Strip homoseksuaaliseen club in helsinki hot pojat pics

strip homoseksuaaliseen club in helsinki hot pojat pics

Tytön ollessa jo sisällä, hänpä huikkasi ovenraosta pojalle; " Soita sitte kun nuhas on parantunu!! Tämä on Elviksen vanha Cadillac. Kuulee,velipojalla on Tukholmassa jeesuksen vanha Taunus!!! Mitä mooses sanoi punkkarille taivaan porteilla? Sekoita emännän aamupuuroon KiteKattia. Mainos lupaa, että se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä. Mitkä ovat naisen 2 tärkeintä reikää? Ne varmistavat hapensaannin suihinoton aikana.

Entä millä nimellä kutsutaan mustalaista jolla on kädet ja jalat poikki? Kumpaa sukupuolta sukset ovat? Toimiakseen tarvitsevat liukuvoidetta ja sauvaa. Miksi hepissä on nuppi? Se tuottaa naiselle suuren ilon. Se tuottaa miehelle suuren nautinnon. Eipähän osu nyrkki otsaan runkatessa. Läpimurto lääkemarkkinoilla, uusi Viagra Strong. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi , että punoitus peniksenne päässä ei ollut syöpää, vaan huulipunaa.

Minkä takia naisten mielestä moottoripyöräilijöistä saa hyviä poikaystäviä? Postinkantaja kehuu panneensa tämän talon kaikkia naisia, paitsi yhtä. Se on tietenkin se B-rapun nirppanokka? Vaimo yllätti miehen suihkussa runkkaamasta. Mies oli nolona eikä tiennyt mitä sanoa kunnes keksi: Ootkos siivoamassa vai aiotko lentää kauaskin?

Renki istui pellon laidalla ja veti käteen. Mälli lensi piikkiaitaan ja kieppui hetken. Mies pisti kätensä vaimon housuihin, johon vaimo: Mies seisoi alasti peilin edessä ja kehui vaimolle että tässä sitä on sata kiloa dynamiittia. Eikö se ole vaarallista kun sytytyslanka on noin lyhyt? Kaikki alkoi siitä, kun nuori mies piti hyvää huolta fyysisestä kunnostaan. Hölkkäsi, nosti puntteja ja otti aurinkoa. Joka ilta mies asettui alastomana peilin eteen voidakseen ihailla vartaloaan. Hän huomasi olevansa tasaisesti ruskettunut lukuunottamatta penistä, joka ei ollut saanut aurinkoa.

Jotain asialle oli tehtävä, se oli päivänselvä asia. Mies siis meni seuraavana päivänä uimarannalle jättäen vain peniksen törröttämään hiekkakasan harjalle.

Siinähän se ruskettuisi mukavasti lämpimässä auringon paisteessa. Sattui ohi kulkemaan kaksi iäkästä naista. Toinen huomasi vipusen hiekassa ja huudahti: Ei oikeutta maassa saa!!! Kun olin 10 vuotias, pelkäsin sitä. Kun olin 20 vuotias, olin utelias sen suhteen. Neljä oppituntia organisaatiostrategiasta 1. Mies menee vaimonsa jäljiltä suihkuun. Ovikello soi ja rouva avaa vain kylpypyyhe ympärillään.

Naapurin isäntä se siellä. Virnistää ja lupaa maksaa tuhat euroa jos nainen pudottaa pyyhkeensä. Nainen suostuu, mies katselee aikansa, maksaa ja lähtee vihellellen matkoihinsa. Nainen palaa kylpyhuoneeseen kuivaamaan tukkaansa. Mies kysyy kuka siellä ovella oli. Vaimo vastaa että naapuri vain.

Älä pimitä tärkeää taloudellista tietoa. Pappi otti kyytiinsä liftaritytön. Tytöllä oli minihame ja kohta pastori oli kiusauksessa jota ei voinut vastustaa. Käsi kävi tytön polvella, muka vahingossa, mutta pian se alkoi lipsumaan yhä useammin vaihdekepiltä tytön reidelle ja jäikin sinne.

Pappi hillitsi itsensä ja huulta purren, tiukasti tiehen tuijottaen ajoi perille. Tyttö jäi kyydistä, heitti merkitsevän katseen ja kiitteli kyydistä.

Pappi ajoi suoraa päätä kotiinsa ja etsi raamatun josta lukee: Pidä itsesi ajan tasalla työhösi liittyvissä asioissa, muuten saatat menettää monta tilaisuutta. Laihialaisisäntä oli reissun päällä ja tuli erään isännän kanssa tehneeksi sonnikaupat.

Sonnin hinta maksettiin käteisellä ja sovittiin että ostaja laittaa rengin hakemaan seuraavana päivänä. Yöllä sonni kuitenkin kuoli ja ostaja vaati että kauppa perutaan. Myyjä ei suostunut ja niinpä kuollut sonni nostettiin traktorin lavalle ja laihialainen lähti kotiinsa. Jonkun ajan päästä isännät tapasivat Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Myyjä tarjosi paukut kysyi hieman aristellen mitä sille ruholle tapahtui. Eikö siitä noussut hirmu meteli?

Tappiossa on aina voiton siemen. Nuori mies menee apteekkiin ja pyytää yhden kondomin. Hieman leveillen hän selittää apteekkarille että lopultakin tyttöystävä on kutsunut päivälliselle ja on sellainen kutina että yöllä saattaa lopultakin onnistua.

Sitten hän sanoo että otetaan vielä toinenkin, tyttöystävän sisko on flirttaillut sillä lailla että saattaa olla saumaa sielläkin. Poika kaivaa lompsan ja on jo maksamaisillaan kun sanoo että laita ukko vielä kolmaskin kortsu, talon emäntäkin on aika vetävän näköinen.

Tulee ilta ja kaikki paitsi isäntä istuvat pöydän ääressä ja lukevat ruokarukousta kun isäntä asettuu pöydän päähän ja ristii kätensä. Sitten kaikki tarttuvat aterimiin paitsi sulhasmies joka pitää päätään alhaalla. Lopulta tyttö pukkaa poikaa ja suhauttaa: Älä puhu strategisista suunnitelmista ulkopuolisten kuullen, se saattaa kaataa hyvänkin yrityksen. Different Asses Need to describe your ass or someone else's over the Internet but want it to be visual?

Well, how about some "assicons"? Kaksikolmasosaa sivua alas, kohta oudot sexi lait http: Emäntä ryntäsi tupaan missä isäntä kiikustuolissa luki lehteä kaikessa rauhassa. Emäntä hyvin tuohtuneena "Se on tuo meijjän piika raskaana" Johon isäntä rauhallisesti "Se on piian oma asia" "Mutta kun se on kuulemma sulle raskaana" sanoo emäntä. Johon isäntä edelleen rauhallisesti "No se on minun asia". Emäntä itkunkiukkuisella äänellä "Minä kyllä lähen tästä talosta" "Noo se on sinun asia" tuumaa isäntä ja lukee lehteään.

Emäntä poistuu kiukkuisena kammarin puolelle mutta tulee kotvan kuluttua takaisin ja sanoo jo hieman rauhoittuneena "Eiköhän panna tuo piika pois meiltä" Johon isäntä edelleen rauhallisesti "Eipähän tuo tunnu panemalla lähtevän".

Hulluja noi amerikkalaiset http: Kuusi- ja neljävuotiaat pohjalaisveljekset ovat kotona yläkerrassa omassa huoneessaan. Valte ja Allan Manne oli käynyt kaupungissa ostoksilla. Hankintoihin kuului myös viinapullo. Kun mies saapui kotikyläänsä ja lähti kohti tanssilavaa, saapui paikalle myös virkavaltaa.

Manne veivasi ikkunan auki, ja ennen kuin poliisi ehti sanoa mitään, Manne sanoi: Siihen pitäs yks mahtuu. Tuomarin ja syyttäjän ponnisteluista huolimatta hän itsepäisesti kiisti syytteen. Lopulta oikeuden oli pakko luopua ja tuomari julisti: Rainer kumarsi, kiitti ja kysyi: Kun isäntä tuli avaamaan, Valte kysyi: Johon isäntä vastasi tiukkaan säyyn: Aamulla, kun isäntä meni halkoliiteriin, se oli tyhjä.

Yht äkkiä rengas puhkesi. Monipuolisena miehenä Manne kävi paikkaushommiin. Rengasta irroittaessa tuli paikalle toinen mustalaismies, pysäytti auton Mannen auton viereen ja kysyi: Silloin mies hyppäsi Manne auton luo, löi tuulilasin rikki ja sanoi: No, pitäähän joskus hihatkin laittaa heilumaan.

Pane ihan tuplasti viinie, kun minen ota kakkuo ollenkaa. Kassalle saapuessaan toiselta putoaa takin sisältä pakastekana. Hyvän mielen ja fillarinsa takaisin. Hai sie - mie muutin sun vieree asuu. Mielenterveystoimiston puhelinvastaaja Tämä on toimistomme automaattinen puhelinvastaaja. Jotta voisimme palvella sinua paremmin, valitse seuraavista vaihtoehdoista: Jos sinulla on pakkoneuroosi, paina ykköstä, uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Jos olet vainoharhainen, ei sinun tarvitse painaa mitään; jäljitämme puhelusi kuitenkin! Jos olet skitsofreeninen, kuuntele ääntä päässäsi, joka kertoo sinulle mitä sinun pitää painaa. Jos olet psykoottinen, paina kakkosta ja yhdistämme puhelusi emäalukseen. Jos olet menettänyt muistisi, lue nauhalle nimesi, osoitteesi, sosiaaliturvatunnuksesi ja äitisi tyttönimi.

Jos sinulla on ongelmia lähimuistisi kanssa, paina kolmosta. Jos olet masentunut, älä paina mitään; ei sinulle kukaan vastaa kumminkaan. Paljon hyvää sälää http: The more you miss the bigger they get!

Frank Sinatra singing about terrorists http: Games Robots - The Game Pics http: Ho Chi Minh Trail Pic http: Angel Of Darkness Pic http: Hall Of Walhalla Pics http: Useful Conversions Ratio of an igloo's circumference to its diameter - Eskimo Pi pounds of Chinese soup - Won ton 1 millionth of a mouthwash - 1 microscope Time between slipping on a peel and smacking the pavement - 1 bananosecond Weight an evangelist carries with God - 1 billigram Time it takes to sail yards at 1 nautical mile per hour - Knot-furlong League Senators - Not 1 decision.

Little Johnny Once there was a woman who loved to work in her vegetable garden, but no matter what she did, she couldn't get her tomatoes to ripen, even though the garden of the little boy next door had beautiful, bright red tomatoes. Admiring her neighbor's garden, she went one day and inquired of him his secret. Little Johnny looks at the woman and says, "Can I smell your pussy?

Important Warnings On the "CycleAware" helmet-mounted mirror: Objects in the mirror are actually behind you. Not suitable for children under the age of 14 years in Europe or 8 years in the USA. Never iron clothes on the body! This spray is harmful to bees.

Not tested on animals. Oh shit oh shit oh shit http: Paljon hyvää tavaraa http: Vihikoira viidakossa Kaveri lähti hommiin Afrikkaan ja otti vihikoiransa mukaan. Siellä oli paljon haisteltavaa ja niinpä vihikoira eksyi viidakkoon. Kohta koira huomasi, että leopardi havitteli siitä lounasta ja niinpä olivat hyvät neuvot tarpeen.

Koira nappasi luun maasta, käänsi selkänsä leopardille ja juuri kun leopardi oli hyökkäämässä, vihikoira sylkäisi luunsuusta ja sanoi, "huh huh olipas pahanmakuinen leopardi, onneksi se on nyt syöty".

Leopardi kiitti onneaan, ettei ollut ehtinyt hypätä kimppuun ja lähti tiehensä. Apina oli kuitenkin puussa ja näki kaiken. Apina ajatteli, että jos hän käräyttää vihikoiran, hän saa leopardista ystävän, eikä tämä enää yrittäisi syödä apinaa. Apina meni kertomaan leopardille kuinka tätä oli älyytetty. Leopardi suuttui silmittömästi ja huusi apinalle "hyppää selkään ja tule mukaan katsomaan, kuinka höynäyttäjälle käy".

Vihikoira näki leopardin juoksevan apina selässään häntä kohti. Vihikoira käänsi taas selkänsä ja sanoi suureen ääneen: Minähän lähetin sen hakemaan uutta leopardia jo puoli tuntia sitten. Taitava paskanpuhuja selviää tilanteesta kuin tilanteesta!

Tohtori antoi purkin ja pyysi tulemaan seuraavana päivänä näytteen kanssa. Tuli huominen ja mies palasi, ojensi purkin ja oli hieman nolona. Purkki oli ihan tyhjä.

Tohtori kysyi, mitä oli tapahtunut ja pappa alkoi selittää: Ensin yritin oikealla kädellä eikä onnistunut. Sitten vasemmalla mutta ei. Sitten pyysin vaimon apuun. Hän yritti ensin oikealla sitten vasemmalla kädellä. Sitten suulla, ensin hampaiden kanssa sitten ilman mutta ei.

Soitettiin naapurin Anna avuksi. Hän yritti ensin molemmin käsin, sitten kainalossa. Anna yritti vielä polvien välissä, mutta ei auttanut. Lääkäri oli tyrmistynyt ja ihmetteli: Ette kai todella tarkoita, että pyysitte naapurin rouvaakin apuun?

Ihan kaikkea kokeiltiin, muttei saatu sitä purkkia auki. Metsässä karhu ajaa jänistä takaa ja on juuri saamaisillaan sen kiinni, kun esiin hyppää sammakko huutaen: Minä olen taikasammakko ja olen päättänyt antaa teille molemmille mahdollisuuden toteuttaa kolme toivomusta. Ja nyt toinen toivomus. Ja sitten viimeinen toivomuksenne.

Beer Versus Pussy It is time to do a comparison between two things treasured by men, beer and pussy A beer is always wet. A pussy needs encouragement. A beer tastes horrible served hot.

A pussy tastes better served hot. Having an ice cold beer makes you satisfied. Having an ice cold pussy makes you Hillary Clinton. Beers have commercials making fun of skunky ones. Tie If you get a hair in your teeth consuming pussy, you are not disgusted.

Pussy 24 beers come in a box. A pussy is a box you can come in. Pussy Too much head makes you mad at the person giving you a beer. If a beer is brewed with yeast, it is still edible. If you come home smelling like beer, your wife may get mad. If you come home smelling like pussy, she will definitely get mad.

Pussy Buy too much beer and you will get fat. Buy too much pussy and you will get poor. Tie It is socially acceptable to have a beer in the stands at a football game.

You are a legend if you have a pussy in the stands at a football game. Pussy If a cop smells beer on your breath, you are going to get a breathalyzer. If a cop smells pussy on your breath, you are going to get a high five. Pussy With beer, bigger is better. Wearing a condom does not make a beer any less enjoyable. Pussy can make you see God. Beer can make you see the porcelain god. Pussy If you think all day about the next pussy you will have, you are normal.

If you think all day about your next beer, you are an alcoholic. Pussy Peeling labels off of beers is fun. Peeling panties off of pussy is more fun. If you try to snag a beer at work, you get fired. If you try to snag a pussy at work, you get hit with sexual harassment. Tie If you suddenly drop a beer, it may break. If you suddenly drop a pussy, it may hunt you down like the dog you are. If you change to another beer, your old brand will gladly have you back.

The best pussy you have ever had is not gone once you have enjoyed it. The worst pussy you have ever had is not gone once you have enjoyed it. Roseanne, Janet Reno, Madeline Albright. Almost all but the above.

The government taxes beer. Physical violence is the best means of resolving conflict. The world is a strange place: Fat women like to wear polyester.

The tunnels in the playground smell like urine. Nap time comes right after snack time. Tall people have more redeeming social value than short people. Candy on the ground isn't really dirty if no one else sees it fall. Girls like it when you kick and hit them. When someone is crying, it helps to laugh at them.

You shouldn't drop acid right before lunch time. You are the only one who can smell your farts. Welcome newcomers by letting them eat alone. Ostracize anyone who is different from you.

Santa doesn't bring the Jewish kids presents. Marx's particular adaptation of the Hegelian paradigm neglects to fully address the human social condition in a world irrevocably altered by the inertia of bourgeoisie culture.

The best way to fortify your diet is by eating paste. If you really want to be called on, raise your hand as high as you can and shake it while making straining noises. And Guinea pigs shit when you squeeze them hard enough. This is so cool http: You get up to leave, but then you say to yourself, "Hey, as long as I get seven hours sleep It's midnight, and you've just spent twenty minutes arguing against artificial turf.

Right about then a little devil appears on your shoulder, and you look at your watchand think to yourself, "Hey, I'm among my friends, and these are the good times. Besides, as long as I get five hours' sleep You've just spent twenty minutes arguing in favor of artificial turf.

You look around, and say, "That's about the hottest waitress I've ever seen". On your way to the bathroom, you buy a drink for the stranger at the end of the bar, just because you like his face. You and your friends start having drunken fantasies that, "hey, if we buy our own bar, we can stay together forever". Right about then, you notice that the devil is a bit bigger than he was You start to leave, but then squint at your watch and say toyourself, "Hey, as long as I get three hours' sleepand a complete change of blood For last call, you order a bottle of rum and a Coke.

You ARE artificial turf. On your way to the bathroom, you punch out the stranger at the end of the bar, just because you don't like his face. You look around, and say, "That's about the hottest busboy I've ever seen". You finally stagger outside after being kicked out , when one of your friends says that he knows thewhereabouts of an after-hours bar. You say to yourself, "Hey, since I'm up this late,why, I might as well stay up all night!!!

You're across the state line at a bar where there are people who've been released from prison as late as that same day. This is the kind of bar that even the devil won't touch Hey, I have to be back in Hell at 9 for brunch with Hitler; see ya. You're drinking some thick blue liquid that looks like something from a Romulan wedding reception.

You see the waitress, with fresh stitches in her head, and say, "I'm gonna marry her". Just then, one of your friends stands up and screams, "We're drivin' to Florida!!! As you crawl out of the bar, you say to yourself, "Hey, as long as I get twenty-nine hours' sleep tomorrow By this time, other people are on their way to work, and they look down at you and see the sorry state you're in This is when you utter the Drinkers' Credo; say it with me now: You know you've pooed.

There's poo on the toilet paper but not in the toilet. So slick and easy you don't even feel it. No Trace of poo on the toilet paper. You have to look in the toilet to be sure you did it. This has the consistency of hot tar. You wipe 12 times and you still don't come clean. You end up putting toilet paper in your underwear so you don't soil it.

Permanent skid marks are left in the bowl. You're all done wiping and about to stand up when you realise there's more to come. This is the kind of poo that killed Elvis. It doesn't want to come out until you are all sweaty, trembling and purple from straining so hard. You poo so much that you lose several kilograms. You'd better be within 30 seconds of a toilet. You burn rubber getting there and it usually gets it's head out before you can get your pants down.

This one's so big you don't think it will go down the toilet unless you break it into smaller chunks. A wire coathanger usually does the job.

This kind of poo usually happens in someone else's house. Also known as 'floaters'; even after the third flush it's still there, floating in the bowl. How do I get rid of it? This poo hits the water sideways and makes a bigger splash than the launching of the QEII soaking your starfish. You sit there all cramped up and fart a few times, but no poo. You wish you had got an epidural injection before you pooed. This poo is fairly soft, about as thick as your thumb and at least 3 foot long.

Also called 'screamers' or 'ring stingers'; you know it's safe to eat again when your arse stops burning. This one explodes and deposits poo all round the bowl.

Works best if you have been eating either sweetcorn or peanuts as it produces a nice pebble dashed effect. Joko sinulla on tällainen http: Mahdottoman hyviä lahjavinkkejä http: Games Sanitarium Game http: Republic Commando Game ftp: Pacific Assault Pics http: Husband and wife are waiting at the bus stop with their nine children. A blind man joins them after a few minutes. When the bus arrives, they find it overloaded and only the wife and the nine kids are able to fit onto the bus.

So the husband and the blind man decide to walk. After a while, the husband gets irritated by the ticking of the stick of the blind man as he taps it on the sidewalk, and says to him, "Why don't you put a piece of rubber at the end of your stick? That ticking sound is driving me crazy. Just type in the address and you're there http: Tosi paljon hyviä pätkiä http: Two Nuns are riding their bicycles down the back streets of Rome.

One leans over to the other and says, "I've never come this way before. The grandmother was embarrassed, so she said, "The dog on top has hurt his paw, and the one underneath is carrying him to the doctor. Billy came up to the teacher's desk and said, "Miss Francis, I ain't got no crayons. We don't have any crayons. They don't have any crayons. Do you see what I'm getting at?

So he walks down to the store only to find it closed. So he goes into a nearby bar to use the vending machine. At the bar he sees a beautiful woman and starts talking to her. They have a couple of beers and one thing leads to another and they end up in her apartment. After they've had their fun, he realizes its 3AM and says, "Oh no, its so late, my wife's going to kill me.

Have you got any talcum powder? His wife is waiting for him in the doorway and she is pretty pissed. I went to the store like you asked, but they were closed. So I went to the bar to use the vending machine. I saw this great looking chick there and we had a few drinks and one thing led to another and I ended up in bed with her. Let me see your hands!

You went bowling again!! After looking around he spots a parrot sitting on a little perch. It doesn't have any feet or legs. The guy says out loud, "Geez, I wonder what happened to this parrot? I wrap my little parrot penis around this wooden bar, kind of like a little hook. You can't see it cause of my feathers. I speak both Spanish and English.

I can converse with reasonable competence on almost any subject: You ought to buy me. I am a great companion. The parrot is sensational. He's funny, he's interesting, he's a great pal, he understands everything, sympathizes, gives good advice. The guy is delighted. One day the guy comes home from work and the parrot says, "pssst," and motions him over with one wing.

The guy goes up close to the cage. The man peered over his paper and asked "Would you let me fuck you for a dollar? A short while later he looked across again and said "Would you let me fuck you for a million dollars? A few minutes later the man asked "Would you let me fuck you for five dollars? Onko kalenterisi ja kellosi oikeassa ajassa http: Ei taida vielä tulkeilla eikä kielenkääntäjillä olla tarvetta hankkia uutta ammattia kielenkäännösohjelmien takia.

Vai saatteko yhdestäkään käännetystä lauseesta selvää. Toinen specialties käsittää lieriö ja puoli- lieriö akvaario, epämukainen hahmottua akvaario, akvaario piirtäjä jotta olla asettaa kotona muurata ja kovera akvaario. Te jälkisäädös kokea by katsastus erotodistus allekirjoittaa luona ammattilainen joka aiheuttaa sinun ainoa laatuaan vedessä elävä elinympäristö malliesimerkki. Toi neuro tarkoittaa varmaan, että käännettyä sivua lukeva menettää hermonsa? Piäni Tamperelainen ihmetteli Turun reissunsa jälkeen heimoveljelleen, että on ne nääs tarkkoja ja tietäviä noi Turun plikat.

Millai se muka sen teki? Sit kahrentoist aikka valo sammusiva ja joku huus et ny äkki vaattee pois ja hommi. Oppilaiden piti piirtää koulussa ihminen. Työ piti tehdä lyijykynällä, mutta kumia ei saanut käyttää. Turkulaisviikari piirsi tytön, mutta tytön vatsa lipsahti todella isoksi. Opettaja ihmetteli isoa mahaa. Kaksi piirimyyjää tapasi baarissa ja toisella oli 3 v. Ujo nuori mies menee pubiin ja näkee kauniin naisen istuvan baaritiskillä. Mies juo pari paukkua ja kerää viimein tarpeeksi rohkeutta ja sanoo naiselle hiljaa: Voisinko jutella hetkisen kanssasi?

Nainen korottaa äänensä ja huutaa niin että koko pubi kuulee: Nuorukainen nolostuu tästä suunnattomasti ja vetäytyy syrjäiseen nurkkaan istumaan. Pian nainen tulee hänen luokseen, hymyilee ja sanoo: Poika on hetken vaiti ja sanoo sitten kovalla äänellä: Vanha arabimies on asunut New Yorkin lähistöllä lähes 40 vuotta. Hän haluaisi nyt istuttaa perunoita puutarhaansa, mutta asuu yksin ja on vanha sekä heikko.

Hänen poikansa opiskelee Pariisin yliopistossa, joten mies lähettää tälle sähköpostin. Olen varma, että jos olisit täällä, niin auttaisit minua kaivamaan puutarhaani pellon. Piilotin sinne lähtiessäni "SEN". Seuraavana päivänä vanhus saa uuden sähköpostin pojaltaan: Enempää en ikävä kyllä voi täältä asti sinua auttaa. Tohon kun vielä laittaisi pata-pataa reiän ympärille niin se olisi valmis neekerinpillu-simulaattori http: The Lost Hope http: Milloin avioliiton viehätys on hävinnyt?

Silloin, kun vaimon yrittäessä vietellä miehensä riisuutumalla TV: Välittää, jos ottaa suihin. Pietari jakoi portilla siipiä. Neekeri innostui ja kysyi: Tuleeko minusta nyt enkeli?

Opettaja näytti peniksen kuvaa kysyen mikä se on? Kalle vastasi että isillä on noita kaksi. Pieni, jolla se pissaa ja suurempi jolla se pesee äidin hampaat. Saisinko 36 cm lauantaimakkaraa? Nainen nosti hametta ja kysyi: Luuletko, että sinulla menee huonosti? Veli on homo, sinä et.

Ja teillä on vain 1 takapuoli Juutalainen sanoi saunassa Aslakille: Koskaan ei tiedä, montako senttiä tulee ja kauanko se kestää, mutta ainakin on liukasta tiedossa Mitä eroa on naisella ja lokilla? Toinen rääkyy ja räkättää, sekaantuu kaikkeen, vie kamat ja nokkii.

Ja toinen on lintu. Miksi Mikki Hiirellä on paskaa korvissa? Kun Hessu lauloi karaokessa ja joku huusi että työnnä se mikki perseeseesi.. Minkä verran naisen tulee tietää matematiikasta?

Kun jakaa, ei saa kertoa. Keskisen Vesa on vanhaa pellonraivaajasukua. Ei siinä kauaa yhden juurakon kanssa nussita. No niin naiset http: Painele puttonista loppuun saakka. Girl gets hard nipples, boy gets erection and saves the day. Räty tuli tunnetuksi myös suorapuheisuudestaan. Räty panosti keihäänheitossa raakaan voimaan, ei niinkään tekniikkaan. Hän kärsi urheilu-urallaan useista loukkaantumisista.

Hän joutui lainaamaan jousiammuntajoukkueen hopeamitalia kuvaukseen. As I lay me down to sleep I pray for a woman who's very cheap. One who's sexy, blonde and long. Who notices that she's mostly wrong. One who sucks and doesn't speak. And promises to do so at least 50 times a week. I pray that she is very randy, 'cause one like that would come in pretty handy.

Opens her legs and lies on the floor, and once I'm done, she wants no more. Oh, send me a woman who will not play with my mind. Who knows what she wants and that's a LOT from behind! One who'll screw till my body's a twitchin' and brings me a beer when she comes from the kitchen! I pray that she'll last right up to the end, And would never complain when I do her best friend. Thanks in advance and you know I can't wait, so I'll screw all the rest 'cause it's never too late.

Wet T video http: Clone Wars" Animated Series http: Road Rush is a world of animated cars rushing in all directions at top speed. You are to choose your hero-one of the four-wheeled fellows. On your way you. To defeat them you need bonuses. Your speed-racer will get an armor or monster-trucks, find a siren or to act as a dare-devil driver in the two-wheel race.

The funny cartoon racing arcade is looking forward to adventurous gamers. Confucius say, "Shit happens. If shit happens, it isn't really shit. Shit is, and is not. What is the sound of shit happening? This shit has happened before. If shit happens, it is the will of Allah. If shit happens, kill the person responsible. If shit happens, blame Israel. If shit happens, you deserve it. Let shit happen to someone else. This shit was bound to happen. It's not so bad if shit happens, as long as you serve the right wine with it.

It's not so bad if shit happens, as long as you serve grape juice with it. Shit that happens to one person is just as good as shit that happens to another. Shit that happens to one person is just as bad as shit that happens to another. If shit happens, don't talk about it. If shit happens, you will go to hell, unless you are born again. If shit happens to a televangelist, it's okay. Shit must be born again. Why does this shit always happen to us? Shit happens because you don't work. No shit shall happen on Saturday.

God made all shit. When shit happens, don't call a doctor - pray! Shit happening is all in your mind. Come let us reason together about this shit. Let us not fight over this shit. This shit does not stink. This shit was once food. We may be shit, but you can't live without us Let's package this shit. From a distance, shit looks like a garden. Let's bronze this shit. Shit doesn't happen; shit IS. What is shit, anyway? This shit is good for me. There is nothing like a good shit happening!

God sent us this shit. This shit is going to happen again. An it harm none, let shit happen. If shit happens, see "Dianetics", p. May we have a moment of your time to show you some of our shit? Shit has been prophesied and is imminent; only the righteous shall survive its happening.

Only really happy shit happens. Shit happens, rama rama. Let's smoke this shit! Shit happens half on the time. Deal with shit one day at a time.

Shit might have happened; then again, maybe not. What is this shit? I can't believe this shit! The toxic avenger is 21 http: Jumalattomasti hyvää pientä pätkää http: Cool way to find videos Try this yahoo search.. You lie a great deal. On the other hand, you are inclined to be careless and impractical, causing you to make the same mistakes repeatedly.

Everyone thinks you are a fucking jerk. You have minor influence over you friends and people resent you for flaunting your power. You lack confidence and are generally a yellow-bellied coward. Pisces people screw small animals and pick their noses a lot. You are quick tempered, impatient and scornful of advice.

The only time you are nice to people is when you need something, and then you kiss a lot of ass. You are a prick. You have a dogged determination and work like hell. Most people think you are stubborn and bull-headed.

You are nothing but a goddamn Communist. People like you because you are a bisexual. However, you are inclined to expect too much for too little.

This means you are a cheap bastard. Gemini are notorious for thriving on incest. They think you are a sucker. You are always putting things off. That is why you will always be on welfare and won't be worth a shit. Others think you are pushy. Most Leo are bullies. You are vain and cannot tolerate honest criticism. Your arrogance is disgusting.

Leo people are thieving bastards and kiss mirrors a lot. This nit-picking is sickening to your friends. You are cold and unemotional and often fall asleep while screwing. The crime is horrendously serious. You killed an innocent child. The attack was sustained, brutal and cruel. Her organs were eviscerated through her vagina and anus while she was still alive. This death was not an accident.

You could have foreseen that death would happen. You were the instruments of evil driven by your desire to undertake an exorcism of a demon.

You know what is practised in church in exorcisms, but you chose a bizarre method that would result in her death. In my view, you acted in full realisation that you would endanger a human life, and you succeeded. She was showing good prospects of going far in life with the help of her father. Her death was sudden and left her family with deep wounds which will be difficult to heal.

Nkosi said a lighter sentence of correctional supervision would have been acceptable only if the offenders had accepted they were guilty and deserved to be punished.

But the accused had maintained their innocence throughout. Most Burmese are Theravada Buddhists, but there are also plenty of religious minorities that have been there for centuries, from Catholics to Muslims of diverse origins all over the country. She says stuff like that. He even read the Bible to see what it had to offer.

But he says in all of these faiths, people seemed as if they were just robotically following rules, mostly out of fear; and the rules didn't make sense in the modern world. He did find some kindred spirits, though. And those books are not! As you might have guessed, Bart takes his name from the cartoon character, Bart Simpson. And like his namesake, the Burmese Bart has always had a rebellious streak. It started when he was young. He liked to draw — a lot. And he was always getting in trouble at school for drawing in books, in class.

Teachers would confiscate his drawing pads; sometimes he would steal them back. It was a constant battle, he says. The more they me busted me, the more I would react. I got bullied for being Muslim. There are even new laws prohibiting interfaith marriages, laws primarily enacted to target Muslims.

And the Muslim Rohingya population in the West have faced severe persecution. Bart, himself, has plenty of Buddhist and Christian friends and has for years.

But it all made him wonder,. Why am I different — in a way that's not… good? Religious rules felt wrong. So did societal ones. He says since he became an atheist, the game has changed slightly for him.

I'm just going to watch and eat my popcorn. And Bart estimates that there are now about 50 plus self-described atheists in Yangon. A few have even spun out a magazine called Curiosity. Bart at work in white shirt. He's a graffiti artist, and one of Yangon's few self-described atheists. His work has been featured in exhibitions, and he gets commissions for all different kinds of art.

Release of Artistic Rage. Life is good, he says,. He may have taken religion out of his personal life. But in Myanmar, sometimes it can still find him. According to this report, Suad Saleh, above, made the outrageous claim during a TV interview.

Therefore, said the professor, enslaving Israeli women and raping them would be entirely acceptable and is to be encouraged. In order to humiliate them, they become the property of the army commander, or of a Muslim, and he can have sex with them just like he has sex with his wives. However, after her interview went viral many including members of Muslim community condemned her claims and termed them false propaganda of Islam.

After he was found guilty, the man was sentenced to death for breaching what ISIS claims is a true interpretation of Shariah law, and he was thrown off the roof of a building in the al-Furat province of Iraq.

In a final series of horrifying photographs, the men are seen pushing the victim, sending him tumbling off the roof and plunging to the concrete pavement below. IS has released a number of terrifying videos and photographs showing the murder of men who have been accused of being homosexual.

One horrifying case surrounded a teenage boy who was hurled from a building after being raped by an IS chief who was simply demoted. The exact relationship between religiosity and moral values is understudied, and it is unclear what the process of secularization means for the morality of Europeans. Previous research shows that religion is associated with low levels of political and economic development.

A potential explanation is that religion provides an alternative moral authority to the authority of the state. Using data from four waves of the European Values Study —, I analyze attitudes to personal autonomy vs tradition and self-interest vs social norms in a multilevel model of 48 European countries. The results show that religious decline has been accompanied by an increase in autonomy values, but not self-interest, that the relationship between religion and morality is stronger in more religious countries, and that it has declined since the s.

We also show that religiosity is more negatively associated with self-interest among people with low confidence in state authorities. The data used in this article comes from the European Values Study and is freely available for academic use from the Gesis data catalogue www. This research was supported by the Marston Family Trust. American law separates the church from the state, and whether the president is Jewish or Christian or atheist, the president's first concern is to uphold the Constitution.

That said, the Republican Party has always been traditional in terms of religion; over the last odd years, it has become even more so. That alone helps us eliminate half the candidates. Of the Democratic candidates, both Vice-President Joe Biden and former Secretary of State Hillary Clinton are both very liberal in their views on religion, and in my view are the most likely to support a secular society.

Until things change, this will be the best we can expect in that respect. The latest Charlie Hebdo cover, portraying god as a terrorist. Faith is not always peaceful.

Maybe we should learn to live with a little less of God. After claiming the right not to have their beliefs criticized or mocked exactly why the shooters targeted Charlie Hebdo in the first place , the Vatican added:.

Behind the deceptive flag of an uncompromising secularism, the French weekly once again forgets what religious leaders of every faith have been urging for ages — to reject violence in the name of religion and that using God to justify hatred is a genuine blasphemy. This is the clash of two world views. While condemning their method, he insisted we should not. Many of the cases are extremely complex, and increasingly so as medical practice advances.

Foster declined to answer specific questions on whether she would accept limited exceptions to the near-total ban on abortion. She would not say whether she would support — as some have campaigned for — exceptions to be introduced for women who became pregnant through rape or incest, and those whose baby had fatal foetal abnormalities.

Foster pointed out that terminations did take place in certain circumstances and expressed sympathy for women with crisis pregnancies. I recognise this is a deeply personal issue for people, which deserves to be treated with the utmost sensitivity and compassion.

The Stormont assembly has the lowest level of female representatives out of the devolved parliaments, and only a fifth of members supports a relaxation of the near-total ban on abortions. Ross tabled a motion to ban private clinics such as Marie Stopes from offering non-medical terminations for women pregnant up to nine weeks.

Eileen Calder, co-founder of the Rape Crisis and Sexual Abuse Centre in Belfast, said that if abortion were permitted on the grounds of rape it could lead to situations where innocent men faced false rape allegations.

I think it is totally wrong to say that perhaps we should allow for terminations on the grounds of rape only. Many women in unwanted and crisis pregnancies might go to their GP or local hospital and say they were raped and demand an abortion in those circumstances. In these cases the onus would be on medics to then report a crime to the Police Service of Northern Ireland, which in turn could lead to innocent men who get women pregnant after consensual sex being arrested, questioned and possibly charged over a crime they did not commit.

Only the extension of the act and full equal rights for women like they enjoy in the rest of the UK was the way forward. Jane Flint has a nifty new job title: The video below, part of The Atheist Voice series, discusses the 11 most important atheism-related news stories from … according to me. Tutustuaksesi opetushallituksen versioon elämänkatsomustiedon opetussuunnitelmasta napauta tästä pdf tai tästä doc.

Html muodossa opetussuunnitelman löydät napauttamalla tästä. Syksyn filosofian ylioppilastehtävät html-muodossa saat näkyviin napauttamalla tästä. Kevään filosofian ylioppilastehtävät html-muodossa saat näkyviin napauttamalla tästä. Kevään elämänkatsomustiedon ylioppilastehtävät saat näkyviin napauttamalla tästä.

Motivaatio, kv sopimukset, totuus jne Erityisesti oman uskonnon opetus on mielipideopetusta. Suomen ateistiyhdistys vastustaa kuitenkin jyrkästi kaikille yhteiseen "elämänkatsomustiedon" opetukseen siirtymistä lukioissa. Se merkitsisi Ruotsin mallin mukaista uskonnon opetusta eli sitä, mitä Kulosaaren yhteiskoulussa nyt opetetaan.

Kulosaaren yhteiskoulun kaikille pakollisen opetussuunnitelman löydät napauttamalla tästä. Koska peruskoulun järkeistäminen on Suomen äärivanhoillisessa mielipideilmastossa mahdotonta, ehdotamme että järkeistäminen aloitetaan lukiosta.

Kun oman uskonnon tai elämänkatsomustiedon opetusta on peruskoulussa 9 vuotta, on kohtuutonta, että sitä on lukiossa. Koska lukion elämänkatsomustiedon opetus oli aikoinaan filosofian opetusta ja nykyään huuhaata, ehdotamme, että oma uskonto ja elämänkatsomustieto poistetaan lukiosta ja muutetaan filosofian opetusta niin, että lukioissa filosofian nykyiset kurssit 2, 3 ja 4 ovat pakollisia.

Samalla on päätettävä, että näiden kurssien sisältöjä ei muuteta lisäämällä niihin uskontotietoa. Koska lukioissa on paljon evankelis-luterilaisia uskonnonopettajia, ehdotan, että heitä varten luodaan lakkautuspalkkajärjestelmä siirtymisajaksi. Vastaavasti teologikoulutusta vähennetään niin, että lukioiden evankelis-luterilaisen uskonnon opettajat voivat siirtyä joustavasti evankelisluterilaisen kirkon tehtäviin.

Nykyisin pätevät elämänkatsomustiedon opettajat katsottakoon päteviksi lukion filosofian opettajiksi. Siirtymäajaksi myös opettajakoulutusta vailla olevat, joilla on yliopistossa suorittettu vähintään keskimmäinen oppimäärä filosofiassa, katsottakoon päteviksi lukion filosofian opettajiksi. Lakkautuspalkka lisää menoja, mutta teologikoulutuksen keskeyttäminen pienentää menoja. Kun joukko teologian professoreja joutuu lomautetuiksi, tämä on vain osoitus siitä, että kansalaisia lomautetaan tasapuolisesti kaikissa yhteiskuntaluokista.

Jumalaton kulttuurilehti Tammikuu Suomen ainoa kulttuurilehti Sisällysluettelo Älä sano olevasi ateisti Saudi-Arabiassa! Muoviseen etupaneelin kannattaa tehdä reikä oikean kokoisella metalliporalla. Hieman tavallisen huonon painikkeen alapuolella on vapaata tilaa.

Ovikellon painike on hieman ulkoneva, mutta en ole huomannut, että joku tönäisisi koneen vahingossa käyntiin. Jos koneessa sattuu olemaan reset-nappi, sen voi ottaa käynnistyspainikekäyttöön. Koska käynnistys ja sammutus vie liikaa aikaa ts.

Tarvitsen Windowsia pelkästään värikuvien tulostukseen, ja siihen välttää kuinka vanha Windows -kone tahansa. Tästä syystä kaikia vanhoja koneita ei kannata viedä ongelmajätekeräykseen. Nolla prosenttia islantilais­nuorista uskoo Jumalan luoneen maan Lisätty Tuore kyselytutkimus viittaa Islannin ateistiliiton mukaan siihen, että evankelis-luterilaisen kirkon vaikutusvalta on heikkenemässä saarella.

Ortodoksinen kirkko vastustaa jyrkästi kaikille yhteistä katsomusainetta Uskonnonopetuksen korvaaminen yhteisellä uskontotiedon ja etiikan oppiaineella huolestuttaa Lisätty Valtioneuvosto on antanut kesäkuussa asetuksen perusopetuslaissa tarkoitetun uskonnon ja elämänkatsomustiedon opetuksen tavoitteista ja perusopetuksen tuntijaosta.

Nyt olisi aika keskittyä sisältöjen kehittämiseen, sillä seuraavat reilut 10 vuotta mennään tällä nykyisellä oman uskonnon opetuksen mallilla.

Mediassa ja muillakin tahoilla käydään silti edelleen vilkasta keskustelua uskonnon muuttamisesta kaikille yhteiseksi katsomusaineeksi. Opetusministeri Jukka Gustafsson on Samanaikaisesti Helsingin Kulosaaren yhteiskoulu on jo hyvän aikaa suunnitellut itsenäisesti ensi syksystä lähtien yhdistävänsä osittain uskonnon ja elämänkatsomustiedon opetuksen. Muutos koskisi nykyisiä seitsemäsluokkalaisia ja tulevia oppilaita. Koulun tarkoituksena on integroida nykyään erillisinä opettavat eri uskonnot ja elämänkatsomustieto pääosin yhteisiksi oppitunneiksi, joiden puitteissa oppilaita eriytetään osittain erikoistumaan omaan katsomukseensa.

Järjestelyillä on tarkoitus syventää maailmanuskontojen ja etiikan opetusta sekä lisätä innostusta katsomusaineiden opiskeluun. Kotimaa -lehden haastatteleman Opetussuunnitelma on tarkoitus laatia kevään aikana. Kulosaaren yhteiskoulu on yksityinen ja kansainvälinen koulu, jonka toinen opetuskieli on englanti.

Rehtorin mukaan koulussa noudatetaan Opetushallituksen kansallisen tason opetussuunnitelmaa, mutta koulun omasta opintosuunnitelmasta voi päättää koulun johtokunta. Opetusneuvos Pekka Iivosen mukaan Kulosaari toimii perusopetuslain vastaisesti, mikäli se uudistaa uskonnonopetuksen järjestämisen itsenäisesti. Perusopetuslain mukaan eri uskontojen ja elämänkatsomustiedon oppilaat ovat oman oppimääränsä mukaisissa ryhmissä ja jokaisella ryhmällä on oma opettajansa.

Uskonnon ja elämänkatsomustiedon opetusta ei voi yhdistää. Uuden katsomusaineen puolustajat ovat perustelleet muutoksen tarpeellisuutta mm. Yhteisen uskonnonopetuksen katsotaan myös edistävän monikulttuurisuutta. Tarkemmin tarkasteltaessa uuden oppiaineen perustelut eivät kestä. Nykyisen järjestelmän hinta ei itse asiassa ole korkea; Opetushallituksen selvityksen mukaan se on koko Suomen alueella puolen promillen luokkaa.

Uuden oppiaineen perustaminen sen sijaan on kallis ja laaja operaatio joka on myös vaikea järjestää. Sen opetuksessa tieto kunkin vähemmistön osalta jää vähäiseksi ja pinnalliseksi. Norjassa vähemmistöt ovat tyytymättömiä uskontonsa pieneen rooliin ja ovat tehneet asiasta kanteluita.

Vaarana on ympäripyöreän, kaikkia miellyttävän oppiaineen syntyminen, joka johtaa lopulta uskontosokeuteen ja uskontolukutaidottomuuteen. Kyky uskonnon ymmärtämiseen ei synny sieltä täältä poimitun tiedon varassa.

Uskontojen merkitys maailmassa ei ole vähenemässä; päinvastoin se on vahvistumassa. Esimerkiksi Venäjällä on pitkän uskonnottoman kauden jälkeen alettu kouluissa perinteisten uskontojen opetus.

Uskonto kuuluu siellä ns. Uskonnollisten koulujen perustamiseen on Suomessa suhtauduttu varauksellisesti. Yhteinen katsomusaine voi jakaa oppilaat vielä pahemmin. Uskonnollisten ja elämänkatsomuksellisten ryhmien perustaessa omia koulujaan, on vaarana että maahamme syntyy kapealle aatteelle perustuvia rinnakkaiskouluja.

Kun katsoo laajemmin maailmaa, ovat sovinnon teko ja sovussa eläminen myös uskonnollisissa kysymyksissä päivän polttava asia. Se edellyttää turvallista pohjaa oman identiteetin kannalta. Pätevien opettajien puuttuminen on ohimenevä ilmiö, joka poistuu koulutusjärjestelmän kehittyessä. Näin on käynyt mm. Täysin uuden oppiaineen opettajiksi kaikki nykyiset katsomusaineiden opettajat ovat epäpäteviä. Monikulttuurisuus on uskonnonkin oppitunneilla yhä enenevässä määrin läsnä.

Uskonnon opetus tukee lapsen kehitystä ja uskontokasvatus osaltaan monikulttuurisuutta, mutta myös oman tradition, kulttuurin, historian ja oman katsomusperinteen ymmärtäminen, arvostaminen ja kunnioittaminen on tärkeää. Uskonnoilla on oma kielensä, erilaiset tavat ja sanat. Tämä kieli on syytä osata, jotta voi oppia puhumaan uskonnosta ilman kiistoja tai ulkopuolisuuden tunnetta. Uskonnonopetuksessa opittu oman uskonnon kieli antaa hyvät edellytykset käsittää muita uskontoja ja niiden ajattelua.

Ihmisoikeusliiton tutkimuksen mukaan oman uskonnon opetus edistää erityisesti vähemmistöjen ihmisoikeuksia ja maahanmuuttajaperheiden kotoutumista. Pelkkä etiikka sinänsä on relativistista, määrittelevää ja kuvailevaa, mutta ei kasvata moraaliseen kannanottoon saati sitten käytännön toimintaan, kuten uskontopohjainen arvoihin perustuva eettinen ajattelu. Nyt siis suunnitellaan uskontoihin ja katsomuksiin sitomatonta etiikkaa, jota samassa ryhmässä opiskelevat niin kristityt, ei-kristityt kuin ateistitkin.

Nykyinen malli tukee parhaalla mahdollisella tavalla sekä enemmistön että vähemmistöjen uskontokasvatusta ja takaa myös uskonnottomille omista lähtökohdista nousevaa kasvatusta. Tämä kansainvälisestikin ainutlaatuinen malli on joustava kohtaamaan monikulttuurisuuden haasteet ja toteuttaa kansainvälisten sopimusten velvoitteita uskontokasvatuksessa.

Se täyttää niin uskonnonvapaus- ja ihmisoikeuslainsäädännön kuin ihmisoikeussopimustenkin kriteerit. Uskonnon muuttaminen kaikille yhteiseksi katsomusaineeksi ja etiikaksi on arvoitus. Kukaan ei tiedä mitä uusi oppiaine pitäisi sisällään. Uskonnonopetuksesta tiedetään, että se on taannut Suomessa hyvää uskontorauhaa. Esitän, että Suomen Ekumeenisen Neuvoston hallitus ryhtyy pikaisiin toimenpiteisiin oman uskonnon opetuksen aseman säilyttämiseksi ja turvaamiseksi.

Hedgerahastoyhtiö Electica Asset Managementin perustaja, skotlantilainenHugh Hendry  kuvassa  nousi sijoitusmaailman tietoisuuteen Yhdysvaltain finanssikriisin puhjettua. Olen eksistentialisti ja vapaa-ajattelijaradikaali.

Se pätee myös sijoitusfilosofiaani. Voin tehdä, mitä haluan. Voin ostaa tai myydä ihan mitä vain millä tahansa markkinalla. Silti olen pystynyt hahmottamaan sijoitusmaailmaa ja löytämään sieltä mahdollisuuksia.

Ongelma on siinä, että toisinaan faktat saattavat sekoittua oletuksiin. Ja muiden oletukset voivat olla vaarallisia.

En usko siihen, että jotain osaketta pitäisi myydä vain siksi, että se on ylittänyt jonkin tavoitehinnan. Mitä he muka voisivat tietää? Johdan suurta rahastoa, mutta sijoitusfilosofialtani olen piensijoittaja. Vietän paljon aikaa yksin kotona tai hotellissa etsien uusia sijoitusmahdollisuuksia ja varsin vähän aikaa toimistolla. Uskon kuitenkin, että piensijoittajan on kovalla työllä ja omalla vaivannäöllä mahdollista menestyä ilman pankkiirien apua.

Täytyy vain luottaa omaan näkemykseensä. Muistutan vielä, sääntöjä ei ole! Systemaattista ja sadistista Suurin osa tapauksista koskee —lukuja, jolloin kuoroa johti 30 vuoden ajan paavi Benedictusin veli Georg Ratzinger. Valtaosa rikoksista on lain silmissä vanhentuneita Saksan katolisen kirkon seksiskandaalin tutkimukset ovat paljastaneet lasten hyväksikäyttöä useissa kirkon laitoksissa, muun muassa jesuiittojen eliittikoulussa Berliinissä —luvuilla.

Maailmanlaajuinen huomio toi jättimäiselle Mao-patsaalle purkutuomion Kiinassa Koska jättimäiset Jeesus -patsaat puretaan? Kuvat valtavasta kullanvärisestä Mao-patsaasta levisivät maailmalle alkuviikosta. Pilkan kohteena katoliset, muslimit, perussuomalaiset ja pakolaiset Viime tammikuun tapahtumien lisäksi lehti keskittyy tuttuun teemaan eli eri uskontojen pilkkaamiseen. Erikoisnumero on suututtanut useiden uskontokuntien edustajat. Muun muassa Vatikaanin sanomalehti on kuvannut sitä rienaavaksi ja Ranskan muslimivaltuuskunnan edustaja loukkaavaksi ja väkivaltaiseksi.

Levikin kasvu ei ole poistanut Charlie Hebdon ongelmia Taloudellisesti Charlie Hebdolla menee nyt paremmin kuin vielä vuosi sitten.

PALJASTA KALUA TALLINN HOMO ESCORTS

Strip homoseksuaaliseen club in helsinki hot pojat pics

Vaan paskaakos tuosta, ei se pahoittanut mieltänsä, niin reippaastihan tuo kanteli matkalaukkunsa autolle, kun minä kävin täyttelemässä lottokupongin. Laiton sen takapenkille istumaan pitkäsiimalaatikon päälle, kun minun koira istuu aina edessä. Tuli se Kejonen siihen irvistelemään, että onkos toimitettu tavara tuoretta. Piti tarjota sille baarissa pari kaljaa, sellainen oli sopimus. Nainen odotteli koiran kanssa autossa. Ostin lähtiessä grilliltä lihapiirakan lenkinpätkällä, kaikki mausteet, extra sipuli ja maitoa.

Söin itse, annoin osan koiralle, ja kyselin, että ottaako se takapenkkiläinen kanssa. Se sanoi junassa syöneensä. Otin siinä ajellessa tekarit suusta ja nuoleskelin puhtaaksi. Sitä naista rupesi oksettamaan, piti pysähtyä. Tietää ne junien ruuat. Loppumatka meni kuitenkin ihan mukavasti. Selailin Jallua ajellessa, enkä meinannut huomata yhtä kollia, piti ihan koukata, että sain sen pyörän alle. Nyljin mirrin näppärästi rukkastarpeiksi, pyyhin kädet koiraan ja eikun taas matkaan.

Frederikin "Mä tahdon takoa sun markkinarakoa" on lempikappaleita. Se ehti tulla kahdeksan kertaa ennen kuin oltiin kotipihassa. Oli siinä vaiheessa jo niin seksuaalisesti ylivirittynyt tunnelma, että piti juoksulla mennä vessaan. Oli meillä myöhemminkin semmosta estottoman kodikasta tunnelmaa.

Kopeloin sitä "vaimoehdokasta" kokeeksi sieltä täältä, tullen mennen, kun se kanteli vettä kaivolta, luutusi lattioita ja pesi nyrkkipyykkiä.

Puolilta päivin kävi poliisi kyselemässä ulosottomiehen kanssa saataviaan. Niillä oli koira mukana, ja se oksensi, kun näki minun ruokailevan. Täällä ei turhaan hienostella! Lainasin siltä naiselta käsilaukusta pari satasta, että näkevät viranomaisetkin, ettei tässä ihan yhteiskunnan siivellä eletä. Illalla soittelin kaverit paikalle "Barbaraa" katsomaan.

Minä voitin, vaikka Simanaisen Oskari soitti porilaisten marssista ensimmäisen säkeistön melkein kokonaan ennen kuin sillä pärähti henki materiaksi! Sen kunniaksi päätettiin lähteä kylillä pyörähtämään.

Tehtiin oikein lista kaikista hauskuuksista, mitä nyt sellainen äijäporukka pikkupäissään keksii. Barbaralle päsähti ärhäkkä päänsärky, ja se jäi kotiin. Soittelin sille myöhemmin aamuyöstä monta lämmittelypuhelua kotiin eikä tosiaankaan mitään pyhäkoulutekstiä. Oisko se kello ollut jotain kolme, kun tulin kotiin.

Barbara nukkui matkalaukkujensa päällä, omituisia ovat etelän tavat! Mukava oli silti tulla; kyllä se naisen käsi on, joka huushollissa näkyy. Minun piti se Barbara kuitenkin herättää. Sai maksaa taksin ja siivota takapenkin, kun minä en millään jaksanut. Aamulla tuli äitimuori käymään, kuului heti ovelta sanovan, että meidän poika pärjää ihan hyvin ilman tuollaisia meikattuja kaupunkilaisvosujakin. Ja niinpä se lähti Barbara. Laukut jäi ja kaikki. No, oli miten oli.

Kyllä se on justiinsa se huumorintaju, mikä pittää meikäläisen naisella olla kohallaan. Oiva Sarkkinen on edelleen poikamies. Hänen elämäänsä puki sanoiksi elokuvaohjaaja Markku Pölönen. Pojista miehiksi Kuusi- ja neljävuotiaat pohjalaisveljekset ovat kotona yläkerrassa omassa huoneessaan. Äidin saapuessa keittiöön ja kysyessä, mitä kuusivuotias haluaisi aamupalaksi, tämä vastaa: Hän lukitsee pojan huoneeseen ja huutaa: Matematiikan tehtäviä 50 vuoden ajalta Matematiikan tehtävä luvulta: Metsuri myy kuorman puutavaraa markalla.

Paljonko hän saa voittoa? Metsuri vaihtaa joukon P puutavaraa joukkoon R rahaa. Joukossa P on alkiota. Jokaisen alkion arvo on 1 mk. Piirrä pistettä kuvaamaan joukkoa P. Tuotantokustannusten joukossa K on 20 alkiota vähemmän kuin joukossa P. Esitä joukko K joukon P osajoukkona ja vastaa seuraavaan kysymykseen: Montako alkiota on voittoa kuvaavassa joukossa V? Hänen tuotantokustannuksensa ovat 80 markkaa ja voitto 20 markkaa. Kaatamalla puut kauniista metsästä metsuri ansaitsee 20 markkaa.

Mitä mieltä olet tällaisesta tavasta hankkia elatus? Keskusteluaihe luokalle tehtävän suorittamisen jälkeen: Miltä metsän linnuista ja oravista tuntui, kun metsuri kaatoi puut? Metsuri myy kuorman puutavaraa eurolla. Hänen tuotantokustannuksensa ovat euroa. Miten Arthur AndersenŽin tilintarkastustoimisto laskee voitoksi 60 euroa? Jos olet lähdössä pääsiäisenä lomalennolle, niin tsekkaa tämä http: Eihän sille mitään voi jos naitattaa kuin pientä eläintä http: Netissä on vapaassa jakelussa useimpien maiden passitiedot.

Käsittämätöntä,ettei mikään tietosuojalaki estä moista. Tarkista löytyykö omalla nimelläsi passisi tiedot! Tosimies tekee rahansa itse. Mutta oikeintosimies tekee myös rahapussinsa itse. Siis samasta maasta kuin pizzat ja pendoliinot. Alfa Romeon kuski kuvittelee omistavansa urheiluauton, mutta todellisuudessa hän kerää katseita vain säälistä. Sopivat Suomen talveen yhtä hyvin kuin työpaikka mustalaiselle. BMW Ennen bemarikuskit miellettiin jupeiksi, mutta nykyaikana heitä kutsutaan avohoitopotilaiksi.

Bemari on aina ollut tunnettu loistavista sisätiloistaan. Takapenkille saa vaivatta lastattua jopa kokonaisen muovikassin. Isoissa bemareissa on tilaa, mutta sellaisen hinnalla saa jo monta autoakin. Amerikkalaiset ovat tunnetusti maailman tyhmin kansa. Jenkkien ostajat eivät varmaan tajua, että nämä samat älypäät ovat tehneet heidänkin autonsa.

Stetsoni päähän ja karjatiloja kiertämään. Velttoalusta on tehty suomen loistaville teille. Samoin polttoaineen kulutus on sopiva suhteessa Suomen edulliseen bensan hintaan. Hän on taiteilija tai sitten päässä on muuten vaan jotain vialla. Sitikkakuski toivoo useimmiten joululahjaksi hydrauliikkaöljyä tai edes paikallisen hinausautokuskin kännykkänumeron. FIAT Sähkövikoja fiattimiehet eivät ole ikinä kohdanneet.

Se vaan kuuluu auton luonteeseen, että laittaessa vilkun päälle syttyy sisävalo, pyyhkijät menevät täydelle nopeudelle ja villku ei ala vilkkumaan vaan palaa tauotta. Jouluvaloja ei tarvitse autoon ostaa. Siitä pitää fiatin mittaristo huolen.

FORD Mun isäl oli foorrtti, niin siks mullaki on foorrtti, oikein focus meinaan. Ei se haittaa että uudesta autosta ruostuu ovet muutamassa viikossa. Pellistähän ne on tehty ja se nyt vaan on pellin pahin vihollinen tuo korroosio. Samoin vetonivel on kuluva osa ja se pitää vaihtaa viikottain. Pitää yllättävän hyvin paikkaansa. Japanilaista designia ja yksilöllisyyttä, joka on tuttua kaikille jotka ovat nähneet yhdenkin japanilaisen auton joskus elämänsä aikana.

Yhtä omaperäinen ja yllättävä muotoilultaan kuin rautakanki. LADA Lada-kuski on periaatteen mies. Mitä sitä hyvää merkkiä muuhun vaihtamaan. Ei ne muut autot sen parempia ole tai en kyllä ole ikinä ajanut muita merkkejä.

Ladaa sitä paitsi myydään yleensä sen omistajalle tutun traktorikaupan naapurissa. Mazda-kuski on jo lapsesta saakka halunnut olla yksityisetsivä ja näin hän vielä varttuneempanakin haluaa sulautua liikenteeseen kenenkään huomaamatta.

Todellisuudessa Mazda-kuski on kaikkea muuta kuin joku agentti. Sohvalla se röhnöttää, mutta tasaisin väliajoin muija heittää sen pihalle tai ainakin vetää sitä turpaan. Penkit Mersussa ovat yhtäpehmeät ja miellyttävsti muotoillut kuin yleisen uimahallin saunan lauteet. Mersun jälkeen ei voi muuta autoa ostaa, vaan pitää olla merkkiuskollinen. Suomalainenhan ei tyhmyyttään suostu tunnustamaan. Nykyään ufomaisia piirteitä niin sisällä kuin ulkopuolellakin omaava auto, jonka kuljettajatkaan eivät aivan tältä planeetalta ole.

Sci-fi faneja suurin osa kuskeista ja usein hansikaslokerossa onkin mukana kokoon taitettava valomiekka ja hiukkaskiihdyttimen piirrustukset sekä muutama toisesta aurinkokunnasta tullut mielikuvitusystävä. OPEL Opel on osoitus saksalaisesta nerokkuudesta. Käytetyn Opelin haluttavuus on puolestaan samaa luokkaa vaikean sukupuolitaudin kanssa. Onneksi Opelin omistajuus ei siirry toiselle osapuolelle suojaamattomassa yhdynnässä. Pösö on ainoa auto, jossa jäätyy huohotinputket vielä juhannuksenakin ja sen jälkeen on maassa ja ympäristössä öljyä ihan hätätilan julistamiseen oikeuttava määrä.

Tiesitkö, että jouluna ei pösön maahantuoja lähetä pösön omistajllekorttia, vaan muovikassillisen taka-akselin tuentaan tarvittavia osia. Renaultin mallit pitäisi kieltää julkisivulautakunnan puolesta, sillä ne usein loukkaavat ympäristöään.

SAAB Suomessa sokeat tekevät harjoja, mutta ruotsissa he vaikuttavat autoteollisuudessa suunnittelijoina. Saabistin erottaminen ihmisestä on helppoa pullottavan takataskun ansiosta. Normaali-ihmisellä ei ole sytytyskasettia joka paikassa mukana. Todellisuudessa ei uskalleta ostaa mitään muuta, kun naapuri voi huomata auton vaihdon ja sitten pitää kimppakyytien sijaan mennäkin omalla autolla bingoon. Syntyvätkö toyota-kuskit lakki päässä vai laitetaanko se vasta ajokortin saamisen yhteydessä liiman kanssa päähän kiinni.

Ensin lippis, sitten fredriksson, sitten karvalakki ja onneksi useimmiten tuossa vaiheessa nimismies jo ottaakin kortin parempaan talteen. Passat-kuskikaan ei pidä lompakossa vaimonsa kuvaa, vaan aitiopaikalla on kuva uuden auton luovutustilaisuudesta. Silloin autossa vielä oli lähes kaikki tukivarret ehjinä. Audin tavoin tämäkin on Skoda, mutta hintalapun hinta on tuplattu ostajan älyllisen tason johdosta. VOLVO Kun rahat eivät riitä mersuun ja velkaa on jo saman verran kuin pienellä valtiolla, niin sitten ajetaan farmarivolvolla.

Omaa autoa muistetaan myös verrata jokaiseen vastaantulevaan ajokkiin ja aina oma Volvo on maailman paras. Pikkujohtajien auto ja näistäkin vain tyhmimpien. Vauhtia ja hyvää musaa http: You can be shit faced, be shit out of luck or have shit for brains. With a little effort you can get your shit together, find a place for your shit or decide to shit or get off the pot. You can smoke shit, buy shit, sell shit, lose shit, find shit, forget shit and tell others to eat shit and die.

You can shit or go blind, have a shit fit or just shit your life away. People can be shit headed, shit brained, shit blinded and shit on. Some people know their shit while others canŽt tell the difference between shit and shineola. There are lucky shits, dumb shits, crazy shits and sweet shits. There is bull shit, horse shit and chicken shit. You can trhow shit, sling shit catch shit or duck when the shit hits the fan.

You can take a shit, give a shit or serve shit on a shingle. You can find yourself in deep shit or be happier than a pig in shit and some days are just plain shitty. Some music souds like shit, things can look like shit and there are times when you feel like shit. You can have too much shit, not enough shit, the right shit, the wrong shit or a lot of weird shit. You can carry shit, have a mountain of shit or find yourself up shit creek without a paddle. Sometimes you really need this shit and sometimes you donŽt want any shit at all.

Sometimes everything you touch turns to shit and other times you fall in shit and come out smelling like a rose. And remember, once you know your shit, you donŽt need to know anything else! Pientä paklausta ja sisustuksen pesua vailla, muuten uudenveroinen.

Poika oli päässy tyttöö saatille lavatansseista. Hiljaisina kävelivät hevosten laitumen ohi ja siellä ori antaumuksella jyysti tammaa. Poika siihen; " Tiesitkö, että ori haistaa koska tamman tekee mieli? Tytön ollessa jo sisällä, hänpä huikkasi ovenraosta pojalle; " Soita sitte kun nuhas on parantunu!! Tämä on Elviksen vanha Cadillac. Kuulee,velipojalla on Tukholmassa jeesuksen vanha Taunus!!! Mitä mooses sanoi punkkarille taivaan porteilla? Sekoita emännän aamupuuroon KiteKattia.

Mainos lupaa, että se pitää mirrin virkeänä ja karvan kiiltävänä. Mitkä ovat naisen 2 tärkeintä reikää? Ne varmistavat hapensaannin suihinoton aikana. Entä millä nimellä kutsutaan mustalaista jolla on kädet ja jalat poikki? Kumpaa sukupuolta sukset ovat?

Toimiakseen tarvitsevat liukuvoidetta ja sauvaa. Miksi hepissä on nuppi? Se tuottaa naiselle suuren ilon. Se tuottaa miehelle suuren nautinnon. Eipähän osu nyrkki otsaan runkatessa. Läpimurto lääkemarkkinoilla, uusi Viagra Strong. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi , että punoitus peniksenne päässä ei ollut syöpää, vaan huulipunaa. Minkä takia naisten mielestä moottoripyöräilijöistä saa hyviä poikaystäviä?

Postinkantaja kehuu panneensa tämän talon kaikkia naisia, paitsi yhtä. Se on tietenkin se B-rapun nirppanokka? Vaimo yllätti miehen suihkussa runkkaamasta. Mies oli nolona eikä tiennyt mitä sanoa kunnes keksi: Ootkos siivoamassa vai aiotko lentää kauaskin? Renki istui pellon laidalla ja veti käteen. Mälli lensi piikkiaitaan ja kieppui hetken. Mies pisti kätensä vaimon housuihin, johon vaimo: Mies seisoi alasti peilin edessä ja kehui vaimolle että tässä sitä on sata kiloa dynamiittia.

Eikö se ole vaarallista kun sytytyslanka on noin lyhyt? Kaikki alkoi siitä, kun nuori mies piti hyvää huolta fyysisestä kunnostaan. Hölkkäsi, nosti puntteja ja otti aurinkoa. Joka ilta mies asettui alastomana peilin eteen voidakseen ihailla vartaloaan. Hän huomasi olevansa tasaisesti ruskettunut lukuunottamatta penistä, joka ei ollut saanut aurinkoa. Jotain asialle oli tehtävä, se oli päivänselvä asia. Mies siis meni seuraavana päivänä uimarannalle jättäen vain peniksen törröttämään hiekkakasan harjalle.

Siinähän se ruskettuisi mukavasti lämpimässä auringon paisteessa. Sattui ohi kulkemaan kaksi iäkästä naista. Toinen huomasi vipusen hiekassa ja huudahti: Ei oikeutta maassa saa!!! Kun olin 10 vuotias, pelkäsin sitä. Kun olin 20 vuotias, olin utelias sen suhteen. Neljä oppituntia organisaatiostrategiasta 1. Mies menee vaimonsa jäljiltä suihkuun. Ovikello soi ja rouva avaa vain kylpypyyhe ympärillään.

Naapurin isäntä se siellä. Virnistää ja lupaa maksaa tuhat euroa jos nainen pudottaa pyyhkeensä. Nainen suostuu, mies katselee aikansa, maksaa ja lähtee vihellellen matkoihinsa. Nainen palaa kylpyhuoneeseen kuivaamaan tukkaansa. Mies kysyy kuka siellä ovella oli. Vaimo vastaa että naapuri vain. Älä pimitä tärkeää taloudellista tietoa. Pappi otti kyytiinsä liftaritytön. Tytöllä oli minihame ja kohta pastori oli kiusauksessa jota ei voinut vastustaa.

Käsi kävi tytön polvella, muka vahingossa, mutta pian se alkoi lipsumaan yhä useammin vaihdekepiltä tytön reidelle ja jäikin sinne. Pappi hillitsi itsensä ja huulta purren, tiukasti tiehen tuijottaen ajoi perille.

Tyttö jäi kyydistä, heitti merkitsevän katseen ja kiitteli kyydistä. Pappi ajoi suoraa päätä kotiinsa ja etsi raamatun josta lukee: Pidä itsesi ajan tasalla työhösi liittyvissä asioissa, muuten saatat menettää monta tilaisuutta.

Laihialaisisäntä oli reissun päällä ja tuli erään isännän kanssa tehneeksi sonnikaupat. Sonnin hinta maksettiin käteisellä ja sovittiin että ostaja laittaa rengin hakemaan seuraavana päivänä.

Yöllä sonni kuitenkin kuoli ja ostaja vaati että kauppa perutaan. Myyjä ei suostunut ja niinpä kuollut sonni nostettiin traktorin lavalle ja laihialainen lähti kotiinsa. Jonkun ajan päästä isännät tapasivat Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Myyjä tarjosi paukut kysyi hieman aristellen mitä sille ruholle tapahtui. Eikö siitä noussut hirmu meteli? Tappiossa on aina voiton siemen. Nuori mies menee apteekkiin ja pyytää yhden kondomin.

Hieman leveillen hän selittää apteekkarille että lopultakin tyttöystävä on kutsunut päivälliselle ja on sellainen kutina että yöllä saattaa lopultakin onnistua.

Sitten hän sanoo että otetaan vielä toinenkin, tyttöystävän sisko on flirttaillut sillä lailla että saattaa olla saumaa sielläkin. Poika kaivaa lompsan ja on jo maksamaisillaan kun sanoo että laita ukko vielä kolmaskin kortsu, talon emäntäkin on aika vetävän näköinen.

Tulee ilta ja kaikki paitsi isäntä istuvat pöydän ääressä ja lukevat ruokarukousta kun isäntä asettuu pöydän päähän ja ristii kätensä. Sitten kaikki tarttuvat aterimiin paitsi sulhasmies joka pitää päätään alhaalla. Lopulta tyttö pukkaa poikaa ja suhauttaa: Älä puhu strategisista suunnitelmista ulkopuolisten kuullen, se saattaa kaataa hyvänkin yrityksen. Different Asses Need to describe your ass or someone else's over the Internet but want it to be visual?

Well, how about some "assicons"? Kaksikolmasosaa sivua alas, kohta oudot sexi lait http: Emäntä ryntäsi tupaan missä isäntä kiikustuolissa luki lehteä kaikessa rauhassa. Emäntä hyvin tuohtuneena "Se on tuo meijjän piika raskaana" Johon isäntä rauhallisesti "Se on piian oma asia" "Mutta kun se on kuulemma sulle raskaana" sanoo emäntä.

Johon isäntä edelleen rauhallisesti "No se on minun asia". Emäntä itkunkiukkuisella äänellä "Minä kyllä lähen tästä talosta" "Noo se on sinun asia" tuumaa isäntä ja lukee lehteään. Emäntä poistuu kiukkuisena kammarin puolelle mutta tulee kotvan kuluttua takaisin ja sanoo jo hieman rauhoittuneena "Eiköhän panna tuo piika pois meiltä" Johon isäntä edelleen rauhallisesti "Eipähän tuo tunnu panemalla lähtevän".

Hulluja noi amerikkalaiset http: Kuusi- ja neljävuotiaat pohjalaisveljekset ovat kotona yläkerrassa omassa huoneessaan. Valte ja Allan Manne oli käynyt kaupungissa ostoksilla. Hankintoihin kuului myös viinapullo. Kun mies saapui kotikyläänsä ja lähti kohti tanssilavaa, saapui paikalle myös virkavaltaa. Manne veivasi ikkunan auki, ja ennen kuin poliisi ehti sanoa mitään, Manne sanoi: Siihen pitäs yks mahtuu. Tuomarin ja syyttäjän ponnisteluista huolimatta hän itsepäisesti kiisti syytteen.

Lopulta oikeuden oli pakko luopua ja tuomari julisti: Rainer kumarsi, kiitti ja kysyi: Kun isäntä tuli avaamaan, Valte kysyi: Johon isäntä vastasi tiukkaan säyyn: Aamulla, kun isäntä meni halkoliiteriin, se oli tyhjä. Yht äkkiä rengas puhkesi. Monipuolisena miehenä Manne kävi paikkaushommiin. Rengasta irroittaessa tuli paikalle toinen mustalaismies, pysäytti auton Mannen auton viereen ja kysyi: Silloin mies hyppäsi Manne auton luo, löi tuulilasin rikki ja sanoi: No, pitäähän joskus hihatkin laittaa heilumaan.

Pane ihan tuplasti viinie, kun minen ota kakkuo ollenkaa. Kassalle saapuessaan toiselta putoaa takin sisältä pakastekana. Hyvän mielen ja fillarinsa takaisin. Hai sie - mie muutin sun vieree asuu. Mielenterveystoimiston puhelinvastaaja Tämä on toimistomme automaattinen puhelinvastaaja. Jotta voisimme palvella sinua paremmin, valitse seuraavista vaihtoehdoista: Jos sinulla on pakkoneuroosi, paina ykköstä, uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Jos olet vainoharhainen, ei sinun tarvitse painaa mitään; jäljitämme puhelusi kuitenkin! Jos olet skitsofreeninen, kuuntele ääntä päässäsi, joka kertoo sinulle mitä sinun pitää painaa.

Jos olet psykoottinen, paina kakkosta ja yhdistämme puhelusi emäalukseen. Jos olet menettänyt muistisi, lue nauhalle nimesi, osoitteesi, sosiaaliturvatunnuksesi ja äitisi tyttönimi.

Jos sinulla on ongelmia lähimuistisi kanssa, paina kolmosta. Jos olet masentunut, älä paina mitään; ei sinulle kukaan vastaa kumminkaan. Paljon hyvää sälää http: The more you miss the bigger they get! Frank Sinatra singing about terrorists http: Games Robots - The Game Pics http: Ho Chi Minh Trail Pic http: Angel Of Darkness Pic http: Hall Of Walhalla Pics http: Useful Conversions Ratio of an igloo's circumference to its diameter - Eskimo Pi pounds of Chinese soup - Won ton 1 millionth of a mouthwash - 1 microscope Time between slipping on a peel and smacking the pavement - 1 bananosecond Weight an evangelist carries with God - 1 billigram Time it takes to sail yards at 1 nautical mile per hour - Knot-furlong League Senators - Not 1 decision.

Little Johnny Once there was a woman who loved to work in her vegetable garden, but no matter what she did, she couldn't get her tomatoes to ripen, even though the garden of the little boy next door had beautiful, bright red tomatoes.

Admiring her neighbor's garden, she went one day and inquired of him his secret. Little Johnny looks at the woman and says, "Can I smell your pussy? Important Warnings On the "CycleAware" helmet-mounted mirror: Objects in the mirror are actually behind you. Not suitable for children under the age of 14 years in Europe or 8 years in the USA. Never iron clothes on the body! This spray is harmful to bees.

Not tested on animals. Oh shit oh shit oh shit http: Paljon hyvää tavaraa http: Vihikoira viidakossa Kaveri lähti hommiin Afrikkaan ja otti vihikoiransa mukaan. Siellä oli paljon haisteltavaa ja niinpä vihikoira eksyi viidakkoon. Kohta koira huomasi, että leopardi havitteli siitä lounasta ja niinpä olivat hyvät neuvot tarpeen.

Koira nappasi luun maasta, käänsi selkänsä leopardille ja juuri kun leopardi oli hyökkäämässä, vihikoira sylkäisi luunsuusta ja sanoi, "huh huh olipas pahanmakuinen leopardi, onneksi se on nyt syöty". Leopardi kiitti onneaan, ettei ollut ehtinyt hypätä kimppuun ja lähti tiehensä. Apina oli kuitenkin puussa ja näki kaiken. Apina ajatteli, että jos hän käräyttää vihikoiran, hän saa leopardista ystävän, eikä tämä enää yrittäisi syödä apinaa.

Apina meni kertomaan leopardille kuinka tätä oli älyytetty. Leopardi suuttui silmittömästi ja huusi apinalle "hyppää selkään ja tule mukaan katsomaan, kuinka höynäyttäjälle käy".

Vihikoira näki leopardin juoksevan apina selässään häntä kohti. Vihikoira käänsi taas selkänsä ja sanoi suureen ääneen: Minähän lähetin sen hakemaan uutta leopardia jo puoli tuntia sitten. Taitava paskanpuhuja selviää tilanteesta kuin tilanteesta!

Tohtori antoi purkin ja pyysi tulemaan seuraavana päivänä näytteen kanssa. Tuli huominen ja mies palasi, ojensi purkin ja oli hieman nolona. Purkki oli ihan tyhjä. Tohtori kysyi, mitä oli tapahtunut ja pappa alkoi selittää: Ensin yritin oikealla kädellä eikä onnistunut. Sitten vasemmalla mutta ei. Sitten pyysin vaimon apuun. Hän yritti ensin oikealla sitten vasemmalla kädellä. Sitten suulla, ensin hampaiden kanssa sitten ilman mutta ei. Soitettiin naapurin Anna avuksi.

Hän yritti ensin molemmin käsin, sitten kainalossa. Anna yritti vielä polvien välissä, mutta ei auttanut. Lääkäri oli tyrmistynyt ja ihmetteli: Ette kai todella tarkoita, että pyysitte naapurin rouvaakin apuun? Ihan kaikkea kokeiltiin, muttei saatu sitä purkkia auki. Metsässä karhu ajaa jänistä takaa ja on juuri saamaisillaan sen kiinni, kun esiin hyppää sammakko huutaen: Minä olen taikasammakko ja olen päättänyt antaa teille molemmille mahdollisuuden toteuttaa kolme toivomusta.

Ja nyt toinen toivomus. Ja sitten viimeinen toivomuksenne. Beer Versus Pussy It is time to do a comparison between two things treasured by men, beer and pussy A beer is always wet. A pussy needs encouragement. A beer tastes horrible served hot. A pussy tastes better served hot. Having an ice cold beer makes you satisfied. Having an ice cold pussy makes you Hillary Clinton.

Beers have commercials making fun of skunky ones. Tie If you get a hair in your teeth consuming pussy, you are not disgusted. Pussy 24 beers come in a box. A pussy is a box you can come in. Pussy Too much head makes you mad at the person giving you a beer.

If a beer is brewed with yeast, it is still edible. If you come home smelling like beer, your wife may get mad. If you come home smelling like pussy, she will definitely get mad. Pussy Buy too much beer and you will get fat. Buy too much pussy and you will get poor. Tie It is socially acceptable to have a beer in the stands at a football game. You are a legend if you have a pussy in the stands at a football game.

Pussy If a cop smells beer on your breath, you are going to get a breathalyzer. If a cop smells pussy on your breath, you are going to get a high five. Pussy With beer, bigger is better. Wearing a condom does not make a beer any less enjoyable. Pussy can make you see God. Beer can make you see the porcelain god. Pussy If you think all day about the next pussy you will have, you are normal. If you think all day about your next beer, you are an alcoholic.

Pussy Peeling labels off of beers is fun. Peeling panties off of pussy is more fun. If you try to snag a beer at work, you get fired. If you try to snag a pussy at work, you get hit with sexual harassment. Tie If you suddenly drop a beer, it may break. If you suddenly drop a pussy, it may hunt you down like the dog you are.

If you change to another beer, your old brand will gladly have you back. The best pussy you have ever had is not gone once you have enjoyed it. The worst pussy you have ever had is not gone once you have enjoyed it. Roseanne, Janet Reno, Madeline Albright. Almost all but the above. The government taxes beer. Physical violence is the best means of resolving conflict.

The world is a strange place: Fat women like to wear polyester. The tunnels in the playground smell like urine. Nap time comes right after snack time. Tall people have more redeeming social value than short people.

Candy on the ground isn't really dirty if no one else sees it fall. Girls like it when you kick and hit them. When someone is crying, it helps to laugh at them. You shouldn't drop acid right before lunch time.

You are the only one who can smell your farts. Welcome newcomers by letting them eat alone. Ostracize anyone who is different from you.

Santa doesn't bring the Jewish kids presents. Marx's particular adaptation of the Hegelian paradigm neglects to fully address the human social condition in a world irrevocably altered by the inertia of bourgeoisie culture. The best way to fortify your diet is by eating paste.

If you really want to be called on, raise your hand as high as you can and shake it while making straining noises. And Guinea pigs shit when you squeeze them hard enough. This is so cool http: You get up to leave, but then you say to yourself, "Hey, as long as I get seven hours sleep It's midnight, and you've just spent twenty minutes arguing against artificial turf. Right about then a little devil appears on your shoulder, and you look at your watchand think to yourself, "Hey, I'm among my friends, and these are the good times.

Besides, as long as I get five hours' sleep You've just spent twenty minutes arguing in favor of artificial turf. You look around, and say, "That's about the hottest waitress I've ever seen". On your way to the bathroom, you buy a drink for the stranger at the end of the bar, just because you like his face.

You and your friends start having drunken fantasies that, "hey, if we buy our own bar, we can stay together forever". Right about then, you notice that the devil is a bit bigger than he was You start to leave, but then squint at your watch and say toyourself, "Hey, as long as I get three hours' sleepand a complete change of blood For last call, you order a bottle of rum and a Coke.

You ARE artificial turf. On your way to the bathroom, you punch out the stranger at the end of the bar, just because you don't like his face. You look around, and say, "That's about the hottest busboy I've ever seen". You finally stagger outside after being kicked out , when one of your friends says that he knows thewhereabouts of an after-hours bar. You say to yourself, "Hey, since I'm up this late,why, I might as well stay up all night!!!

You're across the state line at a bar where there are people who've been released from prison as late as that same day. This is the kind of bar that even the devil won't touch Hey, I have to be back in Hell at 9 for brunch with Hitler; see ya. You're drinking some thick blue liquid that looks like something from a Romulan wedding reception.

You see the waitress, with fresh stitches in her head, and say, "I'm gonna marry her". Just then, one of your friends stands up and screams, "We're drivin' to Florida!!! As you crawl out of the bar, you say to yourself, "Hey, as long as I get twenty-nine hours' sleep tomorrow By this time, other people are on their way to work, and they look down at you and see the sorry state you're in This is when you utter the Drinkers' Credo; say it with me now: You know you've pooed.

There's poo on the toilet paper but not in the toilet. So slick and easy you don't even feel it. No Trace of poo on the toilet paper. You have to look in the toilet to be sure you did it. This has the consistency of hot tar. You wipe 12 times and you still don't come clean. You end up putting toilet paper in your underwear so you don't soil it. Permanent skid marks are left in the bowl. You're all done wiping and about to stand up when you realise there's more to come.

This is the kind of poo that killed Elvis. It doesn't want to come out until you are all sweaty, trembling and purple from straining so hard.

You poo so much that you lose several kilograms. You'd better be within 30 seconds of a toilet. You burn rubber getting there and it usually gets it's head out before you can get your pants down. This one's so big you don't think it will go down the toilet unless you break it into smaller chunks. A wire coathanger usually does the job. This kind of poo usually happens in someone else's house. Also known as 'floaters'; even after the third flush it's still there, floating in the bowl.

How do I get rid of it? This poo hits the water sideways and makes a bigger splash than the launching of the QEII soaking your starfish. You sit there all cramped up and fart a few times, but no poo. You wish you had got an epidural injection before you pooed. This poo is fairly soft, about as thick as your thumb and at least 3 foot long. Also called 'screamers' or 'ring stingers'; you know it's safe to eat again when your arse stops burning.

This one explodes and deposits poo all round the bowl. Works best if you have been eating either sweetcorn or peanuts as it produces a nice pebble dashed effect.

Joko sinulla on tällainen http: Mahdottoman hyviä lahjavinkkejä http: Games Sanitarium Game http: Republic Commando Game ftp: Pacific Assault Pics http: Husband and wife are waiting at the bus stop with their nine children. A blind man joins them after a few minutes. When the bus arrives, they find it overloaded and only the wife and the nine kids are able to fit onto the bus. So the husband and the blind man decide to walk. After a while, the husband gets irritated by the ticking of the stick of the blind man as he taps it on the sidewalk, and says to him, "Why don't you put a piece of rubber at the end of your stick?

That ticking sound is driving me crazy. Just type in the address and you're there http: Tosi paljon hyviä pätkiä http: Two Nuns are riding their bicycles down the back streets of Rome. One leans over to the other and says, "I've never come this way before. The grandmother was embarrassed, so she said, "The dog on top has hurt his paw, and the one underneath is carrying him to the doctor. Billy came up to the teacher's desk and said, "Miss Francis, I ain't got no crayons.

We don't have any crayons. They don't have any crayons. Do you see what I'm getting at? So he walks down to the store only to find it closed. So he goes into a nearby bar to use the vending machine. At the bar he sees a beautiful woman and starts talking to her. They have a couple of beers and one thing leads to another and they end up in her apartment. After they've had their fun, he realizes its 3AM and says, "Oh no, its so late, my wife's going to kill me.

Have you got any talcum powder? His wife is waiting for him in the doorway and she is pretty pissed. I went to the store like you asked, but they were closed. So I went to the bar to use the vending machine.

I saw this great looking chick there and we had a few drinks and one thing led to another and I ended up in bed with her. Let me see your hands!

You went bowling again!! After looking around he spots a parrot sitting on a little perch. It doesn't have any feet or legs.

The guy says out loud, "Geez, I wonder what happened to this parrot? I wrap my little parrot penis around this wooden bar, kind of like a little hook. You can't see it cause of my feathers. I speak both Spanish and English. I can converse with reasonable competence on almost any subject: You ought to buy me. I am a great companion. The parrot is sensational. He's funny, he's interesting, he's a great pal, he understands everything, sympathizes, gives good advice. The guy is delighted.

One day the guy comes home from work and the parrot says, "pssst," and motions him over with one wing. The guy goes up close to the cage. The man peered over his paper and asked "Would you let me fuck you for a dollar?

A short while later he looked across again and said "Would you let me fuck you for a million dollars? A few minutes later the man asked "Would you let me fuck you for five dollars?

Onko kalenterisi ja kellosi oikeassa ajassa http: Ei taida vielä tulkeilla eikä kielenkääntäjillä olla tarvetta hankkia uutta ammattia kielenkäännösohjelmien takia. Vai saatteko yhdestäkään käännetystä lauseesta selvää. Toinen specialties käsittää lieriö ja puoli- lieriö akvaario, epämukainen hahmottua akvaario, akvaario piirtäjä jotta olla asettaa kotona muurata ja kovera akvaario.

Te jälkisäädös kokea by katsastus erotodistus allekirjoittaa luona ammattilainen joka aiheuttaa sinun ainoa laatuaan vedessä elävä elinympäristö malliesimerkki. Toi neuro tarkoittaa varmaan, että käännettyä sivua lukeva menettää hermonsa? Piäni Tamperelainen ihmetteli Turun reissunsa jälkeen heimoveljelleen, että on ne nääs tarkkoja ja tietäviä noi Turun plikat.

Millai se muka sen teki? Sit kahrentoist aikka valo sammusiva ja joku huus et ny äkki vaattee pois ja hommi. Oppilaiden piti piirtää koulussa ihminen. Työ piti tehdä lyijykynällä, mutta kumia ei saanut käyttää. Turkulaisviikari piirsi tytön, mutta tytön vatsa lipsahti todella isoksi.

Opettaja ihmetteli isoa mahaa. Kaksi piirimyyjää tapasi baarissa ja toisella oli 3 v. Ujo nuori mies menee pubiin ja näkee kauniin naisen istuvan baaritiskillä. As you might have guessed, Bart takes his name from the cartoon character, Bart Simpson.

And like his namesake, the Burmese Bart has always had a rebellious streak. It started when he was young. He liked to draw — a lot. And he was always getting in trouble at school for drawing in books, in class. Teachers would confiscate his drawing pads; sometimes he would steal them back.

It was a constant battle, he says. The more they me busted me, the more I would react. I got bullied for being Muslim. There are even new laws prohibiting interfaith marriages, laws primarily enacted to target Muslims. And the Muslim Rohingya population in the West have faced severe persecution.

Bart, himself, has plenty of Buddhist and Christian friends and has for years. But it all made him wonder,. Why am I different — in a way that's not… good? Religious rules felt wrong. So did societal ones. He says since he became an atheist, the game has changed slightly for him.

I'm just going to watch and eat my popcorn. And Bart estimates that there are now about 50 plus self-described atheists in Yangon. A few have even spun out a magazine called Curiosity. Bart at work in white shirt.

He's a graffiti artist, and one of Yangon's few self-described atheists. His work has been featured in exhibitions, and he gets commissions for all different kinds of art. Release of Artistic Rage. Life is good, he says,.

He may have taken religion out of his personal life. But in Myanmar, sometimes it can still find him. According to this report, Suad Saleh, above, made the outrageous claim during a TV interview. Therefore, said the professor, enslaving Israeli women and raping them would be entirely acceptable and is to be encouraged. In order to humiliate them, they become the property of the army commander, or of a Muslim, and he can have sex with them just like he has sex with his wives.

However, after her interview went viral many including members of Muslim community condemned her claims and termed them false propaganda of Islam. After he was found guilty, the man was sentenced to death for breaching what ISIS claims is a true interpretation of Shariah law, and he was thrown off the roof of a building in the al-Furat province of Iraq. In a final series of horrifying photographs, the men are seen pushing the victim, sending him tumbling off the roof and plunging to the concrete pavement below.

IS has released a number of terrifying videos and photographs showing the murder of men who have been accused of being homosexual. One horrifying case surrounded a teenage boy who was hurled from a building after being raped by an IS chief who was simply demoted. The exact relationship between religiosity and moral values is understudied, and it is unclear what the process of secularization means for the morality of Europeans.

Previous research shows that religion is associated with low levels of political and economic development. A potential explanation is that religion provides an alternative moral authority to the authority of the state. Using data from four waves of the European Values Study —, I analyze attitudes to personal autonomy vs tradition and self-interest vs social norms in a multilevel model of 48 European countries. The results show that religious decline has been accompanied by an increase in autonomy values, but not self-interest, that the relationship between religion and morality is stronger in more religious countries, and that it has declined since the s.

We also show that religiosity is more negatively associated with self-interest among people with low confidence in state authorities. The data used in this article comes from the European Values Study and is freely available for academic use from the Gesis data catalogue www.

This research was supported by the Marston Family Trust. American law separates the church from the state, and whether the president is Jewish or Christian or atheist, the president's first concern is to uphold the Constitution. That said, the Republican Party has always been traditional in terms of religion; over the last odd years, it has become even more so.

That alone helps us eliminate half the candidates. Of the Democratic candidates, both Vice-President Joe Biden and former Secretary of State Hillary Clinton are both very liberal in their views on religion, and in my view are the most likely to support a secular society. Until things change, this will be the best we can expect in that respect. The latest Charlie Hebdo cover, portraying god as a terrorist.

Faith is not always peaceful. Maybe we should learn to live with a little less of God. After claiming the right not to have their beliefs criticized or mocked exactly why the shooters targeted Charlie Hebdo in the first place , the Vatican added:. Behind the deceptive flag of an uncompromising secularism, the French weekly once again forgets what religious leaders of every faith have been urging for ages — to reject violence in the name of religion and that using God to justify hatred is a genuine blasphemy.

This is the clash of two world views. While condemning their method, he insisted we should not. Many of the cases are extremely complex, and increasingly so as medical practice advances. Foster declined to answer specific questions on whether she would accept limited exceptions to the near-total ban on abortion. She would not say whether she would support — as some have campaigned for — exceptions to be introduced for women who became pregnant through rape or incest, and those whose baby had fatal foetal abnormalities.

Foster pointed out that terminations did take place in certain circumstances and expressed sympathy for women with crisis pregnancies. I recognise this is a deeply personal issue for people, which deserves to be treated with the utmost sensitivity and compassion.

The Stormont assembly has the lowest level of female representatives out of the devolved parliaments, and only a fifth of members supports a relaxation of the near-total ban on abortions. Ross tabled a motion to ban private clinics such as Marie Stopes from offering non-medical terminations for women pregnant up to nine weeks.

Eileen Calder, co-founder of the Rape Crisis and Sexual Abuse Centre in Belfast, said that if abortion were permitted on the grounds of rape it could lead to situations where innocent men faced false rape allegations. I think it is totally wrong to say that perhaps we should allow for terminations on the grounds of rape only. Many women in unwanted and crisis pregnancies might go to their GP or local hospital and say they were raped and demand an abortion in those circumstances.

In these cases the onus would be on medics to then report a crime to the Police Service of Northern Ireland, which in turn could lead to innocent men who get women pregnant after consensual sex being arrested, questioned and possibly charged over a crime they did not commit.

Only the extension of the act and full equal rights for women like they enjoy in the rest of the UK was the way forward. Jane Flint has a nifty new job title: The video below, part of The Atheist Voice series, discusses the 11 most important atheism-related news stories from … according to me.

Tutustuaksesi opetushallituksen versioon elämänkatsomustiedon opetussuunnitelmasta napauta tästä pdf tai tästä doc. Html muodossa opetussuunnitelman löydät napauttamalla tästä.

Syksyn filosofian ylioppilastehtävät html-muodossa saat näkyviin napauttamalla tästä. Kevään filosofian ylioppilastehtävät html-muodossa saat näkyviin napauttamalla tästä. Kevään elämänkatsomustiedon ylioppilastehtävät saat näkyviin napauttamalla tästä. Motivaatio, kv sopimukset, totuus jne Erityisesti oman uskonnon opetus on mielipideopetusta. Suomen ateistiyhdistys vastustaa kuitenkin jyrkästi kaikille yhteiseen "elämänkatsomustiedon" opetukseen siirtymistä lukioissa.

Se merkitsisi Ruotsin mallin mukaista uskonnon opetusta eli sitä, mitä Kulosaaren yhteiskoulussa nyt opetetaan. Kulosaaren yhteiskoulun kaikille pakollisen opetussuunnitelman löydät napauttamalla tästä. Koska peruskoulun järkeistäminen on Suomen äärivanhoillisessa mielipideilmastossa mahdotonta, ehdotamme että järkeistäminen aloitetaan lukiosta. Kun oman uskonnon tai elämänkatsomustiedon opetusta on peruskoulussa 9 vuotta, on kohtuutonta, että sitä on lukiossa.

Koska lukion elämänkatsomustiedon opetus oli aikoinaan filosofian opetusta ja nykyään huuhaata, ehdotamme, että oma uskonto ja elämänkatsomustieto poistetaan lukiosta ja muutetaan filosofian opetusta niin, että lukioissa filosofian nykyiset kurssit 2, 3 ja 4 ovat pakollisia. Samalla on päätettävä, että näiden kurssien sisältöjä ei muuteta lisäämällä niihin uskontotietoa.

Koska lukioissa on paljon evankelis-luterilaisia uskonnonopettajia, ehdotan, että heitä varten luodaan lakkautuspalkkajärjestelmä siirtymisajaksi. Vastaavasti teologikoulutusta vähennetään niin, että lukioiden evankelis-luterilaisen uskonnon opettajat voivat siirtyä joustavasti evankelisluterilaisen kirkon tehtäviin. Nykyisin pätevät elämänkatsomustiedon opettajat katsottakoon päteviksi lukion filosofian opettajiksi. Siirtymäajaksi myös opettajakoulutusta vailla olevat, joilla on yliopistossa suorittettu vähintään keskimmäinen oppimäärä filosofiassa, katsottakoon päteviksi lukion filosofian opettajiksi.

Lakkautuspalkka lisää menoja, mutta teologikoulutuksen keskeyttäminen pienentää menoja. Kun joukko teologian professoreja joutuu lomautetuiksi, tämä on vain osoitus siitä, että kansalaisia lomautetaan tasapuolisesti kaikissa yhteiskuntaluokista. Jumalaton kulttuurilehti Tammikuu Suomen ainoa kulttuurilehti Sisällysluettelo Älä sano olevasi ateisti Saudi-Arabiassa!

Muoviseen etupaneelin kannattaa tehdä reikä oikean kokoisella metalliporalla. Hieman tavallisen huonon painikkeen alapuolella on vapaata tilaa. Ovikellon painike on hieman ulkoneva, mutta en ole huomannut, että joku tönäisisi koneen vahingossa käyntiin. Jos koneessa sattuu olemaan reset-nappi, sen voi ottaa käynnistyspainikekäyttöön.

Koska käynnistys ja sammutus vie liikaa aikaa ts. Tarvitsen Windowsia pelkästään värikuvien tulostukseen, ja siihen välttää kuinka vanha Windows -kone tahansa. Tästä syystä kaikia vanhoja koneita ei kannata viedä ongelmajätekeräykseen. Nolla prosenttia islantilais­nuorista uskoo Jumalan luoneen maan Lisätty Tuore kyselytutkimus viittaa Islannin ateistiliiton mukaan siihen, että evankelis-luterilaisen kirkon vaikutusvalta on heikkenemässä saarella.

Ortodoksinen kirkko vastustaa jyrkästi kaikille yhteistä katsomusainetta Uskonnonopetuksen korvaaminen yhteisellä uskontotiedon ja etiikan oppiaineella huolestuttaa Lisätty Valtioneuvosto on antanut kesäkuussa asetuksen perusopetuslaissa tarkoitetun uskonnon ja elämänkatsomustiedon opetuksen tavoitteista ja perusopetuksen tuntijaosta.

Nyt olisi aika keskittyä sisältöjen kehittämiseen, sillä seuraavat reilut 10 vuotta mennään tällä nykyisellä oman uskonnon opetuksen mallilla. Mediassa ja muillakin tahoilla käydään silti edelleen vilkasta keskustelua uskonnon muuttamisesta kaikille yhteiseksi katsomusaineeksi.

Opetusministeri Jukka Gustafsson on Samanaikaisesti Helsingin Kulosaaren yhteiskoulu on jo hyvän aikaa suunnitellut itsenäisesti ensi syksystä lähtien yhdistävänsä osittain uskonnon ja elämänkatsomustiedon opetuksen. Muutos koskisi nykyisiä seitsemäsluokkalaisia ja tulevia oppilaita. Koulun tarkoituksena on integroida nykyään erillisinä opettavat eri uskonnot ja elämänkatsomustieto pääosin yhteisiksi oppitunneiksi, joiden puitteissa oppilaita eriytetään osittain erikoistumaan omaan katsomukseensa.

Järjestelyillä on tarkoitus syventää maailmanuskontojen ja etiikan opetusta sekä lisätä innostusta katsomusaineiden opiskeluun. Kotimaa -lehden haastatteleman Opetussuunnitelma on tarkoitus laatia kevään aikana. Kulosaaren yhteiskoulu on yksityinen ja kansainvälinen koulu, jonka toinen opetuskieli on englanti. Rehtorin mukaan koulussa noudatetaan Opetushallituksen kansallisen tason opetussuunnitelmaa, mutta koulun omasta opintosuunnitelmasta voi päättää koulun johtokunta.

Opetusneuvos Pekka Iivosen mukaan Kulosaari toimii perusopetuslain vastaisesti, mikäli se uudistaa uskonnonopetuksen järjestämisen itsenäisesti. Perusopetuslain mukaan eri uskontojen ja elämänkatsomustiedon oppilaat ovat oman oppimääränsä mukaisissa ryhmissä ja jokaisella ryhmällä on oma opettajansa.

Uskonnon ja elämänkatsomustiedon opetusta ei voi yhdistää. Uuden katsomusaineen puolustajat ovat perustelleet muutoksen tarpeellisuutta mm.

Yhteisen uskonnonopetuksen katsotaan myös edistävän monikulttuurisuutta. Tarkemmin tarkasteltaessa uuden oppiaineen perustelut eivät kestä. Nykyisen järjestelmän hinta ei itse asiassa ole korkea; Opetushallituksen selvityksen mukaan se on koko Suomen alueella puolen promillen luokkaa. Uuden oppiaineen perustaminen sen sijaan on kallis ja laaja operaatio joka on myös vaikea järjestää. Sen opetuksessa tieto kunkin vähemmistön osalta jää vähäiseksi ja pinnalliseksi. Norjassa vähemmistöt ovat tyytymättömiä uskontonsa pieneen rooliin ja ovat tehneet asiasta kanteluita.

Vaarana on ympäripyöreän, kaikkia miellyttävän oppiaineen syntyminen, joka johtaa lopulta uskontosokeuteen ja uskontolukutaidottomuuteen. Kyky uskonnon ymmärtämiseen ei synny sieltä täältä poimitun tiedon varassa. Uskontojen merkitys maailmassa ei ole vähenemässä; päinvastoin se on vahvistumassa.

Esimerkiksi Venäjällä on pitkän uskonnottoman kauden jälkeen alettu kouluissa perinteisten uskontojen opetus.

Uskonto kuuluu siellä ns. Uskonnollisten koulujen perustamiseen on Suomessa suhtauduttu varauksellisesti. Yhteinen katsomusaine voi jakaa oppilaat vielä pahemmin. Uskonnollisten ja elämänkatsomuksellisten ryhmien perustaessa omia koulujaan, on vaarana että maahamme syntyy kapealle aatteelle perustuvia rinnakkaiskouluja. Kun katsoo laajemmin maailmaa, ovat sovinnon teko ja sovussa eläminen myös uskonnollisissa kysymyksissä päivän polttava asia. Se edellyttää turvallista pohjaa oman identiteetin kannalta.

Pätevien opettajien puuttuminen on ohimenevä ilmiö, joka poistuu koulutusjärjestelmän kehittyessä. Näin on käynyt mm. Täysin uuden oppiaineen opettajiksi kaikki nykyiset katsomusaineiden opettajat ovat epäpäteviä. Monikulttuurisuus on uskonnonkin oppitunneilla yhä enenevässä määrin läsnä. Uskonnon opetus tukee lapsen kehitystä ja uskontokasvatus osaltaan monikulttuurisuutta, mutta myös oman tradition, kulttuurin, historian ja oman katsomusperinteen ymmärtäminen, arvostaminen ja kunnioittaminen on tärkeää.

Uskonnoilla on oma kielensä, erilaiset tavat ja sanat. Tämä kieli on syytä osata, jotta voi oppia puhumaan uskonnosta ilman kiistoja tai ulkopuolisuuden tunnetta. Uskonnonopetuksessa opittu oman uskonnon kieli antaa hyvät edellytykset käsittää muita uskontoja ja niiden ajattelua. Ihmisoikeusliiton tutkimuksen mukaan oman uskonnon opetus edistää erityisesti vähemmistöjen ihmisoikeuksia ja maahanmuuttajaperheiden kotoutumista.

Pelkkä etiikka sinänsä on relativistista, määrittelevää ja kuvailevaa, mutta ei kasvata moraaliseen kannanottoon saati sitten käytännön toimintaan, kuten uskontopohjainen arvoihin perustuva eettinen ajattelu.

Nyt siis suunnitellaan uskontoihin ja katsomuksiin sitomatonta etiikkaa, jota samassa ryhmässä opiskelevat niin kristityt, ei-kristityt kuin ateistitkin. Nykyinen malli tukee parhaalla mahdollisella tavalla sekä enemmistön että vähemmistöjen uskontokasvatusta ja takaa myös uskonnottomille omista lähtökohdista nousevaa kasvatusta. Tämä kansainvälisestikin ainutlaatuinen malli on joustava kohtaamaan monikulttuurisuuden haasteet ja toteuttaa kansainvälisten sopimusten velvoitteita uskontokasvatuksessa.

Se täyttää niin uskonnonvapaus- ja ihmisoikeuslainsäädännön kuin ihmisoikeussopimustenkin kriteerit. Uskonnon muuttaminen kaikille yhteiseksi katsomusaineeksi ja etiikaksi on arvoitus. Kukaan ei tiedä mitä uusi oppiaine pitäisi sisällään. Uskonnonopetuksesta tiedetään, että se on taannut Suomessa hyvää uskontorauhaa.

Esitän, että Suomen Ekumeenisen Neuvoston hallitus ryhtyy pikaisiin toimenpiteisiin oman uskonnon opetuksen aseman säilyttämiseksi ja turvaamiseksi.

Hedgerahastoyhtiö Electica Asset Managementin perustaja, skotlantilainenHugh Hendry  kuvassa  nousi sijoitusmaailman tietoisuuteen Yhdysvaltain finanssikriisin puhjettua. Olen eksistentialisti ja vapaa-ajattelijaradikaali. Se pätee myös sijoitusfilosofiaani. Voin tehdä, mitä haluan. Voin ostaa tai myydä ihan mitä vain millä tahansa markkinalla.

Silti olen pystynyt hahmottamaan sijoitusmaailmaa ja löytämään sieltä mahdollisuuksia. Ongelma on siinä, että toisinaan faktat saattavat sekoittua oletuksiin. Ja muiden oletukset voivat olla vaarallisia. En usko siihen, että jotain osaketta pitäisi myydä vain siksi, että se on ylittänyt jonkin tavoitehinnan.

Mitä he muka voisivat tietää? Johdan suurta rahastoa, mutta sijoitusfilosofialtani olen piensijoittaja. Vietän paljon aikaa yksin kotona tai hotellissa etsien uusia sijoitusmahdollisuuksia ja varsin vähän aikaa toimistolla. Uskon kuitenkin, että piensijoittajan on kovalla työllä ja omalla vaivannäöllä mahdollista menestyä ilman pankkiirien apua.

Täytyy vain luottaa omaan näkemykseensä. Muistutan vielä, sääntöjä ei ole! Systemaattista ja sadistista Suurin osa tapauksista koskee —lukuja, jolloin kuoroa johti 30 vuoden ajan paavi Benedictusin veli Georg Ratzinger. Valtaosa rikoksista on lain silmissä vanhentuneita Saksan katolisen kirkon seksiskandaalin tutkimukset ovat paljastaneet lasten hyväksikäyttöä useissa kirkon laitoksissa, muun muassa jesuiittojen eliittikoulussa Berliinissä —luvuilla.

Maailmanlaajuinen huomio toi jättimäiselle Mao-patsaalle purkutuomion Kiinassa Koska jättimäiset Jeesus -patsaat puretaan? Kuvat valtavasta kullanvärisestä Mao-patsaasta levisivät maailmalle alkuviikosta. Pilkan kohteena katoliset, muslimit, perussuomalaiset ja pakolaiset Viime tammikuun tapahtumien lisäksi lehti keskittyy tuttuun teemaan eli eri uskontojen pilkkaamiseen.

Erikoisnumero on suututtanut useiden uskontokuntien edustajat. Muun muassa Vatikaanin sanomalehti on kuvannut sitä rienaavaksi ja Ranskan muslimivaltuuskunnan edustaja loukkaavaksi ja väkivaltaiseksi. Levikin kasvu ei ole poistanut Charlie Hebdon ongelmia Taloudellisesti Charlie Hebdolla menee nyt paremmin kuin vielä vuosi sitten. On harhaanjohtavaa sanoa, että kappaleen massa lisääntyisi sen liikkuessa.

Liikesuuntaan kappaletta on vaikeampi kiihdyttää kuin sivuttain, joten olisi outoa määritellä massa suureeksi, joka riippuu suunnasta. Silti tällaista, niin sanottua relativistista "liikemassaa" γm , joka on siis vain kiertoilmaisu kappaleen energialle, käytetään usein fysiikan kirjoissa, vaikka jo Einstein itsekin vastusti termin käyttöä. This is a link. Smithin ontologinen ateismin määritelmä: Jumala joko on olemassa tai ei ole olemassa.

Mitään olemassaolon ja olemattomuuden välimuotoa ei ole. Joku saattaa pitää varmana, että jumalaa tai jumalia ei ole olemassa. Joku toinen saattaa pitää varmana, että jumala tai jumalia on olemassa. Joku kolmas voi olla epävarma siitä, onko jumalaa tai jumalia olemassa vai ei.

Ateisti on henkilö, jonka mielestä ateismi on tosi. Agnostikon eli jumalaongelmaisen määritelmä. Agnostikko eli jumalaongelmainen on henkilö, joka ei mielestään tiedä, onko ateismi tosi vai onko teismi tosi. Uskonto on järjestäytynyttä teismiä. Ne käsitykset joissa ei ole jumalia, eivät ole tämän määritelmän mukaan uskontoja.

Logicical empiricism Julkaisija Suomen ateis tiy hdistys ry Sähköposti: Atheist Association of Finland E-mail: Tämä on viimeksi päivitetty The greatest massacre committed by human beings.

Nap time comes right after snack time. Kun olin 20 vuotias, olin utelias sen suhteen. He vetivät valkeat lakanat päälleen ja ilmestyivät yhtäkkiä suureen ääneen ulisten kiertämään haudankaivajan työmaata. Poika taas katseli vähän hitaasti toimittajaa ja sanoi ettei se Ilveskään oikein mieltä lämmitä. You wish you had got an epidural injection before you pooed. Myyjä ei suostunut ja niinpä kuollut sonni nostettiin traktorin lavalle ja laihialainen lähti kotiinsa. Oli siinä vaiheessa jo niin seksuaalisesti ylivirittynyt tunnelma, että piti juoksulla mennä vessaan.

Escort in helsinki suomi sexiä homoseksuaaliseen