselu pillu saa isoa jätti kyrpä leidi kuvat sara.

En ikinä mene enää mies hierojalle. Thai shemale thaihieronta rovaniemi. Hierojatar saattaa suorasukaisesti tarttua kaluun ja kysyä, että hierotaanko tämä tai antaa muuten ymmärtää saman asian. Nyt minulla on kolme vakiopaikkaa, joissa viisi vakionaista joita käyn kokemassa noin 30 kertaa vuodessa naista ja paikkaa vaihdelllen, ja olen tyytyväinen. Kuivakuorinta poistaa kuolleen ja kuivan ihosolukon, jonka jälkeen pääset nauttimaan ihanasta, lihaksia rentouttavasta ja ihoa kosteuttavasta aromahieronnasta.

Comments 1 asian erotic massage hieronta pitäjänmäki says: Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Kuumakivihieronta Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä kiviä, joilla on todella rentouttava vaikutus. Ystävää, Tapsa, 60, Joensuu, Tänään.

..

EROOTTINEN SEKSI TEEN SEX HOMOSEKSUAALISEEN VIDS

Nuru gay massage naisseuraa

Pakottaisi minut polviensa päälle vatsalleni ja läpsisi pyllylle ja kutittelisi pyllyreikää. Sekä niiden käyttö, että se että ne on toisella. Napaan tuli kunnon rakkula mikä ei tosin ollut kipeä, mutta pahan näköinen kuiteskin. Lenkkarit, siis makeet merkkitossut kanssa valkoisten sukkien on mun fetissi. Olenkin naureskellut hänelle, että meillä on yhteinen alusvaatelaatikko.

Otaksun, että olet pikkupilinen runkkari, joka ei tule saamaan rangaistusta! Minulla on tälläinen fantasia, että menisin kännissä ravintolaan ja tapaisin siellä humalaisen naisen. Menisimme hänen luokseen ja rakastelisimme tosi huonosti humalasta johtuen ei oikein seisoisi minulla. Aamulla kun heräisin nainen olisikin tosi ruma vaikka illalla näytti kauniilta.

On muuten pari kertaa toteutunut! Minun pippeli on pieni kun minä ajattelen sinua,mutta kunajattelen että joku annaa minulle selkäsauna paljalle pyllylle sitten pippeli tule iso,paksu pitkä! Nautin kun kuningatareni alistaa minua ja laitaa pukemaan palvelian asun päälle.

Tiedän että sitten alkaa nakki viuhuamaa. Kun työt on tehty hyvin saan ehkä jotakin palkinokisi tai olen tehnyt huonosti palvelian tehtävät,tulee palaute selkäsaunan muodossa.

Mulle on jäänyt fetissi kun olin 18v nainen, vanhempi mies tuli juttelemaan ja tarjos rahaa että lähtisin sen mukaan. Mielenkiinosta menin ja mies kyllä kokorahan edestä naikin. Oli vaan kiihottavaa olla vieraan käytettävissä. Nyt käyn vaikken rahaa haluakkan niin on välillä kiihottavaa kun pitävät lutkana ja tekevät haluamansa joka reikään.

Toisen saa heti ja ulos, toiset haluu tehdä pitkään kaikenlaista mitä niitten akka ei anna tehdä. Käytetty monta kerta Mun fantasia on vanhemmista naisista ninkä vierestä olen herännyt naitavana. Kyllä seisoo kun vanha mamma ratsastaa munan päällä heti aamusta. MInä olen vanhempi rehevä nainen kg ja ikää 50v päälle. On kiva kaveri nyt kai 18v ja painaa kai 50kg. On laiha ja pitkä ja paksu pitkä nuna mitä halun jatkuvasti.

Kyllä nai kun käsken tai sillä on pylly punaisena. Pidän sormea sen tiukassa pyllyssää ja annan tahtia kun nai. Jos ei kaikki onnistu niin dildolla annan pakaroille ja anukseen että valittaa, nautin siitä. Mua kiihottaa juopuneet naiset.

Voi olla pikkuhiprakkaista hihittelyä tai kaatokänniä, kaikki käy. OK näköinen pitää kyllä olla, pulimummot ei kiinnosta. Nainen haalareissa ja kumisaappaissa. Olen humallassa antanut miesten kähmiä, vaikka olen 17v poika niin kiihottaa kun lähentelevät. On jotenkin mielestä pervoo kun rupevaat työntämään vehkeitään takapuoleniini. Mautin kun kaksisikin saa seisomaan kunnoolla. On kiihottavaa kun humalaiset mammat on munissa, joskus kun ehdottelee suoraan että lähetkö naimaan tulee mentyä.

Siinä saa vanhaa ja eukko nuorta. Naisten pierujen haistelu on fetissini. Toivoisin, että kaunis neitokainen pyllistäisi ja istuisi naamalleni, sitten piereskelisi tiukilla farkuilla nenälleni! Kumi, nahka, lateksi tms.

Kakkaa en kyllä söisi ikinä, mutta olisi kiva nähdä ja haistaa jolloin tietäisi, että pitääkö sellaisesta oikeasti , lateksi, nahka, kumi turn off: Unelmoin tapaavani jossain kujalla yöllä komean miehen joka ottaa minut väkisin ja tekee minulle kuin haluaa ja kauan.

Ottaa minut miten haluaa ja käyttää kuin haluaa Niinku raiskaus, joka ei sinänsä ole raiskaus. Minä fantasioin että,nainen haalareissa ja mustissa kontio kumisaappaissa ottaisi suihin esim. Kumi- ja vinyyliasut on ihan jees, mutta varsinkin sadeasut kiihottaa aivan "älyttömästi", ainakin tämän keski-ikäisen äijän mielestä. Ei vaan taida naisista pahemmin löytyä sadevaatefetisistejä, vai löytyykö? Kyllä niitä loytyy jos osaa vain hakea. Jos haette jotain missi tyyppiä niin ilman jäätte ja turha on ruikuttaa.

Oletko mahdollisesti sama henkilö, joka esiintyi alan saitilla aikoinaan nikillä 'sadepisara'? Jos olet, niin sinua on sinne kaivattu takaisin, ja erityisesti herkkiä tarinoitasi Niin, oli mulla yksi nainen jota omalla tavallisuudesta poikkeavalla mittapuullani missityyppinä pidin ja pidän edelleen.

Olisi hyvinkin ollut mahdollisuus toteuttaa ainakin osa sadevaatefantasioistani, vaikkei naiseni fetisisti ollutkaan.

Vaan kun en sitten lopulta kelvannut. Ei kylläkään johtunut fetissistäni sen enempää kuin ulkonäöstäni. Minä haluan sanoa naistani kauniiksi ja tarkoittaa sitä. Mutta se tarkoittaa muutakin kuin ulkonäköä ja minulla on oma kauneuskäsitykseni. Että mikä se on kenenkin missi? En ole sama henkilö valitettavasti, toivon mukaan sadepisara lukee tämän ja palaa.

Millaisista sadevaate-jutuista sä pidät, Pisara? Tykkään rakastella sadevaatteet päällä, olisi mukava joskus kokeilla rakastella ulkona jossain ihanassa paikassa poissa uteliailta katseilta rauhassa nauttien.

Mä olen joskus haaveillut että tyttöystävällä olisi päällään polvipituinen sadetakki, kumpparit ja sadelahkeet, muttei pikkuhousuja. Se voisi tuntua kivalta kun olisi sadevaatteet päällä ja silti voisi rakastella.

Oletko koskaan kokeillut lätäkkö- tai kuraleikkejä? Ne on mun suurin intohimoni. En ole koskaan kokeillut koska en ole saanut kuin kerran miehen kumppaniksi sadevaatteissa. Mielelläni kokeilisin tämän saman kaverin kanssa vaikka mitä jos vain saisin. Tule joskus tonne chattiin, niin tapaat ihmisiä, joilla on samanlaisia mieltymyksiä. Naisella, mulla tai molemmilla sukkahousut päällä ja sopivaan kohtaan tehdään reikä tarvittaessa.

Sama täällä, kyllä sukkikset on kivoja kummallakin, kun muija enemmän vielä harrastais niitä Ja tulen aivan hulluksi. Mun fetissi on uudet, kiiltävät, pitkävartiset ja isot kumisaappaat niin miehillä kuin naisillakin. Ai että se uuden, kiiltävän kumisaappaan tuoksu ja vesileikit uusilla isoilla kumisaappailla! Ehdottomasti sukkahousut ja stay upit tai nylonit sekä minihameet. Sukka paljaan terskan päälle ja esinahka rullaa kivasti sukan päällä runkatessa. Lopulla sukalla sidotaan pallit kepin varteen paketiksi.

Kiva on vetaa pitkät sukat omiin jalkoihinkin, vaikka hetero oonkin. Sukkahousut ei kiihota ennen kuin leikkaa sukkaosat irti. Vaippojen lisäksi lasten valjaat, kurahousut, tutti jne.. Ai niin, pieni ero, olen AB en DL. Itse pidän märkäpukua kiihottavimpana! Kun pääsis eroon kaikista rooliasuista ,joita olen pakannut päälleni ajan saatossa. Mitään en oo ottanut pois vaan ne kaikki hajoaa kohta mun päälläni ja uusiakaan ei mahdu päälle vaikka haluaisin.

Olo on kuin vieraalla sialla ja taitaa se näkyäkkin. Alimmaisena jäniksentakki oikein ja väärinpäin,löytyy muuten kaikki muutkin nelijalkaisten rotsit,maatalousalan kaikki varusteet,veneilyä talvella,armeija-ajoilta runkkupuvusta maastoasuun,lännenmiehen tähti pistää rintaan ja vaikka mitä. Olen rehellisesti mies keski-iän kriisissä. Mua kiihottaa isonappiset neuletakit Naisella , sellaiset kokonais pituus total 2,,5 cm.

Mä käyn itse kuumana farkkuihin, joissa on napit. Vielä sexympää, jos ne on silleen helposti havaittavissa Sitä parempi mitä enemmän käytetty. Varsinkin vähän kuluneet tummat ja miehellä jalassa. Treffattiin sellaisella kivalla porukalla Hesassa sateisella säällä joita riitti! Lautalla ajettiin Pihlajasaareen "piknikille". Toivottavasti uusitaan tulevana kesänä. Mulla alkaa aina stondata kun mä nään keltaisiin kurahousuihin pukeutuneen naisen, niitä vaan on niin harvassa.

Saappaat sais olla keltaiset tai valkoiset. Mä luulen että tää on peräisin jostain lapsuudesta. Aina parempi jos niitten pinta kiiltelee märkänä tai sitten kurasena. Aivan harvassa tosiaan on mut jos näkee niin tosin kiihottavan näköistä on!

Tosin mulla oli viime syksynä ittellä kuravaatteet päällä ohittaessani siirtola puutarha peltoja yks nainen sotki kumisaappaillaan mun kuravatteeni täysin kivaa oli nöyrtyä saappaille Mun kiihottumisell ei ole rajaa kun kysees on hopparifarkut ja skeittitossut, on vaan jotenkin niin kiimasii kuteita.

Tosi makeet roikkuvat farkut. Olla pukeutuneena tiukkaan mustaan naisten kumipukuun ja kunnon korkosaappaisiin tarvittavia kahleita ja suupalloa unohtamatta. Sitten tekisin kaiken mitä nainen käskee mm. Tupakkaa polttavat naiset on varmaan merkittävin fetissini. Silmälasit on myös sexy juttu. Niin ja minun mielestäni naiset on seksikkäimpiä paljain jaloin, ei kumisaappaissa tai korkokengissä, kuten monien muiden mielestä tässä keskustelussa. Mun fettari juttu on prätkäkypärät!

Kokoelmista löytyy jo viisi komeaa kypärää. Yksi kokonaan musta umpikypärä tummalla visiirillä ja loput on crossi kypäriä hienoilla maalauksilla. Käyn kuolaamassa lätkäotteluissa ihan vaan sen takia että suuret skrodet jätkät pelaa kaukalossa hikisinä upeissa panssareissa! Hypätä laatikkoon ja ottaa kunnon avojääpusun? Mä tykkään käsineistä kuten lentoemännillä. Lentoemännät mustat nahkahanskat käsissään on älyttömän seksikkäitä.

Nainen mustat nahkahanskat käsissään on erittäin seksikäs,esim. Semmoinen kunnon pornostara-meikki naisella on jo hyvä alku. Mutta vielä parempaa on oikein kunnolla maalatut kasvot esim. Kiihottaa mua aivan älyttömästi! Luojalla näkyy olevan huumorimieltä, on järjestänyt monenlaisia jekkuja Teille mutta myös minun osalleni Hän on keksinyt kunnon zoukin.

Minua on aina kiinnostanut naiset jotka ratsastaa hevosella, ponilla tai vaikka aasilla. Eläinseksin kanssa tällä ei ole mitään tekemistä eikä itse eläin kiinnosta yhtään tietysti pidän eläimistä mutta se nainen siellä selässä Nainen on seksikäs ja kiihottava kun pukeutuu hameisiin. Kaikkein kovin juttu on kun nainen on hieman ylipainoinen, mieluummin hänellä on paksut reidet ja lyhyehkö vekkihame sekä hän ratsastaa ponilla tai aasilla.

Tästä fetismistä käytetään kansainvälisesti nimeä Riding Cult. Minulla on Yahoossa oma klubi jossa on jäsentä, valtavasti kuvia ja videoclippejä. Jotkin jäsenet pitävät siitä kun nainen ratsastaa lujaa ja käyttää tarvittaessa piiskaakin. Oli mielenkintoista lukea,että muillakin on samanlaisia tuntemuksia kun itselläni.

Itse en kuitenkaan kiihotu jos joku ylipainoinen ratsastaa ponilla ja varsinkin jos käyttävät piiskaa tai kannuksia. Sen sijaan kiihotun mielettömästi kun ratsuna on hevonen ja nainen ratsastaa lujaa käyttäen piiskaa ja kannuksia. Erityisesti kun käyttää piikkikannuksia laukkaavan ratsun kylkiin. Moi Ensimmäinen juttuni liittyy ilman muuta nickini mukaiseen naamioitumiseen, sen huomasin jo pikkupoikana.

Ja kun nylonin "makuun" pääsin, niin säärensä pitkiin sukkiin verhonnut nainen saa kyllä pääni kääntymään. Eli nylonista on moneksi: Joo, minun juttuni ovat sukkikset sekä itselläni että naisellani.

Kiiltävien, tiukkojen sukkisten tuntu seksileikeissä sukkisreisien hyväillessä toisiaan vasten. Ja ilman muuta visuaalinen anti on aivan huippua! Panohommat on kiva tehdä poistamalla haarakiilat molempien vetimistä. Ja tämä kaikki ihan heteropohjalta ;-. Kauniit shemalet, kumi ja nahka, naisten pierut kakka, ym.. Sellaiset hiukan kiiltävät satiinista valmistetut urheilu- tai jalkapalloshortsit tytöllä ja itsellä yllä.

Ovat vielä mukavat käyttää kun vertaa mm. Kurvikkaalla naisella parhaat ovat luvun lyhyet pyöreähalkioiset kiiltävät satiinishortsit Nainen nahkahousuissa kokoon katsomatta. Mustat kiiltävät nahkahousut, nahkatakki ja pitkävartiset nahkakäsineet ja saappaat.

Fyysisesti vahvat ja lihaksikkaat naiset. Nuori laiha tai sopusuhtainen tyttö tai nainen pissaa housuu ja käy suihkus vaatteet pääl ja antasi mun nuolla hänen alapäätään kun hän pissaa Nainen lappuhaalareissa herättää kiinostuksen välittömästi. Onpahan mielikuvituksella jotakin työstettävää: Vaatteet päällä uiminen on mahtavan hauskaa. Ihan tavalliset vaatteet, työvaatteet, sadevaatteet, mielialan ja sään mukaan - tietenkin kengät jalassa, ja kaikkina vuodenaikoina!

Se vasta kiihottavaa on. Jopa hietsussa helsingissä uimaranta ja ihan julkisesti Naiset kahlaamassa ja uimassa kireissä nahkahousuissa ja mustissa korkokumisaappaissa. Tietenkin takki ja nahkahanskat päällä myös. Ja siitä ei ole pitkämatka antaa pissin tulla housuihin!

Nainen joka pitää strap-on: Musta sauva naisen lanteilla on kiihottava näky. Harmi vain että tällaisia naisia ei juuri löydy. Mun fettari on lenkkarit ja myös skedetossut on aika kiimaset. Kuvaan kuuluu luonnollisesti valkoiset sukat. Eikä mitkään halpahallin lenkkareita vaan esim.

Mä 3-kymppinen nahkapää jannu jolla jalassa aina lenkkarit tai skeittitossut, sekä tietysti valkoiset sukat. Saksassa paljon alan jätkiä, siellä silloin tällöin alan partyja joissa porukkaa kuin pipoa. Mut Suomessa kukaan ei ainakaan uskalla ottaa yhteyttä vaikka kotona nuuhkii ja runkkaa tossuun. Lenkkarit, siis makeet merkkitossut kanssa valkoisten sukkien on mun fetissi.

Myös kontio -saappaat on kivat niin loskakelissä kuin sisäleikeissä. Kokoelmissa Kaapillinen lenkkareita, skeittitossuja, kontioita Mun fetissini on naisilla rakennekynnet, keskipitkät, o, cm sormenpäästä.

Ja siihen vielä ranskalainen manikyyri ja oikein kiiltävä kynsilakka päällä niin ai jai alkaa seisomaan ja pitää mennä runkkaamaan. Myös punainen kynsilakka pitkissä kynsissä on magee, sellainen huoliteltu. Sellaiset kädet kun saisin kyrpääni hivelemään Feikki-fetissit kyl huomaa joo Omani on se kun voimakas nainen nöyryyttää selättämällä ja näyttää kumpi on voimakkaampi sukupuoli. Kokemusta on mutta ikävä kyllä tahtoisin useammin.

Mulla on tullut fetissiksi kun vanhempi nainen työntää dildoa pyllyyn. Joskus menee tosi rajusti mutta yritän kestää. Kun siihen tottuu niin alistuu ja antaa tehdä isollakin dildolla. Sitä vaan haluu lisää kun nainen on vähän sadisti kun tekee. Mulla ihan sama fetissi. Olen tallentanut paljon kuviakin niistä. Jos kiinnostaa, niin mailaa ja jutellaan lisää asiasta. Minä olen joskus aloittanut tämän keskustelun ja kirjoittanut ensimmäisen viestin, ja siitä on tosiaan jo 5 vuotta!

Ei ole kutitusfetissiä tällä palstalla paljoa.. Sidotuksi tuleminen, kumiasusteet, siveysvyön pakko käyttäminen. Ja mikä parasta että näitä fetissejä ei tarvitse harrastaa yksin vaan rakkaan kultani kanssa: Kiihottaako nahkahousut, latex-catsuit, pvc-asut?

Etsitkö nahkahousuja tai muuta fetish-aiheista tavaraa? Haaveiletko omasta kullasta joka pukeutuu kireään kumiin ja nahkaan? Nahkafoorumista löydät vastauksia, vinkkejä, kuvia ja videoita näihin asioihin. Täällä olisi tarjolla yks semmonen Mahtavaa katseltavaa kun näkee naisella jalassa onlyn farkut erityisesti kun näkee rodeo pyllyn -AAhh, valitettavasti vaan useat peittävät only peppunsa pitkän takin alle, eivät ilmeisesti ymmärrä kuinka upealta farkku pylly näyttää.

Mies 50v Itse pidän siitä kun nainen paljastaa pakaransa ja odottaa piiskani iskua , piiskan isku on koko kehon ja sielun puhdistus ,riitti joka vapauttaa kaikesta. Muut kiiltävät naisten vaatteet: Näillä runkkaaminen on ikävä kyllä salainen harrastukseni, josta vaimoni ei tiedä mitään. Haluaisin kertoa, mutta naiset eivät taida ymmärtää fetisistimiehiä? Minä tykkään naisten alusvaatteista ,yömekoista sekä huiveista ja pidän silkkihuivia kaulassa usein.

Aika paljon samoja juttuja, ja myöskin salaa joutuu toteuttamaan. En usko että ymmärtäisi. Tykkään naisten minimekoista nuorena miehenä, on hyvvät sääret , ja pyllyt.

Muutama hyvä kokemus minimekossa miestenkanssa. Äläpä aliarvio naisten käsityskykyä! Oma ukkoni jäi kiinni 3 vuoden avioliiton jälkeen,tosin olin tiennyt arvannut asian jo ainakin 2 vuotta.

Useimmiten rakastellessa mulla on ainakin silkkisukat jalassa ja puolikorsetti yllä myös. Joskus remmikengät, toisinaan polviin ylettyvät vinyyli tai nahkasaappaat. Isantä ostanut mulle paljon asusteita,haluaa pukea mua mielihalujensa mukaan. Roolileikkeihin käyviä asusteita paljon ja tottakai saa tehdä niillä mitä haluaa,hänhän ne on maksanutkin. Se alku ajan salailu: Ja asia niin helppo hyväksyä,koska minä siitä olen koko ajan ns.

Toinen on julkiset paikat, sitominen, sadeasut ilman alusvaatteita. Lindexin iki-ihanat satiini pikkupöksyt on vissiin jo 20 erilaista Leggingsit Sukkahousut harvoin Demonian paksupohjaiset Molly sandaalit Rintsikat joskus Minihame on useampia Mekko Stay-upit Pissa pepulle minä nelinkontin Strap-on nainen käyttää Pienet rinnat naisella Onhan tossa noita, vielä kun löytäis kumppanin joka voisi hyväksyä!!!

Liivit hän asettaa naamalleni ja alkaa runkkata. Liivit ovat luvun tyyliä olevat vaaleanruskeat korseletit. Samalla hän puhuttelee minua impotentiksi. Kerron hänelle ketkä kaikki minua runkkaavat, Tanja Vienonen, Tarja Nurmi, Virpi Miettinen, saksanopettajani, naapurin rouva. Hän sanoo ettei se haittaa ketä runkkaan. Paljon muutakin teemme mutta tässä yksi fetissini. Myös hänen hyvät säärensä mustien nailoneiden verhoamina ja ruskeat korkeakorkoiset kengät jalassa, liivit tietysti ja valkoiset rintaliivit.

Hän istuu edessäni sääret toinen toisen päällä ns. Siinä tuijotan ja hän runkkaa. Siis liivit, mustat nailonit, ruskeat korkekorkoiset kengät, siinä fetissini. Naisellani oikein tiukat, alta avoimet, kiiltävät latexhousut ja reissaappaat suhteelisilla koroilla. Voimakkain on pissan tai kakan pidättäminen. Tykkään kattoa, kun nainen joutuu kiemurtelemaan ja käyttämään kaiken voimansa, ettei sille kävisi vahinkoa ja mikä parasta, kun se epäonnistuu siinä surkeasti.

Samaten tuulipukuun pukeutuneen naisen pyllyn hyväily kiihoittaa kovasti ;. Näistä tyttöystävän kanssa on harrastettu facesittingiä ja olen nuollut hänen peppuaan.

Lisäksi hän on pissannut päällekin, toivottavasti jossain vaiheessa suostuu pissaamaan myös suoraan suuhun. En tiedä kumpi tykkää enemmän, minä katselusta vai mieheni kun käsken äijien panna sitä kunnolla. Olen yli viiskymppinen ja kokenut nuorenpana vastaavanlaista, silloisen vaimoni kanssa.

Nyt haluaisin itse nöyryyttää jotakin nuorenpaa miestä samalla tavalla, kiihottava ajatus kun joku runkkari joutuisi, kiemurtelemaan edessäni, hyvinkin häväistynä, vaikka " Sissynä" sanallista pilkkaa, voi säestää fyysisellä kosketuksella, siitä pitävän nautinto on ääretön, kun vaimo vielä nauraa vieressä yllyttäen, niin orkku on mahtava, sekin vain mahdollisemman nöyryyttävällä tavalla. Mun fetissit on ainaki piikkikorkkarit ja näin miehenä myös itsellä kokeiltuna.

Hyväpeppuisella naisella taas kireet farkut, nahka ja pvc-housut jne. Korkeet piikkikorot on kuitenki suurin fetissi. Kiilakorot tai tolppakorot ei pääse ollenkaa tähän kategoriaan. Retro naiset luvulta. Ei nuo nykyiset muovi silikoni posliini viritykset kiinnosta yhtään. Oon nainen 18v Nii pitkään ku muistan, ollu raskausfetissi. Reilusti yli kymmenen vuotta nyt ainakin. Tiedä mikä minussa on vikana.. Tungen paidan sisään täytettä mahaksi, kirjottelen kosteita ja kivuliaita synnytyksiä pöytälaatikkoon, kyttäilen youtuben giving birth- klippejä.

Vielä joskus oon raskaana. Toivottavasti haluun joskus lapsiakin: D Onko ketään muuta koko pallolla? Mua kiinnostaa olla naisen tallottavana. Se on parasta ku nainen talloo rintakehää. Painoa joku kg, eli ei ihan höyhen mielellään. Sitten toinen kiinnostuksen kohde on naisten tiukat farkut.

Mieluummin köysillä mutta nahkahihnatkin menettelevät. Mieluimmin naisia mutta olen hieman harrastanut sitä omankin sukupuolen kanssa ilman seksikontaktia. Ei se naistenkaan kanssa ole välttämätön.

Sitominen ja kiusoittelu on se idis. Nautin myös itse olla sidottuna, kiusoiteltuna ja hieman raipalla komennettuna alistumista osoittaviin toimiin. Minä kiihotun lyhyistä tai polven yläpuolella olevista hameista, leningeista, pitkistä sukista ja sukkanauhoista, korkokengistä ja pitkistä terävistä vaarallisista kynsistä NAISILLA Seksuaalisuuden pahin tuhoaja ovat legginsit, varsinkin sellaiset löysät En tiedä mitään kiihoittavanpaa kun tiukat farkut hoikalla naisella..

Yhdyn erääseen, tiukat farkut hoikalla tytöllä, löytyisipä jostain kumppani joka kotona pitäisi ja keikistelisi, saisin puristella pakaroita ja etuvakoa hiveltää ja Ja toinen, haluaisin rakastella naisten pikkuhousuissa ja sukkiksissa, ai jai Etenkin nuo pörröiset villapuserot seksikkäitä naisilla!!! Naisen vastustelu,sänkypaini ja "nukkuvan" naisen kanssa vehtailu. Vääntää kättä naisen kanssa ja hävitä!

Voimakas nainen joka vääntää käteni pöytään on jotakin aivan Onneksi olen tavannut sellaisen. Nämä tarinat on aina kiva kuulla. Täällä 3-kymppinen nainen jonka fetissinä on painiminen miesten kanssa. Monesti oon miehiä kädenväännössä voittanu. Baarissa tulee yleensä matsia otettua. Aika pieni kokoinen olen, monet ei usko et voisin voittaa: Hoikan kaksikymppisen miehen ja uhkean viisikymppisen naisen seksi, erityisesti kun nainen ottaa suuhun.

Kypsän naisen pyllistys asuna korkkarit, sukat, herkulliset sukkanauhaliivit ja rintsikat. Kesällä naisten paljaat sääret sekä tahaton tai tahallinen jalkovälin vilautus. Olisko samanhenkistä naista joka tykkäisi vilautella ja näytellä paikkojaan? Fetissini on lumiukon paneminen.

Olen homo joten lumiakka ei kelpaa. Kerran kokeilin mutta kyrpä paleltui ja se piti amputoida. Ei ole nokialaisten voittanutta! Lenat,Ladyt,Cityt, Evitat naisella jalassa ovat jotain käsittämättömän upeaa. Se miten niitä kukakin hyödyntää on jokaisen oma asia.

Toivon että tämä ei aiheuta Kontiofriikeille taas uutta aihetta sotkea keskustelua ja häiriköintiä. Siis joa kääpiö naiset, ihana ajatus lyhyestä naisesta..

Ja Raskaana olevat naiset ovat myös ihania.. Vielä fantasioita, toivottavasti joskus tulee eteen.. Korkkarit saisivat näkyä enemmän ja paremmin ohjelmassa. Mutta kun tallennan ja kelaan ohjelmia, niin saahan niistä paljon silmäruokaa.

Haluaisin että poikaystäväni mm. Koen erityisen kiihottavaksi kun nesteet roiskuvat, olipa se sitten mehua, vettä yms. Ykkösenä on varmaan perseeseen maidon tunkeminen. Poikaystäväni panisi minua perseeseen maidon ollessa siellä ja kun hän tulisi, roiskuisivat kaikki maidot ja hänen mällinsä kauniisti ulos perseestäni. Minulle ei tosin ole koskaan tullut mieleenkään että kyseessä olisi varsinainen fetissi kuten alan klassikko Nokian kumisaappaat.

Itse tosin pidän enemmän reisipituisia saappaita käyttävistä naisista. Onhan tietysti joidenkin mielestä isoista tisseistä pitäminenkin jo fetisismiä ja peppupano kinkyä. Ois kiva avustaa kun isokaluinen,nuori ja nätti mulattipoika sekaantuisi lehmään.

Hyväilisin ja imisin pojan elimen jäykäksi,valmistelisin mansikin. Tykkään potkia munille, läpsiä, puristaa niitä ym.

Mies on alempiarvoinen ja sietääkin tulla alistetuksi. Nyt talviaikaan tuo munille potkiminen ei ole yhtä suuri nautinto kuin kesällä. Kesäohuiden housujen läpi polvi tuntee ihanasti kivesten lytistyvän. Talvihousejen paksuus vie tuon hienon tunnon pois. Potkun teho on kuitenkin aina sama eli kuuluu ähkäisy, mies potoaa maahan polvilleen, hengittää vaivalloisesti ja pitelee käsiään haaroissaan.

Moneen minuuttiin siitä oliosta ei ole mihinkään. Mitäs tulee baaristiskillä ehdottelemaan ja käy vieläpä käsiksi. Nuo muut intiimimmät toiminnat jätän muille. Täällä olis heti vlmis siihen leikkiin Viikottainen rutiini on kun vaimo vetään minut talutuslieka kaulassani makuuhuoneeseen. Komentaa minut vuoteen viereen polvilleni ja itse sägyn laidalla istuen vetää liekaköyden piikkarin alitse ja siitä kiristäen pakottaa nuolemaan piikkaria.

Siitä vuoteelle vatsalleen ja takareisien päällä istuen köyttää ensin kyynärpääni niin lähelle toisiaan kuin menee. Sitten ranteet selän taakse kiinni. Nilkat yhteen ja kiristys ylös kyynärpääköyteen. Kääntö selälleen ja kivesten ja siittimen sitominen ohuella narulla. Jatko menee ennalta tiedossa olevien vaihtoehtojen, mutta kullakin kerralla ennalta arvaamattomien menetelmien merkeissä. Ennen nuoletusta, runkkausta ja ratsastusta härnää, kiusoittelee ja käyttää patukkaa sen verran että joudun rimpuilemaan ja toteamaan itseni täysin avuttomaksi.

Olin junnuna kaverin isoäidin luona, näin kun se riisuiti ja mulla rupes seisoo että huomas sen. Tuli sen jälkeeen sänkyyni ja nai jaikka olikin varmaan seitsemänkyppinen. Nai kunnolla että aamulla oli kyrpä kipee, kyllä sai mammalta litsaria ja piiskaa jos ei heti tehnyt. Vieläkin runkkaan ja muistelen kun laukeen. Olen jotain vanhempia naisia löytänyt jotka ovat kunnolla tehneet alistamista.

Armeijan uniformut ja tietysti poliisi. Itse omistan vain Venäjän armeijan uniformun ja useamman koppalakin, natsi-koppalakin ja muuta natsi-krääsää.

Mutta natsi-upseerin uniformu on se ykkönen. Ja tietenkin nahkasaappaat, nahkakäsineet ja raippa kuuluu asiaan. Tapahtumiin liittyy ehkä myös erinäisiä eritteitä, suun kiinni ompelua, hampaiden irti vetoa ettei voi purra suihinotossa yms ja lopussa nekrofiliaa tämä on siis vain fantasiaa jota ei ole tarkoitus toteuttaa, ettei kukaan nyt ilmoita ylläpidolle! Mulla on muutama maastopuku, itäsaksan, bundeswehrin ja sitten suomalainen M Oma fetissini on nainen ja koira.

Kiihotun tosi paljon jos näen että mies paskantaa housuun, tai jo siitäkin jos tiän että sillä on kova kakkahätä.

Mikskähän tällästä fetissiä sanotaan? Haha mullakin on tää. D Kun kuitenkaan ainakaan mua ei paska itessään kiihota, suorastaan turn off se on, niin tuskin on kuitenkaan ihan paskafetissi? Ehkä joku paska- tai vaippafetissin "alalaji"? En määkään haluis sitä p--kaa koskee tai hieroo mihkään, saati syödä, mitä jossain scat sivustoilla näkee. Kyllä jonkun kumitapinkin "ulostus" ihan kivalta näyttää, mut aito tavara on vielä parempaa..

Taitaa se jonkinlainen paskafetissin muoto olla.. Oli parisuhde nuorempaan mieheen joka tykkäs mun alushousuista, pitää ja haistella?

Nyt ei olla kimpassa mutta tulee käymään kun haluu kyytiä. Olen oppinut sen haluille ja annansille käytetyt alkkarit suuhun ja saan tehdä mitä halun. Olen ostanut kunnon letkudildon ja annan piiskaa sillä, laitan kalsarini suuhun ettei valita kun rasvaan ja annan dildoa. Sitä on tottunut olemaan määeäävänä kun toinen antaa tehdä. Kyllä kehittyy fetissejä kun saa tehdä. Meillä on muovilakanat ja muu rekvisiitta sen mukaan.

Piiskaa joskus, pissimistä usein. Kaasunaamarit ovat erityisen kiihottavia. Muovihuput voi kostuttaa nautinnon lisäämiseksi. Kokovartalomuovipussit ja hengityksen kontrolli on myös listoilla. Seksi on niin monipuolista, että aina tulee uusia ideoita. Onneksi tapasin vihdoin samanlaisen kumppanin. Tuntui, että ei koskaan löydy. Unohtui mainita, että vaimoni on myös bi-sexual. Ja hänellä meillä on samanhenkinen tyttöystävä. Olen edelleen hiukan vaivautunut, kun en vieläkään oikein tajua koko juttua.

Sehän on minulle aivan mahtava tilanne. Tuntuu kuitenkin joskus, että olen kuvitellut koko jutun tai en ole vielä herännyt. Tämä juttu ei ole provo eikä märkä unelma.

Olen kokenut sitä jo viisi vuotta. Olemme yhdessä käyneet myös tapaamassa muita asian harrastajia ja on syntynyt mielenkiintoisia suhteita. Vaimoni löytyi aivan sattumalta ja en etukäteen tiennyt asiasta.

Samoin myös hän vihdoin voi tulla ulos kaapista ja olla oma itsensä. Tätä on harrastettu jo kauan, eli kun käyn anopillani kylässä, riisuudun alastomaksi ja olen nakuna koko vierailuni ajan. Anopin pyynnöstä ja omasta halustani. Jos hän tulee meille ja olen yksin kotona, olen ilman vaatteita. Kaikenlaista on tehty tähän liittyen, mutta ei sukupuoliyhdyntää. Mun fantasia on, että vuokraisäntäni, karvainen iso miehenköriläs, tulisi keskellä yötä omalla avaimellaan "perimään vuokraa" ja löytäisi minut vuoteestani ja panisi minua isännän elkein ja haukkuisi pikku huoraksi ja ottaisi minut väkisin eri asennoissa.

Toinen on, että joku äijä kidnappaisi minut ja veisi jonnekin syrjäiseen loukkoon ja lunnasrahoja odotellessa nussisi minua niin kuin lystää. Sitten on sellainen fantasia, liftaisin jonkun miehen kyytiin ja hän veisi minut syrjäiselle metsätielle ja lukitsisi autonovet, etten pääsisi ulos.

Sitten hän vaatisi minulta suihinoton maksuksi kyydistä. Mutta nää nyt on vaan fantasioita, oikeesti em. Minua kiihottaa tällä hetkellä sellainen fantasia, jossa joutuisimme tyttöystäväni kanssa yhtäkkiä niin vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen, että ainoa keino olisi, että hän joutuisi myymään itseään vastentahtoisesti täysin vieraille miehille, jotka nauttisivat täysin siemauksin hänen nuoren solakan vartalon antimista.

Kiihotun ajatuksesta, että tyttöystäväni joutuisi nöyrtymään jonkun vanhan kuivan käppänän edessä, riisuuntumaan alastomaksi ja joutuisi antamaan miehen työntyä hänen sisäänsä, vaikka hän ei haluaisi, mutta olisi pakko antaa jotta voisimme selviytyä. Fantasioin myös silloin tällöin sellaisesta, että olisimme lomalla ulkomailla ja kävelyllä jossain syrjäisessä paikassa, jossa epämääräinen humalainen miesjoukko tunkeutuisi seuraamme ja tilanne johtaisi siihen, että he ottaisivat tyttöystäväni väkisin katsellessani avuttomana vierestä ja laskisivat siemensä vuorotellen hänen sisäänsä.

No nämä ovat vain fantasiaa, eikä tarkoituskaan että toteutuisivat. Joskus nuorene sain pikasesti joltain ukolta. Menin kolmen ukon luokse dokaamaan ja en arvannut että halus muutakin. Siiinä sai fetissiä kolmeleta mieheltä, ei paljon kysellyt kun oli pylly paljaana mut ei kauheesti satuttanut vaikka peräjälkeen halusivatkin. Kiva ajatus tuo että äijä ei pysty vahingoittamaan sua seksillä.

Hän vain loukkaisisi sua ja häpäisisi ja joutuisit hänelle antamaan,mut sit kun tilanne olisi ohitse ni tienne eroaisi. Mies jatkaisi matkaa sen enempiä ajattelematta, olisi toki havannoinut että olit tosi hyvä pano, panemisesi oli miehen työ ja laukeaminen sisääsi oli suuri nautinto, jopa hieman raivoisa.

Niin nuori tiukka pillu ja sähäkkä neitonen, jota joutui pitelemään aloillaan eikä heti alistunut kohtaloonsa ja itkenyt. Mies saattoi myös laittaa merkille että taistelitte myös siitä kumpi saa isomman orkun, koska myös sinä sait vasten tahtoasi orkun, et vaan kestä sellaista jyskytystä kun mies ottaa vakisin ja tulet.

Sait kelpo orkun miehen mielestä ja se oli takuulla aito koska taistelit vastaan ja et olisi halunnut paljastaa että saat. Mut et edes pystynyt sitä estämään ja paljastui että nautit seksistä sittenkin. Mies pitäisi sua tyypillisenä vosuna, joka valittaa, haistattaa, on kuriton ja pilalle hemmoteltu kakara, mut sit kun sitä panee kunnolla ni siitä kasvaa kelpo nainen ennenpitkään ja orkut on mukavan energisiä.

Sä taas puolestasi kuljet omaan suuntaasi, mulkoilet miestä murhaavasti kun kävelet poispäin, keikutat kävellessä pyllyäsi osoittaaksesi et sua ei ole nujerrettu. Samalla sua vituttaa kun tuon ällön miehen spermoja valuu sun pikkuhousuihin. Ölet aika täynnä älötystä, mutta joudut myöntämään itsellesi että sait kelpo orkun, koska mies vaan jyskytti niin saatanallisen pitkään ja sopivan syvälle et sitä et voinu vaan millään kestää.

Laukesit hänen käsiinsä lapsellisen helposti. Sul on morkkis vitutus ja niin pantu olo. Syljeksit kävellessäsi ja kiroilet että kuka haluaisi jälkiliukkaillesi? Nyt ois paikat liukkaat ja avarat. Saisit toisen orkun koska tahansa samalla käsittelyllä. Eikä sil oo mitään merkitystä et siel on jo toisen miehen spermat. Sut on otettu väkisin, mut sua ei oo raiskattu. Minä olen vuotias mies ja fetissini on naisten pvc-asut, kumiasut ja sadeasut. Hauskaa on olla niissä.

Ne kun pistän päälle niin tunnen että tulee orkku. Kiihotun niin saatanasti kun pelaan WOW: Sitten sain puristaa ja rääkätä hänen palleja -samalla suihin ottaa. En pysty enään normaaliin sexiin,kun mietin niitä hetkiä mitä koimme. Minulla oli sama tilanne. Olisimpa saanut kokea vielä jotain kunnon meinigiä!!

En tiedä pystynkö kenenkään muun kanssa kokemaan samoja tunteitä tilanteita jne Me harrastamme välillä,vaikka emme ole yhdessä enään. Kysy,vaikka hänelta voitteko jakaa niitä hetkiä. MInä kiihotuin kun sain monenpäivän pitämät sukat miehen kasvoille laittaa ja hän imi sukkani jotka oli jalassa, suuteli varpaani puhtaaksi!

Monetko naisten likaiset sukat omistat ja mikä haju paras? Likka kaverini hastui,kun seurustelun aikana kerroin kunka naisten sukat kiihottaa. Omistan hänen sukkia lähes tusinan! Mun fetissini on ehdottomasti naisten pikkuhousut ja terveyssiteet. Käytän naisten pikkareita aina ja ne yleensä valkoisia puuvillaisia esim sloggeja. Runkkaan niihin kertaa päivässä haarapalaan. Pissaan niihin hieman ja kävellessä se hankaa mukavasti terskaa.

Yösiteet on parhaita kuten vuokkoset tai pirkka. Joskus laitan haaroihini ison pissasiteen ja voin pissata siihen melko runsaasti esim kaupassa.

En sanoisi välttämättä fetissiksi, mutta turn on-juttuja yms. Tahtoisin tulla joukkonaiduksi jossain kellarissa, piiskatuksi ym. Mun vetissi on vetissi. Parasta on hyvä vetissin saanit vetissin ollessa vetississä vetissin alla ja päällä. Mulla taitaa olla puumat. Haaveilen aina itteeni noin 10 vuotta vanhemmista naisista: Minä viihdyn hyvin naisten pikkuhousuissa, rintaliiveissä ja vyötärökorsetissa. Talvella käytän koko korsettia.

Öisin nukun vaimon vanhoissa yöpaidoissa ja silkkisissä pikkuhousuissa. Se on mukava tunne, kun vyötäröllä kiristää korsetti ja rintakehää rintaliivit. Ikäni vuoksi en kovinkaa usein vedä käteen niin pukeutuneena, mutta joskus kuitenkin. Vaimoni vuorostaan lainailee minun alushousuja. Olenkin naureskellut hänelle, että meillä on yhteinen alusvaatelaatikko.

Kiihottaa kun katselee kun otan alushousut pois ja seisoo. Olen ollut usein srippaamassa jolleekkin rouvalle mikä haluu vaihtelua, siinä saa naista välillä kunnolla. On kiva olla alasti kun toinen katselee ja puristelee munista. Nimimerkillä alasti, olen ollut nuorena alasti vanhemmillekin naisesten edessä Se on kiihottavaa riisua naisen edessä vaikka on vanhempikin, kyllä rupee seisomaan pelkkä ajatus. Käyn kuusikyppisen naisen luona mikä tykkää katsella kun olen alasti, Haluuvat toiset katsella viikonlopun kun olen munasillaan ja välillä seisoo.

Pienet rinnat, silmälasit, kissatyyliset vaatteet korvat, tassut, häntä. Se kun nainen purisee kuin kissa ja puskee, punaiset hiukset, sähkönsiniset hiukset, mustat alusvaatteet. Minä tykkään,että saisin katsella ja runkata vieressä kun iso koira panee naista takaapäin! Minulla on monta erilaisia fetissejä ja fantasioita. Parhaimmat toteutetut fetissit ja fantasiat: Juuri ennen laukemistani hän kuristaa mua ja tunnen kuinka lämmin sperma sykkii syvälle peppuun, taattu orgasmi!!

Se tunne kun ratsastan mun rakasta ja minulle tuntematon mies työntää ison munansa peppuun ja rakas kuristaa minua samalla.. Tykkään vallan tunteesta kun nuolen naista ja miehet on hulluuden partaalla ja me vaan kiusataan niitä. Parasta siinä oli se kun sain molempiin reikiin ja sain nuolla kosteeta pillua! Ja sillon ko exän kanssa rooli leikiteltiin ja kiusottelin, alistin sitä. Esim korkeilla koroilla seisoin hauiksilla ja pyllistyin sen naamalle ja se nuoli mun persettä.

Istuin naamalla ja annoin toisen hengittää silloin kun minä halusin!! Huumatuksi tuleminen on jostain syystä aina kiehtonut, olisi sitten hienoa herätä pää pyörryksissä ja huomata olevansa sidottuna ja iso mies alkaisi tehdä kaikkea pervoja juttuja mulle: Kyllä miehet välillä juotta ja vie hotelliin ja kiihottuu kun vanhat miehet haluavat naivat ja toiset runkkaa päälle.

Selvinpäin ehkä tekisi mutta kun saan paukkuja tarpeeksi annan tehdä kun itseäkin haluttaa monta samaanaikaan. Tuntuu hyvälle känssä kun moehet panee porukalla.

Mulla on näitä niin paljon etten jaksa kaikkia luetella, mutta kerrotaan muutamia Ihanat pikkupöksyt, rintsikat ja yöpaidat. Satiiniset pikkuhousut ovat ihania jalassa, kunhan löytää itselle sopivan mallin: Myös yöpaitoja ja rintsikoita käytän melko paljon, biksuja unohtamatta. Mun mieskaverini ostaa mulle verkkosukkia ja muuta minihameia mihin haluu mun pukeutuvan. Sillä rupee seisoo kun pukeidun naiseksi, Haluu pitää mua sen huorana, kyllä saa välillä kunnolla että tuntuu kun haluu alistaa.

Kiihottavaa olla naisten vaatteissa olla miehen naitavana. Oma Fettisini on kannukset. Kiihotun mielettömästi jo kun näen kannukset jonkun toisen saappaissa,mutta kun saan kiinnittää kannukset omiin saappaisiini niin olen heti hulluna kiimasta.

Kyllä ratsuni on saanut maistaa monet kerrat liiankin rajua kannusten käyttöäni. Onko ketään muuta joka kiihottuu kannustaessa ratsuaan? Kyllä, kannukset ovat ihania. Kuten saappaat, nahka, ratsastajattaret, piiskat, korot, hanskat, korsetit, monet asusteet yleensäkkin, silkki ja satiini, parhaita mainitakseni. Ai että, tässähän innostu heti. Voisin ottaa kannukset omiin kylkiini anytime ;. Voi kun oli kiva lukea,että joku mies haluaisi tuntea kannukset kyljissään.

Arvaa kiihotuinko kun luin vastauksesi? Haluaisitko oikeasti joskus kokeilla pony play leikkiä kanssani? Oletko joskus kokeillut ko. Olisi unelmien täyttymys löytää kiva Ratsastajatar, jonka kanssa saisi leikkiä heppa leikkejä.

Kannuksen jäljet olisi ihana kantaa ylpeydellä. Siinä tulisi myös kiilloitettua ratsusaappaat ja hierottua Ratsastajattaren jalat muiden paikkojen ohella, mmmm. Oletko siis kokeillut ratsastus leikejä? Arvaa olenko nyt märkänä? Entä pidätkö kenties ns. Onkohan täällä muita joita "lapsettaa"? Olemme vuorotellen "lapsia" ja aikuisia. Lapsi käyttää vaippoja, eikä käy pöntöllä paitsi joskus. Nyt "lapsi" osaa kävellä, mutta vaipat täytyy aikuisen vaihtaa Meitä on Suomessa jonkin verran, jotka pidämme yhteyttä mm.

Mua kiihottaa nahka-asut, kumi ja pvc-asut, erityisesti naisten päällä: Mua kiihottaa ihan mielettömästi vaipat ja pissaleikit. Mikään ei ole niin kiihottavaa kuin se, että mun sisään pissataan tai märissä vaipossa oleminen. Läpsiminen ja peppupanot kanssa tuntuu ihanalta.

Tykkään kun mua alistetaan sillain kesysti. Pidän alastomana olemisesta ja samaan aikaan ihmiset katselevat minua. Teen joskus taidemallin töitä ja silloin piirtäjät näkevät minusta kaikki paikat moneen kertaan. Näen alapäähäni kohdistuneet katseet ja nautin niistä, olen katseltavana useita tunteja ja nautin jokaisesta tunnista.

Kiihotun äärimmäisen paljon suurista hauiksista sekä naisella ja välillä miehelläkin. Tykkään katsella ja kosketella lihaksia aina mahdollisuuden tullen.

Hipelöin usein miespuolisen ystäväni jatkuvasti kasvavaa hauista ihastuksen vallassa koska lihaksikkaita naisia on harvemmin tarjolla. Naisten kumisaappaat,ilman korkoa tai korolla. Sironnaiselliset vain naisille tarkoitetut kumisaappaat. Ei mitään kontoita eikä niitä säälittäviä intin saappaita. Samaa mieltä naisten tyylikkäät kumisaappaat korolla tai ilman niissä on sitä jotain toisin kuin kontioissa tai säälittävissä intin saappaissa.

Minun fetissini on että nainen istuu naamani päälle ja nuolen hänen pilluaan siihen asti kun hän tulee ja kaikki "mahlat" valuvat suuhuni ja nielen ne. Sen jälkeen antaisin vielä suuhoitoa samalla kun hän pissaa. Naisten kumisaappaat ilman muuta ,siron naiselliset naisille tarkoitetut korolla tai ilman ,ei mitään kontioit eikä niitä säälittäviä intin saappaita niissä kun ei ole mitään..

Näin on naisten kumisaappaat ovat jotain ihanaa ja niissä on sitä jotain tosin kuin intin saappaissa joita vasten mielisempää tuskin löytyy. Kun löytys sellanen nainen joka haluais silloin tällöin harrastaa kyseisiä leikkejä.

Haaveena meillä on Mies joka ottaa vaimoni ja tekee minusta nöyrän aisurin. Aina parempi jos mies on meitä vanhempi ja tekee myös minusta nartun itseleen vaimoni nähden. Onko muilla kokemuksia ja ajatuksia vastaavasta????????? Moraalinvartiat älkää viittikö vaivautua,ko tää on vaan meidän juttu eikä satuta teitä milläänlailla. Minä ihailen miesten voimakkaita käsivarsia ja varsinkin hauiksia, joista näkee, että voimaa on.

Tilanne paranee, jos tuo mies päättää käyttää Koivuniemen herraa meikeläisen Saparokankaalla kestissä, silloin minä joudun tuon mahtavan hauiksen puristuksiin maatessani hänen polviensa päällä. Kyllä maistuis mullekkin, tämä poika olisi valmis alistumaan kunnolla, vanhemman miehen palvelukseen, jolla olisi tarvittavasti koko, näköä ja lihasta.

Ja hallitsisi koivuniemen herran käytön. Musta on kiinnostus nuoresta pojasta lähtien katsella miesten munia? Uimahallissa vanhempi mies huomas kun katselin sen paksuu munaa, sillä rupes seisoo ja vei mut vessaan. Käski olla hiljaa ja sain fetissiä takapuoleen vanhan miehen panemana. En tunne homoksi itseäni mutta olen mennyt vanhempien ukkojen matkaan kun niitä panettaa ja ei paljon muuta halukkaan kun rynkyttää pussit tyhjäksi.

Se on vaan älyttömän kiihottavaa kun nainen pyllistää tarjoten paljaan takamuksensa piiskattavaksi, ja saan kaikessa rauhassa niin pitkään kuin haluan suomia paljaat pakarat punaisiksi erilaisilla piiskolla, vitsoilla sun muilla.

Kuvaus alkaa siitä, kun olet valinnut paikan. Normisti minulta ei ole vatsaa hierottu, mitta tämä hieroi tai kohti vatsaa heti kunnolla, että kipeää kävi. Varpaisiin laitetut tekokynnet ovat niin pitkät, että ne yltävät luultavasti jokaisella askeleella maahan oulu treffit suomi tampere.

Kun kerran jätin kokeillakseni bokserit jalkaan, hierojatar osoitti niitä vähän ilkamoiden, taisi sanoa jotain, että nuo pois. Hoidon jälkeen olosi on levollinen ja rentoutunut. Novelleja tagille Miesten välistä seksiä Miic Gay-tarinat 1. Eläin seksi video suomi mun vaimoa sisko antaa pillua aasialaista pornoa sex videot koira seksivideot.

Sain isoa kyrpää teinille siemen kohtuun suomi pornon katselu pillu saa isoa jätti kyrpä leidi kuvat sara. En ikinä mene enää mies hierojalle. Thai shemale thaihieronta rovaniemi. Hierojatar saattaa suorasukaisesti tarttua kaluun ja kysyä, että hierotaanko tämä tai antaa muuten ymmärtää saman asian. Nyt minulla on kolme vakiopaikkaa, joissa viisi vakionaista joita käyn kokemassa noin 30 kertaa vuodessa naista ja paikkaa vaihdelllen, ja olen tyytyväinen.

Kuivakuorinta poistaa kuolleen ja kuivan ihosolukon, jonka jälkeen pääset nauttimaan ihanasta, lihaksia rentouttavasta ja ihoa kosteuttavasta aromahieronnasta.

: Tekokynnet varpaisiin kyrpä homo kalussa

Erottinen tarina thai homo hieronta lahti Seksi keinu homoseksuaaliseen halukas mies
HOMOSEKSUAALISEEN SEX WORKNET PORNOFILMI 560
Tekokynnet varpaisiin kyrpä homo kalussa Minä fantasioin että,nainen haalareissa ja mustissa kontio kumisaappaissa ottaisi suihin esim. MInä olen vanhempi rehevä nainen kg ja ikää 50v päälle. En tiedä mitään kiihoittavanpaa kun tiukat farkut hoikalla naisella. Pesälle pääsyyn on sitten omat paikat ja kuviot. Annan ainoastaan silloin kun olen pukeitunut huoraksi, muuten ei seksi miesten kanssa kiinnosta. Sitten on sellainen fantasia, liftaisin jonkun miehen kyytiin ja hän veisi minut syrjäiselle metsätielle ja lukitsisi autonovet, etten pääsisi ulos.