Homoseksuaaliseen kalu märkänä suomi kaluja

Olen naimisissa ja minulla on lapsia. Ongelmani on kova tarve käyttää naisten vaatteita ja kahlita ja vangita itseni. Olen myös ollut naisten kahlitsemana ja kalterihäkkiin lukittuna. Minua on ruoskittu ja kidutettu. Kaikki tämä on äärimmäisen kiihottavaa. Olen käyttänyt naisten vaatteita n. Nykyään tämä tarve on taas tullut tosi voimakkaaksi. Pukeudun viikottain kertaa ja olen useasti käynyt naisten vaatteisiin pukeutuneena jossain kaupassa tai kioskilla jossa on kivan näköinen naismyyjä.

Tunne joka tulee kun nainen suo hymyn tai jopa sanoo jotain on todella hienö. Haluan hävetä naisen nähden. Olen kahdesti ehdottanut omalle vaimolleni kesken yhdynnän, että minulle puettaisiin korsetti päälle, mutta hän ei halua. Minusta olisi ihanaa jos hän laittaisi minulle kahleet ja pukisi naisten vaatteisiin. Haluaisin tuntea sen valtavan kiihotuksen ja häpeän hänen kanssaan. Nykymenolla kuitenkin pelkään, että ennen pitkää jään kiinni, eli joku tuttu näkee minut. Toinen vaihtoehto on että jään kiinni kun en pääsekään irti kahleista ja köysistä joilla olen itseni sitonut.

Olen kehittynyt niin taitavaksi sitojaksi, että pystyn helposti sitomaan itseni niin etten pääse irti. Ja kun sitä rajaa koko ajan koetellaan, niin ennen pitkää käy vahinko. Olemme seurustelleet tyttöystäväni kanssa n. Meillä kummallakin on fetissi amputoituihin. Saan aivan älyttömän erektion kun näen amputoidun naisen. Tyttöystäväni puolestaan haluaisi että häneltä olisi amputoitu raajoja.

Miten meidän pitäisi toimia että saisimme fetissimme toteutettua? Onko suomessa vapaaehtoinen amputaatio mahdollinen? Olen huomannut haluavani tökkiä joain takapuoleeni. Joskus työnnän omaa sormeani ja joskus tussia. Käytän myös vaseliinia ja huulirasvaa ja saippuaa. Joskus työnsin perseeseen metalliputken ja silloin perse oli repeämässä. Lähiaikoina olen työntänyt jakoavainta ja saksia kun olin keittiössä.

Silloin alkoi valua verta n. Voinko jatkaa, vaikka minulla on pakkomielelle siitä? Olemme olleet yhdessä 7vuotta, naimisissa 2. Nyt mieheni kertoi pitävänsä miehistä ja haluavansa eron. Kysyin miksi hän ylipäänsä koskaan meni naimisiin kanssani. Vastaus oli ettei silloin tällainen tilanne tullut mieleensäkään. Olen yli 30v naimisissa oleva ihan tavallinen mies.

Viime vuosina olen nähnyt aikaisempaa enemmän ns. Kiusalliseksi asian tekee se, että unet ovat muuttuneet hyvin toden tuntuisiksi. Vaimoni mukaan ääntelen ja puhun unissani ja jopa masturboin. Niinpä olen jäänyt kiusallisesti kiinni mm. Herään kuitenkin yleensä kesken unen, usein juuri ennen orgasmia, joten uneni ovat harvoin märkiä. Toki myös vaimoni on minut herättänyt. Ymmärrettävästi nämä yölliset seikkailuni aiheuttavat vaimolle mielipahaa, vaikka muuta väittääkin.

Onko tällainen ikäiselleni enää normaalia ja mikä niitä aiheuttaa? Pitääkö tässä alkaa harkita eri makuuhuoneita Perheeni oli syvästi uskovainen ja kasvatukseni oli ankara ja seksuaalikielteinen. Vieläkään en pysty puhumaan seksistä vaan kasvatukseni lukitsee minut enkä pysty edes puhumaan seksistä. Mieheni pyysi, että olisin rehellinen ja kertoisin kaikesta avoimesti ja asioiden oikeilla nimillä hienostelematta.

Haluaisin olla rohkeampi, sillä haluan valtavasti seksiä myös rohkeita seksileikkejä. Mieheni pyysi, että tunnustaisin haluavani seksiä myös muiden miesten kanssa, mikä onkin totta. Huomasin sen, kun mieheni esitteli minut ryhmäseksiä harrastaville ystävilleen. Moni tulevista partnereista oli aika hyvännäköisiä. Aluksi riitti, että riisuuduin ryhmän miesten edessä. Minun ei tarvinnut riisua edes kaikkea, vaan jätin rintaliivit ja pikkuhousut riisumatta.

Kaikki tämä oli helppoa ja nautin miesten katseista sillä tajusin heidän haluavan minua. Kokemus oli paitsi kiihoittava ja miellyttävä, myös kummallisen terapeuttinen, sillä pystyin oikeastaan ensimmäisen kerran kertomaan sen miehelleni. Pystyimme ensimmäisen kerran puhumaan seksistä. Iloitsin erityisesti siitä mieheni ei ollut tippaakaan mustasukkainen, vaan päinvastoin rohkaisi minua menemään pidemmälle. Seuraavalla kerralla riisuutuminen helppoa ja ihanan kiihoittavaa.

Toteutin nyt teini haaveeni ja riisuin rintsikkani ja otin rintani paljaiksi. Seistessäni alastomana miesjoukon edessä sain jonkinlaisen korvauksen menetetystä nuoruudesta. Tämän jälkeen olen ollut mielestäni aika vapautunut. Kun seuraavaksi mieheni pyysi, että imisin ryhmämme miesten kaluja suostuin pienen empimisen jälkeen. Ryhmämme miehet ovat kiinnostuneet pepustani ja naida minua sinne.

En tiedä miten minun on tähän valmistauduttava eikä miehenikään osaa neuvoa. Kysyisin ohjeita ja vinkkejä. Koulupojasta saakka olen ollut kiinnostunut naisten alusvaatteista, erityisesti lahkeellisista alushousuista ja housuliiveistä.

Koulupoikana opettelin tyydyttämään itseni Anttilan postiluetteloiden alusvaatekuvien avulla. Joskus kokeilin äitini housuja ja haistelin niiden haaraa. Tyttöystävää ei ollut ennenkuin parikymppisenä, mutta tirkistelin innokkaasti millaisia alusvaatteita esim.

Siskoja minulla ei ollut, vaan äitini alushousut olivat parhaiten saatavilla. Sen jälkeen minulla on ollut iso kokoelma naisten alusvaatteita. Kiihotun kun maksan kassalla housuja.

Käyn silloin tällöin videoliikkeissä, vuokraan videon. Vaihdan kopissa alusvaattet, nailosukat, korsetti, lahkeelliset valkoiset nailonhousut. Tyydytän itseni parikin kertaa niin että minulta tulee housuihin. Voin jättää oven "vahingossa" lukitsematta niin että joku näkee minut tahrimassa housujani. Kyläpaikoissa tutkin kylppäreissä likavaatekorin ja etsin talon emännän tai tyttärien tahrittuja pöksyjä.

Häpeä ja nolostuminen tuntuu seuraavaan seksielämääni. Iän myötä kiinnostus pöksyihin ei ole vähentynyt, päin vastoin rohkeus on kasvanut. Olen viime aikoina masturboinut ikkunassa, kun naapurin rouva tamppaa mattoja. Olen myös joskus "runkannut" naapurin ikkunan alla, kun hän on ollut tupakalla. Harrastamme pissaleikkejä usein, onko haittaa, kun juomme toistemme pissoja, mieheni juo usein joka tipan?

Harrastan myös allelaskemista julkisesti, mitä useampi sen näkee sen parempi kun housut ovat märät jalkovälistä, ja kun pissa valuu maahan tai penkille. Onko leikkini normaalia tai mistä moinen kiihottuminen ja tarve lienee? Mitähän tämä oikein tarkoittaa, kun eräs päivä näin naisen ja minun kikkelini nousi pystyyn? Onko minulla jokin tauti? Olen aika tietämätön ja vanhempani ovat lestaadiolaisia. Olen kuullut, että joillakin nousee kikkeli pystyyn, kun he kiihottuvat.

Olen oikeasti aika hurja. Heitin kerran kivellä yhtä postilaatikkoa. Vanhempani ovat eritäneet minut huoneeseeni, en tiedä mistään mitään.

Minua hävettää koskea pippeliini, koska ajattelen, että joku Jeesus tai Jumala voi katsella minua. Onko tämä mustaa magiaa? Isä sanoi, että karvat tulee vasta vuotiaana. Olen 25v miehen alku ja olen erittäin kiinnostunut naisten alusvaatteista, varsinkin käytetyistä pikkuhousuista. Olen vienyt niitä ystävien pyykkikoreista, uimarannan kopeista ja naruilta, myöskin ostanut niitä. Saan voimakkaan erektion, kun käytän nuhruisia housuja jalassa.

Harrastukseni on kestänyt murrosiästä asti. Olen jäänyt kiinni nuorempana, kun käytin siskoni alushousuja ja sain sapiskaa äidiltäni.

Samoin jäin kiinni kaverini äidin housut jalassa wc: Mistä moinen mieltymysja pakonomainen tarve johtuu ja kiihottuminen? Käytän naisten pikkuhousuja päivittäin. Olen ollut Eijan kanssa yhdynnässä muutaman kerran hänen opettaessa minua. Olen nyt jo vuotias miehenalku. Olen nyt muutaman kerran runkkaillut erään koulukaverini kanssa.

Olen lukenut, että ryhmässä masturbointi ei ole epätavallista, mutta en kuitenkaan tiedä, että kukaan muu olisi sitä harjoittanut. Mitään homohommaa ei meillä ole, mutta hieman tämä vaivaa. Mitä tästä pitäisi ajatella? Sen voi ajatella olevan, ehkäpä yksi niistä kokeiluista mitä seksuaalisuuden alueella tehdään elämän aikana. Homoseksuaalisuuteen se ei välttämättä liity.

Olen eronnut ja aviolitosta minulle jäi kaksi teini-ikäistä tyttöä. En ole saanut naisilta seksiä eron jälkeen. Tyttäreni ovat olleet minulle ykkösnaiseni.

Vaikeina aikoina minua lohdutti paljon kun tyttäreni nukkuivat sylissäni. Lohdutus oli suuri, kun jompikumpi tytöistäni tuhisi unessa sylissäni, vaikka se häiritsikin omaa unensaantiani. En ole enää uskaltanut ottaa toista tytärtäni yöksi viereeni, koska hän luopui yöpaidan käytöstä ja tuli viereeni ilman rintaliivejä pelkissä pikkupöksyissä.

Olen hyväillyt häntä pepusta ja koitellut hänen rintojaan. Kysysin miten pitkälle isän ja tyttären välinen erotiikka voi mennä. Oli kertonut mitaksi kuulemma 26,5cm. En tuota ihan uskonut, mutta nyt menneenä viikonloppuna mökkireissulla pääsin sen näkemään. Tuo jätkä tuli samaan aikaan saunaan ja olihan se löysänäkin tosi kookas.

Yöllä sitten tuli tilaisuus nähdä se kovana luultavasti tyttö osittain tahallaan järjesti sen , oltiin otettu jonkin verran saunajuomia ja nukuin sitten tuon pariskunnan kanssa samalla parvella. Olin jo nukahtamassa kun huomasin että likka runkkailee poikakaveriaan. D Veteli käsin loppuun asti sen touhun ja pakko sanoa, että oli se kalu ihan uskomattoman kokoinen, en kyllä enää epäile mittaa kun ei aina pornoleffoissakaan sellaisia näe!

Nysä lepokulli cm 36v jäbä jolla tuollainen , kovana 14cm ja paksuus 4. Tekikö mielesi osallistua tuon kalun runkkaamiseen? Tai peräti syrjäyttää tyttö kokonaan sieltä parvelta? D Tuollaisia halkoja voi olla promilleluokan verran, eli Asko tietää takuuvarmasti tuollaiset mitat anuksen puolelta mitatuiksi. Alkoiko tehdä munaa mieli? Sinua ei siis kiinnostanut miltä tyttö näytti vaan pelkästään muna kiinnosti.

Tuostahan sai sellaisen käsityksen, että samaa kaveripiiriä olivat tytön kanssa. Kyllä silloin tietää, miltä tyttö näytti. Tyttö oli tuttu, muna uusi tuttavuus ja vaikka olisi bongaaja heterokin, kyllä ne isot kullit aina kiinnostaa.

Arvelen tosin, ettei ollut hetero: Oliko karvat ajeltu vex? Se tekee myös näyttävyyttä lisää. Miehelläni on kookas n. Pyysin ajelemaan karvat pois ja voi sitä näkyä!

On kuin pornotähden kalu. Koko ajan tekee sitä mieli. Se voi teidän älykääpiöiden arvioissa ja väärissä mittauksissa ollakin 22cm, mutta siitä saa vähentää 6cm mitasta, koska ette osaa mitata oikein. Äläpä Häxä kyrväimijähomo höpötä. Ei se ole h-x, kuka noita aloitus tarinoita viskoo: D Ahkerasti tämä kaveri niitä jaksanut pistellä. Voisi kertoa pisteleekö tarinaa illlalla ennen nukkumaan menoa vai yövartija hommien alkaessa ymm.

Täällähän nää ketjut melko samalla kaavalla mennytkin. Toi aloitaja heppu heittää jutun päästään ja sitten h-x ja asko saa tappelun keskenään keskimitasta ja onko oikein mitattu.

Satunnaiset kommentoi siinä vähän tarinan aloittaja mukaan lukien. Palstan oikea tarkoitus olisi tietää peniksen koko.

Mutta kun naiset eivät käy kertomassa tarkkoja peniksen minimimittoja, homma on miesten välistä trollailua. Kyllä Häxä yksinäisenä ja mt-eläkkeellä ikänsä olleena umpihulluna homona aloituksia tekee, jotta saa aktiviteettiä elämäänsä.

Katselee mulkunkuvia ja nai itseään jollakin halolla perseeseen, ja kohta perse ruvella mutta edelleen kiimaisena ja yksinäisenä tekee tänne avauksen, johon toivoo vastauksia. Aloituksella hän myoskin haluaisi uskotella että keskikoko olisi isompi kuin se todellisuudessa on.

Asko tekee tutkivaa työtään tässä. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. On tännekin aika turha mitään julkaista, mun eka postaus tänne ja heti tuollaista vääntöä, huoh. No, mutta kuitenkin, en nyt sillä tuota laittanut, että olisin sitä kalua itselleni käyttöön halunnut, mutta olipahan vaan harvinaisen kookas yksilö.

... Sihteeriopisto fi top sex escort prague Liekki on myös toimittanut ja juontanut Subtv: suomi kulli ilmaiset pornoelokuvat parasta puhelinseksiä nettitreffi solifer r50 pori suomi porno kuvat fleshligh pillut märkänä hyvä deittisivusto hopeanuoli tauti keskustelu alaston nainen hanko seksi opiskelija pillu imi kalua pilluun. toukokuu Kaunein tyttö masturboi huine kalut housuissa märkää naitia nussi neekeriä Suomen naisista ilmaista seksiä raumalla naurunappula seksi nanna pylly kuvaa me naisten pesu tallinna sharon kova kalu piilossa peniksen pullotus . tyttöporno video miltänäyttää pillu homoseksuaalisuus sairaus porin. toukokuu Pulluvideouta pillu thai hieronta kuvat suomi fysiterapeutti panee liekki elokuva päiväpanot ihanaa naintia fi kuumat vitut märkänä milf porn0 musta monteri kulli fi alastonsuomi nyrkkinainti pylly pippeli seisoo. . poika porno miesten pusero oulu thai hieronnat kuumat sinkut kalun laukaisu pimpn kuvia.

Ass to homo mouth kalu täynnä spermaa

Nakukuvat suomi shemale homo helsinki

Palstan oikea tarkoitus olisi tietää peniksen koko. Pöytä rämisi ja kolisi kirnutessani tuota pientä poikaa oikein olan takaa. D ihan paras sit käytiin Games Workshopissa ja sain maestro idean taas. Totesin olevani myöhässä koulusta ja nousin …. Melko söpö näky siis. On kuin pornotähden kalu. Olin jo nukahtamassa kun huomasin että likka runkkailee poikakaveriaan.